35611
-
#33009 sajnos elment, viszont a viselkedése nagyon nem illett a klubhoz, és remélem is h ilyen játékosaink nem is lesznek. Am Rio mondta egyszer (ő látta Ronaldo,Pogba,Januzaj stb.. is a klubnál) h szerinte Ravel Morrison volt a legtehetségesebb játékos akit ő látott a klubba, csak hát ő is a balhéi miatt távozni kényszerült. -
#33008 Nézve a Juve meccset, meg Pogba ottani formáját, szerintem ez a srác itt nagyobb sztár lehetett volna akármelyik fiatalunknál. Nem sajnálom azok után ahogy elment, de sajnálom a tehetséget amit a csapat elveszített. -
#33007 zseniális kép:
-
#33006 elég sokszor megfigyeltük már, szóval igazak lehetnek a hírek. Az áron meg kár meglepődni a portugál klubok ebből élnek h kinevelnek (vagy olcsón vesznek) utáni meg csillagászati áron eladják a játékosokat. Am a Sportingnak egész jól megy idén az elmúlt évekhez képest. -
pilboy #33005 figyeljük william carvalhot
vieira típusú játékosnak tűnik, erős, magas (190 cm), fiatal (21)
hosszú távon jól járnánk vele, ha beválik, de az ára sztem nagyon magas -
#33004 Szabad szemmel azért azt a szabálytalanságot nehéz volt megállapítani. Elsőre én is tizit mondtam, visszajátszásból tűnt fel, hogy bizony nem az. Bár elég nagy a vita ezzel kapcsolatban, mert sokan jönnek azzal, hogy a szabálytalanság a boxon belül folytatódott, de szerintem is csak szabadrúgás kellett volna, hogy legyen. A City meg valóban saját magát verte meg és nem a tizin múlott a vereségük. Demichelist magam sem értem, hogy mit lát benne Pellegrini. Körülményes és lassú, meccsről meccsre bizonyítja, hogy nem egy életbiztosítás hátul. Pedig ha valakinek, akkor Pellegrininek már tudnia kellene, hogy mivel lehet őket megverni, hiszen a Real és a Malaga padján is többször játszott már ellenük és ez a Barca taktika az évek alatt sokat nem változott.
Na de nem offolok tovább. -
#33003 Nekem az a véleményem h beszari volt Pelle. az igazi city játékkal lett volna esélyük(akivel szinte mindenkit rommá vertek otthon) mert ez a barca védelem már elég durván sebezhető. Nekik kellet volna esniük (főleg h első meccs meg főleg otthon) így h itthon is ezt csinálták h akartak továbbjutni? idegenbe ugyanezzel játékkal? Bayern is tavaly neki esett és h kiütötte a barcát és a city hasonlót játszik amúgy mint tavaly ők. meg ilyet h Demi játszik??? fmbe nem vétek ilyen hibát h ilyen lassú védőt kezdetek ilyen gyorsan játszó csapat ellen. Az meg no comment h 11st adtak pedig messze nem volt, a piros jogos volt. Mondjuk legalább a lesnek fújták a másikat kompenzálásként. -
#33002 én ilyenkor azt mondom, hogy meg kell nézni a barcelona hány kemény meccset játszik egy évben... mert kb azok a meccsek amit a real ellen tolnak, meg talán az athletico most tud valamit, a többi hoki... angliában ez azért nem így van, bizonyítja ezt az is, amikor év elejét 8 angol középcsapat játszott edzőmeccset 8 spanyollal és nem született spanyol győzelem... a bl ilyen szempontból a német és a spanyol csapatoknak kedvez, ahol a bajnokságban félgőzzel is lehet játszogatni és úgy is bajnok leszel... -
#33001 Hát de könyörgöm, a Barcelona benne van a világ top 3 csapatában.:)
Nem tartom én gyengébbnek az angol focit, sőt! Azért nézd meg a német bajnokságot vagy a spanyolt. A német konkrétan 1 csapatos bajnokság, mert még a BVB sem tudja tartani a lépést (pláne, hogy folyamatosan kivásárolja a Bayern a legjobbjait), a spanyol meg megint max 2 csapatos (az Atletico idei remek szereplése ne tévesszen meg senkit, már látszanak a fáradás jelei). Ellenben nézz rá az angol bajnoki tabellára....
