35611
-
#33049 azt a chosen onet valaki szedje le onnan fentről mert hányni tudnék -
#33048 Azért csúnyán le lettetek játszva ma...
szégyen a klubbra nézve ez...olyan mint amikor minket alázott a zenit 4-0-ra.
főleg hogy hozzálásban ég és föld volt a két csapat... -
#33047 Nem is értem, hogy csak ezeket róttad fel miközben Rooney, a meccs utolsó 30 percében középső középpályást játszott, abból is legtöbbször a mélységit aki a védőktől kérte el a labdát, hogy indíthasson.. szánalmas produkció volt. -
#33046 Az egy dolog, hogy a csapatnak fejlődnie kell, de Moyesnak is. Viszont úgy tűnik, hogy valamiért Moyes egyelőre nem képes erre. Vagy maradi vagy nem képes megbirkózni a vállára nehezedő súllyal és felelősséggel vagy egyszerűen tényleg dilettáns és nem neki való egy ekkora klub irányítása.
Megjött Mata és a játék képében én személy szerint változást nem nagyon vettem észre. Ugyanolyan küszködős, erőltetett, fantáziátlan, mint volt. Most is folyamatosan a széleket erőltetik, sorra jönnek a beadások haszontalanul. Nincs kreativitás, holott az emberek adottak lennének. Egyáltalán nincs középpálya és így a támadásaik a leggyengébb csapatok számára is kiszámítható.
Hab a tortán, hogy a Smalling - Ferdinand kettős olyan hibákat vétett, hogy a kemény kommunizmusban ezért bizony lógnának az akasztófán.
És azt kell mondjam, hogy a jelenlegi United ellen ez az eredmény a görögöknek lazán továbbjutást érhet. Bár ne legyen igazam. -
#33045 ..el is vitte a tippmix-em,x-re tettem meg. -
#33044 EL inkább ne is legyen ha már BL nem lesz -
#33043 én félidőbe befejeztem a meccset, ez nekem elég volt. leszarnám ha kikapunk, de több taktika van egy megye 1s ifi meccsen és ez nagyon zavar. nem baj megyünk 3. vonalba pár éven belül mint a nagy rivális leeds csinálta... -
Rdinho10 #33042 képesek vagytok.kiestek és jövőre örülhettek ha meglesz az europa liga:D -
#33041 Most mondom ha képesek vagyunk kiszopni egy ilyen utolsó pocsék csapattól több mint 1 góllal, Moyes akár repülhet is a faszomba -
Rdinho10 #33040 ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam ráadásul megkapják ezt a szerencsétlen olyt és kifog rajtuk:D:: -
#33039 Eskü 1:0 volt a tippem meccs előtt, visszavágóra x, és görög továbbjutás. Abszolút nem lep meg a mutatott játék már... -
#33038 Kibaszott nullák vagyunk -
#33037 Kalap szar-t nem ér a csapat :)
De imádjuk Moyes-t hogy ilyen kezdővel megint valamit kezdeni akar.
Egy NB1-es csapatot nem bíznák rá. -
#33036 csak a szokásos... -
#33035 Nagyszerű video! -
#33034 -
#33033 bukta lesz :( -
pilboy #33032 0-0 körüli eredményre számítok -
#33031 fuhh de parázok holnapi meccstől, főleg idegenbe mert eszméletlen mennyire megy most ez a görög csapat elég megnézni a bajnokságot:
1. Olimpiakos 26 meccs 24 győzelem 2 döntetlen 0 veresség 78 RÚGOTT 9 KAPOTT
2. PAOK 26 meccs 17 győzelem 3 döntetlen 6 veresség 52 rúgott 25 kapott 20 PONT HÁTRÁNY -
#33030 Spurs-ön legalább hoztunk, Evertonnak még van 1 elmaradt meccse. -
#33029 szerintem nagyon, elméletileg komoly gond van a hátával, és nem igazán tudják h mit kezdjenek vele, de ki tudja igaz e. Ár viszont elfogadható lenne, meg így talán nagyobb esély van Reus-ra is. -
#33028 "A Daily Star szerint a Manchester United-hez fog igazolni İlkay Gündoğan a nyár folyamán. A lap úgy tudja, hogy 25 millió fontot kínáltak érte, amit a BVB Dortmund elfogadott. David Moyes a United vezetőedzője szerint is az ő középpályájukon fog szerepelni nyártól a német játékos."
