Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT!!!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

UHAAA
16. BAJNOKI CÍM
<#taps><#taps><#taps><#taps>
kulabácsi
hát bajnokok vagyunk!!!😊
a vége nagyon kemény volt azért...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elég jó a meccs
még 3perc
nincs sport2-m, bajnokok vagyunk már?! 😊

rvn
nah a végére csak jó lett a sport 2 😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kulabácsi
beszarok ezek betaláltak😄 hozzáteszem h szép gól volt, és ha nyernek akkor meg legalább náluk szerezhetnénk meg a bajnoki címet, az nekem mégjobban tetszene😛

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

toysoldier
bazzz 1-1

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pucher
Ha valami nagy csoda nem történik akkor azok vagyunk 😊

GLORY GLORY MAN UNITED

rvn
nem tudja valaki megmodnai h hol lehet néézni esteléeg neten keresztül?

ffxi
Lehet, hogy bajnokok vunk? 😊

Fákjúal!

rvn
sajn én meg nem látom a meccset mert szarakszik a sport 2 pedig egész nep erre készültem:S

5w0rdf15h
nyugodtan ebbe a chelseabe nincs gól...de kapnak még az biztos 😉

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

rvn
pont ma fogadtam meg h a vizsgák miatt 2 hétig tutti nem iszom...de ugy láccik h már ma muuszály lesz😄😄😄:

Pucher
Asszem megnyertük a PL-t.

GLORY GLORY MAN UNITED

kulabácsi
hát innen sztem már nem rúgnak 2 gólt, szvsz kezdhetünk lassan örülni😊

rvn
ezazezaz nem hittem vna h a 7 végén bajnokok leszünk😄..de még sok van hátra

HUHA aszem bonthajuk a söröket <#pias><#pias>
Rash87
Egy Chelsea játékos kiállítva,és 1-0-ra vezet az Arsenal 😉
Mi kell még?😄

Glory, Glory Man. United!

toysoldier
11es az Arsenalnak és 1 Chelsea piros lap 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

5w0rdf15h
drukkolni ám 😄

toysoldier
Nah akkor most hajrá Arsenal 😊

5w0rdf15h
ámen

Rash87
Szerintem Arsenal nyer 2-0-ra 😄

5w0rdf15h
úgy lesz 😉 pár óra és ünnepelhettek

jah, egy telefon a szövetségbe<#law>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

valamibe kapaszkodni kell

Rash87
Pff <#idiota> Van benne valami. <#hehe>

murinyó utána nézett a dolgoknak,hát nehogy mááár....<#mf2>
passatgt
"igen!!!!bunda!!!!!"<#idiota>

Pénz bírság MAX.
nem hiszem, h a foci õshazájában a zöld asztal mellett akarják eldönteni a bajnoki címet <#crazya>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Golyo69
FA-vizsgálat indul az MU és az Everton ellen, büntetés jöhet

Vasárnapi londoni lapértesülés szerint az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi viszgálatot indít a Manchester United és az Everton ellen, mert kétségek merültek fel Tim Howard szerzõdése körül. A News of the World szerint az FA nem érti, miért nem védhetett a kapus a két csapat liverpooli bajnokiján, s ha bebizonyosodik a két klub vétkessége, akkor pénzbírság vagy pontlevonás is lehet a büntetés.

A hálóõr tavaly nyáron kötött kölcsönszerzõdést az Evertonnal, majd idén februárban végleges kontraktust kötött. Az MU azonban kikötötte, hogy Howard nem léphet pályára a két együttes április 28-i liverpooli összecsapásán.

A Sun vasárnapi verziójának számító News of the World az FA egyik illetékesére hivatkozva azt írta, hogy az MU jogtalanul „tiltotta el” Howardot a találkozótól, mert szerzõdését már véglegesítette az Everton. Így korábbi klubjának már nem lehetett volna lehetõsége arra, hogy kikötést tegyen szerepeltetése ügyében.

A kezdés elõtt egyébként a liverpooliak menedzsere, David Moyes azt sugallta, hogy szóbeli megállapodás született a két klub között az amerikai kapus kihagyása ügyében.

