35611

• NeverwinterKING
    everton jól nyomja ebbe a szezonba. lehet MU nak jó lesz a végeredmény.
  • John Cena
    Evertonba bízok + hazai pálya és remélem mefg a Blackburnbe jó nagyot csalódok!
  • John Cena
    április 17., csütörtök

Everton-Chelsea

22.00

április 19., szombat

Arsenal-Reading
    14.45

West Ham-Derby
    17.00

Middlesbrough-Bolton
    17.00

Fulham-Liverpool
    17.00

Wigan-Tottenham
    17.00

Blackburn-Manchester United
    17.15
  • Atti12
    jaja, csak ahoz nem így kell játszani mint az arsenal ellen :S Ennél sokkal jobbak tudunk lenni..
  • kulabácsi
    az az 1 pont, az 2 :)

amúgy tényleg nem lesz egy könnyű meccs, de én bízom benne h pontokat tudunk rabolni tőlük, sztem egy x-re minimum jók vagyunk, de a győzelemre is ha olyan napot fog ki a csapat
  • II Rocky II
    chelsea-mu irto kemény lessz
    a chelsea otthon még veretlen,szvsz nem akarnak kikapni,na meg ha nyernek akkor 1 pont lessz az előnyötök,ami azt jelenti hogy 3 meccsen 1szerhibázzatok és kész :)nehéz lessz.de 1 ponttal a mu lessz a bajnok :S
  • John Cena
    :D NB1.HU-n tele vannak MU-s hírekkel mai nap legalább 5 cikket másoltam be be másolom aleg újabbat is de már adok 1 honlapot is

nb1.hu

Sir Alex Ferguson még 2001-ben jelentette be, hogy 2002 tavaszán visszavonul, ám még ma is ő vezeti a Manchester Unitedet. A csapat korábbi támadója, Lou Macari szerint ez még akár évekig is így maradhat, hiszen Ferguson keze alatt egy roppant ígéretes csapat formálódik.
    A 66 éves szakember már a 10. bajnoki elsőségére készül a csapattal, nemrégiben pedig azt nyilatkozta, hogy bár 22 évet töltött Manchesterben, ez a legerősebb keret, amit valaha is az Old Traffordon edzett.
    A korábbi United-kiválóság, Lou Macari szerint az őt követő menedzsernek nagyon nehéz dolga lesz majd...
    - Óriási kérdés, hogy mikor vonul vissza, szerintem csak évek múlva - mondta a Manchesterben 330 mérkőzésen pályára lépő skót. - Amióta a MU alkalmazásába állt, minden nap 7.30-tól délután négyig dolgozott. Még ma is így csinálja, és szerintem ez annak a jele, hogy még sokáig kíván a klub élén dolgozni. Az azonban biztos, hogy az őt követő vezetőnek nagyon nehéz dolga lesz, hiszen egy korszakos edző után kell helytállnia a csapattal!
  • John Cena
    ez nem tűnik kamunak hát sanjálom:S:S olcsobért is meg vehetük volna ha "selejtes" :P (viccelt csak)
  • kulabácsi
    hát ez nagyon jó :S
  • John Cena
    nb1.hu

Owen Hargreaves ahhoz képest kevés lehetőséget kapott idén a Manchester Unitedben, hogy Sir Alex Ferguson egy évig mesterkedett azon, hogy megszerezze, és bizony komoly összeget, 17 millió fontot fizetett ki érte a Bayernnek. Most kiderült, hogy nem a teljesítménye miatt játszik keveset.
    - Sajnos a térdem továbbra sem teljesen egészséges - nyilatkozta Hargreaves, aki csapata legjobbja volt a Roma elleni visszavágón, olyannyira, hogy a korábbi United-kedvenc Eric Cantona is megdicsérte. - A térdkalács alatt futó ínnal van a probléma, és ez sokkal bonyolultabb, mint egy törés: az csak beforr, és kész, de ezzel a problémával az orvosok szerint együtt kell élnem. Lehet, hogy meggyógyul, de nem tudni, hogy mikor: lehet, hogy néhány hónap, de lehet, hogy csak néhány év múlva...
  • John Cena
    faszaaa
  • NeverwinterKING
    hi
    +fav
  • skristof
    Öt évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Rio Ferdinand, a Manchester United 66-szoros angol válogatott labdarúgója.

"Az új megállapodás értelmében Rio 34 éves koráig lesz az MU játékosa, de valószínűleg nem ez volt az utolsó szerződéshosszabbítása" - nyilatkozta Pini Zahavi, a futballista ügynöke.

A 29 éves belső védő - aki brit sajtóértesülések szerint heti 130 ezer fontot (több mint 40 millió forint) keres majd - 2002 júliusában 33 millió fontért igazolt a Leeds Unitedből a manchesteriekhez, ezzel a világ legdrágább játékosa lett ezen a poszton.

forrás: MTI
  • John Cena
    Na NB1.hu-n meg ugrottka a MU-s féle hírek lássuk:

Vucsinics
    A montenegrói támadó kiváló formában futballozik, csapata szombati, Udinese elleni bajnokiján is gólt szerzett. A játékost azonban csak félig birtokolja a Roma, játékjogának másik fele a Serie B-s Leccénél van. A hírek szerint a "Farkasok" a nyáron élnek opciós jogukkal a Leccénél lévő játékjog megvásárlására, ám a másodosztályú csapat - különféle okokra hivatkozva - nem hajlandó az előre kialkudott árért belemenni az üzletbe.
    - A legjobbamat szeretném nyújtani a csapatban, egyelőre legyen ennyi elég - nyilatkozta szűkszavúan a csatár.
    A Lecce talán azért kezdte emelni az árat, mert hozzájuk is eljuthattak a hírek, amelyek szerint a Manchester United és a Real Madrid is tervbe vette a roppant technikás csatár megvásárlását.

