35611

• bexinho
    Mert sztem a Zidane nm dohányzik, én egyszer úgy olvastam. No meg ebből a képből nm is igazán vehető ki a személy.
  • bexinho
    az amúgy a Zidane??:D
  • vmvr
    mondjuk, addig nincs baj, amíg a pályán jól teljesítenek
  • Matthew Prosac
    csatlakozom -.-
  • Rash87
    Jah,még velem is :D
  • Matthew Prosac
    még a legjobbakkal is előfordul ;)
  • vmvr
    ejj, de béna vagyok istenem:D bocsi

remélem ittmár nagyban láthatjátok
  • vmvr

ez lemaradt
  • vmvr

A nyári szünetet kihasználva Wayne Rooney Las Vegasba utazott nászútra kedvesével, Coleennel. A Manchester United támadója egy luxushotel medencéjében ütötte el szabadidejét, a napozás és fürdőzés közben aztán előkerült a cigaretta is. A fotósok szerint a "Tank" egymás után három szál cigit szívott el a medencében.
    Az biztos, hogy Rooney is kapott egyéni edzésprogramot a nyárra, ám az már erősen kétséges, hogy a dohányzást is felírta-e neki "receptre" Sir Alex Ferguson. Még akár az is előfordulhat, hogy az elővigyázatlan támadó feddést kap mesterétől a sportolóktól távol álló viselkedés miatt.

• John Cena
    Kurva jó képekXD
  • Atti12
    irigyellek :(. :D
  • Paranoia
  • banok
    Aréna Pláza.
  • passatgt
    fenyő miki?:D
  • Paranoia
    hja és hát...
    nah ki aaz?!:)

• Rash87
    Szép(ek). Most irigy vok:D
    De a fű milyen szép... :S látszik gondozzák,nem mint Mo-on...
  • Paranoia
    KÉPEK:
    öltöző.(egyik sarka)a többin már én is rajta vok,leültem ide oda :D

fürdő...nem rossz:)
  • Paranoia

érzitek a fű illatát?:D megcsapós xD

• HunnernesKonge
    Nyilván azért írta mindhármat. Idén ugyanis nem volt FA kupa
  • Skynet723
    ha fényképezkedni akarsz valamelyikkel akkor jövőre is meg kell nyerni!
  • John Cena
    OFF
    azt nem tudom de valami Boráros téren asszem van kivetítő
    ON
  • kulabácsi
    OFF:

nem tudjátok h margit szigeten van kivetítő ahol lehet nézni vhol az ebt?

ON
  • Zenszkij
    Én jövő nyáron megyek Manchesterbe fényképezkedni a bl és a pl valamint az fa cup trófeákkal.. ;)
  • passatgt
    legalább nem vagyok egyedül.)
  • Rash87
    Télleg jó neked. Neekm is egyik álmom között van,h kijussak oda :))
  • John Cena
    jóó neked:) én nekem egyenlőre elég lenne angiliába kijutni
  • kulabácsi
    hát biz neked a.....:)
  • Atti12
    jajj de irigyellek :(. Remélem egyszer én is kijutok oda :). A fotókat pedig nagyon várjuk! :P
  • bexinho
    Nekem álmaim vágya h egyszer Manchesterbe eljussak!!! :) Szerencsés vagy! Hát tuti én is csinálnék pár képet!!! DE az biztos h felhívnám Förgit h jöjjön már le egy fényképre :D
  • Paranoia
    Vissza értem manchesterből,nagyon komoly volt!
    Életem legszebb napjainak 1ike volt:D(eddigi legjobb:D)
    Óriási élmény az old treffordban sétálgatni,öltözőben leülni,kávézóban elszürcsölni egy kávét...HATALMAS:D
    A pálya és a stadion is gyönyörű szép.A fü oan zöld,h ien zöldet én még nem láttam:D Nemtom hány naponta vágják pontosan 28mm hosszúságura:)

A legkomolyabb,h BL és PL kupával 1ütt fényképezkedtem:D KEZEMBE volt mind a kettöö^^

Ha hazaértem angliából linkelek pár fotót.
  • NeverwinterKING
    ashton egy jó vétel lehetne...
  • John Cena
    én is így vagyok bár Owen az szerintem jöhetne
  • Zenszkij
    Nem kell Owen...
  • bexinho
    Előfordulhat, ha jól összejönnek a dolgok 2-3 évet lehúzhat még, de véleményem szerint nem érdemes 27 év fölötti játékost venni, ha nem olyan kiemelkedően remek játékos. Inkább a fiatalok :) bennük a jövő!
  • kulabácsi
    owen nagyszerű játékos, elférne ebbe a csapatba is, ha nem lenne állandóan sérült...
  • bexinho
    Owen nem lenne rossz játékos egy jó csapatban, de szerintem nem egy United minőségű játékos már. Ő is ott rontotta el, hogy elhagyta a Liverpoolt a Real kedvéért... Csatárnak azért jöhetne Palacio a Bocából! :)
  • John Cena
    OWen hol?:S
  • Cabell
    Owen a MU-ban? Haggyuk már...
  • John Cena
    úgy tudom őt meg vettünk pénzért:S nem kölcsönbe kértük:S
  • bexinho
    Szerintem akik kellenek, az Micah Richards(nagyon tehetséges és igen fiatal), Robinho és Sneijder. Én mondjuk Pique-t nem engedtem volna el, mert lett volna jövője a Manchesternél. Ronaldo úgy is elmegy,és szerintem semmi értelme megtartani azért, hogy rossz morállal játszon, vagy Fergie büntetésként a tartalékokhoz tegye. Romlana Roni ázsiója, és nem lehetne belőle jól bevásárolni. Szerintem ROnaldonak ennyi volt a Mu-nál. Nehéz feldolgozni, mert nagyon jó játékos, de ha elmegy a REalba, nem hiszem hogy akkora sikereket fog elérni. Bár kitudja? .... De ha Realból indulunk ki, ott mindenki "tönkre megy". Kivétel van azért (Zidane), de ... mind1. Amúgy Nemzetisport.hu-n az új cikkben : http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=186293& nem értem a Carlos Tevezes dolgot.... MIaz hogy visszament kölcsönből??? Sztem azt elgépelték, vagy nemtom.... De nem hiszem h elment a MU-ból. MErt az új id. mezt is vele reklámozták.