35611
-
#9189 :DDDDD -
#9188 ez kb. olyan hogy: MICSODA LÖVÉÉÉS!!!! BEDOBÁS... -
#9187 nem túlzás egy kicsit, hogy jócskán mellé ment? :/ Azért nem ment az annyira mellé. Bár igazából tök mind1, csak szemet szúrt :) -
Paranoia #9186 Ronaldo: a visszavágón betalálok
Cristiano Ronaldo-nak, a Manchester United támadójának egy óriási lehetőség adódott a gólszerzésre egy tizenegyessel, de a Portugál klasszis nem élt a lehetőséggel.
A United játékosa már a meccs elején megszerezhette volna a vezetést csapatának Milito kezezése után, azonban Cristiano Ronaldo jócskán mellé lőtte a labdát.
Az viszont biztos, hogy ez nem viselte meg Ronaldo-t, hiszen a Portugál támadóközéppályás a jövő felé kacsingat. Ugyanis azt ígérte a csalódott szurkolóknak, hogy majd a manchesteri visszavágón gólt rúg, reméli nem is egyet.
"Ma nem jött össze, de megígérem, hogy majd kedden betalálok az Old Traffordban. Nem volt könnyű a helyzetem a tizenegyes szituációjában, mert tudtam, hogy ez nagyon fontos mozzanat lesz és így nagy teher nehzedett rám."
-
#9185 "A tegnapi edzést édesanyja rosszulléte miatt kihagyó Lampard így minden bizonnyal a Manchester United elleni, szombati csúcsrangadón sem LÉPHET pályára."
ez milyen mondat már? olyan mintha vki eltiltotta volna mert meghalt az anyja :| -
#9184 jó azért írtam hogy sajnálom de Lampard valószínű nem lessz -
#9183 omg, az első mondatod.. -
#9182 április 26., szombat
Chelsea-Manchester United
13.45
Birmingham-Liverpool
16.00
Manchester City-Fulham
16.00
Sunderland-Middlesbrough
16.00
Tottenham-Bolton
16.00
West Ham-Newcastle
16.00
Wigan-Reading
16.00
április 27., vasárnap
Portsmouth-Blackburn
14.30
Everton-Aston Villa
17.00
április 28., hétfő
Derby County-Arsenal
21.00
Ilyenkor azért Derbynél nem lennék edző "meg tudjátok csinálni:D":) bocsáant a Derby szurkólóktól! -
#9181 Attól függ hogy jó hír ez de R.I.P
nb1.hu
Elhunyt Frank Lampard édesanyja. Pat Lampardot 10 nappal ezelőtt, tüdőgyulladással szállították kórházba és bár az elmúlt napokban javult az állapota - olyannyira, hogy a Wigan és az Everton elleni bajnokikat kihagyó fia a Liverpool elleni BL-elődöntőn pályára lépett -, csütörtök reggel elhunyt.
A tegnapi edzést édesanyja rosszulléte miatt kihagyó Lampard így minden bizonnyal a Manchester United elleni, szombati csúcsrangadón sem léphet pályára. -
#9180 fu basszus ritka unalmas meccsvolt, kár érte...és még az a kiagyott 11-es a kár azt azért egy C Ronaldonak illet volna bevágni... szakértő ott mondta a hülyeségeit hogy ,igen nehéz teknikát választott :DD mikor csak annyivolt az egész lecsúszott a lábáról a lövés ...de majd kivácsivagyok visszavágóra... visszavágón kell góltlőni valakinek :)) -
#9179 legjobbak is hibáznak...
kedden majd kijavítja a hibátját majd figyeljétek.. -
skristof #9178 ti mit nyertetek idén?
ááá értem :) -
#9177 "Más kérdés, hogy Cristiano Ronaldo nagyképűen a kapu melletti hálótartó vasat találta el" (nso.hu)
Elmehetnek a picsába. Bozsik is megmondta hogy ez egy olyan rugótechnika amivel könnyen át lehet vágni a kapust. (mondjuk jobbban örültem volna ha a portugál módszerrel lövi...) -
#9176 Álljunk hozzá pozitívan. Még mindig jobb így 0-0-t játszani, mint a belőtt tizivel 2-1 re kikapni. Ezt a 0-0-t is nehezen védtük meg, hátmég a 0-1-et...és a 0-0 jó eredmény, persze csak akkor, hogyha az Old Traffordon nyerni tudunk majd, és persze jól játszani. -
Paranoia #9175 Gól nélküli rangadó, amelyen Cristiano Ronaldo tizenegyest hibázott
-
Paranoia #9174 EEhhhh.
RONI...hát nem hittem a szememnek komolyan...meg amiket után le művelt...
Park meg mit keres kezdő csapatba?!?!?!Anderson sokkal jobb nála,nem tom mért kell ezt a parkot ennyire erőltetni.
ROONEY szinte pályán se volt,meg úgy álltalába véve igaz az egész csapatra:S nemtom mikor láttam ennyire szarul játszani a MU-t,h még a félpályán is alig tudtak átjutni!
