Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis hülyegyerek ez a mikel
nem elég, h átbassza a klubot, még teszi az olajat a tûzre...<#boxer>
kis nyomorék azt hitte, h bajnokságot fog nyerni... háháháháháháhá<#mf1>

mourinho!
tényleg nem fújnak be ellenünk tiziket. sikerült rászedni a bírókat, h vmit tegyenek ellenünk, mert nektek máshogy nem sikerülhet. neked is:<#mf1>

holnap meg go gunners!<#crazya>(bocsánat)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

rvn
GYÕZELEM!!!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Rash87
Nem volt egy hû de nagy meccs,de a lényeg,a gyõzelem volt!Utolsó percek elég kemények voltak!De h Ball miért nem kapott 1 lapot,vagy 2-t.. azt nem értem még mindig.
Szép volt!

Holnap meg hajrá Arsenal!!!

Glory, Glory Man. United!

megvvaaaaaaaan 😊

football without ultras is nothing

kiváncsi vagyok a kékek edzõje eg ilyen kamu 11es után mit nyilatkozik, megint a united-et segítik a bírók, mi? 😊

Rash87
Éreztem h kivédi 😄
Ball-nak meg már rég az öltõzõben lenne a helye!!! Mi a faszt akar már ez a köcsög :@ Nem igaz,h minimum egy sárgát nem tudnak adni neki.

toysoldier
hát bazzz, ezt nem hiszem el....

hehe kihagyta a 11est 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ezek nem normálisak bazz :\

toysoldier
remélem a bírót is eltiltják...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

rvn
mi a qrva anya baja van annak a hülye taknyos ballnak...de a spori se normális

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

most is volt Ireland részérõl egy nagyon dúrva talpalás és el is találta Vidic-et mégsem kapott semmit <#nemtudom>

Rash87
Õ volt az! Szvsz egy köcsög húzás volt.Eddig normálisan nem tudta elvenni Ronaldotól a labdát.Remélem én is,h eltiltják....

Ball volt az aki megtaposta Ronaldo-t? hát kegyetlen volt, tutiszáz, hogy eltiltják egy idõre a videófelvételek alapján, ekkora egy faszparasztot <#shakehead>

Rash87
De a lényeg,h vezetünk 😉

tényleg csoda, h Ball lehozta a félidõt lap nélkül...

nagyon lanygyi meccs :/

passatgt
John Obi Mikel: A Chelsea jobb, mint a Manchester United!

A középpályás szerint a rivális szerencsésebb volt, de még nem dõlt el a bajnoki cím sorsa. <#banplz>

rvn
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

rvn
Igy van!!! Ez a bunkó megérdemelte...

rvn
hát a mit képzel ez a buzi ki ö a pályán ez rég piros

toysoldier
remélem eltiltják egy idõre azt a suttyót :@@@@

Rash87
Elég kemény volt :|
:@

rvn
Hülye tróger citys paraszt hát mit csinál a pályán....:S

hehe, én mindig megmondom neki, h mikor van MU meccs, és akkor nincs gond 😊 (pedig minden héten csak hétvégén találkozunk)<#awink>

Scholes18
nekem meg barátnõmhöz kell mennem mert csak most érek rá meg õ is 2 héten belül! mit csináljak ilyenkor, muszáj felvennem, de úgy nem lesz az igazi... <#dumcsi>

Glory Glory Man United!!

áááhh esküvõre kell mennem,csúnyán lemaradok rolla<#szomoru1>Remélem jó hírek fogadnak mire haza érek<#smile>
nézze mindenki, én is azt teszem 😉

Rash87
Sport1

13:30 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester City - Manchester United ÉLÕ

így van mint, ahogy az is igaz hogy más egész szezonba jól játszani, meg mondjuk csak egy 10 meccses sorozatban. kinek a pap kinek a paplan 😞

LasCar16
minden csapatnál van rossz szezon de ez gyenge kifogás, tudom hogy nehéz de ha ti mentetek volna tovább akkor nem lenne baj.. egyszerûen jobbak voltunk ennyi

