35611
-
#10193 ..... -
#10192 Tényleg nem reagálok,mivel 1 mondattal tényleg eléggé leírtad magad:) Szóval lehet 20 éves vok,de még mindig értelemesebb mint te 3X évesen. -
#10191 a "Tisztelet a kivételnek" egy alábbi kommentemben a hasonló arcoknak szólt!
annyit hozzátennék, igazából nem csalódott vagyok, elismerem a MU idei teljesítményét, nálunk sajnos több gátló tényező volt a bajnokság elnyerésében, mint a hasonló nagycsapatoknál, ez volt a döntő azt hiszem.
Rash87-szerintem túlspilázod magad, nem várok a válaszkommentedre, ne gondold, igazából inkább fáraszt egy 20évessel a vita, mint feldobna.
10éve azt sem tudtad sztem, mi az a Premier League, de ne add fel!!
Arcból meg kicsit vissza, a United lett bajnok, nem Te a dumáddal...
elnézést minden MU-szurkolótól, hogy majdnem vitába szálltam a topikban, igazából értelmetlen lett volna ilyesmivel rongálni errefelé, so sorry!
-
#10190 ... -
#10189 korrekt. egyetértek -
#10188 Nem kell anyázni, nem baj, ha kifejti a véleményét egy Arsenal drukker, amíg normális stílusban teszi.
Szerintem Rooney gyenge szereplése nagyban köszönhető annak, hogy Ronaldo ilyen formában volt, mert nem játszhatott az eredeti posztján. Azért nézzük meg, hogy Rooney hányszor volt előkészítő, és Ronaldo hányszor volt középen, ennek pont fordítva kellett volna lennie. Rooneyt sérülések is hátráltatták emellett persze, de nem véletlen, hogy mindig kezdő volt, amikor nem volt sérült, mert Ő tényleg kihagyhatatlan. Biztos vagyok benne, hogyha Ronaldo elmegy,akkor ő is szállítani fogja a gólokat, és végre majd a saját posztján játszhat.
Eduardo sérülése tényleg sokat dobott a latba, és annak is örülhettünk, hogy RvP nem keserített minket jobban. Meg persze annak is, hogy Walcott csak a vége felé kezdett brillírozni.
De ezek megint csak "ha" címszóval feltűntetett feltételezések, amiből mi is sokat felsorolhatunk. Mi van, ha nem sérült egész szezonban Saha, mi lett volna, ha nem egyenlít nem kis szerencsével ellenünk az Arsenal?
De inkább mi van, ha az első három meccsünkön két pont helyett kilencet gyűjtünk? Ezt szerintem egy Arsenal drukkernek sem kell bemutatni, ők is tudják, milyen, amikor egy félidőn keresztül folyik a csapatépítés, csak egyedül a szerencse hiányzik. (Arsenal - Boro 1-1 pl) Nekünk három ilyen meccs volt, így kezdtük a szezont, és kieső helyen voltunk, ahelyett, hogy vezettük volna a tabellát. És akkor több meccsen keresztül sérült volt Ronaldo és Rooney.
Az ESPN "unlucky" rovatában általában minden héten bekerült néhány jelenet MU meccsekről, ez is sokat elmond.
Persze lehet méltatlankodni, hogy ki mellé állt Fortuna, és mikor, de azt hiszem, a MU drukkerek ugyanilyen csalódottak lettek volna, ha az Arsenal lesz a bajnok... -
#10187 "bocs, hogy széttörték Edu lábát, és szintén bocs, hogy rajta kívül sérült volt RvP is"
És? Rooney-nak is volt egyből a 2-3. meccsen,h elrepedt vmelyik csontja,és több meccset is ki kelett hagyni. Ilyen a foci,nem tudom mit sírsz.
Ám arra se vagy érdemes,h többire reagáljak ,szal ha ennyire elfogultak vagyunk,menj vissza a saját topikotokba,és ott oszd az észt a hülyeségedről. -
#10186 nem beszélek hülyeségeket, igaz, ennyire elfogult bagázsnak(Tisztelet a kivételnek)felesleges magyarázni bármit is. a nálatok játsszó 3csatárból kettő együttes idei "termelése" sem volt elég, hogy abszolválják Deba szezonbeli góljait, aki szinte az egyedüli csatárunk volt idén. ez nem kis különbség szerintem(sem).bocs, hogy széttörték Edu lábát, és szintén bocs, hogy rajta kívül sérült volt RvP is, mellettük egy "újonc" Bendtnertől ne várjunk már csodát(még így is vinné a Bájern a gyereket...)
