35611
-
#33089 Az utóbbi meccsekhez képest mérföldes különbség, remélem nem marad az 1 gól, amit majd a 89. percben X-re szépítenek. -
#33088 szerintem nem vagyunk túl borzalmasak ma, de jók sem. a bíróktól meg megszokhattuk, hogy szarok. -
#33087 kezdő am nem lenne rossz ha lenne valami taktikánk is:
#mufc team to face West Brom: De Gea; Rafael, Jones, Smalling, Evra; Carrick, Fellaini; Mata, Rooney, Januzaj; van Persie
#mufc subs at The Hawthorns: Lindegaard, Giggs, Vidic, Young, Fletcher, Kagawa, Welbeck. -
#33086 nem az Ő góljával, de ki fogunk kapni.. majd Kanyelka rúg nekünk párat... Éljen az önbizalom (Y) legalább boldog leszek ha véletlen pontot szerzünk. -
#33085 Hívom Gerát -
#33084 Ha Gera góljával nyer a west brom megrendelem a mai kezdő 11-ük összes mezét. -
Zenszkij #33083 Jó, hogy elengedtük, pfff. -
#33082 nyilván, egyetértek a mondanivalóddal :D néha spanommal az albiban azért nézünk ilyen Zuhanyhíradót, vagy meccselőzetest, hogy röhögjünk a Várhidi-Puhl-Nyilasi-Hajdú stb féle barmokon.
A Nacsa-Ganxsta-Harsányi trió viszont iszonyat jó, ők nem akarnak szakérteni, csak hülyülni :) -
#33081 eggyik legjobb műsoruk ha az a hármas kerül össze:D -
#33080 Rekob a legjobb, nagy Lazios de úgy szidja őket mint a húzat ha kell :D mondjuk sok dologba én is egyet értek vele. pl. tudatos csapat rombolás folyik náluk stb... -
#33079 Tök mindegy, Várhidiék is egy kalap, csak míg előbbi csapat hülyéskedve beszél hülyeséget, addig utóbbiak komolykodva teszik ugyanezt. Meg aztán ha megkapnák a jogokat megint, akkor nem lennék biztos benne, hogy nem őket hívnák be stúdióelemzésre. -
#33078 arról nem is beszélve milyen szimpátia volt bezzeg a Barca meccs előtt -
#33077 Azért ne keverd a szezont a fazonnal. Ők nem szoktak szakérteni, a Heti Helyzetbe szokták meghívni őket, direkt azért, hogy hülyüljenek egyet. -
#33076 Az meg hogy Harsány Levente szakértsen Nacsa Olivér és Ganxsta Zolee oldalán meccsek előtt...nem is folytatom. -
#33075 Semmivel nem lenne jobb a Sport tv sem, dilettáns emberek dolgoznak ott is, nagyobb hülyeségeket hallok ott, mint a Diginél. Jó példa a mostani BL közvetítés, néhány esetben már szánalom volt az egyértelmű United unszimpátia. -
#33074 Amikor még a PL a Sport 1 en ment tök jó volt. Az a pár kommentátor mindig nagyon fel volt készülve. Nekem az még bejött. De ezek... szoktuk nézni a meccseket itt élő angolokkal, némelyik beszél kicsit magyarul és kérdezik mindig, hogy kik ezek a 'szakértők' a stúdióban és miről beszélnek, mi meg mindig mondjuk, hogy ó... hagyjuk...:D -
#33073 kijelenthető hogy a magyar sportcsatornák eggyüntetűen szarok... -
#33072 Háát ez az egész digi egy vicc. Komolyan szánalmas, hogy rá vagyunk kényszerítve erre, csak mert megszerezték a jogokat. Na és a netjük egy kalap f*s. -
#33071 digi kommentárokat mostanában ember számba se lehet venni, engem sokkolt pl. Cardiff meg Leverkursen ellen megy a United never die meg hasonló dalok és erre megdicséri mindkét alkalommal h milyen kiemelkedő a hazai közönség, arról nem is beszélve h sorba keverik össze a játékosokat. -
#33070 mert hülye a kommentár és nem ért hozzá, azért nincs megfelelő fizikai állapotba mert görögbe van minimális téli szünet arról nem is beszélve sérüléssel is bajlódót nem rég. Magath meg köztudottan állat módjára dolgoztat még edzésen is és gondolom még nincs 100% formába a támadó és azért nyilatkozta ezt. -
