35611

• Matthew Prosac
    20x többet posztolsz a Chelsea és Mu topicban, mint az Arsenal topicban. térj vissza a saját portádra, mert személy szerint nem vagyok kíváncsi a jövendöléseidre arról hogy bukunk el mind2 fronton.
    ja persze az Arsenal már nincs sehol versenyben, pang a topic mi?
    nem szoktam és nem szeretek lövészárkokat ásni és flame-elni, de kezded kihúzni a gyufát "kolega"..
  • II Rocky II
    ja bl be most gogo blues..bocsi:)))
  • Cabell
    a go go blues lemaradt;)
  • II Rocky II
    aha mert te nem írtál még félre semmit?(okoska)

amugy igaz hogy otthon várjátok döntetelennel a mecset,de az otthoni iksz nem jo nektek:D
    vagyis sztem 2.2 leesz és kiestek..(aztán hétvégén otthon egy iksz kész oda semmit se nyertek:S:D) na győzzön a jobb.(de remélem nagyon hogy nem a MU lessz a döntőben:)
    Henrynak bl győzelem kell :)
  • ffxi
    Ez de nem hiányzott fiúk :( Beértek minket :@
  • pilboy
    hát ezt a meccset buktuk
    jellemző a chelsea-re, h amint bejött Ronaldo, palack elkezdte provokálni
    épp a meccs utolsó 10 percéről (a lényegről) maradtam le :(

ha minden jól megy, 4 nagyon fontos meccsünk van a szezonból
    3szor egymás után nem játszunk szarul, tehát jövő héten 2 győzelemmel kijövünk a gödörből és megnyerjük mind2 kupát
  • Paranoia
    "Nemanja Vidicset kellett lecserélni szájsérülés miatt (egyik foga átszúrta az ajkát). Helyét Hargreaves foglalta el."

:S
  • NeverwinterKING
    na azon nevettem én is :D
    azob össze veszni h kirugja a szabadrugást... azé ez eléh gáz. drogba meg még utána is mondta neki :D

vidic-el mi van? teljesen ki esett?
  • Cabell
    Megnyerjük a BL-t! A bajnokságot pedig remélem, hogy megnyerjük. Na szépnapot:)
  • skristof
    ha lefelé mennek az oddsok, az azt jelenti, hogy nagyovv az esélyünk
    okoska

saját kezünkben a sorsunk, most jönnek a legfontosabb meccsek.
    a cselzit jellemzi a palack meg a nigger veszekedése :))
  • kulabácsi
    nincs lefutva semmi, jelenleg is mi vezetjük a tabellát és döntetlennel várjuk a barcát otthon
  • Cabell
    Meglehet még...mostmár mindent egylapra feltéve nyerni KELL a Wigan és a WHU ellen. Egyszerűen muszály.
  • Darthmushroom
    Nem hiszem el a cheater chelszki megint mákolt nem baj igy is megkell lenni a bajnoki cimnek!
    Hajrá MU!! ne adjuk fel!
  • pinnacle
    csak, ha az év két legfontosabb meccsét bukjátok, amivel elbukjátok a PL-t meg a BL-t akkor ki fog emlékezni a szezon közbeni teljesitményre?:)

