Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
Népszerû témák
1. Manchester United Fan Club
2. Battlefield 2
3. The Lord of the Rings Online
4. LCD/Plazma TV-ék
5. Test Drive Unlimited
6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
7. Chelsea Fan Club
8. XBOX360
9. Heroes (NBC)
10. A.C. Milan Fan Club

Ha mi megyünk tovább vajon fordítva lett volna az 1. és a 10. ? <#idiota>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
"One LIFE One United" igaz? <#ravasz1>

Glory Glory Man United!!

FRe4k
<#integet2>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

hehe majdnem ugyanez a nevem msnen 😊)

FRe4k
Osztom a véleményed!
One love One United!!!<#worship>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

szenzációs volt a csapat egész évben, csak most ne omoljanak össze, még lazán megvan a bajnoki cím és a kupa is a miénk lehet.. egy rossz estét fogtak ki, idõjáráshoz is a hazaiak alkalmazkodtak gyorsabban (angolok nem bírták az esõt sajna, ilyet is látni). Sok héten és meccsen keresztül álomközeli focit játszottak, a sztárok alig pihentek (sajnos ez Giggsen már pár meccs óta erõteljesen látszik) Azt mondom nézzünk elõre, nem lesz trófea nélküli idény a 2007es 😊)

BL: hajrá Liverpool, küzdeni hajtani, nyerni!

Scholes18
Pontosan, tényleg nem sebnyalogatásból, de Ferguson is mondta a szezon elején a BAJNOKSÁG legfontosabb minden azon felül bónuszkör!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
<#szomoru1>Hát ez van! Szép volt fiúk azért nem semmi hogy 90 percen át hogy küzdöttünk! még a hosszabításban is úgy mintha csak 1 gól kellene..
Imádom ezt a csapatot!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
leszarom a konfigod-.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ne legyen sima.. jó lesz úgy, mint anno 😊))

football without ultras is nothing

zmeor
ugy kell nektek

leszarom a konfigod...

Pucher
Na ez nem jött össze, majd jövõre......

GLORY GLORY MAN UNITED

kulabácsi
ááá legyen olyan mint az a meccs, az nagyon komoly volt😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pontosan.Túlélem BL kupa nélkül a nyarat<#eplus2>
De,h vmi átok ül a MUn az tuti...Nemis értem mért lepõdtem meg ezenis.BL nem az erõsségünk sajna.
kulabácsi
sztem idén a bajnokság volt a legfontosabb, h azt elvegyüka chelsea-tól, ez valszeg teljesûl is, még az FA kupát kéne megnyerni, és akkor simán jó évet zárunk😊

Golyo69
Nah mostmár hajrá Liverpool! Legalább angol siker legyen... Remélem megismétlõdik 2005! csak most legyen sokkal simább! 😄 hajrá POOL!!

ANGOL FOCI FOREVER!!!!

GGMU

ez rémy gyönge volt, nah mind1, ez az olasz foci továbbra sem áll közel a szívemhez
hajrá pool, nekünk már csak a duplázás maradt 😊

Rash87
<#idiota>
Nem baj😊

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
nyertûûûûûûûûûûûnk!!!!!!!

kulabácsi
hja ez egyértelmû😄

természetesen HAJRÁ LIVERPOOL!<#vigyor>
kulabácsi
szép volt, jó volt, köszönöm ennyi😄DD

Jagumo
beszptuk XD XD
ti is , mi is 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

<#idiota>
<#taps>
Nah BL-t majd legközelebb.
Rash87
És persze most is szép+jó a bíró,mikor nem ad meg egy szabáloys 11-est... :@

McFrost
Ronaldo rém gyönge sajnos

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

soma22
naaa!miez?
meg kell nyerni mindent!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kulabácsi
jaja az legalább meglesz, és ezt sem a chelsea nyeri szal annyira nem gáz😄

Rash87
Reménykedjünk😊

mainevent: thx h itt voltál,de mostmár menj aludni!

kulabácsi
na most rúgunk 8at😛

Pucher
Szerintem ha rúgnánk 1 gólt teljesen megváltozna a játékunk, nagyon nagyot lökne a játékosok teljesítményén.

GLORY GLORY MAN UNITED

Golyo69
hát azért még ne adjuk fel...
45 perc még sok idõ...(esetleg még + 30)

GLORY GLORY MU!!

GGMU

Casper007
Még semmi sincs veszve, ok? Inkább szorítsunk együtt a MU-ért! GO! GO!

Hello World!

Térdre gecik!!!!!!!!!!!!!!!4

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Pucher
Bárcsak megismétlõdne a szombat de ez nem az everton.....

GLORY GLORY MAN UNITED

McFrost
szerintem nem kell szégyenkezni ,ez az utolsó hónap nagyon kemény volt , sérülések és a sok meccs most vissza üt

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hát ez van ha nem sikerül xarni rá,ÉN a premier líg KUPÁT AKAROM<#vigyor>
McFrost
hát igaz és szégyen is de ez nem ide való most

talán SAF mond vmi okosat, de eléggé kevés esélyt látok már én is...
nemtudom saját tizanhatoson belül minek kell a csapattársat szopatni ilyen talajon, a második gólt megint sikerült összehozni.
a széleken is kurvagyengék vagyunk

McFrost
labda nélkül nem lesz gól sajnos

LasCar16
aranyos ez a "bundás" jelzõ.. amúgy 90perces a meccs...( mi már csak tudjuk)még én sem vagyok nyugodt

#acm

Rash87
Nem tudom mit nézel,de volt pár szabálytalanság,azt nem fújja le,de a Milannak mindent...Mondjuk még mindig jobb bíró,mint Romaban volt.

Pucher
Hát az elsõ féidõben semmit se csináltunk csak 2 gólt kaptunk.....

GLORY GLORY MAN UNITED

Matthew Prosac
Haggyad már a bírót, lefociznak minket és végignézzük..
Láss ne csak nézz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Golyo69
na most értem haza ( meccsem volt )!
és mit látok a 2-0...mondom ilyen nincs...és még rá adásul mi is kikaptunk! 😞 😄
2 gólt kell lõni....vhogy....és megtartani....mert max ha uttána kapunk még 1 et akkor hosszabítás :S

vki összegezné hogy mi a fene történt ?? mert nem láttam az 1.félidõt!
ennyire szarok vagyunk ??vagy mi van ?

GGMU

Pucher
Bazmeg mindjárt öngyilkos leszeeeeeekkkk

GLORY GLORY MAN UNITED

Rash87
Ezt a kibaszott esõt is....
Mikor megláttam h esik,volt egy olyan érzésem... s kezd beigazolódni.
Meg miért a **** nem lehet egy normális bírót kifogni vendégkénnt???

Vidic is jó hogy visszajött,mind a 2 gólban bennevolt! 😞

Meg minden játékos csúszik össze vissza,ez nem túl jó,sztem ezt már vesztettük.

Scholes18
ezt ott baztuk el hogy O'shea helyett Ferdinand kellett volna ha már eccer elrepült!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
2 gól elég lenne, de sztem sem fogunk nagyon gólt rúgni itt ma este sajna, de meglássuk

McFrost
ez irtó gyenge😞
a bundások nem egy Everton sajnos...