35611
-
#10313 Mert sztem a Zidane nm dohányzik, én egyszer úgy olvastam. No meg ebből a képből nm is igazán vehető ki a személy. -
#10312 az amúgy a Zidane??:D -
#10311 mondjuk, addig nincs baj, amíg a pályán jól teljesítenek -
#10310 csatlakozom -.- -
#10309 Jah,még velem is :D -
#10308 még a legjobbakkal is előfordul ;)
-
#10307 ejj, de béna vagyok istenem:D bocsi
remélem ittmár nagyban láthatjátok -
ez lemaradt -
A nyári szünetet kihasználva Wayne Rooney Las Vegasba utazott nászútra kedvesével, Coleennel. A Manchester United támadója egy luxushotel medencéjében ütötte el szabadidejét, a napozás és fürdőzés közben aztán előkerült a cigaretta is. A fotósok szerint a "Tank" egymás után három szál cigit szívott el a medencében.
Az biztos, hogy Rooney is kapott egyéni edzésprogramot a nyárra, ám az már erősen kétséges, hogy a dohányzást is felírta-e neki "receptre" Sir Alex Ferguson. Még akár az is előfordulhat, hogy az elővigyázatlan támadó feddést kap mesterétől a sportolóktól távol álló viselkedés miatt.
-
#10304 Kurva jó képekXD -
#10303 irigyellek :(. :D -
Paranoia #10302 -
#10301 Aréna Pláza. -
#10300 fenyő miki?:D -
Paranoia #10299 hja és hát...
nah ki aaz?!:)
-
#10298 Szép(ek). Most irigy vok:D
De a fű milyen szép... :S látszik gondozzák,nem mint Mo-on... -
Paranoia #10297 KÉPEK:
öltöző.(egyik sarka)a többin már én is rajta vok,leültem ide oda :D
fürdő...nem rossz:)
-
Paranoia #10296
érzitek a fű illatát?:D megcsapós xD
-
#10295 Nyilván azért írta mindhármat. Idén ugyanis nem volt FA kupa -
#10294 ha fényképezkedni akarsz valamelyikkel akkor jövőre is meg kell nyerni! -
#10293 OFF
azt nem tudom de valami Boráros téren asszem van kivetítő
ON -
#10292 OFF:
nem tudjátok h margit szigeten van kivetítő ahol lehet nézni vhol az ebt?
ON -
Zenszkij #10291 Én jövő nyáron megyek Manchesterbe fényképezkedni a bl és a pl valamint az fa cup trófeákkal.. ;) -
#10290 legalább nem vagyok egyedül.) -
#10289 Télleg jó neked. Neekm is egyik álmom között van,h kijussak oda :)) -
#10288 jóó neked:) én nekem egyenlőre elég lenne angiliába kijutni -
#10287 hát biz neked a.....:) -
#10286 jajj de irigyellek :(. Remélem egyszer én is kijutok oda :). A fotókat pedig nagyon várjuk! :P -
#10285 Nekem álmaim vágya h egyszer Manchesterbe eljussak!!! :) Szerencsés vagy! Hát tuti én is csinálnék pár képet!!! DE az biztos h felhívnám Förgit h jöjjön már le egy fényképre :D -
Paranoia #10284 Vissza értem manchesterből,nagyon komoly volt!
Életem legszebb napjainak 1ike volt:D(eddigi legjobb:D)
Óriási élmény az old treffordban sétálgatni,öltözőben leülni,kávézóban elszürcsölni egy kávét...HATALMAS:D
A pálya és a stadion is gyönyörű szép.A fü oan zöld,h ien zöldet én még nem láttam:D Nemtom hány naponta vágják pontosan 28mm hosszúságura:)
A legkomolyabb,h BL és PL kupával 1ütt fényképezkedtem:D KEZEMBE volt mind a kettöö^^
Ha hazaértem angliából linkelek pár fotót. -
#10283 ashton egy jó vétel lehetne... -
#10282 én is így vagyok bár Owen az szerintem jöhetne -
Zenszkij #10281 Nem kell Owen... -
#10280 Előfordulhat, ha jól összejönnek a dolgok 2-3 évet lehúzhat még, de véleményem szerint nem érdemes 27 év fölötti játékost venni, ha nem olyan kiemelkedően remek játékos. Inkább a fiatalok :) bennük a jövő! -
#10279 owen nagyszerű játékos, elférne ebbe a csapatba is, ha nem lenne állandóan sérült... -
#10278 Owen nem lenne rossz játékos egy jó csapatban, de szerintem nem egy United minőségű játékos már. Ő is ott rontotta el, hogy elhagyta a Liverpoolt a Real kedvéért... Csatárnak azért jöhetne Palacio a Bocából! :) -
#10277 OWen hol?:S -
#10276 Owen a MU-ban? Haggyuk már... -
#10275 úgy tudom őt meg vettünk pénzért:S nem kölcsönbe kértük:S -
#10274 Szerintem akik kellenek, az Micah Richards(nagyon tehetséges és igen fiatal), Robinho és Sneijder. Én mondjuk Pique-t nem engedtem volna el, mert lett volna jövője a Manchesternél. Ronaldo úgy is elmegy,és szerintem semmi értelme megtartani azért, hogy rossz morállal játszon, vagy Fergie büntetésként a tartalékokhoz tegye. Romlana Roni ázsiója, és nem lehetne belőle jól bevásárolni. Szerintem ROnaldonak ennyi volt a Mu-nál. Nehéz feldolgozni, mert nagyon jó játékos, de ha elmegy a REalba, nem hiszem hogy akkora sikereket fog elérni. Bár kitudja? .... De ha Realból indulunk ki, ott mindenki "tönkre megy". Kivétel van azért (Zidane), de ... mind1. Amúgy Nemzetisport.hu-n az új cikkben : http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=186293& nem értem a Carlos Tevezes dolgot.... MIaz hogy visszament kölcsönből??? Sztem azt elgépelték, vagy nemtom.... De nem hiszem h elment a MU-ból. MErt az új id. mezt is vele reklámozták.