35611
-
#9269 ezért kaptok valami pontot vagy mivan itt? :| -
#9268 -
#9267 Láttátok már ezt itt ? ajánlom figyelmetekbe, nekem bejön... -
#9266 Remélem felépülnek a hnap meccsig,mind2en kellenek majd naon!
láttátok tévében uj nike reklámot?MU játékosok viszik benne a primet létszámban:) Rooney,Tevez,C.Roni is benne van, 1etlen gondom ezzel h az a kocsog wenger van a legelején:(
video -
#9265 Wayne Rooney és Vidics is kihagyta a Manchester United hétfői edzését. -
#9264 én bízom benne h fergi tudja mit csinál, és ez az utóbbi 2 meccs inkább egy kis pihentetésről szólt, én úgy vettem észre h most nagyon a bl győzelemre hajt, és akár a bajnokságot is feladná érte, holnap remélem h egy gyors kezdéssel már az elején vezetést szerzünk és utána már ésszel játszunk és megszerezzük a továbbjutást -
#9263 Sziasztok.
Ronaldot eddig nem tartottam nagyra, de ezután már becsülöm: http://href.hu/x/5hio (video) -
skristof #9262 az ilyen szpemszarokat töröljükmár plíz
kedden remélem nem egy felforgatott csapattal állunk ki, c. ronaldo elöl a darálóban nem olyan hasznos, ez kiderült az utóbbi 2 meccsen. -
#9261 League-el... -
#9260 nem megyünk bye -
szabi1112 #9259 Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!Gyertek mindennap -
#9258 Nem engedtem, pedig nagyon akarták..:D a végén már 30 millát adtak volna érte:O
De viszont elég olcsón megvettem tőlük Yaya Tourét, meg Zambrottát is megpróbáltam, de nehezen mennek a tárgyalások...:D:S
Na, bocsi a kis kockulós offolásért:\:D -
#9257 :D:)... v bug :D, v vki olyasmi készítette a játék eme részét, aki nem szereti annyira a MU-t :P.
Kitudja :D.
És? :) Elcsábult? :S Elengedted, ne mengedted? :D De én most ajánlottam 167M-t Ronaldinhoért, remélem engednek tágyalni érte, mer eddig bármit ajánlottam, semmi.
Amúgy sry az offért, minnyá be is fejezem :D. Csak a válasz érdekelne :). -
#9256 LOL:D látom szoptunk:S 2-1re:S háát:S Anderzen meghalt Nincs mese(hangos kacaj) nyerni kell!:D otthon szerintem 100% hogy nyerünk + úhy tom Anton Ferdinand sérült szóval itt az alkalom + az uccsó meccsünk Wigan-MU?? -
#9255 Nálad is?:D Ezekszerint ez be van progizva, hogy Evra ---> Barca...:D -
#9254 Nálam FM 2008ban Evra lehet, h elcsábul a Barcához loller. Hírtelen eszembe jutott. Remélem nem, de úgyse hiszem, h eladom :P. -
#9253 Így van. Örülnék igazából, ha nem játszana Evra, mert szinte biztos vagyok benne, hogy besárgul majd, aki Messivel szemben játszik. Számomra mindenesetre már sokszor kiderült, hogy Evra az, aki a nagy meccseken (mondjuk egy BL döntőn) nem illetődik meg, és mindenkinél bátrabban játszik. -
pilboy #9252 jajj, hagyjátok már, inkább mostantól foglalkozzunk a keddi visszavágóval
glory MU! -
Paranoia #9251 már szóltam!
következő nem ide illő hszeket TÖRLÖM -
#9250 Hagyjátok már, nah. Jóarc, legalábbis régebben az volt. -
andris7 #9249 Nem tudom ki írja a lesz-t 2 sz-el, Mr Geciremegmondokmindent. Leégetted magad mint az állat, és még neked áll feljebb? Aranyos.
