35611

• Matthew Prosac
    laza ujjgyakorlat :)
  • kulabácsi
    de szép gól rooney
    3:0
  • Atti12
    gyönyörűen játszunk :)
  • Atti12
    fasza a partjelző xD
  • rooney8
    A picsába ez meg nem vót les :D
  • kulabácsi
    mármint a góljánál
  • kulabácsi
    rooney viszont nem volt lesen :|
  • Atti12
    csak Rooney volt lesen szvsz.
  • kulabácsi
    sztem ez is les vót :D
  • Atti12
    Berba 2 :))
  • Rash87
    Les volt,egyértelmű,de ettől függetlenül szépen csinálta :)))
    Jó kis,pörgős meccs,csapat nagyon jól játszik. Fletcher meg mit hagyott ki a végén,te jó ég:D
  • Darthmushroom
    Félidőbe:
    Man Utd 1:0 Celtic
    Berba kérdéses góljával
  • Darthmushroom
    Berba gólll. bár szerintem les volt!!:D
  • Darthmushroom
    kezdők valaki? mindig lemaradok rola
  • gyemant04
    elvileg kezd

Klikk
  • Darthmushroom
    hát mind1 este azért fog játcani nem? vagy csere se lesz?
  • gyemant04
    hát igen, de nem is lehet elvárni, hogy sérülés után egyből a legjobb formáját hozza...kell egy kis idő míg "belelendül" a játékba és akkor jön majd a teljesítmény is..azt se értem, hogy miért a West Brom meccs után kell lebaszni őt, lőtt egy gólt és azért hajtott is.
  • Darthmushroom
    én ezt láttam a west brom mecsen h küzdött... attol h nem sok minden jött össze neki
  • gyemant04
    egyetértek...
  • XxTyl3rxX
    én is ezt mondom, h sérülés után ne várja senki, még tőle se, h saját ütemében játszon! Ronaldonak semmi baja, csak szarul jöttek a dolgok...
  • Darthmushroom
    hát szerintem az akarás megvolt pl volt olyan labda h csuszott érte h elérje bár nem sikerült neki de esett érte h meglegyen... szerintem csak sérülés láttszik rajta és küzd a csapatért..
  • XxTyl3rxX
    ha most továbbra is a Ronaldos ügyön akartok vitázni akk csináljatok külön topicot!
    #11809 ezzel egyetértek...Ronaldo nem egy rabszolga, akit kib*sznak, ha nem tud gólt lőni! Ilyen a foci, van akinek jól kezdődik egy szezon van akinek nem! ez nem csak a United-nél van igy...
    A csapat kis hullámvölgyből indult, de jelenleg fél lábbal kinn vagyunk! Ez érthető módon befolyásolja a csapat és a játékosok morálját!
    És sztem nincs oka Ronaldonak arra, h "ne akarjon" ebben a csapatban játszani, a másik meg h ilyet nem is lehet!

Persze én is megértem, az érveidet, de azért ez nem teljesen van igy!
    És hagyjuk már ezt az értelmetlen vitát...
  • Atti12
    véletlen volt és nem akartam már tripla postot írni :(
  • Rash87
    Vagy TV6-on:
    22.50

Manchester United - Celtic

Felvételről.
    Mondjuk nekem előző BL mecccsen volt még tv6,azóta vhogy elszivárgott:)
  • skristof
    MU - Celtic streamek - majd este
  • skristof
    Vidic nem lett félkövérré téve, ejnye :)
  • Cabell
    ennek mi ertelme van? Rooney egesz eleteben meghalt a csapatert es o kuzdott a legtobbet minden meccsen, egyszeruen visszatert az onbizalma, es szenzaciosan jatszik...ennyi.
  • Cabell
    szarul jatszani lehet, de akaras nelkul nem...ronaldo azert nem orul mar a goljainak, es azert volt szar tegnap, mert nem AKART jatszani...nem akar ebben a csapatban jatszani, es leszarja mar az egeszet....a baratnommel se akkor szakitanek, ha rossz az agyban, hanem akkor, ha latom, hogy nem akar velem agybabujni velem, mert undorodik tolem:D

Ronaldo egyfajta sztrajkba kezdett, es vegig erzodott rajta, hogy nem akar jatszani...egy jatekostol, akit aranylabdara jelolnek, azt varnam, hogy profi modon hajtson, amit nyujtott, a gol ellenere egy nulla volt. Engem az zavar, hogy a klub, amit szeretek es csodalok, egy ilyen jatekost fogad be, aki buntetesnek veszi, hogy itt kell jatszania...ennyi.
  • kulabácsi
    szép gólok voltak, kezdünk belelendűlni :)
  • kulabácsi
    köszi!
  • Mayorpapa
    Jó ez a kép Fergie-ről :) A háttérben megbújó kisördögről nem is szólva...

