35611

• bexinho
    Szerintem Saha kitűnő csere játékos. Amikor beteszik, benne van a játékában a gól! Csak sajnos sokat volt sérült, meg alapból is egy sérülékeny játékos :(
  • Rash87
    Nekem se volt nagy kedvencem,főleg utóbbi időkben... Nekem az tűnt fel 1-1 meccsen mikor beállították,h alig akar küzdeni,mindenki megpróbált labdát szerezni,ő meg alig futott,inkább egyhelybe várta a labdát... Mondjuk párszor jó helyen várta:D
  • Atti12
    Elutasítitták Fergie ajánlatát Alexis Sanchezért
    Tag: Hírek — petilak777 @ 11:06 de.

A Manchester Uniteed, Sir Alex Ferguson vezetésével, ajánlatot tett a chilei futball egyik nagy üdvöskéjének tartott Alexis Sanchezért, azonban az ajánlat elutasításra került.

A 19 éves középpályást Dél-Amerika egyik legígéretesebb középpályásának tartják, aki teljesítményével argentin bajnoki címhez jutatta a River Plate együttesét. Érdekesség, hogy bár a “Milliomosok” becenévre hallgató alakulatban játszik, 2006 óta az Udinese tulajdona, ám az itáliai csapatban még egy percet sem töltött el, kölcsönben játszott először a Colo-Coloban, utána pedig a fővárosiaknál.

A Rivernél nagyon szeretnék végleg megszerezni a fiatal játékost, ám nem csak ők jelentkeztek be a “zebráknál” a játékosért, a United is szeretné megszerezni a balszélső játékjogát.

Angol hírforrások szerint a Manchester United vezetősége Cristiano Ronaldo hosszútávú pótlásaként számítana a tinijátékosra, hiszen a portugál szénája igencsak rosszul áll az Old Traffordon.

“Körülbelül két hónappal ezelőtt a Manchester United ajánlatot tett az ügyfelemért, de sem az Udinesenek, se Alexisnak nem feleltek meg a feltételek” mondta a játékos ügynöke, Fernando Felicevich.

Ha hinni lehet a talján lapoknak, az Udinese nem kevesebb, mint 20 millió eurót szeretne kaszírozni a tinisztárért, ám a játékos ügynöke szerint ez az ár sem tántorítja majd el a “Vörös ördögök” képviselőit.

Egy biztos, a játékos hétfőn megérkezett Olaszországba, hogy részt vegyen az udineiek felkészülési időszakában.

Forrás: SkySports

Nem is tudtam hogy pályáztunk rá :O. 20 millió így elég soknak tünik, de ha tényleg ennyire jó akkor még lehet hogy SAF megint nagyot húz :P
    videó. Így egész jónak néz ki, bár tudjuk hogy ilyen videot bárkiröl lehet csinálni.
  • Forza Italia
    Sztem + Berbatov helyett Agüerot kellene elhozni. Fiatal, tehetséges és nagyon érzi a kaput.
  • kulabácsi
    többet is érne, de nekem soha nem volt kedvencem, ha sikerül 1 támadót igazolnunk végre akkor sok sikert kívánok neki :D
  • John Cena
    Egyre valószínűbb, hogy a Louis Saha elhagyja a Manchester United együttesét, és a Sunderlandhoz igazol. A "Fekete Macskáknál" korábbi csapattársa, a klub jelenlegi menedzsere, Roy Keane kezei alá kerülhet.
    Az angol hírek szerint 4 millió euró fejében válthat klubot.
    Saha kiváló adottságokkal rendelkező labdarúgó, aki a sorozatos sérülések miatt nem futott be fényes karriert.
  • Atti12
    mondtam :)

Még nincs megállapodás

A Manchester United nem fog a reális érték fölötti árat fizetni Dimitar Berbatovért, ez egyben azt is jelenti, hogy hamisak voltak a tegnapi hírek, melyek szerint a Vörös Ördögök már megegyeztek a Tottenhammel egy 28 millió fontos vételárban.

