35611
-
#10353 mert mi lesz? -
#10352 Szombati meccset adja valamelyik TV? -
#10351 A "hír" első részével elégedett lennék, a többi nemizgat. -
#10350 -
#10349 -
Zenszkij #10348 Cristiano Ronaldo a Liverpoolhoz igazolt!! A Kacsamagazin.hu értesülései szerint a Liverpool Fernando Torrest és még 100 millió eurót fizetett a MU-nak, valamint a felek kikötötték, hogy Ronaldo a MU ellen nem játszhat...További hírek: a Ferencváros leigazolta Ronaldinhot, az Újpest meg rábeszélte Zidane-t, hogy egy évet még játsszon a lila fehér gárdában. LOOOL -
pilboy #10347 na akkor itt fejezem be a ronaldo témát, majd meglátom, ha az első meccset itt kezdi marad, ha nem, akkor ment -
#10346 khm... igen az tegnap volt :))
Mai hír:
Calderon fogadna Ronaldo távozására
Ellenkező hírek látnak napvilágot a világsajtóban Cristiano Ronaldo sorsával kapcsolatosan. Mint azt tegnap olvashattátok, a Real Madrid elnöke kijelentette, Ronaldo valószínüleg a következő évre Manchesterben marad, annak ellenére, hogy a királyi gárdánál minden elő van készítve az előző szezon legjobb játékosának érkezéséhez.
Nos a helyzet ma újabb fordulatot vett, mivel Ramon Calderon - aki ma találkozik Nyonban David Gillel az UEFA központjában - egy interjúban elmondta, ha fogadnia kellene a portugál szélső átigazolására, határozott véleménye volna.
“Fogadnék. Mindenképpen tennék rá” mondta Calderon.
“A játékoson múlik mi történik. Ha jönni akar, tárt karokkal várjuk a Real Madridnál.”
“Manchesterben egyöntetűen kijelentették, nem kívánnak megválni Cristiano Ronaldotól, mivel ők nem az a klub, amely csak úgy eladogatja a játékosait.”
“Azonban ha a játékos menni akar, nehéz lesz megtartani. Ez vonatkozik ránk is.”
“Ha nálunk egy játékos mindenáron távozni akar, mi nem állunk az útjába.” -
pilboy #10345 nem tudom pontosan, h a eurosport2 mennyire hiteles (sztem eléggé), de a mai friss hírekben mondták, h calderón (a real elnöke) szerint szinte biztos, h nem lesz idén ronaldo a real játékosa
ronaldo nem nyilatkozott... -
#10344 Sajna én is hallottam és olvastam ezt a hírt. De ha el is megy, azért valljuk be, egy válogatott élén nem sokáig van egy edző, illetve ritka az olyan. Mondjuk jó edző, és tényleg sokmindent ő végzett a csapatnál, de Fergie még 1-2-3 évig sztem még szakmában marad, így 2010es VB-n úgy is visszacsábítja a Queriozt. No és valljuk meg, nem sokan mondanak nemet arra, hogy átvegyék a legsikeresebb menedzser helyét a Manchester kispadján! Bár a Reálban nem aratott nagy sikereket, de ott nem is volt meg a megfelelő játékoskeret, a háttér(támogatások vezetők részéről), no meg egy játékos is ott tud a legjobban teljesíteni, ahol a legjobbak között van :) A Premier Liga pedig pillanatnyilag mindenszempontból a legpatinánsabb bajnokság! Végszóval tehát ha el is megy, úgy is itt fog kikötni, legfeljebb szerez egy kis tapasztalatot nemzetközi szinten is....... (remélem így lesz, mert Fergie szerint ő lenne az utódja, és Fergie sosem tévedett nagyot) -
#10343 Rosszhír.
Queiroz megegyezett a portugál szövetséggel
Carlos Queiroz elismerte, hogy megegyezett a Portugál Labdarúgó Szövetséggel, de egyelőre még folynak a tárgyalások a futballszervezet és a Manchester United között.
“Jelenleg nem mondhatok sokat, de a lényeg, hogy a végső döntés nem az én kezemben van” - mondta Queiroz a lisszaboni repülőtéren.
“Részemről ennyi, a következő lépéseket a szövetségnek és a Manchester Unitednek kell megtennie.”
“Türelmesen várnunk kell. Mindkét féllel konzultáltam már, ami az én feladatom volt, azt megtettem.”
Ez eléggé sziven ütheti a csapatot, sokszor hallottam már hogy nagyon sok mindent ő csinál/t a klubban :S. Azért sok sikert neki a válogatottal! :) -
#10342 hálistennek -
Paranoia #10341 Huntelaar szerint a Manchester United komolyan érdeklődik iránta
-
#10340 faszaa:) -
#10339 Egyes hírportálok állítják: a Manchester United nagyon közel került a holland válogatott támadójának, Klaas-Jan Huntelaarnak megszerzéséhez.
Az Ajax játékosa ez elmúlt években rengeteg gól termelt hazája bajnokságában, és emiatt az idei átigazolási periódus egyik legkeresetebbje.
A mostani hírt arra alapozzák a médiumok, hogy az amszterdami klub megszerezte a szerb Miralem Sulejmani játékjogát a Heerenveentől holland átigazolási rekordnak számító 12,9 millió fontért.
Az Old Traffordon szívesen emlékeznek egy bizonyos németalföldi csatárra, Ruud van Nistelrooyra, ám ha Huntelaart szerződtetnék a Vörös Ördögök a támadó még felül is múlhatná kollégája eredménysorát, aki 220 mérkőzésen 150-szer volt eredményes.
