Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nem veszünk vissza, és kitömjük õket...

football without ultras is nothing

Örülök,h giggs most megmutatja,h azért még ott van Õ ha akar.Régi nagy kedvencem<#eljen>
2-0 giggsy duplaaaaaaaa

runi álompassz...

Uhaaa
UJRA GIGGS
2 - 0
1-0 picsába lemaradtam...

ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛû
ryan giggs
NAGYON NAGY szabadrúgás gól!!!<#vigyor>
Csak gondoltam szólok.
Közvetitek ffxi-nek.<#smile>
<#worship>

17:00 SPORT 2
Angol bajnokság, 31. forduló, Manchester United-Birmingham (élõ)
passatgt
<#violent><#violent>Drogbát már felakasztottam volna
Megin nyert a fos cselzi

Matthew Prosac

Freddy Guarín-t (felül) a középpályára! <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Már a VB elõtt érkezhetnek új játékosok

David Gill a Manchester United elsõ embere kijelentette, hogy reményei szerint a Vörös Ördögök még a világbajnokság kezdete elõtt szerzõdtetnek néhány középpályást.

”Készen állunk minden fegyverünket bevetni, ami a jövõ szezont illeti. Sok jó játékos van a csapatunkban, de a nyáron meg fogjuk erõsíteni a keretet.” -mondta Gill a Manchester Evening Newsnak adott interjújában

”A középpályára keresünk játékost vagy játékosokat, a csapat többi részével meg vagyunk elégedve, hiszen elég jó formát mutatnak. Szeretném még a világbajnokság elõtt elintézni ezeket a teendõket, de nem biztos, hogy ez sikerülni fog. Ha lesz rá lehetõség megteszünk minden tõlünk telhetõt, ha viszont nem, akkor visszatérünk rá késõbb.”

”Jobb az érintett játékosoknak, ha hamarabb létre jön az alku, mert így hamarabb bekerülnek a családunkba, és gyorsabban megy a beilleszkedés is.”

”Magabiztosak vagyunk, hogy azt a tehetséget bírjuk majd igazolni, akire szükségünk van. Ez a klub számára nagyon izgalmas idõszak lesz.”
ffxi
Megérte nagyon!!

Fákjúal!

PSG-tõl 2004. június 11én. £6.9 millió

azthiszem,vmi ilyesmi volt<#fejvakaras>
ffxi
Alig várom ,mert bírom nagyon. Mennyiért és kitõl jött hozzánk?

Fákjúal!

Gabriel Heinze hatalmas lépést tett a gyógyulás irányába, és akár még a szezon vége elõtt visszatérhet a Manchester Unitedbe.

Az argentin válogatott játékos a szeptemberi Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett súlyos sérülést, és a szezon nagy részét ki kellett hagynia.

Most viszont a United másodedzõje, Carlos Queiroz a Birmingham elleni mérkõzés sajtókonferenciáján kijelentette; hogy Gabi Heinze edzésbe állt.

”Gabi újra edzett, és elkezdte az elõkészületeket a visszatéréshez.” -mondta a portugál

”Nem fogjuk siettetni, és hétrõl-hétre figyeljük majd az állapota javulását.”
PESFAN
Ezt én is így látom.
Ha megfigyelitek a gólok 80-90%-nál vagy Rooney adja a gólpasszt vagy tevékenyen kiveszi magát a támadásban, vagy õ lövi be.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Persze,de most a támadókról volt szó.Én teljesen 1et értek vele.Olyan minde1,h ki van rooneyval a csatársoron...akkor is gólveszélyes,ha 1edül lenne.sztem<#smile>
Azthiszem rooney elég sokat hozzá tesz a csapatmunkához,beszaladgálja az egész pályát és rengeteget segít hátúl.Úgyérzem,h õt pont nemkéne emiatt megszólni.
ffxi
A foci csapatmunka!!! Fõelv!!

Fákjúal!

öhhmm most mért is?😊
ffxi
Nem verjük meg Rúnít??

Fákjúal!

Lassan Ljár az idõ Ruud van Nistelrooy felett is...
L is adhatnánk lassan,jó pénzért!<#smile>
Wayne Rooney örül, hogy Sir Alex Fergusonnak a jó támadók sokasága miatt állandóan dilemmát okoz a kezdõ csapatba kerülõ játékosok kiválasztás.

Rooney társa korábban mindig Ruud van Nistelrooy volt, de Louis Saha kiváló formájával kiszorította a holland támadót a Vörös Ördögök kedzõjébõl. A fiatal angol támadó úgy gondolja, hogy az ilyen versengések csak kedvezhetnek a csapatnak.

”Jó amikor a játékosoknak meg kell küzdeniük a helyükért.” -nyilatkozta Wayne a MUTVnek ”Ez minden játékost jó teljesítményre ösztönöz.”