"örülhet az arsenal h 3. lett így is." ezt pedig szimplán megmosolygom, a tavaszi forduló előtt, ép játékoskerettel a hátunkat néztétek, sztárok garmadájával a csapatban. gondolom kissé gyengébb volt akkor a "csapatszellem", ugye?!
mind1, amúgy is csak a helyi szurkolóknak lehet igaza, mindenki más hülyeségeket beszél itt. ennyi, be is fejeztem, 21:00-tól lehet kövezni, amennyiben gondoljátok esetleg.
-
#10185 igazad van, jogos. csak már elborult az agyam, mert manchesteres berkekben(tisztelet a kivételnek), minden téma után az jön le, hogy bezzeg az arsenal hol van, bezzeg ti mit pofáztok stb.mikor ennek semmi köze a beszélgetéshez, ezt untam meg. bocsánat a hangnemért. -
#10184 Ezen azért el lehetne vitatkozni :) Mert hülyeséget beszélsz.
Csak mert a bajnokságon a góllövőlistán első helyezett Ronaldo volt,ez ok,de ott van még a 9. helyen Tevez is a 14 góljával vagy Rooney a 12. helyen 12 góllal... Nálatok meg Adebayor van a 2. helyen 24 góllal,és az első 20 helyezettbe nincs is más Arsenal játékos... szóval kicsit ellentmondásos amit írkálsz ezzel kapcsán,örülhet az arsenal h 3. lett így is.
Az meg szerintem nem meglepő,hogy Ronaldo most ilyen kelendő lett,mivel én sztem egyik legjobb játékos,és ez köszönhető az idei szezonjának is. -
#10183 "akkor biztosan be fogja lőni."
ott a lényeg, mert be is kell lőni, ezek szerint neki sikerült ez a legjobban nálatok. a 11emberből egyedüliként toplistás a pali, kár tovább magyarázni, azért nálunk Deba szinte egyedüli csatárként osztotta, nincs rooney sehol, sem tevez(de, ő befért a legjobb 15közé azért...)
ősszel a helyszínen is néztem meccset, a livescore-helyett pedig élőben nézem, ill. rögzítem a meccseket, éppen 8.éve már.
nem divatból megy ez, amíg megy a csapatnak,mint másutt.... -
#10182 Azért a "nem máson múlt" bekezdésbe belekötnék. Egy csapat akkor is 11 emberből áll, ha Ronaldo van épp a kapu előtt, hogy bekotorja. Adebayor volt, hogy zsinórban 6 meccsen volt eredményes, helyenként nem is egy góllal. Aki csak a livescore-t nézte, joggal mondhatta volna, hogy Ő az Arsenal.
Aki meg megnézett egy meccset, láthatta, hogy ha valahol mindenkin múlik a gól, akkor az az Arsenal. Ugyanez van itt is, Ronaldo volt abefejező, Carrick, Scholes, Giggs, Hargreaves, zseniális előkészítők, Ronaldo is milliószor hangsúlyozta, hogy ha ilyen labdákat kap, akkor biztosan be fogja lőni.
-
#10181 Színvonal azért a hsz-edből is lejön, de mind1:) Zenszkij-nek nem fogok egyet külön címezni, nem volt igaza. -
#10180 "nem rajta múlt, sehol sem írtam ilyesmit."--magyarázom, mielőtt megint jön az oltás: a lőtt góljai nélkül elképzelni sem tudom, ki termelt volna helyette a csapatnál. jövőre bizonyíthat Rooney, ha távozik C.Ronaldo... -
#10179 az idei formája nagyon kellett, nem rajta múlt, sehol sem írtam ilyesmit.
viszont rajta kívül MU-játékos a top10 közelében nem volt a góllövők listáján, ez sokat elárul. no meg a Real-féle 100milla, ha lelép tőletek.
valakit hajtanak ennyire most Európában rajta kívül??!
a "keveredettsége" a nyilatkozataiban nem tetszik, de egy Real-t nehéz visszautasítani, főleg ekkora fizetés mellett. sokat köszönhettek neki idén, ő pedig emelt fővel távozhat, ha elmegy onnan. -
#10178 szerintem meg nem, inkább kitalációk real részéről összes nyilatkozat és megnyilvánulás:) -
#10177 Minden csapatban van/lesz húzóember,úgyhogy nem tudom miről beszélsz... Akkor megemlíthetnénk pl. Adebayor-t is a 24 góljával a bajnokságban. Ronaldo meg 31et lőtt,szóval olyan sok különbség nincs...