Remélem a hazai pályán már magára talál a tím!
Ahhh az 11es.... -
#9173 nb1.hu
Mint derült égből a villámcsapás, úgy érhette a sokk a barcelonai szurkolókat, amikor Busacca játékvezető a 2. percben Milito 16-oson belüli kezezését követően büntetőt ítélt a vendégeknek. A labda mögé Cristiano Ronaldo állt, aki kissé flegmán rúgta meg a labdát, és még a kaput sem találta el - MU első hatalmas lehetősége ezzel kimaradt. A folytatásban meddő mezőnyfölényben játszott a Barcelona, Messiék hiába szállták meg a vendégek tizenhatosának előterét, az utolsó passzokat rendre elrontották, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrész során, ha lehet, még nagyobb fölényben játszott a Barcelona, ám a jól záró manchesteri védelem mellett még a legaktívabb katalán játékos, Leo Messi is csak egy-egy apró felvillanásra volt képes.
Az angolok hősiesen bekkelték ki a mérkőzést, ezért a 0-0 igazságosnak mondható - a döntetlennel a Manchester United várhatja előnyösebb helyzetben a visszavágót. A Barcelona pedig sopánkodhat, hogy óriási mezőnyfölénye ellenére nem tudott legalább egy gólt begyötörni a MU-nak, és persze megköszönheti Cristiano Ronaldónak a meccs eleji lezserségét... -
#9172 idegenben 2-2 lessz bár a chelseare is azt tippelem..vagyis 4 dönti egymás után,nem valoszinü akkor most lehet kikaptok azt meg iksz a blben :D bazz most veszem észre hogy ez a két mecsel elúszhat minden.hiszen kikaptok akkor a bajnokság cime veszélybe kerül,a barca ellen az iksz meg kiesést jelent :S :D -
#9171 azt azért megmutatta a csapat,h a védelem nagyon a toppon van
ronaldo kihagyta,látszott egész meccsen tiszta ideg volt..
nekem semmi bajom parkal,jó az oda -
#9170 Hát Cselzi meccset szerintem 0-1-re behúzzuk attól függetlenül hogy ma iylen mondjuk úgy Érdekes teljesítményünk volt! -
#9169 hazain behúzzátok szerintem... tuti hogy más lesz a játék képe, mai produkció olaszosra sikeredett:P -
#9168 az biztos, nagyon meg kell majd dolgoznunk érte ha tovább akarunk menni. ronaldohoz meg hát no komment, megint hozta a tipikus formáját h nagy meccseken borzasztó szétesetten és pontatlanúl játszik :( -
Zenszkij #9167 Vége, a meccs képét nézve örülhetünk...egyébkébt az Old Treffordon 50-50% esély lesz, mert nekünk az 1-0 is életveszélyes. Hétvégén Chelsea ztán Barca. MOst eldöl mit tud a csapat. Forza MU. Ja és Parkot hanyagoljuk sztem is... -
#9166 A BL-ben azért ezt megszokhattuk...gyenge teljesítmény, nincs jobb teljesítményünk egyik idegenbeli BL meccsen sem, csak kevésbé gyenge.
Ígyhát nem a csapat miatt vagyok csalódott, csak Ronaldo miatt. Valahogy éreztem, hogy ki fogja hagyni, nagyon meg sem lepődtem.
A visszavágón nyerni kell, de nehezebb lesz, mint ma. -
#9165 adná el a francba .. szerintem Flecserbe több jövő van -
#9164 elég ha nyerünk :)
am Parkot énsem értem h minek erőlteti ennyire Fergi... -
#9163 otthon már nyerni kellene azaz illene Barcát meg nem gólt lőni!!:D -
#9162 hát ennyire passzívan és gyengén én idén nem láttam játszani a csapatot :S
ha így játszunk a chelsea ellen akkor buktuk az egészet -
#9161 LOL "izgalmas egetrengető meccs volt..." -
#9160 innen már csak azt kívánom hogy ne elygen gól azaz ne kapjunk -
#9159 Jön NANI háát PArk helyett kellene.. -
#9158 nem kapunk , meg van már , nyugi -
#9157 Ronaldora is az utóbbi meccsek gyengus formája miatt egy kis fejmosás ráférne -
#9156 ez igaz! legaéűbb lenne 0-1 nekünk a tizivel azt már nem anynira fosnék
de leeht az less zhogy kapunk 1 gólt azt észbe kapunk:S
-
#9155 arra gondol , hogy Rómában bejött -
Zenszkij #9154 tavaly is ez volt összeestünk a Milan ellen, itt tuti vereség lesz, a kérdés hogy 1 vagy kétgólos -
Zenszkij #9153 nem értem ezt a fergusont...tiszta pötsfej, mire játszik kontrára? egy kontra nem volt egész meccsen.......tetü a játékunk egy nagy NULLA -
#9152 szal Ronaldo-Giggs szélre -
#9151 Rooney előre , Tevez mögé , Giggs Ronaldo szlén és Carrick Scholes középre -
#9150 az tuti támogatom!!