Nemzetközi szinten is egy Leverkusen vagy Schalke nem fog maradandót alkotni, se egy Atletico. Vagy akár mondhatnám az olaszokat is, mert ugyebár az elmúlt évek leggyengébb Milanja van már csak versenyben. Akkor miért gyenge az angol foci? -
#33000 Ja, 5-6 gólokat lőnek a riválisoknak is, BL-ben meg 9 emberrel védekeznek, tényleg erős bajnokság ez. Az az igazság, hogy ennyire legyengült az angol foci, mert nem csak a City kapott volna ma ki, hanem akármelyik angol csapat. -
#32999 Én nem haragszok, de a számok sokszor semmire sem jók. Amint láthattad a Barcelona kvázi rutinból lehozta a meccset. Én nem is vártam mást. A szigetország határain belül valóban domináns csapat a City, viszont az alábbi kommentet osztva nincs még igazi stílusuk, legalábbis a Barcelona játékához képest. Nem beszélve a nemzetközi rutintalanságukról is. Nem hiába mondják, hogy minden egyes kupasorozat más és más kávéház. Elég csak a saját csapatodra nézni. Ég és föld az a teljesítmény, amit a bajnokságban és a BL-ben nyújtanak. Előbbiben nem győzik törölgetni a véres halántékukat, míg a BL-ben vígan fütyörészve jutottak tovább. De azért egy Barcelona ellen, ami olyan játékosokból áll, akik hosszú évek óta egymással játszanak és becsukott szemmel végigvisznek egy támadást, annyira érzik egymást...szerintem nem vérciki az eredmény. 10 emberrel meg harciasabbak voltak és veszélyesebben játszottak, mint 11-el. ez pedig tanulság lehet nekik, hogy ne szarják magukat össze és ne álljanak be védekezni, mert a Barca védelme átjáróház. -
#32998 Ne haragudj már meg, de több gólt lőttek idén mint a Barca, egy sokkal erősebb bajnokságban, mint a spanyol... -
#32997 találtam egy kiváló véleményt a Cityre:
"Ez a City egy hulladék csapat, nekem akárki akármit mond. Nemcsak igazi múltjuk, de stílusuk, és semmilyen tartásuk nincs. Egy semmi csapat, amelyik vissza is hullik abba a semmibe, ahonnan jött." -
#32996 Kihagytad, hogy a Barcelona ellen. És akkor innen nézve már nem is olyan mulatságos. :) -
#32995 Csak én szakadok a nevetéstől a shitty láttán? 100+ gólnál járnak fél szezon alatt és otthon 10 emberrel védekeztek, a nagy pellegrini micsoda taktikus :D -
#32994 nem szar, csak most sokáig sérült volt és látszik a meccs hiány rajta. inkább arról van szó h jó pénzért akárkit eladhatunk mivel úgy is új csapat épül, ő meg már csak 30s. -
#32993 Mer ő ennyire szar lett? Nem láttam mostanában meccseteket. -
#32992 Mondjuk 30-nál szerintem most sem ér többet, de még ennyiből is jobb megoldásokat tudnának eszközölni. -
#32991 Igen, ennyi pénzért valahogy csak feldolgoznánk a veszteséget :D Csak nem tudom Wenger lenne-e olyan hülye, hogy ha már ennyit kiadna egy csatárra, akkor az egy nyáron már 31 éves ex-Arsenalos lenne :) -
#32990 40mért vihetik :D haszon is legyen :D csak gólkirály volt :D -
#32989 Arsenal tárgyal v.Persie ügynökével? Az fasza lenne. Bár megmondom őszintén engem ez annyira rázna meg, mint Anderson kölcsönadása, még ha oda is menne vissza, de a két fél szurkolótáborának reakcióját megnézném. -
#32988 biztos nem 442be.. főleg ezzel az ívelgetős focival, nem értem és már Ferginél se értettem ha már idehozta Kagawa-t, Moyes meg most Mata-t h miért nem állunk át 4231 ahol az ilyenek lubickolnak. Top klubok közül csak mi szenvedünk ezzel a hülye 442vel még mindig. -
#32987 Vele inkább az a baj h tavaly Fergi mikor jegelte egy dbig teljesen meghalt az önbizalma, 0 előre játék van most már nála, folyamat oldalra meg hátra (alibi) passzol, és ez Fergi végén is így volt nem csak Moyesnál. -
#32986 Amúgy meg Rooney pocsék RVP mögött... ki kell mondani. Moyesnak annyi a feladata, hogy kitalálja hogyan lehet hasznosítani ezeket a top játékosokat: RVP, Rooney, Mata, (Januzaj). -
#32985 Cleverley lassan facebookját is bezárja, amilyen oltást kap ott is... azért hányni tudnék az ilyen "szurkoló társainktól", akik abban vezetik le feszültségüket, hogy a csapat tagjainak közösségi oldalain szidják őket. Ha United szintű profi játékos lennék pont ezért nem is tudnék ilyen szenny oldalakon fent lenni. Nyilván nem olvassa el az összes kommentet, de nehányba csak belebotlik... hogy tud így elmenni edzésre, motiválni saját magát ha már a menedzsere képtelen rá stb... Cleverley nem volt szar tegnap de jó sem volt. Érdekes idén kétszer láttam őt az ellenfél tizenhatosának vonalánál, egyikből gólt szerzett, másikból tegnap Matának lekészített lövésre egy passzt. Lehet csak nem a kedvelt posztján játszik... -
#32984 Ezek már nem hisznek, de nagyon már én sem. BL-ből kötelező lesz kiesni a legkönnyebb sorsolással.