Köztudott, hogy a bolgár támadó vált Fergie első számú célpontjává az átigazolási piacon, azonban a United egy bizonyos keret fölé nem fog menni a támadó árát illetően.

David Gill a MU igazgatója még nem tett ajánlatot a 27 éves támadóért. A csapat csütörtökön indul Dél-Afrikába, ahol részt vesznek egy előszezoni túrán. A csapattal Gill is elutazik, ezért valószínűsíthető, hogy az igazgató még az út előtt tárgyalóasztalhoz ül a Spurs vezetőivel, hogy megegyezzenek egy 30 millió font alatti összegben.

Martin Jol aki a szezon elején még a Spurs kispadján ült elismerte, hogy Berbatov az Old Traffordra való távozást előnybe részesítette.

“Mindig is jó kapcsolatom volt Dimitarral. A probléma csak az volt, hogy ő a Unitedhez akart igazolni. Mindig is ez járt a fejében.”

Eközben a Tottenham már keresi Berbatov utódját, s az is elképzelhető, hogy Louis Saha részese lesz az üzletnek, mivel a korábbi kiszemelt Roque Santa Cruz kijelentette, hogy nem szeretné elhagyni az Ewood Parkot és a Blackburn Roversnél képzeli el a jövőjét.
  • Atti12
    majd ha fent lesz a manutd.com on is :).
  • Paranoia
    Megszületett a megállapodás Berbatovról?

Az átigazolási időszak egyik legizgalmasabb kérdése, hogy hol folytatja pályafutását Dimitar Berbatov, a Tottenham támadója. A csatár korábban kijelentette, hogy neki az élet Spanyolországban jobban tetszene, így a Barcelona vagy a Real Madrid az elsődleges cél, rajtuk kívül legfeljebb a Manchester United jöhet szóba. Úgy tűnik, Berbatov hiába vágyott a mediterrán napsütésre, még északabbra költözik.

Megegyezett a Manchester United és a Tottenham Hotspur a bolgár támadó, Dimitar Berbatov árában. A Daily Mail információi szerint a fizetendő összeg végül 28 millió fontnál állt meg.

Mint ismeretes a „vörös ördögök” első 20 milliós ajánlatát rögtön visszautasították a White Hart Lane-en, mire az United felemelte a tétet 25 millió fontra, hozzátéve, hogy ennél többet már biztos nem adnak a bolgárért.

Miután a „sarkantyúsok” a megemelt összegre jelezték, hogy hajlandóak tárgyalni – bár csak akkor ülnek le az asztalhoz, ha Manchesterből 30 millió fontról szóló szerződéstervezettel érkeznek a vezetők – már sejteni lehetett, hogy közelednek majd az álláspontok.

Végül Sir Alex Ferguson rábólintott a 28 millió fontos, mindkét fél számára előnyös vételárra, meggyőzve a vezetőket, hogy megér annyit a bolgár támadó, írja a Daily Mail a honlapján.

A Spurs elöljárói mindvégig úgy gondolták, hogy csak akkor kezdenek beszélgetni Barbatov eladásáról, ha megtalálják a lehetséges utódot. Úgy tűnik, megtalálták, mert beálltak az Andrej Arsavint ostromlók sorába az Arsenal, a Chelsea és a Barcelona mögé, hogy megszerezzék az Európa-bajnokság felfedezettjét.

Az angol lap értesülései szerint a londoniak célkeresztjében ott van még két Blackburn-labdarúgó, Roque Santa Cruz és a nagy Tottenham-szurkoló hírében álló, korábbi Arsenal szélső, David Bentley.

A Berbatov-üzlethez tartozik, hogy szóba került olyan lehetőség is, mely szerint Sir Alexék Manchesterbe csábítják a támadóval a Tottenham másodedzőjét, Gus Poyét, mivel Carlos Queiroz távozásával segítő nélkül maradt a „vörös ördögök” menedzsere, ám most úgy tűnik, a sarkantyúsok ragaszkodnak saját szakemberükhöz.

