35611
-
#10153 photoshop az egész :D. -
#10152 ja kimaradt spanyol bajnokságtol mit várok....xd -
#10151 kicsit mitha nem lennének meg ronaldo izamai!! reálba már nem kell annyira az erő!!:DXd -
Bennie #10150 vagyunkXD -
Bennie #10149 Nem nem vagyok szegény klub sőt nagyon is gazdag de valahogy mi a csapat érdekeit előtérbe helyezzük és nem vásárolunk öszevissza -
#10148 :DAz lenne a szép, ha menni akarna, és nem engednék el:D
-
#10147 és abban nektek mi hasznotok lenne? szar morállal biztos kurva jó lenne a pályán is...
ilyet nem lehet tenni, ha menni akar sajnos elkell engedni egy játékost, mert különben nem fog sokat érni -
Zenszkij #10146 LOL, Ronaldo, ha a feje tetejére áll sem lesz elengedve :) -
#10145 Daniel Alves 2013ig szerződést írt alá a Barcelona-val KB. 30 millió euróért -
#10144 "Annyi történt, hogy így bebizonyosodott, hogy emberileg eléggé nulla a srác. Aminek persze most a Realosok jobban örülnek."
Igen jól mondod,ebből látszik,hogy ki a klubhű és szavatartó. -
#10143 Elvileg nemrég még mi voltunk hozzá a "legközelebb" -
#10142 RvN nálunk is gólkirály lett volna, azért ment el, mert összeveszett Fergivel. Mellesleg szerintem nem menne tönkre ott Ronaldo pályafutása, maximum azért, mert minden meccsen őt akarnák lerúgni...Angliában azért nincsenek ilyen Betisek, akik ha rúgnak egy gólt, akkor két lábbal szállnak méterekről, amikor csak labdába ér egy Real játékos...de tulajdonképpen mindegy is, engem onnantól, hogy elmegy, nem nagyon érdekel, hogy megy-e neki, vagy sem:)
Annyi történt, hogy így bebizonyosodott, hogy emberileg eléggé nulla a srác. Aminek persze most a Realosok jobban örülnek. -
#10141 ja és Daniel Alves már gyakorlatilag a Barcáé..
pedig nagyon kellett volna az egyetlen hiányposztunkra.. -
#10140 azért nálunk is megfordultak "jó" vételek..
Djemba-Djemba, Kléberson, Verón, Barthez, Saha (aki még mindig overrated + ultrasérülékeny), hirtelen ők jutottak eszembe.. -
#10139 pl RvN-t is padról vettük tőletek...nálunk meg gólkirály lett,erre varrjál gombot :P -
#10138 -
#10137 annyi különbséggel hogy akik nálunk fociznak azokból nem lesz roncs... Példának ott van Giggs. És tudatosan vásárolunk. -
#10136 Jogos mind a kettő! -
DJ BP #10135 azok a klubbok akiknek rengeteg pénzük van összevásárolnak egy csomó jó játékost
Ti szegény klub vagytok? Ez új :) -
DJ BP #10134 de focit meg nem igazán mutat a csapatuk,
Jaj de felvitte isten a dolgotok a BL menetelés miatt, megértem, de hogy 2 bajnoki cím sorban semmi, elég meredek gondolkodás. -
#10133 persze, reklámbevételből nagyot profitálnak, erre mennek, de focit meg nem igazán mutat a csapatuk, becham ugyanez volt, be is fásult, ha jó neki akkor menjen, keresse magát degeszre, menjen ő is amerikába focizni milliárdokért azt 1 szót se haljunk róla...sztem a manchester szurkolóinak a 90%nak már elege van ebből a huzavonából, és sokan mondják azt (köztük énis) h menjen a csába, azt legalább nyugalom lesz, ebben a csapatban még nélküle is van elég kraft h bajnokságot, sőt még l-t is nyerjen
elég csak andersonra, vagy nanira gondolni, akik még nem kiforrott játékosok... -
Bennie #10132 "Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idők eddigi legnagyobb futballistafizetését, heti 300 ezer fontot - csaknem 92 millió forint - kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának." bővebben az origón
K@rv@ra utálom, hogy azok a klubbok akiknek rengeteg pénzük van összevásárolnak egy csomó jó játékost és azok közül pedig a fele a kispadon van.Nem értem, hogy mi értelme van ennek inkább keressenek fiatal tehetségeket.Mert sajnos így csak azért veszik meg Ronaldót sztem , hogy minél több néző nézzé illetve vegye meg a mezeket meg stb stb és nem a csapatok érdekeit nézik.
-
#10131 A labda a drágasszágaaaaa :D -
#10130 :D:D -
#10129 -
#10128 ehh:D ez jjóó:D -
#10127 nah van der sar szaros :D -
#10126 Van Der Sar-ról Egy érdekes kép ::D
-
pilboy #10125 erről az egészről ez a véleményem: -
#10124 nekem nagyon nem szimpi a real játékospolitikája,de legalább bűnhődnek is azzal hogy a blben nem nagyon tudnak maradandót alkotni mostanában. -
#10123 vigye csak a reál.
ramost + casillast adhatják cserébe
nekem spec. robinho nem hiányzik..
ramos/casillas + 50/60 milla is megteszi -
#10122 Milyen szép lenne, ha jövőre kivernénk a Realt Ronaldoval a fedélzeten:D -
#10121 Ugye? -
#10120 király -
#10119 Nézeteink általában eltérnek,de a Real-ról nekem is hasonló a véleményem(nehogyazthidd rólatok se jobb,de nem veszekedni akarok.) -
#10118 ez a real annyira szánalmas h vmi hihetetlen...
mi akartuk quaresmat erre kötnek a portoval opcios jogot kiváltő szerződést, most tőletek viszik el ronaldot.. -
#10117 Arról nem is beszélve hogy nagyon úgy néz ki hogy ez nem pletyka hanem az a bejelentés amit ígért hogy 2-3 napon belül kapunk... -
#10116 Zozo szavai kicsit átszerkesztve:
Oda linkelek ahova akarok.
És lehet hogy van olyan aki nem unja, és nem néz naponta minden külföldi hírportált. Nem értem miért zavar ez téged. Eldöntötted nem érdekel ami pletyka, ok. meglátod Ronaldo nevét egy linkben és ignore hsz... Senki nem kényszerít rá hogy megnézd... -
#10115 Nem unjátok még ezt a Ronaldo-s dolgot? egyik nap azt linkelitek,h maradni akar,másik nap meg h menni akar... Sok mindent összeírnak,amiből fele nem igaz. Majd ha konkrét dolog van,inkább azt... -
#10114 Ronaldo menni akar
skysports.com