35611

• pinnacle
    nem kell utánakeresned:
    Gólkülönbség számít, ha az egyenlő a több rúgott gól. Ennyi
  • Matthew Prosac
    egészen addig vezesd le légyszíves hogy uefa-kóciens :)
  • II Rocky II
    pontosan.hogy van a soorend :D igen...azt....
  • Brolly
    hehe, vagyis mi lenne ha a gólkülönbség is egyezne és még az egymás elleni meccsek is döntetlenek lennének? biztos van vmi szabály erre is, és te ezt akarod kideríteni?:D
  • II Rocky II
    nemtudom..mind1.:D
    a lényeg idén bajnokok lesztek ha a minimumot is hozzátok a chelsea ellen és kész...(majd utánanézek és beirom sorban hogy mi számit egynlőség esetén,itt arra gondolok,hogy egymás ellleni,eredmény,több lött gol,golegyenlőség..stb..na ezt a sorrendet majd vhogy megkeresem)
    :]]]
  • Matthew Prosac
    "mert engem idiotázol le,mikor aki előttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme ő is azt hitte hogy az egymás elleni"

Miért, ugyanolyan gólkülönbségnél (#9099) mi számít ha nem az egymás elleni? Több győzelem?
  • II Rocky II
    te kezdted,és neked kéne...ha gond van akkor ott a privát.thx
  • passatgt
  • McFrost
    vegyél vissza hülyegyerek!
  • II Rocky II
    értettem,csak a válaszod kinézete nem tetszett.
    mert engem idiotázol le,mikor aki előttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme ő is azt hitte hogy az egymás elleni...érted te ****** :) (fejtsd meg akkor darkness alatvalója,mi lehet a csillagok helyén)
  • passatgt
    de ha a gólarány egyenlő, azaz ugyanannyi gólt kapott és rúgott mindkét csapat, akkor is az nyer, aki több gólt rúgott?
  • McFrost
    az nyer aki több gólt rúgott a bajnokságban!
    érted már? lord darkness
  • II Rocky II
    az előtted szoló se a több rugottra gondolt hanem az egymás ellenire,igy igen nehéz rájönnöm...
  • passatgt
    owned:D
  • McFrost
    nehéz rájönnöd , de segítek: több rúgott?
  • Matthew Prosac
    gondolom az egymáselleni.
  • II Rocky II
    de csak nem a kérdésre feleltél -.- mi dönt akkor ?(mind1 ha nemtudod akkor jovan megértem:D)
  • kulabácsi
    akkor csoda van :D
  • Matthew Prosac
    +54 nekünk
    +36 a chelseanek...

menj már...
  • II Rocky II
    de ha egyenlőőőő akkkor mivan???ha agolkülönbség is egyenlő
  • pilboy
    nem nem
    gólkülönbség dönt ;)
  • II Rocky II
    irta hogy ha a golkülönbség is egyenlő akkor mi dönt...
    erre a válasz sztem az hogy az egymás elleni eredmény dönt
  • pilboy
    végülis beleférhetne a bukás is cheslea ellen, de én kicsit tartok a west ham-től (még hazai pályán is)
    a wigant sztem verjük
  • kulabácsi
    gólkülönbség dönt
  • DJ BP
    bocs hogy közbeszólok, csak most itt megtudom kérdezni :) Szóval pontegyenlőség esetén ki nyerné a bajnokságot? Ha gólkülönbség alapján döntenek, akkor MU, így Chelsea elleni bukás is beleférne
  • II Rocky II
    jjaja főleg hogy otthon még a chelsea veretlen...nem véletlen mondtam a 2-2 es végeredményt!habár ha arra ugy jatszanak mint a blackburn ellen akkor meg lehe kikaptok:S amugy jövöhéthétvégén lessz?szerda meg barca idegenbenS kár hogy nem otthon kezd a MU-->mert akkor tuti hazai,de a barca is amien gyatra áááá lehet kikapnak :S
  • balljuggler
    mondjuk ja....nem mondhatom hogy le se szartok
    De az igazsághoz hozzá tartozik hogy fejben dőlnek el a dolgok!
    Amelyik csapat jobban bírja idegileg az fog bajnokságot nyerni illetve BL-t.
    Giggs és Scholes ideje tényleg lejárt:
    Sokat tettek ők már a manchesterért az tuti!
    Na búcsúzok most már...Győzzön a jobbik!!
    PÁPÁ
  • McFrost
    sajnos Giggs és Scholes gyenge teljesítménye rányomta a bélyegét a tegnapi meccsre , persze Friedel parádézott , de a kp kissé esetlennek tűnik már meccsek óta
  • kulabácsi
    :/
    kemény lesz a chelsea ellen idegenben a meccs
  • Matthew Prosac
    Moutinho posztjára meg ott van Anderson Scholes Carrick, sztem felesleges megvenni, attól függetlenül hogy Scholes ideje lassan lejár.
  • Matthew Prosac
    Veloso-t mindenképp szerezzük meg! Fiatal és nagyon jó játékos, (védekező középpályás típus), 1-2 éven belül meghatározó játékosunk lehet.
  • skristof
    énmeg leszarlak :)
  • balljuggler
    na ezzel az eredménnyel nem vagyok elégedett...a 88. percig voltam az:P
  • John Cena
    jaaa bocs:D okéé
  • Atti12
    de jó lett volna behúzni :S. Remélem nem bízták el magukat a srácok.
  • toysoldier
    a wiganből is igazolni akar 2 játékost 13 millióért
  • John Cena
    nb1.hu

Sir Alex Ferguson roppant elégedett a Sportingtól érkezett Nani és Cristiano Ronaldo teljesítményével, így nem meglepő, hogy a United ismét játékosokat igazolna a lisszaboniaktól. A csapat másodedzőjén, Carlos Queirozon keresztül élő portugál kapcsolat újabb nagy tehetségekkel szolgálhatna a "Vörös Ördögöknek".
    A hírek szerint Miguel Veloso és Joao Moutinho keltette fel az angolok érdeklődését, mindkét játékos szerződtetését nagyon szorgalmazza Queiroz. Ferguson jobbkeze a Sporting-Rangers UEFA Kupa meccsen is a lelátón volt, és élőben figyelte meg kiszemeltjeit. A hírek szerint a két játékosért összesen 37 millió eurós ajánlatot tenne a United.
    Mivel várhatóan 50 millióból gazdálkodhat a MU, a maradék 13 millió euró a Wiganhez kerülne, ahonnét Wilson Palaciost és Luis Antonio Valenciát nézte ki magának Ferguson.

(Wiganhez kerül?:S MU-a Wigan?:S én nem értem a végét valaki PLS magyarázza el...)
  • HunnernesKonge
    lesz még mindig egy sz -.-
  • John Cena
    remélem cselzi ellen nyerünk és akkor elég lessz utána mindíg a Döntetlen ha nagyo nminimumot akarom számolni
  • John Cena
    Blackburn-Manchester United
    1-1

hála mennybéli jó istennek!:D:D