35611
-
#8541 Barnsley-nek szukolok Pool , Chelsea után megérdemli sztem a kupát! -
#8540 FA Kupa párositások :
Barnsley - Cardiff City
Westbromwich Albion - Portsmouth -
#8539 FA Elödöntő:
Portsmouth
Cardiff
Barnsley
WBA
Párosítást ha tudjátok majd mondjátok meg PLS! -
#8538 Rio Ferdinand karrierje hátralévő részét a Manchester Unitednél szeretné tölteni. Az angol válogatott védő novemberben lesz 30 esztendős, érthető tehát, hogy nagy változásokra már nem vágyik.
A szerződése 2009-ben jár le, képviselői azonban hamarosan megkezdik a tárgyalásokat a klubbal a hosszabbításról. A jelenlegi kontraktust egyébként 2005-ben írták alá, mégpedig hosszas huzavona után, amely során rengeteg szurkoló is Ferdinand ellen fordult.
- Nem akarok abba belemenni, hogy mi történt a múltban - mondta erre a bekk. - Szerintem nyilvánvaló, hogy remekül érzem magam a Unitednél. Fantasztikus itt futballozni, a szurkolók nagyszerűek, így fontos nekem, hogy biztosítsam a jövőmet itt. A klub felvette a kapcsolatot az ügynökömmel, remélhetőleg minden gyorsan elintéződik.
-
#8537 Kiesett a Manchester United az FA Kupából, miután óriási meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a gyakorlatilag egyetlen támadást vezető Portsmouth-tól az Old Traffordon. Sir Alex Ferguson fiai elképesztő mennyiségű helyzetet hagytak ki, a menedzser azonban elsősorban Martin Atkinson játékvezetőre volt mérges, aki a 7. percben egy egyértelmű tizenegyest nem adott meg a Unitednek, a túloldalon azonban nem hezitált Tomasz Kuszczak cserekapus szabálytalanságánál.
Igaz, utóbbi esetet Fergie sem vitatta.
- A játékosok felelősségre vonhatók, a menedzserek is, a játékvezetők miért nem? - tette fel a kérdést Ferguson. - Nevetséges, egy ilyen döntés után, amely egy edzőnek akár az állásába is kerülhet, Martin Atkinson jövő héten is mérkőzést vezet majd. -
#8536 így van én is így gondolom, jókor jön egy ilyen "könnyű kirándulás" ekkora megprobáltatások után. -
#8535 Az is fontos lenne, hogy összeszedjük magukat a vereség után...a Derby elleni meccs pedig erre tökéletes lenne -
pilboy #8534 várjunk még ezzel a bajnoki címes dumával :)
sztem a rangadókon sokkal több fog múlni ;) hiszen azok nem csak egyszerű eredmények lesznek, hanem önbizalmat adhat/vehet el a csapatoknak/tól... -
#8533 Át vehetjük a vezetést, ráadásul a Derby ellen játszunk...Nem kellene elszúrni...ha innen sem tudunk előnyt kovácsolni, akkor nem érdemeljük meg a bajnoki címet. -
#8532 köszi -
WartHogSon #8531 április 12. (34. forduló) -
WartHogSon #8530 jaja, ráadásul egy nem remeklő Wigan ellen
reméljük mi elfelejtük a tegnapi vereséget és menetelünk tovább a megmaradt 2 fronton -
#8529 mikor lesz a Manchester - Arsenal meccs? -
pilboy #8528 2 pont hátrány, 1 meccs előny, tehát elvileg átvehetjük a vezetést :) -
#8527 na ez egy jó hír :) -
#8526 X-elt az Arsenal -
#8525 látom nem értitek m1.. -
skristof #8523 édes jó Istenem....... -
#8522 szerintem annyira nem jó... ahoz képest hogy MU nak szurkolsz látom örülsz neki.. -
#8521 ha aMAnchester akkor MU amúgy meg ellenfél függő -
#8520 hát ki játszik a Pool lal? -
#8519 Ja, kurva jó. Jövőhéten Pool elleni meccs. Kinek szurkolsz? -
#8518 télleg:D tök jó:D -
#8517 hülyülsz?:D -
#8516 rio ferdinánd -
#8515 Látom ki állították Kuscsákot ki védett helyette? Van Der Sar? -
#8514 Te jó isten milyen helyzetek -
#8513 0-1 -
skristof #8512 valaki tudna lökni egy összefoglalót a pompi elleni meccsről?
nem voltam itthon.. esetleg tv-ben lesz vmi fa kupa összefoglaló?
köszi előre is -
#8511 március 9., vasárnap
Sunderland-Everton
16.00
Tottenham-West Ham
16.00
Wigan-Arsenal
17.00
-
#8510 március 9., vasárnap
Middlesbrough-Cardiff
15.00
Bristol Rovers-West Bromwich
19.00
Hajrá Cardiff XD -
#8509 de szar :D:D
Még meccsünk után ott örülnek,aztán ők is ide jutottak -
#8508 Chelsea is :DDD -
#8507 picsába:( -
#8506 Kiestunk:( -
#8505 Igazad van, abban reménykedek, hogy ez nem veti vissza a játékosok önbizalmát...ez egy őrjítő vereség volt, de kívánom, hogy csak mi őrüljünk meg tőle a képernyők előtt, a fiúk pedig álljanak fel, és nyerjenek BL-t...:) -
#8504 kösz hogy kitöröltétek a hsz m bocsi csak nagyon idegeges lettem hirtelen.
Igazad van pilboy és ha adja Isten nyerjük a Bl t és Bajnokság akkoris többet nyerünk mint tavaly és duplázni is nagyon nagy szó!! ugyhogy fel a fejjel GO ELŐRE!
GLORY GLORY MANUNITED! -
pilboy #8503 inkább ezt a meccset veszítsük el, mint a bajnokságot
inkább itt ne menjenek be a helyzeteink, mint majd az Arsenal, Chelsea, Poll és a többi csapat ellen
inkább itt essünk ki, mint a BL-ből
inkább most essünk ki, mint legutóbb, h hiába meneteltünk a döntőig a legnehezebb sorsolásban
persze sajnálom, de még van 2 nagyon fontos front
ma nem jött össze semmi
nem a Pompeyt kell hibáztatni, azt játszották, amit lehetett nekik
a bíróra én is mérges vok, mert az egyértelmű tizi volt
-
#8502 bazki ha Ronaldo nak volt 100% os 11ese és nem fujta be akkor ezt MIÉRT?? könyörgöm! -
#8500 engem csak az idegesít ahogyan kibuktunk. az elején a megnemadotttizenegyes után Rooney is idegesen játszott és a csapat is görcsösen.. sztem ennyin múlt.