A volt Evertonos játékos elmondta véleményét a United játékosait 'állandóan' sújtó sérülésekrõl is.

”Az elõzõ évben sokan sérülésen mentek keresztül. Volt olyan is, hogy csak Alan Smith volt bevethetõ. Az egy kicsit nehéz volt. Most viszont úgy gondolom jó, hogy ilyen verseny alakult ki.”

Majd a 20 éves zseni elismerte, neki mindegy ki a társa a támadásoknál, õ már attól boldog, hogy a saját játékát játszhatja.

”Úgy gondolom az a fontos, hogy a játékomat játsszam.” -mondta Rooney ”Mindig megpróbálom képességeimhez mérten a lehetõ legjobb teljesítményemet nyújtani, és ebben igazán nem számit melyik társammal játszhatok.”
passatgt
Én busszal mentem,és olcsó volt.2 hétig voltam kint az egyik ismerõsömnél,aki ide szokott jönni minden nyáron

7végén szigorú gyözelem persze!<#smile>
Most kisz*pott a köcsög cselzi is a fuhemtõl😄remélem most megzuhantak és hozzák majd ezt a teljesítményt<#smile>
Akkor még vmi csodais történhet a végére és akkor visítani fogok<#vigyor3>
Az frankó lehetett😊Jó neked.
Nõverem kinn él már 5éve angliába de még 1xse sikerült kijutnom mencseszterbe.<#rinya>1ik ok,h nagyon messze van onnan ahol õ lakik,a másik meg a jegy árak...szóval hihetetlen mennyi pénzt elkérnek 1 jegyért 20-30e Ft és akkor még csak a legszarabb helye.:S de azért egyre közelebb állok hozzá,h kijussak végre!
passatgt
Simán

ffxi
Nyerunk a 7végén?

Fákjúal!

ffxi
Jó neked! Ölni tudnék egy ilyen élményért<#falbav>

Fákjúal!

passatgt
Manchester forever!😊
2 éve voltam kint Manchesterbe meccsen,Birmigham ellen játszottak 2:1-re nyertek.Az volt ám az élmény😊Sajnos magyarországon egy jó ideig ilyen nem lesz.
Ja,és van egy óriási manchesterzászlóm,azt lengettük a meccsen😊Van még 3db nagy faliképem,mindegyiken a legnagyobb sztárok vannak,beleértve a régieket is,az egyiken pedig az Old Trafford

sza23
Az Ajax mint klubb világszerte híres, de ez legalább annyira köszönhetõ az utánpótlásának, mint a Bl gyõzelmeinek.
Minden generációban kinevel egy-két olyan játékost, akikért a legnagyobb klubbok versengenek.
FFXI azért, mert az Ajaxban minden adott a gyors és eredményes fejlõdéshez.Magic Boy által felsorolt játékosok közûl akárki lehet nagy játékos, de ehhez az kell, hogy idõt adjanak a fejlõdéshez.

Magic Boy
Ha az Ajax-ot nézzük akkor szerintem csak idõ kérdése, hogy Wesley Sneijder, Maarten Stekelneburg, John Heitinga, Ryan Babel, Hedwiges Maduro, Urby Emanualson, Nicolae Mitea, Steven Pienaar, Markus Rosenberg, Rasmus Lindgren, Kenneth Remeer és Jan Vertonghen mikor igazol nagyobb csapathoz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
Bocsáss meg! De ha tudod, hogy így van akkor mért cáfolod, hogy ottan maradjanak jó játékosok? Elõbb-utóbb, de hanem MU-ba, de máshová fognak eligazolni.

Fákjúal!

sza23
nekem nem kell mondanod, hiszen amióta csak érdekel a labdarúgás mindig is az Ajax volt a kedvencem.Azt hiszem vmikor készítettek olyan statisztkát, hogy az Ajax adta a legtöbb játékost az elit klubboknak.

MU!
ffxi
Pedig így van Ajax-ból nagyon sokan eljöttek nagy csapatokhoz, MU-ba is.

Fákjúal!

sza23
Lassan inkább a Hamburg lesz törzsvásárló( Van der vaart, de jong)<#rinya>
Rosenberg és Huntelaar egyenlõre még maradjank nálunk!<#ejnye1>Egy-két éven belûl nagyon eredményes páros lesznek.A MU-nak sztem Kevin Nolant kéne megszereznie.Csatár poszton még nincsen semmi gond.Azért mert Ruud-nak nem megy idén, még nem kellene temetni.Ez kezd olyan lenni, mint amit szegény Ronaldoval mûvelnek.Különben is Saha a közelébe sem érhet!

ffxi
Ja! Úgy jegyeztem meg, hogy Stamp, mert az németül bélyeg és sajna úgy is írtam le<#szomoru1>

Fákjúal!