Vajon zsákbamacskának számít ilyen hosszú kihagyás után? -
#33027 meg a 6. hely :D :D -
#33026 majd jövőre. 3 pont megvan legalább. -
#33025 nincs sok helyzetünk, de a felállás meg elképzelés jó lenne, végre nem a hülye 442t nyomjuk. Jó lesz ez majd. -
#33024 Szarok vagyunk na. Semmi sem jön össze sajnos... Vége lehetne már a szezonnak. -
#33023 szélen nem jobb, ideális az lenne ha Rafael lenne, meg Rioék helyett Jones+Evans. Sajnos Vidic sérülése óta inkább rossz mint jó, Rio meg sajnos lelassult. -
#33022 Akárhogy is nézem legerősebb kezdő 11. Smalling jobb mostanság Rafanál, úgy emlékszem. -
#33021 hát kíváncsian várom, Fellainire meg külön mert ideje lenne már mutatnia valamit. -
#33020 Elvileg ma összeáll a 4es. Nagyon tetszik ez a felállás, kíváncsi leszek rá. :) Már ha tényleg ez lesz.
-
pilboy #33019 az a lényeg, h az úgymond saját neveléseink itt maradjanak (evans, januzaj, lingard, welbeck, cleverley), később be lehet építeni keane-t, varela-t, petrucci-t, vermijl-t...
a többiek közül a idősebbeket (vida, rio, evra, giggs...) és azokat, akik nem jutnak szóhoz (nani, hernandez...) egy részét le lehet cserélni motíváltabb játékosokra
ez még mindig nem lenne hasonlítható arra, amit a chelsea, city, psg csinál(t) -
#33018 sajnos szerintem is én sok pénzt fogunk költeni, de én már nem 1szer leírtam h az se baj ha nem igazolunk (sokat) hanem a fiatalokhoz nyulunk, és akkor nem baj ha 3 évig semmi komoly kupa nem jön össze, de utána meg lenne megint egy nagy generációnk. -
#33017 Így már el is mondtad, hogy nálatok is alakul a Zsoldos hadsereg, és kitudja mi lesz belőle nyáron. De legalább ti MU drukkerek ilyen téren befejezitek a károgást és meglátjátok, hogy igenis sok-sok pénzt kell költeni a jó focihoz!
No offense, C'mon Blues! -
#33016 Én örülök, hogy marad, a klub jelenlegi legnagyobb ikonja, a forma más kérdés, de ha ő a pályán van akkor hajt az utolsó lehelletéig... -
#33015 sokkalom azért a 300k-t hetente azért messze nincs olyan formába mint 3-4 éve :/ kb. ennyit keres Yaya,Messi, Ronaldo és elmúlt évekbe messze jobbak. -
#33014 Első nagy igazolás megvan :D -
#33013 Wayne Rooney: Man Utd striker agrees new £300k per week deal
-
#33012 igen benne volt Fergi is, mert többször kellett volna lehetőséget adnia neki, még ha csak csereként is, mert akkor hosszabbított volna, de gondolom Ferginek se tetszett h Pogba folyamat önmagát ajnározta h így meg úgy kéne játszania, arról ne is beszéljünk h az ügynöke ugyanaz mint Balonak aki tökéletesen tudja az ilyen embereket irányítani úgy h ő is jól járjon, és egy ilyen távozásnál hiába ingyen volt ő jól járt. -
#33011 Nem illett, de ebben Fergie keze is benne volt, kicsit régimódi eszközökhöz ragaszkodott és ez néha legalább annyira nem illett a klubhoz, mint néhány játékos viselkedése. Arról nem is beszélek, hogy Rooney utóbbi időkben mutatott viselkedése mennyire illik a klubhoz. -
pilboy #33010 az a baj ezekkel a mai fiatalokkal, h iszonyatosan tehetségesek, de a vastag zsetontól elszállnak nagyon, és átesnek a ló túloldalára. már nagyon fiatalon megvan mindenük ahhoz, h bármit megtegyenek, nagyképűvé válnak
pogba valószínűleg azért viselkedik másképp a juvéban, mert belátta, h még egyszer nem lesz akkora szerencséje, h egy nagyágyúhoz kerül, ha ott is balhézik