35611

• Scholes18
    Barnsley-nek szukolok Pool , Chelsea után megérdemli sztem a kupát!
  • Rash87
    FA Kupa párositások :

Barnsley - Cardiff City
    Westbromwich Albion - Portsmouth
  • John Cena
    FA Elödöntő:

Portsmouth
    Cardiff
    Barnsley
    WBA

Párosítást ha tudjátok majd mondjátok meg PLS!
  • John Cena
    Rio Ferdinand karrierje hátralévő részét a Manchester Unitednél szeretné tölteni. Az angol válogatott védő novemberben lesz 30 esztendős, érthető tehát, hogy nagy változásokra már nem vágyik.
    A szerződése 2009-ben jár le, képviselői azonban hamarosan megkezdik a tárgyalásokat a klubbal a hosszabbításról. A jelenlegi kontraktust egyébként 2005-ben írták alá, mégpedig hosszas huzavona után, amely során rengeteg szurkoló is Ferdinand ellen fordult.
    - Nem akarok abba belemenni, hogy mi történt a múltban - mondta erre a bekk. - Szerintem nyilvánvaló, hogy remekül érzem magam a Unitednél. Fantasztikus itt futballozni, a szurkolók nagyszerűek, így fontos nekem, hogy biztosítsam a jövőmet itt. A klub felvette a kapcsolatot az ügynökömmel, remélhetőleg minden gyorsan elintéződik.
  • John Cena
    Kiesett a Manchester United az FA Kupából, miután óriási meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a gyakorlatilag egyetlen támadást vezető Portsmouth-tól az Old Traffordon. Sir Alex Ferguson fiai elképesztő mennyiségű helyzetet hagytak ki, a menedzser azonban elsősorban Martin Atkinson játékvezetőre volt mérges, aki a 7. percben egy egyértelmű tizenegyest nem adott meg a Unitednek, a túloldalon azonban nem hezitált Tomasz Kuszczak cserekapus szabálytalanságánál.
    Igaz, utóbbi esetet Fergie sem vitatta.
    - A játékosok felelősségre vonhatók, a menedzserek is, a játékvezetők miért nem? - tette fel a kérdést Ferguson. - Nevetséges, egy ilyen döntés után, amely egy edzőnek akár az állásába is kerülhet, Martin Atkinson jövő héten is mérkőzést vezet majd.
  • Scholes18
    így van én is így gondolom, jókor jön egy ilyen "könnyű kirándulás" ekkora megprobáltatások után.
  • Cabell
    Az is fontos lenne, hogy összeszedjük magukat a vereség után...a Derby elleni meccs pedig erre tökéletes lenne
  • pilboy
    várjunk még ezzel a bajnoki címes dumával :)
    sztem a rangadókon sokkal több fog múlni ;) hiszen azok nem csak egyszerű eredmények lesznek, hanem önbizalmat adhat/vehet el a csapatoknak/tól...
  • Cabell
    Át vehetjük a vezetést, ráadásul a Derby ellen játszunk...Nem kellene elszúrni...ha innen sem tudunk előnyt kovácsolni, akkor nem érdemeljük meg a bajnoki címet.
  • toysoldier
    köszi
  • WartHogSon
    április 12. (34. forduló)
  • WartHogSon
    jaja, ráadásul egy nem remeklő Wigan ellen
    reméljük mi elfelejtük a tegnapi vereséget és menetelünk tovább a megmaradt 2 fronton
  • toysoldier
    mikor lesz a Manchester - Arsenal meccs?
  • pilboy
    2 pont hátrány, 1 meccs előny, tehát elvileg átvehetjük a vezetést :)
  • kulabácsi
    na ez egy jó hír :)
  • Rash87
    X-elt az Arsenal
  • John Cena
    látom nem értitek m1..
  • skristof
    édes jó Istenem.......
  • Atti12
    szerintem annyira nem jó... ahoz képest hogy MU nak szurkolsz látom örülsz neki..
  • John Cena
    ha aMAnchester akkor MU amúgy meg ellenfél függő
  • John Cena
    hát ki játszik a Pool lal?
  • Cabell
    Ja, kurva jó. Jövőhéten Pool elleni meccs. Kinek szurkolsz?
  • John Cena
    télleg:D tök jó:D
  • John Cena
    hülyülsz?:D
  • kulabácsi
    rio ferdinánd
  • John Cena
    Látom ki állították Kuscsákot ki védett helyette? Van Der Sar?
  • John Cena
    Te jó isten milyen helyzetek
  • Rash87
    0-1
  • skristof
    valaki tudna lökni egy összefoglalót a pompi elleni meccsről?
    nem voltam itthon.. esetleg tv-ben lesz vmi fa kupa összefoglaló?
    köszi előre is
  • John Cena
    március 9., vasárnap

Sunderland-Everton
    16.00

Tottenham-West Ham
    16.00

Wigan-Arsenal
    17.00

• John Cena
    március 9., vasárnap

Middlesbrough-Cardiff
    15.00

Bristol Rovers-West Bromwich
    19.00

Hajrá Cardiff XD
  • Rash87
    de szar :D:D
    Még meccsünk után ott örülnek,aztán ők is ide jutottak
  • Matthew Prosac
    Chelsea is :DDD
  • John Cena
    picsába:(
  • ffxi
    Kiestunk:(
  • Cabell
    Igazad van, abban reménykedek, hogy ez nem veti vissza a játékosok önbizalmát...ez egy őrjítő vereség volt, de kívánom, hogy csak mi őrüljünk meg tőle a képernyők előtt, a fiúk pedig álljanak fel, és nyerjenek BL-t...:)
  • Scholes18
    kösz hogy kitöröltétek a hsz m bocsi csak nagyon idegeges lettem hirtelen.

Igazad van pilboy és ha adja Isten nyerjük a Bl t és Bajnokság akkoris többet nyerünk mint tavaly és duplázni is nagyon nagy szó!! ugyhogy fel a fejjel GO ELŐRE!

GLORY GLORY MANUNITED!
  • pilboy
    inkább ezt a meccset veszítsük el, mint a bajnokságot
    inkább itt ne menjenek be a helyzeteink, mint majd az Arsenal, Chelsea, Poll és a többi csapat ellen
    inkább itt essünk ki, mint a BL-ből
    inkább most essünk ki, mint legutóbb, h hiába meneteltünk a döntőig a legnehezebb sorsolásban

persze sajnálom, de még van 2 nagyon fontos front
    ma nem jött össze semmi
    nem a Pompeyt kell hibáztatni, azt játszották, amit lehetett nekik
    a bíróra én is mérges vok, mert az egyértelmű tizi volt
  • Scholes18
    bazki ha Ronaldo nak volt 100% os 11ese és nem fujta be akkor ezt MIÉRT?? könyörgöm!
  • Matthew Prosac
    engem csak az idegesít ahogyan kibuktunk. az elején a megnemadotttizenegyes után Rooney is idegesen játszott és a csapat is görcsösen.. sztem ennyin múlt.