Stamp <#nevetes1><#nevetes1>

gondolom csak félrenyomtad de viccesre sikerült <#buck>

ffxi
Ha jól tom törzsvásárló vagyunk az Ajax-nak. Úgyhogy jobb onnan igazolni, anno Stamp is onnan igazoltuk.

Fákjúal!

PESFAN
Egyetértek mindkét hozzászólóval Nistelrooy ügyben.
A másik véleményben már nem egészen.
Bár vitathatatlan, hogy az Ajax akadémia kadétjai nyertek már pár nagy csatát és háborút.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Egyetértek az Ajax fiataljai tényleg jó befektetés lennének.

Arsenalról meg annyit hogy ez az évük úszott de jövõre ez a csapat nagyon az elején lesz arról nem is beszélve ha még tudnak 1-2 hasznos embert igazolni.

Nistelrooy lassan amúgy is kiöregszik, kezd beleszürküli sztem. Abban is egyetértek hogy kellene még valaki Rooney mellé mert Saha jó meg minden de inkább padra, mert nem akkora klasszis.

Matthew Prosac
Amit nagyon el tudnék viselni mostmár:
Nistelrooy-t eladni (akármennyire is a szívem csücske) és helyette megvenni Huntelaart! Vagy Rosenberget, bár õneki még fejlõdnie kell. Mindenképpen az Ajax háza táján néznék szét, mert 1)fiatalok 2)tehetségesek 3)potenciális sztárjátékos-jelöltek..
Gondoljunk csak arra, hogy mennyi fantasztikus futballista került ki az Ajax akadémiájáról..
Persze ha mindig fiatalítunk, akkor úgy járunk majd mint az Arsenal ebben az évben, szóval csak finoman, érzéssel vásárolgatni..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

PESFAN
Hát nem tudom srácok jelenleg Ferdinand Wes Brown kettõs szerintem elég jó hátul.
Várjunk a Vidiccsel ok.
Evra!Hát eddig egy jó produkciót sem láttam tõle.
Fletcher valóban nem illik ide, meg sztem O'Shea sem.
De Vidics és Evra akkor sem MU szinten vannak ez tuti.
Egy MU-nak akkor kellett volna minimum egy King vagy egy Ash.Cole szintû játékos arra a posztra és ráadásul még angolok is.
De ha légiósok akkor is ott van mondjuk Alex a PSV-bõl középre és baloldalra mondjuk mittudomén.
Értitek.
Én kifogásolom a kis neveket és hiányolom a nagy neveket akik jók is.
Ezért jöttek a jenkik tudtommal.
Bár nagy kár volt.

ezzel tökéletesen egyetértek... minden mondatoddal! <#kacsint>

Magic Boy
SAF elmondta már töbször, hogy a következõ igazolásai nyáron(azért csak nyáron,mert a kiszemeltek télen érdekeltek voltak a nezetközi kupákban)középpályás(ok) lesz(nek).
PJS jó kiegészítõ és csere, de nem kezdõ csak vészmegoldásként került a kezdõbe szerintem!

Fletcher már egy ideje bizonyíthatna, nem ez az elsõ éve. A chelsea ellen meg egy jó félideje volt, a másodikban alig ért labdába.
Vidic és Evra nagyon jó lehet idõvel, jobb mint mondjuk PJS.

Ami szvsz nagyon fontos lenne: jó középsõ embereket igazolni nyáron a középpályára. Ott mintha most egy kicsit lyukas lenne a csapat. O'Shea és Smith sztem nem hosszútávú megoldás, Scholes meg lassan kiöregszik

Magic Boy
Fletcher se rossz játékos csak még nemtudja általánosítani a formáját.
neki is idõ kellene szerintem, hogy meglássuk, hogy mennyire tudja általánosítani a jó formáját(Pl: Chelsea)!

Matthew Prosac
Csatlakozva ehhez a hozzászóláshoz: (PESFAN-nak üzenve)
Nézd meg hogy a szerb válogatott hány gólt kapott a selejtezõk során Vidic-csel a védelemben. Adjunk neki 1 évet hogy megismerjük és megállapíthassuk hogy milyen szintû játékos.
Egyvalakit tudok aki nem MU-szintû, és az Fletcher. Továbbadhatnák már.

Magic Boy
Szia!

Válaszaim:
Evra:Álmábol fölébresztve is jobb, mint Silvestre.
Vidic:Kemény és jó védõ Ferdinand-al karöltve betonfalat húzhatnak a kapu elé, ha összeszoknak(ennek jelei a WBA ellen is látszottak)
SAF: 2 évet kért, hogy összerakja az új generációt. Adjuk meg neki!
Az angolos részel és a kiöregedett sztárokkal egyetértek a többivel vitatkoznék!