Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem engedném L Giggset,és õt tenném meg csapatkapitánynak!Nagy kedvencem és nagyon sajnálni fogom,ha tényleg Lmegy😞.
Mióta nézegetik azóta nagyon jól jáccik!legalább úgy mint régen!nemkéne elengedni!
Csak,h a régi "öregeknél" maradjunk
Magic Boy
Szerintem igazolunk valakit arra a posztra(Gravesen-t rebesgetik)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Egyetértünk!

MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!
Scholes18
Keane nem elsõsorban játéktudásáért volt itt olyan kiválló hanem a csapat vezetõ képessége miatt.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Smith

Glory Glory Man United!!

Nemtudom én öszintén sose szerettem Keanot!Persze jó csapatkapitány meg minden,voltak szép távoli rálövései,többször góllal.Nemhiszem,h nagy nehésség õt potólni...
Fiataloké a jövõ!!
ffxi
Ki az aki pótolni fogja Keane-t?

Fákjúal!

ForRedGlory
Ja ez a fenti banner nagyon álat, ki csinálta?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Elkezdtem egy oldalt,ami még persze közel sincs kész, de azért meg lehet nézni néha 😊
Majd lesznek hozzá skinek, és lehet váltogatni személyenként is akár 😊

http://unitedweb.uw.hu/

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
Szerintem nem katasztrófa az eredmény.A visszavágón majd simán továbbmegyünk.
Csak megjegyzem tavaly az Exeter ellen is páran megvádolták Fergiet hogy szándékosan nem játszatta az erõsebb csapatát hogy segítse az adóságokkal küzdõ Exetert.
A fiatalok lehetõséget kaptak és a töbségük megmutatta,hogy lehet számolni vele és itt ez a lényeg és nem az,hogy X-eltünk egy kicsapattal!
X-eltünk és?
Na bum a viszavágón megesszük õket reggelire,de megkaták a fiatalok a játéklehetõséget és nemvallottak szégyent,a Burton Albion-nak megadtuk a lehetõséget,hogy játszon az Old Treford-on,Shaw bizonyíthatja egy nagycsapat ellen,hogy nagyobb csapatban a helye és nemutolsósorban elintéztünk magunknak 1 edzõmeccs-et ha már a BL-böl kiestünk!
Én a mester helyében a fiatloknak adtam volna játéklehetõséget csereként is!

Scholes18
úristen hogy ennyire szarok legyünk..

Glory Glory Man United!!

nem baj, tavaly rosszabbul kezdtünk, és simán jutottunk a döntõbe...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ötödosztályú csapat ilyen eredményjelzõvel:

lehet, hogy egy picit le vagyunk maradva...

football without ultras is nothing

0-0 a vége is, megérdemelte ez a kiscsapat

Matthew Prosac
0-0... jobb a "Börtön"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sport2-n megy az FA kupa meccs

Gravesen 1 kopasz tank!<#smile>
DJ Bee18
A 29 éves dán középpályás stabil csapattag volt Wanderley Luxemburgo edzõsége alatt, de a brazil edzõ menesztésével könnyen lehet, hogy az õ ideje is lejárt.

Hülyék, idén alig volt kezdõ, még Luxe alatt is, mert amint beállt fölrúgott valakit 😊)))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Gravesent nem szeressük, nem kõ!<#kuss>

Miután Sir Alex Ferguson, az United szakmai munkájának elsõszámú irányítója a napokban nyilatkozva hivatalosan is letett arról, hogy a bajnokságban csapata - vagy bárki más - képes lehet a hátralévõ tizenhét forduló során akár csak megszorítani a címvédõ, listavezetõ, abszolút favorit, már most tizenhárom ponttal vezetõ Chelsea-t, elkezdett keretének átalakításába.

Tegnap a 24 éves szerb-montenegrói Nemanja Vidicset szerezték meg a Szpartak Moszkvától hétmillió fontért, ma ennél kétmillió fonttal olcsóbb üzletet ütöttek nyélbe.

A másik új szerzemény, a szenegáli születésû, szintén 24 éves Patrice Evra - ahogyan Vidics - elsõsorban védõként vehetõ számításba.Evra a francia Monaco csapatától érkezett, ahol negyedik szezonját kezdte meg 2005 nyarán az élvonalban.

A 175 centiméter magas, 76 kilogramm súlyú futballista 2002-es érkezése óta alapembernek számított Monacóban: 36, 33, 36 meccset játszott szezononként és idén is már tizenötnél tartott.

Jelen állás szerint azonban marad, legalábbis a Ligue 1-ben…

Az ötmillió fontért vett balhátvédre hétfõn még egy rutin orvosi vizsgálat vár, de szerzõdésében tulajdonképpen már nem maradt kérdõjel.

Evra eddig öt alkalommal szerepelhetett a francia válogatottban.

Nem mellékesen Vidics is válogatott, méghozzá remek technikával megáldott.

A játékos tagja annak a szerb-montenegrói együttesnek, amely a 2006-os németországi világbajnokság selejtezõ-mérkõzésein mindösszesen egy gólt kapott.

