35611
-
#10113 igaz. valamivel el kell adni a lapokat.. én már leszarom milesz vele komolyan. -
#10112 Ez megy már hetek óta. Ha elmegy azt ugyis megtudjuk, nem tehetünk semmit. Az nb1.hu azt írja marad. a másiknap azt h a Realba akar menni. A Topfoci ugyanez, a marca meg a többi is egy pletyka. Majd kiderűl, mi lesz a vége. -
#10111 m1 jól meg van kavarva a szar mindenhol hülyítenek na m1 EB után szerintem mondanak valami értékelhetőt is -
#10110 ez olyan mint a blikk? vagy mint az nb1.hugy? :D -
#10109 marca...
Szerk a 10110-re: Eredetileg nem, de amit az utóbbi pár hónapban művelnek, kezdenek oda jutni -
#10108 Ronaldo-ügy
4 hónapja tanulok spanyolul, de azért megpróbálom lekomunikálni a lényeget:
"El szeretnék menni a Real Madridba"
Alatta azt írják, hogy a következő évadot már a spanyol csapatnál szeretné megkezdeni, nem rejtve véka alá azt az kívánságát hogy jelenlegi klubját a Real-ra cserélje, amit a barátai és családja már hetek óta tudnak. A portugál csillag tisztában van vele, hogy ezzel bezárulhatnak előtte a boldogság kapui a Unitednél, de hajlandó bűnbeesni a blankók miatt.. (a vessző után nem biztos hogy jól értettem, de végülis a szövegkörnyezetbe beleillik..:S )
A vége már talán nem annyira érdekes..
Részemről húzzon. -.- -
Zenszkij #10107 Persze most már ez az üzletpolitikájuk, miután majdnem feljelentettük őket...Sztem nem megy Roni sehova se, de, ha megy is rengeteg pénzt kell érte kiperkálni, annyi meg nincs se a Barcának(teljesen mindegy mit írnak az angol napilapok 200ezer fontos havi fizetésről), de a Realnak se. Inkább vesznek annyiért egy fiatal brazil csodát...Viszont sajnos Spanyolországban úgy választanak új elnököt, hogy na kit fog as klubhoz igazoltatni, remélem pofára esnek :D. -
Zenszkij #10106 Újságcikkek a Manchester United hivatalos honlapjáról:
A Barca is csatlakozik a Real Madridhoz a Cristiano Ronaldoért folyó küzdelemben. Sandro Rossel kiszivárogtatta, hogy szeretnék elcsábítani a szélsőt a Unitedtől, amennyiben őt szavazzák meg elnöknek Barcelonában. A Nike, aki a Barcelona mezeit tervezi Rossellel egybehangzóan nyilatkozik, mert nem szeretnék, ha a világ legjobb játékosa a rivális Adidas által szponzorált Reálhoz kerüljön. Rossel a jelenlegi elnök Joan Laporta helyett léphet a színre egy új elnökválasztáskor, amennyiben Laporta a szavazók bizalmát veszti a kupa nélküli szezont követően. A büszke katalán (Rossel) a Barca játékosvásárlási szervezője, akinek köszönhetően például 2003-ban a katalánok pont a United orra elől tudták elcsaklizni Ronaldinhót. Kész lenne a Manchesternek a Ronaldoért kért árat megfizetni, valamint a játékosnak a világon eddig legnagyobb fizetést, heti 200ezer fontot fizetni.(David Anderson, Daily Mirror)
A The Sun napilap szerint a Real Madrid elnöke Ramon Calderon végre beletörődött vereségébe a Ronaldoért folyó küzdelemben. Kijelentette: "Ronaldot lehetetlen leigazolni. A klubja nem akarja eladni. Nem tudunk semmit se tenni, ha a klub aki a játékos játékengedélyével rendelkezik nem adja el őt. Sosem környékezünk meg olyan játékost, akinek élő szerződése van. Ez nem a Real Madrid üzletpolitikája, különösen egy olyan klubbal szemben nem, akikkel ilyen jó barátságban vagyunk." (The Sun).
David Gill vezérigazgató kijelentette, hogy Ronaldo az Old Traffordon marad: "Az álláspontunk világos, Sir Alex és én is közzétettük már múlt héten. Ennyi, csak ezt tudjuk nyilatkozni ezzel a kérdéssel kapcsolatban a továbbiakban is." -nyilatkozta Gill.
-
#10105 ezaz még szidjatok!!
nektek attól jobb lesz... -
#10104 nekem megfelel:P -
#10103 ok, adjon a Barca kb 80M-t plusz Ronaldinho-t és megegyeztünk -
Bennie #10102 most olvasom, hogy barca is versenybe száll Ronaldoért -
#10100 1. oda mész ahova akarsz, de fogd be a pofád.
2. vagy ne fogd be, de ne ugass olyan dolgokról, amihez semmi közöd.
3.eléggé természetes, hogy valaki "sír" azért mert a csapat 1ik legjobbja elmegy. -
skristof #10099 ennyi idősen ilyen hülye legyen valaki! grat -
andris7 #10098 Én a helyedbe nem reklámoznám, hogy mennyire nem tudom értelmezni amit mások leírtak. -
#10097 1. oda megyek ahova akarok
2. elolvastam és ezt nem provokálásnak szántam hanem magyarosításnak.. -
#10096 1. Minek jösz be? Flamet csinálni? Provokálod az összes topiklakót...
