35611

• passatgt
    Blackburnn
  • II Rocky II
    huh..sztem 2-2 lesssz a chelsea-mu vége:O:D órisái meccs lessz hiszen aki nyer az "bajnoknak"mondhato:D
  • pilboy
    hát nyögvenyelős 1-1
    jövő héten muszáj pontot szereznünk a chelsea ellen
    ha ott x-elünk legalább, akkor a hátralévő 3 meccsen 2-n kellene buknunk, h ne legyünk bajnokok
  • Paranoia
    Hjjéézusom mekkora meccs lett a végére^^

3pont a Chelseavel szemben.
    Következő meccs meg ugye ellenük lesz!Naon nagy mérkőzés várható:D vér fog folyni
  • HunnernesKonge
    Ez alapján...?! " Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney"
  • II Rocky II
    ronííí az c.ronaldo vagy roney?:)
  • II Rocky II
    hirtelen mikor idenéztem és láttam a reakciokat az 1-0nál akkor nem tudtam mire vélni miért nem örültök.Aztán most nézem hogy ez a MU topic itt örülni kell ha vezet ha nem akkor meg johogy nem örültök:D
    pff anno az arsenal-mu ra gondoltuk hogy abajnoki cim fog ezen a meccsen eldöni,de most nagyon ugynézki hogy a a chelsea-mu meccsen fog eldölni :O
    amugy lehet még megfordítjatok ameccs eredményét:D
    am máshol a 88.perc van beirva mint egyenlítő találat.
  • Paranoia
    ÁÁÁááá ronííí
    p*csába
  • Cabell
    Miért van az, hogy idén tulajdonképpen egy nehezebb idegenbelit seem tudunk hozni? Kicsit kezdem szánalmasnak érezni a dolgot...:S
  • Paranoia
    hát naon gyenge teljesítményt nyújtunk...
  • kulabácsi
    bazz
    ma sem látom a meccset, majd vki 1 összefoglalot plz :)
  • pilboy
    vezet a rovers :/
    santa cruz
  • pilboy
    18.15kor kezdünk, tehát most
    kezdő: Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney
  • kulabácsi
    mivel 6tól lesz a meccs nem valoszinű :D
  • ffxi
    Az 0-0 ott fenn ugye még nem igaz?
  • NeverwinterKING
    talán azér bizonytalan mer még nem sokat játszott.bele kell jönnie...
  • Cabell
    Piquéval csak az az egy bajom, hogy picit lassú és nehézkes. Meg, hogy picit bizonytalan (Arsenal elleni meccs)
  • pilboy
    sajnálnám, ha Piqué elmenne, hisz ő lehet Rio utódja
  • Cabell
    Az egyenlőre rejtély....Hargo úgy tűnik, hogy a Barca elleni első meccset is kénytelen lesz kihagyni, míg Anderson talán már a Blackburn ellen is bevethető lesz. Vida azonban nagy visszatérő, csakúgy, mint Nani. Piqué nagyon tehetséges, és remélem, nálunk marad, de egy Vida csak egy fán terem. És ez most pont ide hullajtott egy zseniális védőt:)
  • ffxi
    Mi történt velük?
  • Cabell
    Nos, akkor:

Vida és Nani ugye visszatér. Viszont Saha szezonjának vége, és Anderson és Owen is kihagyják a meccset holnap. Bosszantó...:\ A Barca ellen mondjuk nem ártana, ha visszatérnének...
  • ffxi
    Megvan nekik a 3 pont :(
  • John Cena
    Everton 0-1 Chelsea 1 fél idő na reméljük rugnak 1 vagy 2 góólt!
  • DONGUBA
    Ket brazil hatvedet igazoltunk braziliabol.
  • John Cena
    Úgy tudom C.Ronaldot úghy szerződtették le onnan jött az ötlet hogy volt valami Sporting-MU meccs asszem azt jött haza a csapat és a játékosok agyaltak rajta hogy "lekéne igazolni" úgy tudom meg kérték az edzőt azt ez lett én úgy tudom így volt
  • John Cena
    Ezek kléberzonok???

• John Cena
    Ennek Roni feje van

Ennek meg Nani
  • John Cena
    Nani és C.Roni az Sportingos volt úgy tudom
  • II Rocky II
    azt tettem,vagy tévedek?lol....
  • Matthew Prosac
    omg rocky, szerintem kicsit tájékozódj..
  • II Rocky II
    lehet,de kettő vkit igazolt a mu,jö lehet ugy keverem hogy ronaldo meg kleberson,ezek szerint hogy ki honnan azt nem vágtam tisztán :D
    de azt a ketőtt igazolta szinte egyszerre.és ronaldonak sikerült,míg klebersonnakl nem :S télleg ő most merre van amugy?
  • pilboy
    tán robinho
  • II Rocky II
    akkor mintkettő a sportingba volt?vagy váárj....ki volt a santosba?most megkavartáél,de vki naon jo jatekos most manapság :S
  • hunbasser
    ronaldo miért lett volna a santosban? sportingos volt.
  • II Rocky II
    most jut eszmbe,jol emlékszem?
    anno még a santosbol hozták ronaldot meg klebersont?
    akkor nem is gondotlam hogy ien jo jatekos leesssz az a srác :D de vmi eszméletlen gyors volt(azt tünt fel) mostanság meg szép cseles passzokat is ad...stb..jo nahhh ;)
  • II Rocky II
    ronaldo most a toppon van,persze hogy örülne neki bármely klub,szurkolo :)) arsenalba játszana mijolenne má :D
    kár hogy nem jön :))
  • John Cena
    Roni marad:P

nb1.hu

Egy ideig még nem szeretné elhagyni a Manchester Unitedet, jelentette nemrégiben Cristiano Ronaldo. A Real Madrid így kénytelen lemondani a játékos nyári szerződtetéséről, pedig a hírek szerint akár 125 millió eurót is megért volna nekik a sztár.
    Pedrag Mijatovic, a Real sportigazgatója is elismeri, hogy ezen a "meccsen" bizony vereséget szenvedtek.
    - Jelenleg lehetetlen megvásárolni Cristiano Ronaldót - így Mijatovic. - Természetesen nagyon szeretnénk, ha nálunk játszana, de a realitások talaján kell maradunk: ezt az átigazolást rengeteg körülmény nehezítené. Többen is azt mondták, hogy már tárgyaltam is Carlos Queirozzsal, de ez nem igaz.
  • John Cena
    én is reménykedek
  • NeverwinterKING
    én is remélem mer ahoz meg kell verni a chelsea-t :D
  • II Rocky II
    ja főleg hogy idegenben is 1-1et tolta chelseaval..otthon sztem megverik :D megakarják előzni a poolt-és remélem sikerül is nekik:)))