Gyors döntést kíván az ügy, ha a manchesteriek nem szeretnének lecsúszni a 20 millió fontra taksált játékosról, ugyanis nagyon kelendő az Ajax zsenie.
Forrás: TEAMtalk
Végre egy jó hír, én nagyon örülnék neki! :) -
#10338 Újabb, véglegesnek nevezett ajánlattal állt elő a Real Madrid labdarúgócsapata, amely 85 millió eurót fizetne a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. A Marca című spanyol sportlap szerint a német Bernd Schuster irányította királyi gárda ennél többet nem akar a portugál támadó megszerzésére fordítani.
A Real egyben cáfolta azokat a híreket, miszerint akár 100 millió eurót sem sajnál a jelenleg a világ egyik legjobbjának tartott játékosért. A sajtóban korábban megjelent másik variáció szerint 80 milliót és a holland Wesley Sneijdert adnák a spanyolok a 23 éves sztárért, akinek szerződése 2012-ig szól a Bajnokok Ligája-győztes angol együttesnél.
és akkor döncsük el.. -
#10337 csak a píz..:S -
#10336 nem tom,de nagyon röhejes ahogy a real madrid viselkedik. Nem méltó a régi nevéhez, amikor télleg olyan sztárok játszottak ott, akik... Na mind1, ez a mai foci. :( -
#10335 A kiváló real nyilatkozata : "a klub nem tárgyal Berbatovval, ha elengedik Ronaldot":D szánalom a köbön:) -
#10334 mondjuk 68 miatt érthető a kék, de nekem a MU rol akkor is mindig a Piros-Fekete-Fehér jut eszembe :) -
#10333 új 3. szám mez?
Nem értem miért kell eröltetni a kéket :S. Az maradjon a chelseanek :D. De a címer jól néz ki ^^ -
#10332 dehogyisnem..tavalyis közvetítette a sport1 vagy sport2 már nemtom.. -
#10331 :"(( -
pilboy #10330 ha jól tudom vmikor télen szokott lenni tokióban
hazai tv-k nem szokták adni -
#10329 az mikor lesz?:O és közvetíti vmelyik csatorna? -
Csesza #10328 most nyomták talán 1 hete a meccsüket a Sportklub-on, nemgyenge csapat :) -
pilboy #10327 az LDU de Quito (ecuadori) csapat lesz a Man United ellenfele a Világkupa döntőjében -
#10326 jól hangzik -
Paranoia #10325 Alternatív célpont?
A Manchester United figyelemmel követi a 15 millió fontra taksált Falcao pályafutását. A támadó abban az esetben érkezhet a Vörös Ördögökhöz, ha Sir Alex Fergusonnak nem sikerül a klubhoz csábítani Dimitar Berbatovot a Tottenhamből.
A River Plate kolumbiai játékosa, teljes nevén Radamel Falcao Garcia Zarate-t többen Tevez stílusához hasonlítják. A 22 éves támadó 38 gólt szerzett 58 mérkőzésen Argentínában. Ez a teljesítmény olyan nagy klubok figyelmét is felkeltette a Unitedé mellett, mint a Real Madrid és a Juventus.
Az elsődleges célpont, úgy tűnik, hogy továbbra is Dimitar Berbatov, azonban a bolgár támadó 30 millió fontos ára miatt könnyen lehet, hogy kútba esik az üzlet. Így jön képbe az El Tigre becenévre hallgató támadó, aki az ügynöke szerint szívesen játszana Angliában.
Forrás: Manutd.com -
pilboy #10324 ismét egyetértek :) -
#10323 Huntelaar,.. Huntelaar,... Huntelaar és sokadszorra is: HUNTELAAR! -
Paranoia #10322 Ismét Berbatov a cél
A Daily Mirror forrásai szerint ismét Dimitar Berbatov a Manchetser United első számú célpontja. Sir Alex Ferguson már az előző nyáron is ajánlatot tett a bolgár támadóért, de Dimitar akkor a maradás mellett döntött.
A Tottenham vezetősége továbbra sem szeretne megválni 30 millióra taksált játékosától, ám a legfrissebb sajtóértesülések szerint Sir Alex 23 milliót sem restellne kifizetni Berbatovért, hiszen a skót mester szerint a 27 éves Dimitar remek társa lehetne Wayne Rooneynak.
A The Sun szerint Ferguson egyébként jövőre Manchesterben számol Fraizer Campbellel is.
Forrás: ManUtd.com
-
#10321 ja nem rossz ötlet -
#10320 fuhh naon jo képek megnézzném az összeset amit készitettél:D -
#10319 egyetértek, de ennek az esélye egyenlő a 0-val :( -
#10318 ha egyáltalán Ferguson elengedi Ronaldot. -
pilboy #10317 igen, teljesen egyetértek
nem szerettem soha a realt és ramos sem volt sosem szimpatikus, de amit az eb-n csinált, az világszínvonalú
talán az eb legjobbja volt -
#10316 hááát, akkor ő:D tévedhetek is -
#10315 Aki nézte az EB-t az szerintem egyetért velem:
Ha Ronaldo megy a Real-hoz akkor én már csak azzal is megelégednék ha cserébe adnák Sergio Ramost. Nem is kell mellé pénz. Kegyetlen jó játékos, és pont a hiányposztunkon játszik -
#10314 tisztán kivehető szerintem, hogy az ott Zidane. a karrierje végén dohányzott, ahogy én azt régebben hallottam.