35611
-
pinnacle #9109 nem kell utánakeresned:
Gólkülönbség számít, ha az egyenlő a több rúgott gól. Ennyi -
#9108 egészen addig vezesd le légyszíves hogy uefa-kóciens :) -
#9107 pontosan.hogy van a soorend :D igen...azt.... -
#9106 hehe, vagyis mi lenne ha a gólkülönbség is egyezne és még az egymás elleni meccsek is döntetlenek lennének? biztos van vmi szabály erre is, és te ezt akarod kideríteni?:D -
#9105 nemtudom..mind1.:D
a lényeg idén bajnokok lesztek ha a minimumot is hozzátok a chelsea ellen és kész...(majd utánanézek és beirom sorban hogy mi számit egynlőség esetén,itt arra gondolok,hogy egymás ellleni,eredmény,több lött gol,golegyenlőség..stb..na ezt a sorrendet majd vhogy megkeresem)
:]]] -
#9104 "mert engem idiotázol le,mikor aki előttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme ő is azt hitte hogy az egymás elleni"
Miért, ugyanolyan gólkülönbségnél (#9099) mi számít ha nem az egymás elleni? Több győzelem? -
#9103 te kezdted,és neked kéne...ha gond van akkor ott a privát.thx -
#9102 -
#9101 vegyél vissza hülyegyerek! -
#9100 értettem,csak a válaszod kinézete nem tetszett.
mert engem idiotázol le,mikor aki előttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme ő is azt hitte hogy az egymás elleni...érted te ****** :) (fejtsd meg akkor darkness alatvalója,mi lehet a csillagok helyén) -
#9099 de ha a gólarány egyenlő, azaz ugyanannyi gólt kapott és rúgott mindkét csapat, akkor is az nyer, aki több gólt rúgott? -
#9098 az nyer aki több gólt rúgott a bajnokságban!
érted már? lord darkness -
#9097 az előtted szoló se a több rugottra gondolt hanem az egymás ellenire,igy igen nehéz rájönnöm... -
#9096 owned:D -
#9095 nehéz rájönnöd , de segítek: több rúgott? -
#9094 gondolom az egymáselleni. -
#9093 de csak nem a kérdésre feleltél -.- mi dönt akkor ?(mind1 ha nemtudod akkor jovan megértem:D) -
#9092 akkor csoda van :D -
#9091 +54 nekünk
+36 a chelseanek...
menj már... -
#9090 de ha egyenlőőőő akkkor mivan???ha agolkülönbség is egyenlő -
pilboy #9089 nem nem
gólkülönbség dönt ;) -
#9088 irta hogy ha a golkülönbség is egyenlő akkor mi dönt...
erre a válasz sztem az hogy az egymás elleni eredmény dönt -
pilboy #9087 végülis beleférhetne a bukás is cheslea ellen, de én kicsit tartok a west ham-től (még hazai pályán is)
a wigant sztem verjük -
#9086 gólkülönbség dönt -
DJ BP #9085 bocs hogy közbeszólok, csak most itt megtudom kérdezni :) Szóval pontegyenlőség esetén ki nyerné a bajnokságot? Ha gólkülönbség alapján döntenek, akkor MU, így Chelsea elleni bukás is beleférne -
#9084 jjaja főleg hogy otthon még a chelsea veretlen...nem véletlen mondtam a 2-2 es végeredményt!habár ha arra ugy jatszanak mint a blackburn ellen akkor meg lehe kikaptok:S amugy jövöhéthétvégén lessz?szerda meg barca idegenbenS kár hogy nem otthon kezd a MU-->mert akkor tuti hazai,de a barca is amien gyatra áááá lehet kikapnak :S -
#9083 mondjuk ja....nem mondhatom hogy le se szartok
De az igazsághoz hozzá tartozik hogy fejben dőlnek el a dolgok!
Amelyik csapat jobban bírja idegileg az fog bajnokságot nyerni illetve BL-t.
Giggs és Scholes ideje tényleg lejárt:
Sokat tettek ők már a manchesterért az tuti!
Na búcsúzok most már...Győzzön a jobbik!!
PÁPÁ
-
#9082 sajnos Giggs és Scholes gyenge teljesítménye rányomta a bélyegét a tegnapi meccsre , persze Friedel parádézott , de a kp kissé esetlennek tűnik már meccsek óta -
#9081 :/
kemény lesz a chelsea ellen idegenben a meccs -
#9080 Moutinho posztjára meg ott van Anderson Scholes Carrick, sztem felesleges megvenni, attól függetlenül hogy Scholes ideje lassan lejár. -
#9079 Veloso-t mindenképp szerezzük meg! Fiatal és nagyon jó játékos, (védekező középpályás típus), 1-2 éven belül meghatározó játékosunk lehet. -
skristof #9078 énmeg leszarlak :) -
#9077 na ezzel az eredménnyel nem vagyok elégedett...a 88. percig voltam az:P -
#9076 jaaa bocs:D okéé -
#9075 de jó lett volna behúzni :S. Remélem nem bízták el magukat a srácok. -
#9074 a wiganből is igazolni akar 2 játékost 13 millióért -
#9073 nb1.hu
Sir Alex Ferguson roppant elégedett a Sportingtól érkezett Nani és Cristiano Ronaldo teljesítményével, így nem meglepő, hogy a United ismét játékosokat igazolna a lisszaboniaktól. A csapat másodedzőjén, Carlos Queirozon keresztül élő portugál kapcsolat újabb nagy tehetségekkel szolgálhatna a "Vörös Ördögöknek".
A hírek szerint Miguel Veloso és Joao Moutinho keltette fel az angolok érdeklődését, mindkét játékos szerződtetését nagyon szorgalmazza Queiroz. Ferguson jobbkeze a Sporting-Rangers UEFA Kupa meccsen is a lelátón volt, és élőben figyelte meg kiszemeltjeit. A hírek szerint a két játékosért összesen 37 millió eurós ajánlatot tenne a United.
Mivel várhatóan 50 millióból gazdálkodhat a MU, a maradék 13 millió euró a Wiganhez kerülne, ahonnét Wilson Palaciost és Luis Antonio Valenciát nézte ki magának Ferguson.
(Wiganhez kerül?:S MU-a Wigan?:S én nem értem a végét valaki PLS magyarázza el...) -
#9072 lesz még mindig egy sz -.- -
#9071 remélem cselzi ellen nyerünk és akkor elég lessz utána mindíg a Döntetlen ha nagyo nminimumot akarom számolni -
#9070 Blackburn-Manchester United
1-1
hála mennybéli jó istennek!:D:D