Ne hogy már azt mondd,h egy emberen múlt a bajnoki cím. -
#10176 hallod, ez hogy a faszomba jön ide hülyegyerek?
kurvára semmi köze nincs ahhoz, amiről szó volt. én teljesen normálisan írtam egy hszt, erre te jössz a hülyeségeiddel. megvan a szint bazm -
#10175 az meglehet, az idei szezonotok azonban nem máson múlt, hanem a lőtt 40x gólján. maradtatok volna a 2-3.helyen a végén, ha nem megy ennyire neki a játék. jövőre, ha lelép, bizonyíthat rooney is, mert az első 10góllövő közt a MU-ból asszem "csak" a gólkirály Ronaldo volt a listán, Tevez is mélyen mögötte. húzóemberetek erősen... -
#10174 ronaldo ezt direkt csinálja, így mindenki róla beszél... -
#10173 Amúgy se fog:)) -
#10172 Az Arsenalt 4-0 ra picsáztuk, mikor Ronaldo mégcsak a keretben sem volt. De ha Ronaldo menni akar, nem lehet megtenni, hogy nem engedjük el...
különben most mindenki ezen mosolyog, hogy ez csak kamu, hogy mi nekünk már nem hiányozna Ronaldo. Pedig nekem tényleg nem, egyszerűen egy ellenszenves személlyé vált a számomra. Ha valaki a Realban akar játszani, nehogymár erővel a klubhoz kössük...ennél kevés szánalmasabb dolog lenne, ez nem demonstrálná a MU nagyságát. -
Zenszkij #10171 Rezeg a picsátok mi, hogy marad és az Arsenal jövőre se nyer semmit. LOL -
#10170 látom humorunknál vagyunk:)
de neked olyan hűdejó kedved lenne, ha nagyon szeretnél menni egy csapathoz, de az egyesületed semmiképpen nem akar elengedni. nem hiszem... -
#10169 jah ez megvolt, de ebben csak azt írja le amit eddig is tudtunk, hogy el akar menni és Rio meg nem akarja. Vagy álmos vagyok? -
#10168 nem tudok linket úgy mert ne mad ki ahírre külön linket el magyarázom itt:) http://www.nb1.hu/ görgessed a legaljára és ki van írva hogy Korábbi híreink a fölötti 3dik hír
ez a címe: Ferdinand: Együtt kell maradnunk!
Manchester, június 6., 18.15 Ronaldo távozásával visszaeshet a United. -
#10167 ez nem a fifa, hogy csökken a morál:) -
#10166 légyszi küld el privátba a hír linkjét mert én nem találom. köszi. -
#10165 enbé 1:S de eb végéig nem linkelek roniról híreket -
#10164 Nani komolyan féltem hogy mi lesz vele.
szerk: fölöttem egyel: Akkor én se, beccsszó -
#10163 XDjó van ne csesztessé máXD és en mírtam oda hogy NB1 logomat me gne csesztessed én csináltamXD -
#10162 egyáltalán nem mondtak ilyet, azt mondták hogy 100 millióért pályáznak Ronaldora.. -
#10161 John Cena új logóóóó:D meg új nb1.hu-s hír - azt hiszem, eddig nem értékeltelek kellőképpen, de zekdelek komolyan venni:D -
#10160 ez igaz! -
pilboy #10159 eb idejére jó lenne hanyagolni a ronaldos témát, ugyanis szinte biztos vagyok benne, h nem ezzel fog foglalkozni... -
#10158 portugál sztárt, Cristiano Ronaldót hetek, hónapok óta ostromolja a Real Madrid. A szélső mostanra úgy tűnik, hogy beadta a derekát, csütörtökön elmondta: amennyiben a Real megfizeti neki is és az MU-nak is azokat az összegeket, amelyekkel eddig a szavak szintjén dobálózott, szívesen játszana Madridban.
Rio Ferdinand ennek nem túlzottan örülne. Szerinte, ha együtt marad a csapat, akár a klub történetének legsikeresebb együttese is lehet.
- Ez a csapat még ennél is jobb lehet, ám ahhoz, hogy sikeresek legyünk, együtt kell maradnunk! - mondta Ferdinant. - Keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig, ám még ennél is sikeresebbek szeretnénk lenni. Ez azt jelenti, hogy minden játékosnak a csapatnál kell maradnia.
Cristiano Ronaldo a United egyik legjobb játékosa volt a pár hete véget ért szezonban, 42 góljával kulcsszerepet vállalt a "Vörös Ördögök" duplázásában. -
Zenszkij #10157 Igen és azt is hozzátette, hogy a Marca értesülése szerint. Marca egy nagy LOL kacsamagazin... -
#10156 én is így vagyok remélem most nanit be teszik majd:) -
#10155 egészségére -
#10154 hát őő most monta M1-en a kommentátor csávó hogy megy a Realhoz:S 5éves szerződéssel:S:S