• Mayorpapa
    Igen-igen, egyet is értek Veled, csupán azért értem meg Cabellt, mert Ronaldo el akar menni, tehát nem előzmény nélküli a dolog...(egyébként előbb-utóbb úgyis elmegy, ha akarjuk, ha nem)
  • Atti12
    Az aranylabda 30 jelöltje, 4 Manchesterivel :). Ez kimaradt.
  • Atti12
    nah akkor ha megvolt a napi veszekedés adag ezt figyeljétek :)
    Emmanuel Adebayor (togói/Arsenal)
    Sergio Agüero (argentin/Atlético Madrid)
    Andrej Arsavin (orosz/Zenit)
    Michael Ballack (német/Chelsea)
    Karim Benzema (francia/Lyon)
    Gianluigi Buffon (olasz/Juventus)
    Iker Casillas (spanyol/Real Madrid)
    Cristiano Ronaldo (portugál/Manchester United)
    Didier Drogba (elefántcsontparti/Chelsea)
    Samuel Eto'o (kameruni/Barcelona)
    Cesc Fabregas (spanyol/Arsenal)
    Fernando Torres (spanyol/Liverpool)
    Steven Gerrard (angol/Liverpool)
    Zlatan Ibrahimovic (svéd/Inter)
    Kaká (brazil/Milan)
    Frank Lampard (angol/Chelsea)
    Lionel Messi (argentin/Barcelona)
    Pepe (portugál/Real Madrid)
    Franck Ribéry (francia/Bayern München)
    Wayne Rooney (angol/Manchester United)
    Marcos Senna (spanyol/Villarreal)
    Sergio Ramos (spanyol/Real Madrid)
    Luca Toni (olasz/ Bayern München)
    Edwin van der Sar (holland/Manchester United)
    Rafael van der Vaart (holland/Hamburg, majd Real Madrid)
    Ruud van Nilstelrooy (holland/Real Madrid)
    [/b]Nemanja Vidic (szerb/Manchester United)[/b]
    David Villa (spanyol/Valencia)
    Xavi (spanyol/Barcelona)
    Jurij Zsirkov (orosz/Zenit)
  • Rash87
    Igazad van...De nem azon volt most a lényeg,hogy leírta,hogy szerinte szarul játszott Ronaldo,hanem hogy emiatt "januarban remelem eladjuk".
    Attól mert valaki egy meccsen szarul játszik,el kell adni? Elég hülye hozzáállás :)
    Szép is lenne,hogyha mindenki minden meccsen a legjobb tudását hozná a meccseken... De ők sem gépek :)

"Ha a barátnőd valamit elszúr, csak szóvá teszed nem?" Igen,de Cabell máshogy gondolkozik,ő már egyből szakítana vele :D:D
  • Mayorpapa
    Srácok, az hogy valaki szeret egy csapatot, még nem jelenti azt, hogy vak, és semmit nem vesz észre. Igenis, ha valaki rosszul játszik, azt hadd tehesse már szóvá, legfeljebb azt írod rá, hogy szerinted meg jól játszott, kész. De ettől ő még szereti a CSAPATOT! Nem játékos függők vagyunk, hanem a CSAPATOT szeretjük. Ha a barátnőd valamit elszúr, csak szóvá teszed nem? De attól még szeretheted, csak szóvá teszel neki dolgokat...Ne jöjjön itt soha senki azzal, hogy akkor nem vagy igazi United fan, mert kritizálsz egy United játékost. Nem szemellenzővel nézzük a meccset, igenis vannak néha rosszul teljesítő játékosok, de ez így van minden csapatban és minden játokos életében van hullámvölgy. CR7 most alaposan benne van, de majd kijön belőle.
    Egyébként szerintetek nem azért "késett" a madridi átigazolás, mert jövőre kérik érte cserébe Casillast is? Akkor megy "nyugdíjba" Van der Sar, elképzelhető, hogy csak annak fejében engedik el Cristianot, hogy adják nekünk Casillast?
  • XxTyl3rxX
    basszus volt amikor Rooneynak sem ment, vagy Scholesnak, vagy mittomén....
    inkább örülnöd kne annak h kezdünk felzárkózni! és nem tudom h mér pont egy united fan(legalább is ugy tűnik) kezdi szurkálni saját csapatát!
    Criss sem egy robot és sérülés után hidd el nem olyan egyszerű visszazökkenni!

na de hagyjuk egymás böködését, egy oldalon állunk(legalább is remélem)
    a csapatnak meg grat, végre United focit láttnuk :P
  • Rash87
    Bármilyen hihetetlen,nem vagyok Ronaldofan,egész csapatot szeretem.... De azért,mert 1 játékosnak nem megy egy meccsen,bár szerintem tegnap jól játszott,egyből azt beírni,h semmit nem tud,meg el kell adni,hát sok agyad neked se lehet,ahhoz képest,h 14-18 között vagy... Még szerencse,h nem ilyen menedzsere van a csapatnak,hogy "hú ma szarul játszott xy,holnap már adjuk is el",mert akkor a végén a csapat a harmadosztályban kötne ki.
  • sygma7
    Jo latni,h rooney teljes gőzzel üzemel,persze csak az angol válogatott miatt:D:D
  • Cabell

Csak ebben a topicban mindenkinek az a maniaja, hogy masokra rabizonyitsak, mennyire nem drukkerek, amire szinten annyit: no comment.

Nem tudom, mi rosszat mondtam azzal, hogy nem szivlelek egy jatekost, aki nem kepes profikent egy olajmagnas fizeteseert legalabb 60%ot kihozni magabol egy meccsen, es sertett kisfiukent viselkedik, amiert a vilag egyik legnagyobb klubjaban "kell" jatszania. Ebbol egyesek azt szurik le, hogy nem vagyok drukker....szanakozom, es megvan az a szintu arrogancia, aminel nem erdemes finomkodni...