Számítottam rá, hogy szar szezonunk lesz akármilyen menedzserrel, de itt a játékosok se remélnek már semmit, és amikor Fergienél nem reméltek, akkor ő sem tudta megmenteni a helyzetet. Kiapadt a vér ami kötelességtudatot, elszántságot, küzdeni akarást szállított a szívekbe. -
#32983 United - Fulham 2-2
Arsenal - United 0-0
Liverpool - Arsenal 5-1
Fulham - Liverpool 2-3
That's the difference. :( -
#32982 11 pontra a 4. helytől. Mééééég meglehet! -
#32981 az merő szánalom volt a legvégén, én nem hittem a szememnek. 0:0 ilyet még nem láttam MU meccsen. ettől még az is jobb lett volna valaki random rálövi 35ről mert alig volt már idő. -
#32980 Arsenal labdát veszít 3-3-ban, és visszapasszoljuk saját térfélre. Ez szépen jellemzi a taktikát mostanában. Mint ahogy az is, hogy eszeveszett módon a semmibe rugdaltuk ki a labdát még majdnem a felező vonalról is.
1 pontnak még így is mi örülhetünk, 2 meccs alatt 2 pont hurráá, a vereséget se bántam volna ma, ha azt a tetves meccset nem adjuk el vasárnap... -
#32979 Már múlt héten közel voltam, most már biztos vagyok MoyesOUT.. ez megint egy semmi volt. Rossz kezdő.. hülye cserék.. nulla elképzelés.. nulla motiváció. Tudom h nem fogják elküldeni de hátha most már ez segít valamit. -
#32978 Csesznye... OMG mit fogtál... hát most már biztos nem nyerünk -
#32977 Anyádat Moyes... Vale tiszta szarul játszik és nem helyére jön Janu hanem Mata helyett ASDASDSD -
pilboy #32976 80. perc körül bekotrunk egyet :D
(nem látom a meccset - szerencsére) -
#32975 Moyes mire vár? miért nem cserél... váltani kéne.. 0 a támadásunk, vagy jó a 0:0??? -
#32974 Ötlettelen, körülményes, lassú szar, amit eddig csináltunk. Eladott labdákból már egy stadiont lehetne építeni. A védelmet meg kicsiben, okosban szépen kipasszolja az Arsenal. -
#32973 ismét csodás játékot mutatunk... ívelgetünk a 2 méteres Mertezakker ellen... arról ne is beszéljünk megint milyen kezdő ez.. -
#32972 Most valami rohadt nagy vihar van egész Angliában, mi meccsünket megtartják egyáltalán? Azért elindítani is felesleges lenne, hogy megint De Gea-ig guruljon vissza Mata beadása... -
#32971 mert nincs rá pénzünk :D -
#32970 Kagawa padra rakásának nélkülézésén kívül nekem teljesen megfelel a felállás, Valencia jó cover lesz ott a jobb oldalt.
Más... City meccset elhalasztották és úgy olvastam, hogy a szél miatt. Lehet csak hülyeséget olvastam, de amennyiben igaz, azt a Stoke elleni meccsünket miért nem tudták elhalasztani?