Gattuso

Újabb rangadót bukott a Milan,és a Juve elleni 2-3 után továbbra is veszélyben van a milánóiak jövő évi BL-indulása. Szakértők régóta hangoztatják, hogy a Milannál generációváltásra, új arcokra és főleg fiatal, karrierjük csúcsa előtt álló labdarúgókra lenne szükség (olyanokra például, mint Kaká vagy Pato).
    Most úgy tűnik, a Milan vezetése is ezen az úton szeretne elindulni, a hírek szerint ugyanis eladnák Gennaro Gattusót. A romboló középpályás az idei szezonban meglehetősen halovány volt, így távozása időszerűvé vált.
    Harminc évesen természetesen még nem érhet véget a pályafutása, és a hírek szerint Gattusót a Bayern München is szívesen megvásárolná, így akár Luca Tonival, válogatottbeli társával is együtt szerepelhetne.
    Más források azonban úgy tudják, hogy Gattuso a Manchester Unitedhez is kerülhet, bár a játékos maga nem rajong túlzottan a "Vörös Ördögökért". A Newcastle és a Tottenham is szívesen leigazolná az olaszt, aki korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy visszavonulása előtt szívesen kipróbálná magát az angol élvonalban is.

(annyira MU-s hír hogy csak megemlítik bár szerinttem egyik se kell most "nekünk" a manchesternek)
  • John Cena
    nb1.hu

Sunderland és Giggs

A Sunderland a hírek szerint érdeklődik Ryan Giggs, a Manchester United 34 éves szélsője iránt. A csapat edzője az a Roy Keane, akivel Giggs a "fél életét" végigfutballozta az Old Traffordon.
    Keane szerint a walesi középpályás még most is képes a jó játékra, de nagy rutinjának is óriási hasznát vehetnék. Akadály lehet azonban a játékos magas fizetése: Giggs jelenleg 70 ezer fontot keres hetente Manchesterben, és erősen kétséges, hogy a Sunderland ennek az összegnek egyáltalán a közelében tudna fizetést ajánlani.
    A The People értesüléseit egyelőre egyik fél sem kívánta hivatalosan kommentálni.
  • John Cena
    az uccsó 4 meccsünk mi lessz srácok? 4ből csak tudumnk nyerni legalább 2-3at!!
  • kulabácsi
    remélhetőleg akkor már nem lesz esélyük :P
  • Rash87
    Én az Arsenalt sokkal erősebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
    Most is megvertük őket,igaz 2 pontrúgás döntött,de akkor is:)
    Chelseat simán kéne verni :D
  • Matthew Prosac
    ha nem lenne chelsea elleni idegenbeli meccs, akkor már énis nyugodt szívvel dőlnék hátra a székemben.. így nem
  • kulabácsi
    ha innen elbukjuk akkor azt meg is érdemeljük és csak magunknak köszönhetjük
  • Matthew Prosac
    dehogynem -.-
  • kulabácsi
    loáááááááááááál
    ezt innen már tényleg nem lehet elbukni
  • pilboy
    5 pont előny, 4 meccs :P
  • Paranoia
    HÁÁÁÁHÁHÁH

1-1 wigwn powa
  • kulabácsi
    :DDDD
  • pilboy
    legalább írtad volna oda, h Glory MU! :D
  • II Rocky II
    pff:D észrese vettem hoyg ték,amugy szeressem a téket:) :D
    mindig utolag szolnak:S
  • Cabell
    Korrekt,de jogos volt:)

• pilboy
    korrekt
    de a 10000. hsz-t hagyd meg egy MU fannak plíz :D (jóvanna, csak hangyáskodás)

és télleg nem szólhattunk volna egy szót sem, ha 2-0-ás, vagy 3-1-es ágyúsvezetéssel fordulunk
  • II Rocky II
    na ja nyertetek,grat érte.de nem mondanám hogy jogos volt.egy tizi meg egy szabad és kész.:S lol...a meccs előtt ugy voltam vele ,ha nyerünk akkor még van esély a bajnoki címre,de így már annyi.
    szal azt kell mondanom grat a bajnoki címnek,ami már nem veszhet el :)
    és az első meccs jut róla eszembe,otta a 93.percben egyenlítettünk és most meg annál a meccsnél jobbak voltunk ,szal arra is alapzotam hogy nem megérdemelt az eredmény.De ez van ellene nem tudunk mit tenni :(
  • banok
    nem akartam youtubeosat mert onnan gyorsan törlik. Letöltőset sem akartam mert az meg macerás.
  • Paranoia
  • John Cena
    akkor menya rákba leeht kevertem valamivel mai napapl tele faszom
  • kulabácsi
    célnak megfelel...
  • Barnabyka
    hát ez milyen kínai falusi változat?...nem mintha tudnék jobbat de akkor is
  • banok
    Manchester United-Arsenal összefoglaló
  • Barnabyka
    inkább szurkolj a chelsea-nek..tevez meg hargraves ..fégülis tényleg félreírható xD
  • John Cena
    Hargravest akartam bocs..
  • John Cena
    Fálre írtam bocs
  • Atti12
    ja tevez gólja.. főleg hogy nem is lőtt gólt.. fura egy szurkoló vagy te...