Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Ferguson: El tudjuk kapni a Chelsea-t
2006. 04. 09. 22:16 - Betûméret:
Sir Alex Ferguson csapata 2-0-ás gyõzelmet aratott az Arsenal felett, ezzel tiszteletet adva Busby-éknak - 50 éve ezen a hétvégén nyerték meg az elsõ liga címüket.

Fergie szintén elmondta, hogy formában levõ csapata le tudja gyõzni a Chelsea-t a Premiership versenyben annak ellenére, hogy a bajnokok 4-1-re legyõzték a West Ham-et.

NAGYSZERÛ TELJESÍTMÉNY:

,,Nagyszerû teljesítményt nyújtottunk, egy igazi támadó teljesítményt. Úgy éreztem, amilyen formában volt az Arsenal, tesztelgetnünk kellett õket, részenként nem tudtuk megvizsgálni õket, szóval eldöntöttük hogy támadjuk õket. Az elsõ 15 perc...Az Arsenal mindig jól kezd. Mindig azt akarom, hogy bennelegyünk a meccsben és a saját tempójú, ritmusú játékunkat játszuk."

A FELHAJTÁSNAK MEGFELELÕEN:

,,A felépítése a meccsnek fantasztikus volt. Úgy értem a formája mindkét csapatnak abszolút pompás volt. Az Arsenal formája Európában kérdés nélkül kiemelkedõ és szedik fel a liga formát is. De a mi formánk szintén nagyszerû, nincs ok, amiért ne tudnánk folytatni ezt a formát és azt hiszem ezt felmutattuk ma."

,,A gyõzelem magatartása mindig fontos. Egy edzõtõl akarod a jó eredményt, nyilvánvaló, ez az amin lehet ítélkezni, de szintén ott van az, amirõl a Manchester United mindig híres volt - szórakoztatási érték. Ma azt hiszem a szurkolók egy igazán jó meccset vártak két fantasztikus klub között, akik ember ember ellen mentek és idõnként jó focit produkáltak."

BUSBY-ÉK ELISMERÉSE:

,,Azt hiszem az egész teljesítményünk ma megfelelõ volt. Wayne Rooney jól játszott, idõnként abszolút szenzációs és vannak más nagyszerû játékosaink is.
Ez a klub mindig a fiatalokra épít. Hogyha visszamész a Busby korszakba, ott egy örökség és amit próbálunk csinálni, hogy folytatjuk azt. Ez az amit tennünk kell. A történelem megvan és ez az, amire méltónak kell lennünk."

ROONEY HÍRESZTELÉSE A HÉTVÉGI ÚJSÁGOKBAN:

,,Az abszolút szemét. Azt kell mondanom számos alkalommal, hogy sajnos a média megvizsgálja minden részét neki. Nekünk volt George Best-ünk a 60-as években, volt Gazza, aztán David Beckham. Az újságírók keresnek valakit, hogy kitöltsék a címsorokat. Persze most jött Wayne Rooney. Ez egy meghamisítás és badarság és teljesen elutasítom."

ELKAPNI A CHELSEA-T:

,,Erõsen hiszünk benne, hogy azzal ha megnyerjük a meccseinket, adunk magunknak egy fennálló esélyt. Nyilvánvaló, hogy mennünk kell a Stamford Bridge-re és nyernünk kell. De nekik van még idegenbeli mérkõzésük. Van nekik a Bolton, a Blackburn, aztán menniük kell a Newcastle-hoz a szezon utolsó napján. Az lesz Alan Shearer utolsó mérkõzése a Newcastle-ban. Szóval ott van egy csomó dolog, ami minket támogat, de el kell veszteniük azokat a pontokat."

Forrás: Manutd.com

LiT

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
Jól van na! Tegnap nem vártam míg letölti, de most végig néztem mind1iket.

Gól képek meg sehol?

Fákjúal!

<#vigyor>
ottvannak a képek, csak neked 😄

football without ultras is nothing

ffxi
Nyertunk???? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Fákjúal!

amint vki tud, egy gyors összefoglalót benyomhatna<#duma>
nem voltam itthon, meccsem volt, és most nagyon örül a testem az eredménynek<#law><#taps>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hát igen, de szerintem jót tett neki, hogy jött Evra, legalább megmutatja, hogy hogy kell jól játszani.