2. Manchester és nem Mencseszter. A helyedben elolvasnám azt amit ENNEK a topiknak a fejlécében írnak. -
#10095 ennek a fórumnak lehetne a "sírjunk Ronaldo után és utáljuk a Madridot" a neve! :D
hihetetlen, hogy mindenki leírja hogy mennyire nem érdekli a Ronaldo meg hogy mennyen a francba aztán meg taglajja hogy mennyire fog hiányozni... very funny...
Madridot meg nyugodtan lehet utálni (de attól még a Ronaldo dönt úgy ahogy, mert kényszeríteni nem lehet, ha nemjön akkor megveszik Kaka-t és majd a Milanosok utálják a Madridot) és lehet reménykedni abban is hogy ezért büntet majd a United és összekerülnak, mert a Beckham éra óta én is reménykedek egy nagy csatába de csak nem kerülnek össze. Majd talán most de csak 1 győztes lesz Ronaldoval vagy nélküle a spanyolok nyernek!! Nistelrooy kitömi a Mu kapuját :)
Üdv minden kedves Mencseszterinek! Hajrá Ronaldo -
#10094 menjen, erőszakkal nem lehet senkit se itt tartani. -
Bennie #10093 "Cristiano Ronaldo az ügynökének elárulta, minden vágya, hogy elhagyja a Manchester Unitedet és csatlakozzon a Real Madrid együtteséhez. A portugál labdarúgó heti nettó 150 ezer fontot keresne a spanyol fővárosban, ami ugyancsak csábítólag hat a válogatott labdarúgóra, aki szombaton kijelentette, két-három napon belül többet megtudhatunk a jövőjéről. Ma szerdát írunk. " SPORTHIRADÓ
Beb*szna ha elmenne... -
#10092 Reméljük akkora tehetség lesz mint Giggs :P -
#10091 nem nb1.hu!!!:P
Aaron Ramsey, a Cardiff City 17 éves walesi labdarúgója lehet a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United első nyári igazolása.
A fiatal középpályásnak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell megfelelnie.
Ramsey a Cardiff-fal bejutott az FA Kupa döntőjébe, és pályára is lépett a Wembley Stadionban, ahol azonban 1-0-ás vereséget szenvedett csapatával a Portsmouth-tól.
Itt a hír! -
Paranoia #10090 még semmi konkrétat nem olvastam ez ügyben -
#10089 Saha elmegy? -
pilboy #10088
és nem is kell más -
#10087 na jó hír:) úgy mond "piké" helyére jöhet a Daniel Alves HA MINDEN JÓL MEGY! -
Paranoia #10086 Daniel Alves Manchesterben folytatja?
Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!
-
Bennie #10085 hát ha elmegy akorén is csalódni fogok benne egy kicsit, de sztem ha nemrég vett egy házat meg szerződést is hosszabított valamikor akkor sztem marad bááár amikor azt mondta, hogy az év végen dönti el , hogy mi lesz akkor én arragondoltam, hogy ha megnyerjük vele a blt akkor ő elmegy mivel szinte már mindent megnyert a MU-val, igaz jobban örülnék ha az aranylabdát manchesteriként kapná meg és nem madridiként, amúgy is sztem az , hogy jó, egy capatnál befutott játékosokat vásárolnak a csapatok (lásd henry esete) az nem más mint a játékosok tudásának, tehetségének elherdálása -
#10084 Messi ha elmegy Barcából csak az Interbe jön :P -
#10083 Nem olyat...de remélem összetalálkozunk majd a Ronaldo féle Reallal a BL-ben, és hazaküldjük őket:) De már pár napja fontolgatom, hogy több MU hírt nem nézek augusztusig, majd akkor a szuperkupadöntőn megnézem, hogy is fest a csapat. de azt hiszem ez az ötlet egyre vonzóbb... -
#10082 Eduárdós lábtöréstet:P -
#10081 Na, nem tellik el két óra, és már megint egy ronaldós hír. Már nem írom nagy betűvel a nevét, egyszerűen rosszul esik:D Egyszerűen gusztustalan az egész, menjen innen a francba, tudja kinek kell egy ilyen klubhűtlen ringyó. Szánalmas. Kívánok neki kéz és lábtörést Madridban, szó szerint:) -
#10080 no le járt a bannom:P
szép mezek!!!! -
Paranoia #10079 Beckham -
#10078 Ugyanígy voltam Beckam-mel kapcsolatba. Bár akkor nem ez volt a dilemma. De akkoris SAF és MU párját fogtam anno. -
Bennie #10077 ja meg a "BL is múlhatott volna", de NEM MÚLT ez a lényeg -
Bennie #10076 hello mindenki
Ronaldo jövőhéten elmondja , hogy mi a döntése és remélem jól dönt:DD:
az, hogy messit elcserélni Ronaldora azzal nem értek egyet sztem Ronaldo sokkal jobb -
#10075 "Ő köszönhet nekünk rengeteget...."
....úgy érzem, meg is hálálta az idénybeli 40x góljával mindösszesen.
amennyiben nem így játszik, nem biztos a United bajnoki elsősége!
Ti is rengeteget köszönhettek a "formájának", egy Real pedig mindenkit képes elbizonytalanítani... -
#10074 "nem érdekel marad-e vagy sem. Szerintem menjen a francba, ha eligazol beigazolódik, hogy egy nagy személyiségzavaros hülyegyerek"
Kicsit ellentmondásos ez a két mondatod :D -
Zenszkij #10073 Abban az esetben pedig, ha ezek után mégse megy el nem kell istenként tisztelni, hisz élő szerződés köti, mi ragadtuk ki a portugál liga posványából, Ferguson csinált belőle nagy játékost. Ő köszönhet nekünk rengeteget....