• kulabácsi
    de tudok röhögni amikor egy egész évben brillirozó csapatnak van 2 meccse ahol kicsit gyengébb és egyből jönnek a sakálok h húúú de bénák vagyunk :D
  • Cabell
    Áhh...sheva meg beáll és ment a gólvonalról...mind1 faszkivan most ennyit tudok mondani...az antifocinkkal meg lealacsonyodtunk a chelsea szintjére. Fos...
  • Rash87
    Jójó,az is,nem azt mondtam,h nem :)
    Amúgy alig láttam,de sztem nem votl az 11es...
  • tesó07
    Most őszintén ilyen taktikával amivel a Barca ellen meg most is játszottatok mit akartok???
  • II Rocky II
    na mostmár izgi a bajnokságért folytatott kűzdelem:D
    bazza united még reggel ugy nézett ki mint bajnoksesélyes és bl ---kezd lemenni az esélyek oddsa:DDDDD azért hajrá ;)
  • Forza Italia
    hehe... Azé a cselzinek sokkal több szerencséje van.
  • REALista
    Én a ti gólotoknál ugyan erre gondoltam csak Mu-val kezdődött a mondat.:D
  • Rash87
    Chelsea szerencse ismét.... csak mért nem meglepő...
  • kulabácsi
    jó nagy faxok vunk :S
    buta hiba, utána 2szer ment a golvonalról a chelsea, sokba kerűlhet ez a bukta
  • pilboy
    mekkora lámák :D
    köszönjük
  • Golyo69
    :D:D:D:D 1-1
  • Forza Italia
    1-1 Ronneyyyyyyyyy
  • Cabell
    jáj:S Ronaldo ha nem jön be Nani helyett, az érdekes lesz, Nani egyenlőre egy 0. De szó szerint, egy égbe lőtt helyzetet leszámítva semmit sem csinált. Ronaldo és Tevez be, és akkor pontot menthetünk. A vezető góljuk sajnos teljesen megérdemelt, azt sajnálom egy picit, hogy a félidő előtt kaptuk közvetlenül. Na mind1
    GO MU
  • skristof
    giggs nevét ti is a 40. percben hallottátok először?
    nagyon silány az előrejáték :\
  • kulabácsi
    egyetértek
    ma ki is fogunk kapni ha nem válltoztat, tevezt és ronaldot behoznám azt uccu neki, sokat nem veszíthetünk, bár az sem árt ha pihennek keddre
  • Rash87
    Én Fergussont nagyon nem értem.... Barca elleni meccsen se értettem,meg a mostani meccsnél se,hogy ilyen fullszar felállásokkal próbálkozik. Mintha direkt el akarna veszteni minden címet...
    Mostani meccsen is a védelem egy nagy nulla,támadósorrol nem is beszélve :S
  • kulabácsi
    jó lenne nyerni h a bajnokságot behúzzuk
  • kulabácsi
    tess
  • rvn
    Valaki egy nettvt pls...
  • Huszi84
    chelsea vs manchester
    13:45
  • Paranoia
    Ronaldo újra megpróbálná!

Cristiano Ronaldo kihagyta a második percben megítélt büntetőt a BL mérkőzésén a Camp Nouban, de csütörtöki nyilatkozatai szerint legközelebb is elvállalja a büntetőt, ha úgy adódik.

"Legközelebb, ha büntetőt lőhetünk, ismét megpróbálom, és rendbe rakom a dolgokat. Nem ijedtem meg" - mondta a szélső.

A portugál elmondta, hogy 38 gólt lőtt a szezonban, és nem probléma, ha kihagy egy-két lehetőséget, mert minden meccsen a legjobbját próbálja nyújtani.

"Senki nem szólhat rám egy szót sem, mert mindig megpróbálok gólt szerezni és jól játszani" - mondta Ronaldo.

A United hetese a kihagyott büntető mellett egy másikról is beszélte - amit szerinte nem adtak meg. Ronaldo szernit Massimo Busacca játékvezető hibázott, amikor nem ítélt tizenegyest, amikor Rafael Márquez - szerinte - szabálytalanul szerelte.

"Tisztelnem kell a játékvezető döntéseit, de nem a legjobb döntéseket hozta. Túl sokat ítélt a Barcelona javára, nekünk nem adott semmit" - panaszkodott Ronaldo.
  • Cabell
    Szerintem nem baj, hogy így volt, de tökmind1 mostmár...visszavágón nyerni kell.
  • Atti12
    elméletben Tevez volt legelől, utána mellette Ronaldo kicsit hátrébb, és Rooney meg a középpályán. Ha jól emlékszek így volt a felállás. Jobban jártunk volna a jól bevált felállással szerintem :S
  • John Cena
    Rooney-t és Tevezt kelett volna előre úyg tudom azok is közép pályán "baletoztak" + Rooney nevét is kb. 2x halottma összesen abból 1 amikor le cserélték:S vagy lehet tévedek és más csere volt
  • kulabácsi
    és rooney sem érezte túl jól magát a posztján láthatóan
  • ffxi
    Mintha azt vettem volna észre Barca meccsen, hogy Ronaldo center csatát jácott? Sztem nagy hiba volt, mert eddig technikája a "zavarás" a bólyban utána passz vagy gólpassz, ha úgy adódik kapura lővés. Így árván egyesegyedül sztem nem fexik neki, mert a védők csak rá koncentrálnak.