Forrás: NSO
  • Cabell
    Mekkora parasztok a drukkerek...külön állatfaj...hogy lehet egy nyári felkészülési meccsen is fújolni? Elképesztő...
  • Cabell
    Vhogy el kell riasztani a reklámozókat:D
  • John Cena
    Robinho

Robinho nem akar a Ronaldo-ügylet részese lenni... A Real Madrid brazil támadóját a Chelsea szeretné leigazolni és állítólag a királyi klub hajlana is a megállapodásra, ugyanis szüksége van a pénzre, hogy le tudja szerződtetni Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál szélsőjét. Robinho azonban hallani sem akar erről.
    - Én maradni akarok, nem akarok a Ronald-üzlet része lenni - jelentette ki a 24 éves brazil. - A Realnál képzelem el a jövőmet.
  • Atti12
    A Real Madrid középhátvédje Fabio Cannavaro véleménye szerint Cristiano Ronaldonak tiszteletben kell tartania a Manchester Uniteddel kötött kontraktusát.

Az előző héten a Fifa elnöke Sepp Blatter a futballistákat a “modernkor ragszolgái”-nak nevezte.

Cannavaro úgy érzi, hogy a játékosoknak honorálniuk kell a klubokkal köttetett szerződésüket.

“A rabszolga egy nagy teherrel bíró szó. Ha egy játékos aláír egy szerződést akkor azt respektálnia kell.” -mondta az olasz középhátvéd a La Gazetta dello Sport-nak.

:O
    Gyűlölöm Cannavarot, de most igaza van.
  • Atti12
    ez paraszt volt
  • ugabor0624
    innen leszedheted az összefoglalot
  • ugabor0624
    http://sharebase.de/files/SYT86TqIp1.html
    bocs fasz voltam 2-0
  • ugabor0624
    hallod az aberdeen ellen jáccottunk de nem tré am meg 1-0 ide (carrick büntetö)
  • pilboy
    anderlecht elleni bari meccsről összefoglalót, vagy a gólokat vki tudná linkelni?
    köszi
  • Cabell
    Micsoda analys-t hallottam ha egy rádióban a Ronaldo-saga-t illetően...a lényeg, szerintem maradni fog...egyébként egy angol csapat állítólag nagyon érdeklődik Agüero iránt, aki NEM(!!!!!!!!) a Chelseaaa!
  • Cabell
    Engem érdekelne a kézimunkád, de más témakörben;)
  • Atti12
    2 idény alatt 46 gól azért elég szép mutató.. most is góllövőlistán ha jól tudom 5. lett.
  • koviky
    Sziasztok! Öcsém nagy Manchester United rajongó, én pedig hímzéssel foglalkozom, ezért beszereztem a gyári hímzésmintát és ajándékba ráhímzetem neki vörös és fekete pólóra. Szívesen elkészítem másnak is, priviben érdeklődjetek.

Ha zavartam bocs....

Viki
  • Csesza
    ha elküldök egy juhtúros linket a manchesteri vezetőségnek Torghelle sanyiról akkor ö is kiváló játékos lesz és leigazolják?
  • Atti12
    Berbatov :)
  • pilboy
    jobban örülnék huntelaarnak
  • John Cena
    Dimitar Berbatov szinte biztosan elhagyja a Tottenham Hotspur együttesét. A bolgár 2006 nyarán igazolt a londoniakhoz és két idény alatt 46 gólt szerzett, a Premier League egyik legrettegettebb csatárává vált. Berbatov azonban távozni akar: ügynöke szerint mindenképpen ki akarja próbálni magát a Bajnokok Ligájában, éppen ezért nagyon várja a Manchester United ajánlatát. A BL-címvédő állítólag 20 millió fontot kínál a Tottenhamnek, amelynek menedzsere, Juande Ramos már beletörődött a játékos elvesztésébe, ráadásul - mivel komoly költekezésbe fogott a nyáron -, mindenképpen el kell majd adnia néhány piacképes futballistáját.
  • Cabell
    Valaki lője má'le ezt a sok madarat, idegesitenekxD
  • Csesza
    Carrick
  • Atti12
    1-0 :) 11essel :S
  • banok
    bet365.com
    und itt
  • Cabell
    Neten nem lehet nézni?
  • banok
    MUTV adja.
  • bexinho
    EDZŐSORS
    Az 55 éves szakember négy évre írt alá az Európa-bajnokságon a negyeddöntőig jutó luzitán válogatotthoz
    Carlos Queiroz irányítja a jövőben a portugál válogatottat