#acm

persze 😊
én is erre gondoltam, amikor ezt írtam: "sokkal nehezebb dolgunk van a bajnokságban, mint a Milannak"

Zenszkij
Nah, fújtak már be ilyen büntetõt a Milannak maradjunk ennyiben. Amúgy meg a Seria A az idén egy vicc volt, abszolút nem erõltette meg magát a Milan a 4. helyért, pihentek végig...(ahogy a Pool se szakadt meg a bajnoki címért). Bajnoki címünk akkor értékelõdik fel a legjobban, ha a mi gyõztes ligánkból kerül ki a BL gyõztes.......remélem értitek mire gondolok...😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rash87
Én nem így láttam,de szerintem mindegy,mert ezen nem változtat semmit.

REALista
Telejsen egyértelmû hogy nem volt 11-es!Csak a kommentátor baromsága volt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A 11-est arra a mozzanatra gondoljátok amikor Rooney ollózni próbált? Szerintem az nem volt 11-es. Egyszerûen rosszúl jött a beadás, és ha már a levegõben volt és mögötte egy Milanvédõ volt (aki inkább a fejét védte az ollózástól) megpróbált nagyot esni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Nagy Krisztián
😞

Pucher
Az igaz hogy nem csak Ronaldo-ból áll a csapat de a középpályások közül õ az akinek a támadásokat kéne indítani, de ugyanúgy Giggs-nek se ment és lehet hülyeséget mondok de Scholes játékán látszott hogy õ azért nem játszik agresszívabban és azért nem megy bele az erõszakosabb labdaszerzésekbe mert nem szeretné hogy úgy járjon mint 99-be.A második félidõben rájött hogyha így játszik tovább nem azért nem fog ott lenni a döntõben mert összeszedte a sárgáit hanem azért mert nem jut tovább a csapat ha így folyik tovább a meccs. Én így gondolom......

GLORY GLORY MAN UNITED

Scholes18
csak nyerjük meg a bajnokságot, az nagyon nagy önbizalmat fog adni jövõre! És akkor tarolunk a BL-ben is!!

Glory Glory Man United!!

Rash87
Én sem a bíróra fogom,de sok helyzetben nem értettem vele egyet,fõleg a 11-es helyzetnél...Ha azt megadja,belõjük,akkor nagy esély lett volna a továbbjutásra.

Másik dolog,h nem csak Ronaldo-ból áll a csapat,szóval õ is megtette amit tudott,más kérdés,h nem nagyon ment neki.

Pucher
Szerintem az egyik tényezõ amiért kikaptunk az Ronaldo játéka, rá sem ismertem ennél õ sokkal jobb de most mintha ott se lett volna a pályán.

GLORY GLORY MAN UNITED

nah a tegnapi meccsrõl:
az elsõ negyedórát átaludtuk (vagy nem tudtunk alkalmazkodni a külsõ tényezõkhöz), ugyanúgy, mint az Everton ellen 😞
2 védelmi hibából kaptunk gólt, nem tudtuk megtartani a labdát, jobb volt a Milan
bár azt nem értem, h Gattusonak miért engedett meg mindent, amellett, h jól játszott, durva is volt és még csak lapot sem kapott az 1. félidõben (nem is fújta le az összes szabálytalanságát)
nem akarom a bíróra fogni, de ezt megemlíteném azért, vmint természetesen a 11-est... azt mindenki láthatta, h tiszta büntetõ volt, és azért 2-1-nél bele szoktunk lendülni, óriási fordulat lehetett volna...<#szomoru1>
a 3. gól már minden mind1 alapon volt, nem osztott, nem szorzott.
elégedett vok a legjobb 4 között voltunk nagyon erõltetett menetben vunk (PL, BL, FA), pont a legrosszabbkor jöttek ki a sérülések, sokkal nehezebb dolgunk van a bajnokságban, mint a Milannak, õk tudták pihentetni a sztárokat, mi nem, mivel szûkös a keret...
Gratulálok a csapatnak az idei BL meneteléshez!
Gratulálok a Milannak! (harmadszorra nem fog sikerülni ellenünk! 😉 )

a döntõben hajrá Pool!

