35611
-
Zenszkij #9149 bőven bele, a bal szélünk totál gyenge, meg az egész középpálya is -
#9148 Giggs-Park csere?
beleférne -
#9147 megvan ez már nyugi -
Zenszkij #9146 atyaúristen....mi maradt ki...bak lesz...baj -
#9145 nyugivan -.- -
#9144 sztem meg ez most qrvára lényegtelen :D -
#9143 szerintem a Blackburn az egy n -
#9142 azér azt a 11est kihagyni :S
azt nem szeretem h amint meg kapja a labdát fel dobja magát :| -
#9141 nem jó ez a taktika nagyon veszélyes játék támadni kéne többet... félek kicsit a mecstöl de rem feljavulunk... -
#9140 érdekes taktikai csata, sztem 1 gólos a meccs, roni megint ritka pontatlanúl és szétesetten játszik véleményem szerint, reméljük a 2. félidőben összeszedi magát egy kicsit a csapat, mert ez így elég gyenge :/ -
#9139 Srácok Sir Alex Ferguson gondolom rágózik de nagyon brutálisan rágja arágni valót mennyit szokott bevenni a szájába??Mert élet veszélyes:D Haverom monta 1x hogy látta bevenni a rágóit azt monta 3 olyan "csíkot" tudjátok nem az apici fehér hanem 3 csík:D -
#9138 asszem ez érdekes:D:D
Cristiano Ronaldo nemrég írt alá 2012-ig a Manchester Unitedhez, ám látva a Real Madrid kitartó érdeklődését, a "Vörös Ördögök" most újabb szerződést ajánlottak neki.
A kontraktus 2014-ig tartaná Manchesterben a portugált, ám nem csak a szerződés hossza, hanem a benne foglalt anyagi juttatások is változtak.
Ronaldo éves fizetését 4,7 millió euróval, 9,3 millióra emeli a csapat, ezzel Ronaldo heti 180 ezer eurót, mintegy 45 millió forintot keres majd. A kontraktust a következő napokban írhatják alá, jelenleg még a játékos reklámjogairól egyeztet a klub és Ronaldo ügynöke.
A szerződésben rögzítenek egy kivásárlási árat is, mégpedig 127 millió euróban. Ha valakinek megér ennyit a szélső, akkor a klubnak kötelessége elfogadni az ajánlatot.
A csapatnál reagáltak a Webster-cikkelyre is. Korábbi cikkünkben foglalkoztunk vele, hogy a 28 éven aluli játékosok a szerződés aláírása után három, a 28 évnél idősebb játékosok az aláírás után két évvel felbonthatják kontraktusukat a klubjukkal, és ingyen távozhatnak. A MU ez ellen is levédte magát: ha Ronaldo élne ezzel a lehetőséggel, óriási összeg megfizetésére kötelezhetné a klub. -
#9137 Rooney jáccik? mert nem halomm hogy labdát kapna azaz kommentátor nem mondja csak Tevez C roni vidics Scholes Carrick -
#9136 C roni rúgta a 11-est? úgy halottam msot keztem cska nézni! 20perc! -
#9135 nyugodtság...
-
#9134 ez hihetetlen... -
#9133 na bazze ennek is pont most kell kihagyni a 11est :| -
#9132 nsről van az infó, bocs hogy élek:D -
#9131 Vidic még a padon sincs...:D -
#9130 Park, és Deco a kezdőben..azaz téves az összeállításod :D -
#9129 Barcelona
1 Valdés
11 Zambrotta
21 Thuram
3 G. Milito
22 Abidal
6 Xavi
24 Y. Touré
8 Iniesta
9 Eto’o
27 Krkic
14 Henry
Vezetőedző:
Frank Rijkaard
Manchester United
1 Van de Sar
6 W. Brown
5 R. Ferdinand
15 Vidics
3 Evra
16 Carrick
4 Hargreaves
11 Giggs
7 Cristiano Ronaldo
32 Tévez
10 Rooney
Menedzser:
Sir Alex Ferguson
-
#9128 na hajrá, elég nehéz meccs lesz, de én bízom akár egy győzelemben is, de a lényeg h rúgjunk idegenben legalább 1 gólt, különben nem sok esélyünk lesz a visszavágón -
#9127 lehet hogy melozik :S -
skristof #9126 M1 közvetíti, miért nem láthatod? -
#9125 na Barca-MU sajna nem láthatom ezt se:( reménykedek egy nyerésben 0-2 de ha nem akkor egy idegenben lött gól is sokat érhet! -
#9124 http://youtube.com/watch?v=8l6BHKF4tL0 -
#9123 duricxasat linkelje már be vki : ) halottam sokat rola de neme emlékszem emik is az...ja meg a magyar horvát mecsen elvileg a macska védte meg agoltol? -
Paranoia #9122 hu de HU DE IDEG VOK -
skristof #9121 én a poolnak drukkoltam, de ez szépségdíjas öngól volt
persze duricával nem vetekedhet :)
ma este nyerni kell idegenben is! -
#9120 :/
pedig inkább a liverpool, mint a chelsea (ejtsd: cselszi :D) -
#9119 jajj de sajnálnám ha egyik se játszana :D
am sztem altatás/pihentetés az egész... -
Paranoia #9118 hát hja -
#9117 pfff...te jó ég ezt a fasz Riisét és ezt a szerencsétlen Liverpoolt...:D szinte sajnálom szegényeket..:D -
#9116 reméljük kapnak "büntit" azaz edző mondja hogy köszönjük szépen nem és akkor a mi fiunké a pálya:P:) -
Paranoia #9115 Thierry Henry kihagyta csapata, az FC Barcelona hétfői edzését, így kérdésessé vált játéka a szerda, Manchester united elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén.
A francia világbajnok nem játszott a Barcelona hétvégi mérkőzésén, a tájékoztatás szerint Henryt magas láz gyötri, így nem biztos, hogy ott lehet a Machester United elleni meccsen.
Az egykori Arsenal-játékos mellett Ronaldinho és Jorquera is kihagyta a hét eleji tréninget. -
#9114 Forza Manchester!!
holnap alázza barcát -
pilboy #9113 valószínűleg utána jön az egymás elleni, majd sorsolás -
pinnacle #9112 makk térfogat verseny-.-
esélye:0% -
#9111 aha eddig vágtuk de mivan aztán ha az is egyenlő :D
Matthew : okés :]]] -
#9110 lálmáááá