35611
-
#9069 Blackburnn -
#9068 huh..sztem 2-2 lesssz a chelsea-mu vége:O:D órisái meccs lessz hiszen aki nyer az "bajnoknak"mondhato:D -
pilboy #9067 hát nyögvenyelős 1-1
jövő héten muszáj pontot szereznünk a chelsea ellen
ha ott x-elünk legalább, akkor a hátralévő 3 meccsen 2-n kellene buknunk, h ne legyünk bajnokok -
Paranoia #9066 Hjjéézusom mekkora meccs lett a végére^^
3pont a Chelseavel szemben.
Következő meccs meg ugye ellenük lesz!Naon nagy mérkőzés várható:D vér fog folyni -
#9065 Ez alapján...?! " Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney"
-
#9064 ronííí az c.ronaldo vagy roney?:) -
#9063 hirtelen mikor idenéztem és láttam a reakciokat az 1-0nál akkor nem tudtam mire vélni miért nem örültök.Aztán most nézem hogy ez a MU topic itt örülni kell ha vezet ha nem akkor meg johogy nem örültök:D
pff anno az arsenal-mu ra gondoltuk hogy abajnoki cim fog ezen a meccsen eldöni,de most nagyon ugynézki hogy a a chelsea-mu meccsen fog eldölni :O
amugy lehet még megfordítjatok ameccs eredményét:D
am máshol a 88.perc van beirva mint egyenlítő találat. -
Paranoia #9062 ÁÁÁááá ronííí
p*csába -
#9061 Miért van az, hogy idén tulajdonképpen egy nehezebb idegenbelit seem tudunk hozni? Kicsit kezdem szánalmasnak érezni a dolgot...:S -
Paranoia #9060 hát naon gyenge teljesítményt nyújtunk... -
#9059 bazz
ma sem látom a meccset, majd vki 1 összefoglalot plz :) -
pilboy #9058 vezet a rovers :/
santa cruz -
pilboy #9057 18.15kor kezdünk, tehát most
kezdő: Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney -
#9056 mivel 6tól lesz a meccs nem valoszinű :D -
#9055 Az 0-0 ott fenn ugye még nem igaz? -
#9054 talán azér bizonytalan mer még nem sokat játszott.bele kell jönnie... -
#9053 Piquéval csak az az egy bajom, hogy picit lassú és nehézkes. Meg, hogy picit bizonytalan (Arsenal elleni meccs) -
pilboy #9052 sajnálnám, ha Piqué elmenne, hisz ő lehet Rio utódja -
#9051 Az egyenlőre rejtély....Hargo úgy tűnik, hogy a Barca elleni első meccset is kénytelen lesz kihagyni, míg Anderson talán már a Blackburn ellen is bevethető lesz. Vida azonban nagy visszatérő, csakúgy, mint Nani. Piqué nagyon tehetséges, és remélem, nálunk marad, de egy Vida csak egy fán terem. És ez most pont ide hullajtott egy zseniális védőt:) -
#9050 Mi történt velük? -
#9049 Nos, akkor:
Vida és Nani ugye visszatér. Viszont Saha szezonjának vége, és Anderson és Owen is kihagyják a meccset holnap. Bosszantó...:\ A Barca ellen mondjuk nem ártana, ha visszatérnének... -
#9048 Megvan nekik a 3 pont :( -
#9047 Everton 0-1 Chelsea 1 fél idő na reméljük rugnak 1 vagy 2 góólt! -
#9046 Ket brazil hatvedet igazoltunk braziliabol. -
#9045 Úgy tudom C.Ronaldot úghy szerződtették le onnan jött az ötlet hogy volt valami Sporting-MU meccs asszem azt jött haza a csapat és a játékosok agyaltak rajta hogy "lekéne igazolni" úgy tudom meg kérték az edzőt azt ez lett én úgy tudom így volt -
#9044 Ezek kléberzonok???
-
#9043 Ennek Roni feje van
Ennek meg Nani
-
#9042 Nani és C.Roni az Sportingos volt úgy tudom -
#9041 azt tettem,vagy tévedek?lol.... -
#9040 omg rocky, szerintem kicsit tájékozódj.. -
#9039 lehet,de kettő vkit igazolt a mu,jö lehet ugy keverem hogy ronaldo meg kleberson,ezek szerint hogy ki honnan azt nem vágtam tisztán :D
de azt a ketőtt igazolta szinte egyszerre.és ronaldonak sikerült,míg klebersonnakl nem :S télleg ő most merre van amugy? -
pilboy #9038 tán robinho -
#9037 akkor mintkettő a sportingba volt?vagy váárj....ki volt a santosba?most megkavartáél,de vki naon jo jatekos most manapság :S -
#9036 ronaldo miért lett volna a santosban? sportingos volt. -
#9035 most jut eszmbe,jol emlékszem?
anno még a santosbol hozták ronaldot meg klebersont?
akkor nem is gondotlam hogy ien jo jatekos leesssz az a srác :D de vmi eszméletlen gyors volt(azt tünt fel) mostanság meg szép cseles passzokat is ad...stb..jo nahhh ;) -
#9034 ronaldo most a toppon van,persze hogy örülne neki bármely klub,szurkolo :)) arsenalba játszana mijolenne má :D
kár hogy nem jön :)) -
#9033 Roni marad:P
nb1.hu
Egy ideig még nem szeretné elhagyni a Manchester Unitedet, jelentette nemrégiben Cristiano Ronaldo. A Real Madrid így kénytelen lemondani a játékos nyári szerződtetéséről, pedig a hírek szerint akár 125 millió eurót is megért volna nekik a sztár.
Pedrag Mijatovic, a Real sportigazgatója is elismeri, hogy ezen a "meccsen" bizony vereséget szenvedtek.
- Jelenleg lehetetlen megvásárolni Cristiano Ronaldót - így Mijatovic. - Természetesen nagyon szeretnénk, ha nálunk játszana, de a realitások talaján kell maradunk: ezt az átigazolást rengeteg körülmény nehezítené. Többen is azt mondták, hogy már tárgyaltam is Carlos Queirozzsal, de ez nem igaz. -
#9032 én is reménykedek -
#9031 én is remélem mer ahoz meg kell verni a chelsea-t :D -
#9030 ja főleg hogy idegenben is 1-1et tolta chelseaval..otthon sztem megverik :D megakarják előzni a poolt-és remélem sikerül is nekik:)))