Házigazda rendet! :D -
#9248 hozzad kiszolt?mennyé-.-
amugy légyszi ne irjatok már még ezeken felül is mert már uncsi..(de tuti lessz pár "embernek mondhato egyén" aki tuti irni fog..ppedig örülnék ha nem tenné..szal topic -fav..ugyse fogom olvasi szal feleslegesen ne irjatok..thx
a kerítés meg lehet neked alacsony méghozzá annyira hogy else éred :P -
andris7 #9247 Csak a kerítés lett túl alacsony... :D -
#9246 még mindig tudjuk. -
#9245 Üdv
Szerkeztők jelentkezését várom Magyarország egyik legnagyobb Manchester United portáljára, vagyis a UnitedFanatics.atw.hu-ra, érdeklődni msn-en: [email protected] vagy e-mail-en: [email protected]
Feltételek: Angol nyelvtudás
Elhivatottság a csapat iránt
Állando MSN/Internet hozzáférés
Jó fogalmazási kézség
Nem hátrány ha... Tudod kezelni a cutenews programot, állandó látogatója vagy a lapnak, látogatókat vonzol magaddal.
UnitedFanatics.atw.hu Team -
#9244 #9242
#9243 -
#9243 flame=felesleges vitakeltés, emberek provokálása.
OFF=témától eltérés, teljesen más témáról folytatott beszélgetés.
mielőtt okoskodni próbálsz nézz utána a dolgoknak ;) köszi -
Paranoia #9242 elég lesz
-
#9241 igaz akkor ir amikor akar.csak amit müvel az már flame keltés:D(vagy flamelés:) és sztem senkise flameljen akár hol is tartozkodik ;)
de bocsi -
#9240 Rockykám ne terelj, a saját topikjába meg akkor ír, amikor akar, szerintem. Akinek itt privátba lenne csak joga vitatkozni, az te vagy. -
#9239 [mondtam hogy privátba,de látom az agyadig nem ért el,DE NEM MONDOM TÖBBSZÖR MERT GECIRE BUTA VAGY] -
#9238 loller -
#9237 mielőtt belekötsz, utánanéztem, ebben tévedtem, többször jártam ott mint ahogy először emlékeztem:
"Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van" -
#9236 hát nem flame..a flame az az hogy a topic témájától eltérsz.látom tisztában vagy a fogalmakkal te szerencsétlen idiota.;)
Kedves Rocky. A témától eltérő kommenteket OFF-nak hívjuk, a viszályszítást pedig flame-nek. Véleményem szerint ha a Manchester topicba azt írod hogy reméled kiesünk, az kimeríti a viszályszítás és konfliktuskeresés fogalmát. Ezek után had ne kérdőjelezzük meg hogy kinek gyenge a szellemi szintje. Többet nem is kívánok foglalkozni veled, azon egyszerű oknál fogva hogy GECIRE BUTA VAGY!
Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van. Köszönjük hogy látogattad a topicunkat további jó fórumozást máshol. Nem fogsz itt hiányozni senkinek.
Üdv -
#9235 hát nem flame..a flame az az hogy a topic témájától eltérsz.látom tisztában vagy a fogalmakkal te szerencsétlen idiota.;)
ez a flamelés amit te csinálsz és várod hogy reagáljak.ha vmi gondod van akkor legközelebb privátban irj és ne ide,mert ezzel csak folytatod a flamelést.
amugy érdekes hogy csak neked van bajod,mindig a fight topicban is csak te tudsz dumálni...csá -
#9234 tényleg told arréb a bringát mostmár. -
#9233 "de remélem nagyon hogy nem a MU lessz a döntőben"
Igen ez nem flame-elés valóban, ez csak szabad véleménynyilvánítás itt a MU topicban te szerencsétlen hülye.. -
#9232 neked flamelés hogy véleményt alkotok?akkor b**d meg!.
amugy nem azért jöttem ide,mert hogy áll az arsenal,hanem mert most találtam rá ezekre a topicokra..ennyi.-.- de csa ..ekkora luzer mint te -ááá nem is jövök ide..de nem a csapat miatt megyek akárhova hanem a társaság miat is...mert van ahol vannak értelmes,rendes emberkék akikkel lehet normálisan beszélni.
hajrá barca
-
andris7 #9231 Épp akartam írni, hogy savanyú a szőlő, de megelőztél... =p -
#9230 Reméljük Vida meg Roo is felépülnek...Vidára rájár a rúd újabban:S:S