Biztossá vált, hogy Luiz Felipe Scolari után Carlos Queiroz irányítja majd a portugál labdarúgó-válogatott szakmai munkáját. Az új szövetségi kapitány a Manchester United másodedzői posztját hagyta ott a nemzeti csapat kispadjáért.

A Portugál Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Carlos Queirozt nevezték ki a portugál labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányává.

A szakember négyéves szerződéstervezetet látott el szignójával.

A tréner a Manchester United másodedzői megbízatását adta föl a portugál válogatott kedvéért.

A bejelentés persze senkit sem lepett meg. Már hetekkel ezelőtt arról cikkezett a nemzetközi sajtó, hogy az 55 éves mester lesz az Európa-bajnokság után (alatt) leköszönő brazil Luiz Felipe Scolari utódja a nemzeti csapat élén.

Bár Sir Alex Ferguson potenciális utódjának tekintette Queirozt, most mégis úgy tűnik, hogy nem a portugál lesz a Manchester United következő menedzsere.

Természetesen az új szövetségi kapitány felé a minimális elvárás, hogy kijuttassa a portugálokat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.
  • andris7
    Carlos Queiroz irányítja a jövőben a portugál válogatottat
  • bexinho
    Végleg a Manchester Unitedhez került a fiatal brazil ikerpár
    2006-ban figyelt fel a Manchester United a brazil ikerpárra, Fabio és Rafael Silvára. Az idén télen előszerződést kötött velük, most pedig végleg az angol klubhoz került a két futballista, miután betöltötték 18. életévüket.
    Mint két Silva – a brazil ikerpár aláírt az MU-hoz
    Fotó: Action Images
    Mint két Silva – a brazil ikerpár aláírt az MU-hoz

2006-ban szerzett tudomást a Manchester United arról, hogy a Fluminensében játszik egy akkor 16 éves ikerpár, melynek tagjai közül az egyik jobb-, a másik bal oldali védő.

Már akkor felvették velük a kapcsolatot, de csak most télen kötöttek előszerződést. A fiúk egyébként ezt megelőzően eltöltöttek pár néhány Angliában, ahol remek benyomásokat szereztek, ezért nem sokat gondolkoztak azon, hogy elfogadják az MU ajánlatát.

Profi szerződésüket azonban csak a héten tudták aláírni, hiszen akkor töltötték be 18. életévüket. Még az előző idényt is a Fluminensében töltötték, de most, hogy szabad az út előttük, családjukkal együtt költöznek Angliába.

Döntésükben szerepet játszott más, Angliában légióskodó brazilok véleménye is: az MU-ban játszó Anderson és a Liverpoolban szereplő Lucas Leiva is támogatta őket.

Ha valaki olvasta ezt a hírt NSo-n, vagy MU honlapon, akkor sorry, de hír, és ez ide illik :) ... CSak h pörögjön az élet "itten".
  • kulabácsi
    itt ki lesz majd írva a meccs napján h hol adják neten
  • bexinho
    amúgy reggelni kell hozzá,de ignyenes. én is reggeltem még régebben, de jó oldal, múltkor a brazil - argentin meccset néztem rajta
  • bexinho
    http://www.bet365.com/home/
    Szerintem ezen az oldalon rajta lesz. Általában minden külföldi meccset élőben, képileg vagy hangilag, ritkán felirattal adják.
  • NeverwinterKING
    megnézném, skótok jól adják.
  • Atti12
    Aberdeen elleni barátságos meccs :)