Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
szerintem nagyon nem hasonló h egy visszavont ék meg egy támadó középpályás. inkább az a baj h mi ilyet soha nem használunk, ezért is volt akkora felesleges a Kagawa igazolás. amíg ragaszkodunk a 442-höz ilyen és hasonló játékosok feleslegesek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Rooney is visszavont ék, de attól még csatár poszton játszik. Powell a tartalékban is szerepelt csatárként, és azért játszik most is azon a poszton, mert egyrészt azt tudja, másrészt a Wiganben nincs szükség kp-ra. SAF box to boxot akart belõle csinálni, amilyen Scholes volt, nem klasszikus tkp-t hanem playmakert, az adottságai megvannak hozzá az tény.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
Xarok vagyunk kár lenne errõl vitát nyitni. Eddig amit Moyes letett egy nagy nulla. Idõt kell neki adni oké, de ha nem lesz meg a negyedik hely, úgy kivágnám, hogy a lába nem érné a földet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
nagyon nem.. csatár mögött játszott, középpályásként igazoltuk(támadó középpályás mint Kagawa volt), azért is örült mindenki h egy tehetség jött, csatár tehetség mi a fenének kellet volna mikor annyi a csatár mint a szemét+Keane meg Henriquez vagy h írják a chileit is ott van.

Tyler1
Ott pont hogy csatár volt...

Darthmushroom
támadó középpályás volt a Creweba is, soha nem volt csatár.

Tyler1
Az az eredeti posztja, SAF találmánya volt, hogy középpályásként játszassa.

Darthmushroom
nekem az a bajom h állandóan csatárt játszik.. hozzánk meg oda biztos nem fog beférni. jobban örülnék ha középpályást játszana és akkor leszarnám a kevesebb gólját.

attiGT
Láttátok Nick Powell gólját? Érdemes megnéznetek...

Zenszkij
hát ha ezért vetett véget az életének, akkor egy vadbarom, meg is érdemelte, aki ennyire hülye

REALista
Az igen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ReszegKoldus
nyugodjék békében 😞

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
nyugodjon békébe:
Öngyilkos szurkolo

Zenszkij
úristen, de meg lettünk szívatva

HRC Dodi
<#rinya>

nézem épp az arsenal meccset, épp nem megy nekik annyira, de még így is egy más dimenzióban játsszák a játékot játszanak mint mi..

Ezek után pedig messzire visszautalnék a MU-Arsenal meccsre (1-0).
Az, hogy azon a meccsen el tudtuk érni, hogy a két csapat "hasonlóan gyatrának" nézett ki, egyet és csak is egyet jelent: hogy maximálian megérdemelten nyertünk.

Darthmushroom
Dagi Ando mozizik 😄

banok
XDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
jobb is, hogy nem adták meg

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

6unn3r
Nem kereste a keze a labdát, illetve amikor megindult a labda a kapu felé, láthatóan hátra is kapta a kezét. SZVSZ nem tizi.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LOL
azért +1-et megér<#vigyor>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
Moyest kirúgják, Gary Neville átveszi a helyét, télen visszajön CR, megment minket, negyedikként végzünk és megnyerjük a BLt.

Shep
Ja, most nézem 3 meccs, hát az komoly széria 😊 Na de jönni fog majd az amirõl beszélek és az nem csak 3 lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szerencsére én sem láttam a meccset

Darthmushroom
még jó h dolgom volt és nem láttam a meccset, de már vicces h 20-30 éves sorozatok dõlnek meg folyamat... most nagyon jól jönne a csapatnak egy szünet, de az sajnos nem lesz mostanában...

Jó ez a Zaha gyerek is 😄 Kb minden megmozdulása szar volt eddig a meccsen 😄

ReszegKoldus
kétlem, hogy lesz ilyen

Shep
Nem, pont errõl beszélek ,hogy azt várom mikor kezdenek el nyerni, mert akkor lehet õket rakni, addig nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Iróniát nem érted arról nem én tehetek 😊

Rash87
Ajaj,csak nem el fog menni a mixed? 😊 Ilyen ez a játékfüggõség ... <#awink>

Glory, Glory Man. United!

persze nyár óta meg hirtelen elfelejtettek focizni...
hú, de sötét vagy

Shep
De én arról a szériáról beszélek aminek köszönhetõen ott lesznek a végén a top 5-ben. 😊

háháhá ekkora pancser csapatot....

Shep
Majd figyeld meg, hogy legkésõbb a karácsonyi dömpingnél el fog indulni a sorozatos nyerés, biztos véletlen lesz, hirtelen megtanulnak focizni a játékosok 😊

ReszegKoldus
ez nem a Real
egyébként volt "nyerõszéria" október végétõl, nyilván lemaradtál

<#lama>

😄😄

Shep
Azt várom ,hogy mikor kezdik el megvenni zsinórban a meccseket, mert akkor lehet õket rakni 3-4 meccsen keresztül 😊 1-2 meccs múlva azért már illene invesztálni a dologba ha már önerõbõl nem megy a pontszerzés 😄

pont most kutatam egy Szopcast-et... abban a pillanatban 0-1 <#wow3>

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Szop az MU 😄😄

ReszegKoldus
szóval a kapufáról befelé pattanna a labda, de ott a védõ keze és a kezérõl kifelé pattan és ez nem 11-es...oké 😊

Azért volt lehajtva a feje, mert nyomogatta a mobilját. 😄

Effe88
Mivel egy középszerû edzõtök van.Mást nem várhatattok tõle.

attiGT
Egy szar középcsapat játékát mutatjuk.

Csapat mai teljesítménye is egyenlõ egy talicska szarral.

ReszegKoldus
de rossz...mutatták Fellainit ahogy lehajtott fejjel ül, elõször nem tudtam mi van a képen 😄

vale az utóbbi idõben sztem igencsak bíztatóan játszott, az everton elleni meccset kivéve

Darthmushroom
úgy nézz ki Roo-n kívül RvP se lesz bevetethetõ, Giggs se hiszem h szerda után megint játszana.. nem lesz könnyû meccs. remélem így Kagawa csatár mögött kezd, ott legalább mutat valamit nem úgy mint szélen. talán így volna jó:
De Gea
Rafael-Vidic-Evans-Evra
Valencia-Jones/Fellaini-Clev-Januzaj
Kagawa
Welbeck

Borsónak nem örülnék ha kezdene, összjátékba nagyon kevés, Nani+Young f4száságait se szívesen nézném, attól h Vale sincs formába.

attiGT
Az a gond a csapattal, hogy egyik meccsen jól játszanak, következõ héten pedig mintha egy teljesen más csapat állna fel. Ezzel kéne valamit kezdeni leginkább.

Darthmushroom
Büttnerrel szerintem nem szabad számolni, annyira nem tud védekezni h inkább bal szélsõ mint balhátvéd. szerintem õ inkább vész megoldás volt h nem volt evrának cseréje tavaly fabio kölcsönadása miatt.