#33069 Én is pont ezen gondolkoztam. Aztán jól felkúrt, hogy Torres mit hagyott ki, és ezzel mit vett el Hazard-tól. -
#33068 Mitroglu-t, az Olympiakos játékosát leigazolta a Fulham, erre az edző azt mondja, hogy nem fér be a csapatba, mert rossz a fizikai állapota. A kommentátor szerint ez azért van, mert a görög élvonal tempóját össze se lehet hasonlítani az angol élvonal tempójával... Ez mind szép és jó, csak kérdem én, hogy akkor ez a görög csapat, hogy is verte el a Manchester United-et olyan simán? -
#33067 "Korábban is elmondtam, a játékosokra nagyobb veszély leselkedhet, mint a menedzserre" - mondta Gary. "A Manchester United mindig is időt adott a menedzsereinek, ez a filozófiájuk."
"Hetven nap után kirúgnak menedzsereket, de még ha hét hónap után is tesznek meg ilyet, az is ostobaság, ezért úgy gondolom, a United támogatni fogja Moyes-t."
"Nézd meg a klub vezetőit és most a Glazer családról beszélünk, voltak-e valaha hasonló helyzetben. Vagy ott vannak olyanok, mint David Gill, Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson - akik nyilvánvalóan a Manchester United vezetőségének legfőbb tagjai. Nem hiszem, hogy akár egy másodpercre is megfordult volna a fejükben a menedzser kirúgása."
"A játékosokra sokkal nagyobb veszély vár és feszültek lehetnek amiatt, részét fogják-e képezni a klub jövőjének."
Neville azt követően nyilatkozott, hogy a United 2-0-ra kikapott az Olympiacos otthonában BL-nyolcaddöntőn, ám a Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya biztos abban, hogy a klub Moyes mögé fog állni és komoly összegeket ad majd neki a nyári átigazolási időszakra.
"Néhány hete mondta Ed Woodward a részvényeseknek, hogy nyárra ott lesz a pénz Moyes számára, hogy befektessen. Őszintén hiszem, hogy David Moyes megkapja a lehetőséget a Manchester Unitedtől, hogy befejezze a munkát."
"Azt mondtam magamban, két-három év az az idő, amit adni kellene egy menedzsernek a bizonyításra - lesznek, akik ezzel nem értenek majd egyet, de ez az én véleményem és nem tudod megváltoztatni."
"Sir Alex Ferguson is megkapta ezt az időt, ám egyes emberek erre azt mondják, az 25 éve történt. Rendben, mégis mi változott? Mondjuk azt, hogy menedzsereknek nem lehet időt adni?" -
#33066 Amióta Bale otthagyta a tottenham-et, nem megy a MU szekere :( -
#33065 Ez a csapat még mindig SAF stílusát játssza, mert olyan játékosok alkotják a csapatot, akik erre rendeződtek be. -
#33064 Elhiszitek, hogy beleszarnék ha nem nyernénk kupát 1-2 évig meg bajnokságot HA élvezetes támadó focit játszanánk és nem a hosszú labdákra meg beívelésekre hagyatkoznánk...? -
#33063 Ha lesz is nagy költekezés, a City a példa rá, hogy nem 3 hónap alatt érik össze egy új csapat. Főleg a jelenlegi körülmények között. -
#33062 pedig várható lesz a nagy költekezés, attól h elessünk a bl-től még eszméletlen pénz fog állni a klubhoz a Chevrolet miatt és akkor még a Nike még nem is hosszabbított velünk ami szintén nem kevés pénz lesz. -
Zenszkij #33061 Jók vagyunk..fasza :D :D. -
#33060 " David Moyes, az angol bajnoki címvédő Manchester United vezetőedzője vállalja a felelősséget azért, mert csapata 2-0-ra kikapott az Olimpiakosz vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának keddi első mérkőzésén. "
Ezzel aztán kivagyunk segítve, nagyon örülök h vállalja a felelősséget. meg vagyok hatva. :-D
Ezek az amerikai tulajok pénzt nem fognak bele tenni a csapatba, szóval sok esélyt nem látok az előrelépésre.