McFrost
év elején ezekrõl az eredményekrõl még álmodni sem mert senki
nincs mit szégyellni, szép volt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ez a manchesteri lap miket ír. elmaradt a várakozástól a csapat, hiába euróba 4 legjobbja között szerepelt - az nekik szar. a másik meg hogy az angol bajnokság az egyik (ha nem) a legerõsebb bajnokság, de biztos a srácok félnek külföldön játszani mert nem bírják a nyomást. <#szomoru1>
nem csak itt van sok hozzáértõ újságíró, bár a többi korrekt volt.... szomorú ez egy manchesteri laptól

Rash87
Az angol sajtó szerint sem volt esélye a Manchester Unitednek

Az angol sajtó szomorúan, de reálisan értékelte a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti milánói mérkõzését, amelyen az AC Milan leiskolázta az ötlettelenül, pontatlanul és figyelmetlenül játszó Manchester Unitedet. Több lap is kiemelte, Sir Alex Ferguson csapatáról ismét bebizonyosodott, az európai kupatalálkozókon képtelen a jó teljesítményre, s ez már hosszú idõ óta gátolja a nagy sikerek elérésében.

A Sun hangzatos „San Zero” címmel hirdeti meccsösszefoglalóját, utalva a Giuseppe Meazza Stadion közkeletû nevére (San Siro) és az MU góltalanságára. A cikk kiemelte Ferguson értékelését, amely szerint az MU játékosai saját torkukat vágták el az elsõ huszonöt percben.

A Mirror szerint „Meghalt a United Euro álma”, s leszögezte. Scholesék egy pillanatra sem kerültek közel ahhoz, hogy megismételjék az elsõ, manchesteri találkozón elért eredményüket és teljesítményüket. Az ismét gólt szerzõ Kakát külön dicsérte a cikk szerzõje.

A Times sajnálkozva szögezte le, hogy a „A Milan összezúzta az angolok álmait”, vagyis elmarad a történelmi, elsõ összangol döntõ a Bajnokok Ligájában. A lap szerint a Milan arisztokratái leiskolázták ellenfelüket, s készülhetnek a 2005-ös döntõ „visszavágójára” a Liverpool FC ellen.

A Guardian szakírója szintén a brazil fenomén kiváló játékát és a finálét emelte ki. A lap megjegyezte: az MU futballistái a második félidõben már nem is reménykedtek abban, hogy visszafordítják a találkozót, így az athéni rendõrök fellélegezhetnek: elmarad az egymást nem kedvelõ két angol szurkolótábor „felvonulása” a finálé kapcsán.

A Manchester Evening News szerint ismét kiderült, az MU európai teljesítménye messze elmarad a várakozásoktól, s sokszor még értéket sem mutat a Richter-skála…A városi napilap úgy véli, még sokat kell tanulnia az európai leckébõl a „vörös ördögöknek”

<#szomoru1>

kulabácsi
hát nézd, sztem meg egyszerûen 10 percet leszámítva a 2. félidõ elején nem tudtunk mit kezdeni a milánnal, egyszerûen én sokkal többet vártam a csapattól...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Scholes18
én úgy gondolom ha az idény végén "csak" a bajnokságot (ami a legfontosabb) tudjuk megnyerni akkor is sikeres(ebb) évet zárunk, és személy szerint én is elégedett leszek!

Glory Glory Man United!!

Rash87
Ez igaz.
De még ott van a bajnokság,és a FA.. az is elég😊
Vagy csak én gondolom így,mind1.

Scholes18
nem voltunk szarok legalábbis nem annyira. ahogy Ferguson is fogalmazott: a másik csapat jobb volt, ilyen egyszerû!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
lehet azé me szarok voltunk?😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
De Istenem!! Miért....? Csak x kellett volna 😞(((((((

Fákjúal!

one united Man UNITED 😊