Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
muszáj lesz!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

megint Benfica? 😊), de most sztem otthon ti gyõztök, bár sose lehet tudni ugye 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kulabácsi
ezt mondtad tavaly is?? mert akkor rossz elõérzetem van😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Scholes18
áá ilyen sztem Manchester háza táján szóba sem jön!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
<#eljen><#eljen>
csak nyerjünk, mert ha kiesünk akkor nemtom mihez kezdek!!!

Scholes18
Viasat3on Szerdán: 20.30 Manchester United FC - SL Benfica (élõ)

Glory Glory Man United!!

az eleje nekem is bejövõs<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Scholes18
nekem haverom csinálta aki csupán jó rajzból de abszolút nem konyított eddig az ilyesfajta festésekhez, így nézve nem olyan rosz sztem. ja meg az egész festés cucc kijött vagy 6 rugóból! Nekem nagyon bejön!<#hawaii>

Glory Glory Man United!!

PESFAN
Nekem az eleje tetszik!
A két oldala nem nagyon.
Nekem is volt már a fejemben ilyen dolog, csak szebben kivitelezve profikkal akartam volna de az sok pénz.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Scholes18
benne van a galériámban, nézzétek meg!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
na így talán jobb:

Glory Glory Man United!!

Scholes18
egy kicsit OFF: gondoltam veszek egy ladát és meg csináltatom a klub színeire<#idiota>! véleményt kérek:

<#beka2>

Glory Glory Man United!!

hát kemény meccs volt,örülök a 3pontank,h meglett😄
Scholes18
jöhet a Benfica az Old Traffordra! Simán összejön a döntetlen de még a gyõzelem is akár! <#ravasz1>

Glory Glory Man United!!

nem volt rossz 😊

Scholes18
Nyertünk! <#papakacsint>
1-2 Saha és Fletcher!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
A keret a meccsre: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Heinze, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Fletcher, O’Shea, Giggs, Richardson, Rooney, Saha, Smith.

Glory Glory Man United!!

PESFAN
Szerintem meg ha tényleg meg akarják szerezni Darren Bentet akkor jó lenne ha jönne.
Kiváló adottságokkal rendelkezõ csatár Fergie kezei alatt meg tovább fejlõdhetne.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

18:00 Labdarúgás
Angol bajnokság, 16. forduló, Middlesbrough-Manchester United (élõ)

football without ultras is nothing

banok
Kranjcar jóak!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
szerintem inkább Martin Ericsson Kranjcar helyett

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

épp modt akartam 😊

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18
jah mondjuk nem olvastam el a teljes hírt: Csak kölcsönbe lesz 3 hónapig (januártól-márciusig) amíg el nem kezdõdik a Svéd bajnokság. mondjuk januárra sztem simán felépûl Solskjaer és Smith de mind1, azér mégiscsak jó hogy lesz ilyen kvalifitású csatárunk is.

Glory Glory Man United!!

pff...
fernándó troreszzz!!!Remélem jön õis, owennel 1ütt<#vigyor>
már nem otthon akart levezetni? meggondolta magát? ez már lol

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Scholes18
Henrik Larsson januártól nálunk játszik ez már biztos!
király, leigazoltunk egy 35 éves csatárt.
Csapat-fiatalítás mi Fergi?! <#shakehead>

Glory Glory Man United!!

PESFAN
Niko Kranjcar????
Na az meg minek ide?

Magic Boy
Silvestre mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Meli a Betis-böl).
Brown is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Anton Ferdinand vagy John Heitinga)
Fletcher is mehet, ha jön helyette valaki (mondjuk Aaron Lennon vagy Niko Kranjcar).

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Scholes18
Jaja, kikaptak az Ágyusok is! Ráadásul idén sem szerepel vmi fényesen a Liverpool se, a "kis"csapatoktól meg ne várjunk nagy meglepetést.
Be kell látnunk tehát hogy már most kétesélyes lett a bajnoki cím sorsa! ManUtd vagy Chelsea ,más csapat nem jöhet szóba idén!