-
#33059 mivel nincs semmi taktikánk jó hogy egymást zavarják a játékosok. -
#33058 Persie meg a csapattársakat okolja, hogy nem tudott jó teljesítményt nyújtani. Jó lesz ez... -
#33057 Hazai mérlegünk szerintem rosszabb,mint a vendég.
Ott is ugyan így szenvedni fognak, nagyon nagy szerencsével talán egy 1-1et fognak elérni.
6 hazai mérkőzésből kettőt nyertünk meg. Fél évvel ezelőtt meg az volt csoda,ha hazai pályán gólt kaptunk :) -
#33056 -
pilboy #33055 én is egyébként pont ezen morfondíroztam, h ha netán továbbjutnánk és a következő körben kapnánk egy realt v barcat v bayernt, akkor csúnya zakó lenne belőle... -
cabell2 #33054 Én nem csak hisztiből mondom, hogy remélem, kiesünk az Olympiakos ellen, mert egy komolyabb ellenfél ellen szinte elkerülhetetlen lenne egy nagy zakó. Nincs kedvem egy 7-1es találkozót átélni egyelőre. Ezek a sablonos nyilatkozatok is megőrjítenek már, tudom, hogy ez a rend, de ez a szurkolóknak a teljes hülyének nézése mostmár. Talán ez a teljesítmény volt a szezonban a legrosszabb különben, nem is tudom, van-e olyan mélység, aminél tovább ez nem fog már menni.
Mondjuk egy 10-0-ás vereség a Citytől otthon? Nem reális? Én már nem tudom.. -
pilboy #33053 csak a 2. félidő elejét láttam... a gól után elkapcsoltam
szomorú -
#33052 Az egy dolog h elvitte a tippmiximet az a legkevesebb. De a produkció az kritikán aluli volt. Remélem haza pályán jobban megy, de sok esélyt nem látok rá. K*rva gyengék vagyunk.
-
#33051 Ha RVP lelép nyáron nektek az nem esne szarul? Vagy hogy is mondjam... az valahogy nem vallna arra a Unitedre, amibe én beleszerettem. Olyan érzésem lenne vele kapcsolatban, mintha hazahoznék egy lányt egy estére majd szex után egyből hívnám is a taxit neki.
Elvileg azt mondta egy hollan interjúba, hogy vannak csapattársai, akik a pályán a helyére pozicionálnak és ezzel több gondot okoznak neki...
Kurvára nehéz így látni a csapatot. Úgy érzem mintha esne szét az egész csapat.
Hibát hibára halmoz MINDENKI a játékosoktól, a vezetőktől, a menedzsertől fogva az edzőkön át... Kész katasztrófa, ilyet álmomban sem gondoltam volna, hogy előfordulhat egy ilyen szintű csapatnál...
Ezt már mondtam többször de még most is eszembe jut, hogy szerintem kurva nagy hiba volt Vida lelépésének bejelentése egy ilyen szezon közepette... Értitek... a kapitányunk fog itt hagyni minket nem egy Cleverley vagy akárki...
Kurva nagy gondok vannak itt fejben meg mindenhol... -
#33050 Lehet már túl pesszimista vagyok, de erősen kétlem egyébként, hogy jövőre csak úgy kilépünk ebből a nem kis gödörből, mintha mi sem történt volna, akár Moyes-al, akár nélküle. Futballban ez nem így szokott menni.