"Jó védõkre szüksége van minden csapatnak, méghozzá pontosan olyanokra mint ez a srác – mondta tegnap Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere Vidiccsel kapcsolatban, majd ma Evráról nyilatkozott hasonlóan jókat. – Egy gyors,megbízható teljesítményt nyújtó játékost szerzõdtettünk, akinek érkeztével bõvültek a taktikai variációink."
sza23
Tudom, hogy nem a fiatal generáció képviselõje de az Ajaxban való bemutatkozása óta Õ a kedvencem és egyben a példaképem!Vele nagyon jól járt a MU!Persze néha hibázik de ki nem?

Persze,h rá!
sza23
Ugye most Van der Sar-ra gondolsz?Nagyon jó kapus!

Friss játékos😄 Vidics jó kedvel<#smile>

Nahát ha Gravesen be kerül akkor le hiddalok!Közép pálya alakul<#smile>
hátvédeinkre se lehet 1 panasz!Ugye már a kapus probléma is megoldotott,hála...!
Madrid, január 6., 17.20 Több játéklehetõséget akar a dán középpályás.

Thomas Gravesen valószínûleg elhagyja a Real Madrid együttesét. Ugyan nemrégiben még azt nyilatkozta, maradni akar, hogy bebizonyíthassa, helye van a királyi gárdában, most mégis úgy tûnik, hogy távozni szeretne. A 29 éves dán középpályás stabil csapattag volt Wanderley Luxemburgo edzõsége alatt, de a brazil edzõ menesztésével könnyen lehet, hogy az õ ideje is lejárt. Két komoly kérõje van: korábbi klubja, az Everton, valamint a Manchester United, mindkét egyesület 1 millió fontot fizetne Gravesenért.
- Futballista vagyok, és csak a pályán érzem magam igazán jól - mondta a keménykötésû dán -, de egyelõre nem akarok semmit sem mondani, mert eddig egyetlen klub sem vette fel velem a kapcsolatot.
A hírek szerint Gravesen inkább Sir Alex Ferguson együttesét választaná, a skót menedzser pedig mindenképpen szeretné megerõsíteni középpályáját. Az Arsenal elleni keddi rangadón Paul Scholes és Alan Smith sérülése miatt az O'Shea, Fletcher középsõ középpályás duóval kényszerült kiállni. A rögtönzött páros nem teljesített rosszul az "Ágyúsok" három belsõ emberével (Gilberto, Fabregas, Hleb) szemben, de Ferguson mindenképpen szeretné, ha bõvebb választéka lenne ezen a poszton, márpedig erre a szerepre Gravesen megfelelõnek tûnik.
így igaz 4M fontért.<#smile>
leigazoltuk Evrát<#eljen>

OKs<#smile>
Magic Boy
Legközelebb olyan képet rakj fel ide róla ahol SAF melett ülve vigyorogva aláírja a szerzõdést a Manchester United-hez!

Magic Boy
Oda igazoltuk vidic-et!
Baloldali védõnek pedig ott van Heinze és remélhetõleg ott lessz Evra is!

"gyakorlatilag eldõlni látszik,hogy a Manchester Unitedben folytatja pályafutását Patrick Evra. a játékos ügynöke szerint David Gillel, az Mu képviselõjével szinte már mindenben megegyeztek"
ffxi
Volt kitõl tanulnia: Barthezz 😊

Fákjúal!

Nem bánám,ha Silvetrö helyére is kerülne vki!!Nekem annyira nemtünik jónak már mint ahogy azt mondták!
Sokxor csinál oan dolgokat a 16os tól nem messze,h égnek áll a hajam!<#csodalk>Bizonytalan sok helyzetben!
ffxi
Ja, sztem is egyenlõre a kispadot koptatja.

Fákjúal!

Magic Boy
Jó és egyre jobb lesz!
Szerintem övé Neville posztja a jövõben!

Magic Boy
Ebbe a védelembe?
Most hülyéskedsz?
Cserének esetleg!

Magic Boy
Esetleg Heinze helyén ott lessz Evra is!

áááá, ilyen védelembe kevés

sztem is

ffxi
"Barna" is jó!

Fákjúal!

SZtem O'shea is beférne a kezdõbe!

REAL MADRID

Neville Vidic Ferdinand és majd Heinze

huhúúú 😊

Magic Boy
Anglia: szerb védõvel erõsített a MU

2006-01-05 15:21 Utolsó módosítás: 2006-01-05 15:21

Nemanja Vidics
Szerb védõvel erõsített az angol élvonalban szereplõ Manchester United labdarúgócsapata.

A 24 éves Nemanja Vidicset a Szpartak Moszkvától hétmillió fontért vásárolta meg a United.

"Jó védõkre szüksége van minden csapatnak, pontosan olyanokra mint ez a srác – mondta Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere Vidicsrõl."

A fiatal bekk egyébként tagja annak a szerb válogatottnak, amely úgy jutott ki a 2006-os németországi világbajnokságra, hogy a selejtezõk során mindössze egy gólt kapott.

jah sry
manapság már sajna az sem tul megbizható, egyre bulvárosabb

Nemzeti Sport sztem<#smile>
nb1.hu szerintem