Glory Glory Man United!!

csak annyi,h skót és fergásszon nyalja a seggét:Shátha lesz belölle vki!De észre vehetnémár,h nemsokat tesz a csapatban...
ffxi
Szilvesztrö és flecser nem férnek be a keretbe, így igaz. Annao még mondják, h flecser nagy tehetség lesz. Hááát... sztem eleget bizonyított.

Fákjúal!

Jók voltak tegnap a srácok!
Hm nemis tudtam,h brown, és silvesztrö készül elhagyni a klubbot...Bár silvestret annyira nem sajnálnám,mint brownt.Flecsertõl meg háát,nemtom felfogni mi keresni valója van a csapatba!(Nem bánnám ha eltünne õis)
Örültem evra góljának nagyon!Igazán megérdemelte,eddigi teljesítményéért!
o'shea golja top 10be befér😄
csak így tovább
Magic Boy
Ráadásul az Arsenal is kikapott (sajnos a Chelsea nyert) így õk is egyre inkább kiszálnak a bajnoki címért való küzdelembõl.

Magic Boy
Ha leírod, hogy menyit kérsz érte akkor szerintem több sikerrel járnál.

Na várjatok, azt nem állítottam, hogy egy sál-szépségversenyben dobogós lesz... <#smile> Az viszont elképzelhetõ, hogy egy gyûjtõnek (azért vannak ilyenek jócskán) nagy fogás lehet. Az unokaöcsém pl. nagy-nagy Star Wars fan (és gyûjtõ) és most rendelt meg Amerikából egy fekete Darth Vader-gumikacsát (!) <#vigyor5> Hát az sem a szépsége miatt került be a gyûjteményébe... Bocs, hogy off voltam...
Scholes18
Manchester United Everton 3-0 ! egy új önbizalmat adó szép Gyõzelem! <#vigyor2>

Glory Glory Man United!!

ez nagyon ronda bocsika... ennél még egy selyem is szebb lenne, más kérdés h olyat meg semmi pénzért nem vennék

jó nekem a kötött, belgrádban készített sálam, ami a szurkolói csoportunké 😊

😄
de tényleg.Én is pontosan ezt akartam írni,csak nem akartam már,h leszoljatok.😊
Scholes18
bazzeg nekem van egy nem eredetim, de esküszöm sokkal szebb ennél.

Glory Glory Man United!!

Üdv Mindnekinek!
Van egy eladó EREDETI Manchester United szurkolói sálam. Jó állapotban van, kétoldalas. Van nagyobb kép is róla, csak nem akarom a fórumot telerakni vele, úgyhogy ha meg akarod nézni[KLIKK IDE !
Akit érdekel jelentkezzen! Üdv!
Magic Boy
Egyetértünk!

Scholes18
triplázna inkább a Manchester mint Te! <#hehe>

Glory Glory Man United!!

detto, köszi az infot

nice triplepost 😊

köszi az infót! a sport1-et tudom nézni, a 2-t sajna nem

Magic Boy
29.szerdán lesz a meccs.

csak dátumot nem írtál 😊 egyszer se 😄

Magic Boy
wow.
Bocs a triplázásért.

Magic Boy
Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
Más:
Sport 1: Angol bajnokság, 15. forduló, Manchester United-Everton (élõ)
Alig várom már a meccset.
Howard nagyszerû kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.

Magic Boy
Ránk nem voltak azok, de remélem, hogy a Chelsea-tól elszednek legalább 1 pontot.
Más:
Sport 1: Angol bajnokság, 15. forduló, Manchester United-Everton (élõ)
Alig várom már a meccset.
Howard nagyszerü kapus, de remélem, hogy nem ellenünk fogja bizonyítani, hogy a Manchester United kapujában a helye Edwin visszavonulása után.