35611

• Zenszkij
    bőven bele, a bal szélünk totál gyenge, meg az egész középpálya is
  • McFrost
    Giggs-Park csere?
    beleférne
  • McFrost
    megvan ez már nyugi
  • Zenszkij
    atyaúristen....mi maradt ki...bak lesz...baj
  • McFrost
    nyugivan -.-
  • kulabácsi
    sztem meg ez most qrvára lényegtelen :D
  • McFrost
    szerintem a Blackburn az egy n
  • NeverwinterKING
    azér azt a 11est kihagyni :S
    azt nem szeretem h amint meg kapja a labdát fel dobja magát :|
  • rvn
    nem jó ez a taktika nagyon veszélyes játék támadni kéne többet... félek kicsit a mecstöl de rem feljavulunk...
  • kulabácsi
    érdekes taktikai csata, sztem 1 gólos a meccs, roni megint ritka pontatlanúl és szétesetten játszik véleményem szerint, reméljük a 2. félidőben összeszedi magát egy kicsit a csapat, mert ez így elég gyenge :/
  • John Cena
    Srácok Sir Alex Ferguson gondolom rágózik de nagyon brutálisan rágja arágni valót mennyit szokott bevenni a szájába??Mert élet veszélyes:D Haverom monta 1x hogy látta bevenni a rágóit azt monta 3 olyan "csíkot" tudjátok nem az apici fehér hanem 3 csík:D
  • John Cena
    asszem ez érdekes:D:D

Cristiano Ronaldo nemrég írt alá 2012-ig a Manchester Unitedhez, ám látva a Real Madrid kitartó érdeklődését, a "Vörös Ördögök" most újabb szerződést ajánlottak neki.
    A kontraktus 2014-ig tartaná Manchesterben a portugált, ám nem csak a szerződés hossza, hanem a benne foglalt anyagi juttatások is változtak.
    Ronaldo éves fizetését 4,7 millió euróval, 9,3 millióra emeli a csapat, ezzel Ronaldo heti 180 ezer eurót, mintegy 45 millió forintot keres majd. A kontraktust a következő napokban írhatják alá, jelenleg még a játékos reklámjogairól egyeztet a klub és Ronaldo ügynöke.
    A szerződésben rögzítenek egy kivásárlási árat is, mégpedig 127 millió euróban. Ha valakinek megér ennyit a szélső, akkor a klubnak kötelessége elfogadni az ajánlatot.
    A csapatnál reagáltak a Webster-cikkelyre is. Korábbi cikkünkben foglalkoztunk vele, hogy a 28 éven aluli játékosok a szerződés aláírása után három, a 28 évnél idősebb játékosok az aláírás után két évvel felbonthatják kontraktusukat a klubjukkal, és ingyen távozhatnak. A MU ez ellen is levédte magát: ha Ronaldo élne ezzel a lehetőséggel, óriási összeg megfizetésére kötelezhetné a klub.
  • John Cena
    Rooney jáccik? mert nem halomm hogy labdát kapna azaz kommentátor nem mondja csak Tevez C roni vidics Scholes Carrick
  • John Cena
    C roni rúgta a 11-est? úgy halottam msot keztem cska nézni! 20perc!
  • HunnernesKonge
    nyugodtság...
  • soma22
    ez hihetetlen...
  • kulabácsi
    na bazze ennek is pont most kell kihagyni a 11est :|
  • soma22
    nsről van az infó, bocs hogy élek:D
  • REALista
    Vidic még a padon sincs...:D
  • II Rocky II
    Park, és Deco a kezdőben..azaz téves az összeállításod :D
  • soma22
    Barcelona

1 Valdés
    11 Zambrotta
    21 Thuram
    3 G. Milito
    22 Abidal
    6 Xavi
    24 Y. Touré
    8 Iniesta
    9 Eto’o
    27 Krkic
    14 Henry

Vezetőedző:
    Frank Rijkaard

Manchester United

1 Van de Sar
    6 W. Brown
    5 R. Ferdinand
    15 Vidics
    3 Evra
    16 Carrick
    4 Hargreaves
    11 Giggs
    7 Cristiano Ronaldo
    32 Tévez
    10 Rooney

Menedzser:
    Sir Alex Ferguson
  • kulabácsi
    na hajrá, elég nehéz meccs lesz, de én bízom akár egy győzelemben is, de a lényeg h rúgjunk idegenben legalább 1 gólt, különben nem sok esélyünk lesz a visszavágón
  • II Rocky II
    lehet hogy melozik :S
  • skristof
    M1 közvetíti, miért nem láthatod?
  • John Cena
    na Barca-MU sajna nem láthatom ezt se:( reménykedek egy nyerésben 0-2 de ha nem akkor egy idegenben lött gól is sokat érhet!
  • Brolly
    http://youtube.com/watch?v=8l6BHKF4tL0
  • II Rocky II
    duricxasat linkelje már be vki : ) halottam sokat rola de neme emlékszem emik is az...ja meg a magyar horvát mecsen elvileg a macska védte meg agoltol?
  • Paranoia
    hu de HU DE IDEG VOK
  • skristof
    én a poolnak drukkoltam, de ez szépségdíjas öngól volt
    persze duricával nem vetekedhet :)

ma este nyerni kell idegenben is!
  • kulabácsi
    :/
    pedig inkább a liverpool, mint a chelsea (ejtsd: cselszi :D)
  • kulabácsi
    jajj de sajnálnám ha egyik se játszana :D
    am sztem altatás/pihentetés az egész...
  • Paranoia
    hát hja
  • Cabell
    pfff...te jó ég ezt a fasz Riisét és ezt a szerencsétlen Liverpoolt...:D szinte sajnálom szegényeket..:D
  • John Cena
    reméljük kapnak "büntit" azaz edző mondja hogy köszönjük szépen nem és akkor a mi fiunké a pálya:P:)
  • Paranoia
    Thierry Henry kihagyta csapata, az FC Barcelona hétfői edzését, így kérdésessé vált játéka a szerda, Manchester united elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén.

A francia világbajnok nem játszott a Barcelona hétvégi mérkőzésén, a tájékoztatás szerint Henryt magas láz gyötri, így nem biztos, hogy ott lehet a Machester United elleni meccsen.

Az egykori Arsenal-játékos mellett Ronaldinho és Jorquera is kihagyta a hét eleji tréninget.
  • Huszi84
    Forza Manchester!!
    holnap alázza barcát
  • pilboy
    valószínűleg utána jön az egymás elleni, majd sorsolás
  • pinnacle
    makk térfogat verseny-.-

esélye:0%
  • II Rocky II
    aha eddig vágtuk de mivan aztán ha az is egyenlő :D
    Matthew : okés :]]]
  • Matthew Prosac