Magic Boy
Megvertünk egy bombaformában levõ Arsenal-t, de sajnos a Livepool és a Chelsea is nyert!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sztem vmi kisebb sérüléssel bajlódhatott, mert inkább délutáni levezetõ kocogásnak tûnt amit mûvelt...

Silvestre végre megint jól játszott, hozta azt a régi formáját amiért régebben kedveltem
remélem átmenti ezt a következõ bajnokikra is

jaja jó meccs volt!
Nem értem arzenvengert mé kellett ennyit várni,h beállítsa onrit!:S persze tartaléákolja a béelre,dehát akkoris...mind1 beállt igyse tett hozzá sokat a meccshez...
Szép volt!
fsgh
#2502 megmondtam vagy megmndtam?😄

<#worship><#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

megvan 😊

fsgh
ROONEYY!!!😊))))Nem gyengén nyomja a srác😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

PARK<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Rúníí 1 isten<#worship>
rooney óóóóóóóriááásiiii

fsgh
GGGÓÓÓLLL!!!!ROONNEEYY!!
Megmondtam😊

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
ROOONEY
fsgh
Nem kell izgulni meglesz😊

muszáj nyerni!

Ahhhh
MUSZÁJ gólt rúgnunk!
fsgh
jájj ez mien udorító volt!!!!

Hajrá Man.Utd!

íme, Lehmann már verve volt, a védõ kézzel üti kapufára a labdát:

bassza meg, ez 11es volt tényleg

két szép rooney lövés

banok
fura, hogy Henry nem kezd...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ha adja a tövö akkor rajtam nem fog múlni.. csak el ne felejtsem 😊

<#eljen>
hü ez így frankós<#smile>
rendszeresíthetnéd majd😄

kezdõdik!

Van der Sar- Neville, Vidic, Ferdinand, Heintze- Ronaldo, Scholes, Saha, Giggs- Rooney, v. Nistelrooij

A VILÁG ÉS CSELSZKI VERÕ 11.

4-1
pffff

...
Kaplan
Már 3-1.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
2:1 cselzinek😞

passatgt
MEnnyi van vissza?

...
hihetetlen...
és tényleg!!
jejejeeee <#crazya><#crazya>

WESTHAM vezet 1-0 cselzi ellen!!!<#vigyor>

HÁH mánis pirosat kapot 10emberrel a cselszi<#taps>
és akkor mivan? azzal nem jön be a portponthú? <#hehe>

ffxi
Tudjátok, h dial-up'om van! 😞((

Fákjúal!

MANCHESTER UNITED - ARSENAL

Helyszín: Old Trafford, Manchester
Idõpont: Április 8. Vasárnap
Játékvezetõ: Graham Poll
Közvetítés: 17:00 SPORT2 (élõben)

KERETEK A MÉRKÕZÉSRE

Manchester United: Van de Sar, Howard, Neville, Pique, Ferdinand, Vidic, Brown, Silvestre, Evra, Ronaldo, Giggs, O'Shea, Fletcher, Park, Rooney, Saha, Van Nistelrooy, Rossi.

Arsenal: Lehmann, Almunia, Eboue, Toure, Senderos, Hleb, Flamini, Fabregas, Gilberto, Pires, Henry, Djourou, Song, Van Persie, Reyes, Diaby, Walcott, Ljungberg, Campbell, Bergkamp.
pont nem leszek itthon, meccsem lesz...<#rinya><#szomoru1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

s2

de adok egy hasznos linket: port.hu

ffxi
S1 közvetití???

Fákjúal!

Matthew Prosac
Bár ha jobban meggondolom akkor az elõzõ hónapban az Arsenal is hibátlanul hozta a meccseit, Henry pedig 3 meccsen 4 gólt rúgott... szóval ez véleményes.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Minden hónapban kiosztják a hónap edzõje, játékosa díjat.
A csapat zsinórban 8 meccset nyert, így nem lehet kérdés, hogy az elmúlt hónapban kié "A hónap edzõje" díj, azt már annyira nem értem, hogy játékosoknál miért Rooney-ra esett a választás, nálam Saha jobb (formát mutat) egy ideje.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem is azért ítélik oda, hanem az elmúlt hónapban mutatottak miatt. márciusban az összes bajnokin nyertünk ha jól emlékszem, azért kapta SAF a díjat. Rooney meg jól játszott, ennyi sztem