Az Everton szóvivõje, Ian Ross is megerõsítette, a februári szerzõdéskötés idején már bizonyos volt, a Manchester United ragaszkodik ahhoz, hogy Howard ne szerepelhessen április 28-án a Goodison Parkban. Az angol média szerint azonban a kölcsönszerzõdéseket a szezon bármelyik idõszakában véglegesíthetik, noha a hivatalos átigazolási idõszak augusztus 31-én, illetve január 31-én lejár.

„Nincs tudomásunk arról, hogy az Everton és a United megállapodott volna arról, hogy Howard nem védhet április 28-án. Ezért rövid idõn belül arra kérjük a két klubot, hogy indoklással szolgáljon az ügyben” – idézte a News of the World az FA szóvivõjét.

Nemrég már kemény büntetést osztottak ki az átigazolási szabályzat megsértése miatt: a West Ham United 5,5 millió fontos büntetést kapott Carlos Tevez és Javier Mascherano ügye kapcsán. A két futballista játékjoga ugyanis részben egy iráni üzletemberé volt, ám errõl a londoni klub akkori vezetõi nem tájékoztatták a ligát, és különbözõ dokumentumokat visszatartottak.

forrás: nso

GGMU

Pucher
Az az esetleges pontlevonás a bajnoki címbe is kerülhet :S

GLORY GLORY MAN UNITED

Golyo69
2007-05-06
Pontlevonás fenyegeti a Manchester Unitedet?
Külföldi labdarúgás

Az angol szövetség (FA) nyomozásba kezdett annak érdekében, hogy kiderítse, miért nem játszhatott a Vörös Ördögök ellen az Everton kapusa, Tim Howard.

Howard nyáron kölcsönben került a Manchester Unitedtõl az Evertonhoz, és õsszel a két klub szerzõdésben foglalt megegyezése alapján a kapus nem is játszhatott a Vörös Ördögök elleni bajnokin. A liverpooli gárda télen azonban végleg megvásárolta a jól teljesítõ kapust, vagyis Howard már minden további nélkül pályára léphetett volna a múlt heti Everton-MU bajnokin.

A hálóõr azonban valamiért kimaradt a csapatból, noha sem sérülés, sem eltiltás miatt nem kellett hiányoznia. A szövetség álláspontja szerint elképzelhetõ, hogy a United rávette az Evertont, hogy a két együttes egymás elleni meccsén a szakmai stáb ne jelölhesse a kapuba az amerikai portást, noha ilyen jellegû kitétel – végleges átigazolásnál – nem köthetõ a klubok közt. Az FA jelezte: haladéktalanul megkeresi a két klubot az ügyben, és amennyiben kiderül, hogy szabályellenes egyezség köttetett, büntetést is alkalmaz, amely akár pontlevonás is lehet.

A kérdéses mérkõzés szünetében az Everton egyébként még 2-0-ra vezetett, ám Iain Taylor kapus hibája után a United szépített, majd tovább három gólt szerezve 4-2-re megnyerte a meccset.

GGMU

Casper007
Remélem, ma nem nyer a Chelsea. Személy szerint az Arsenallal sokkal jobban kijövök. Persze az idei két vereség elég bosszantó volt, de most nyerjenek, szedjék szét a Chelseat!

Hello World!

vmvr
ja, így már más. a hsz-bõl nem lehett kivenni😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

tom,h sérültek azért várom már,h játszanak minnél elöbb
vmvr
akkor rossz hírem van, mindketten sérültek-.-

Scholes18
meglesz ne aggódj! <#smile>

Nagyon fasza volt a mai meccs, még ha nem is adtunk ki mindent magunkból a lényeg hogy nyertünk!
GLORY GLORY MANUNITED!!!

Glory Glory Man United!!

megkapjátok!<#smile>
fán pörszit akarom már látni játszani!!NAh persze onri e elhanyagolható😄
Rash87
Egyértelmû 😉

vmvr
szurkolást kérünk holnap!thx😄

NeverwinterKING
uffff

egyet mondok: Man Utd 4ever.

ennyi

\"You are fucking crazy people!\"

Man.City-MU 1-0.De lehetett volna több,mert csomó Cityisnek sárgát lehetett volna adni és 1-2 ember az öltözõbe ment volna idõ elõtt.
Holnap kivételesen:GÓ GUNNERS!
Egyébként a Milan-meccshez hozzáfüzöm:3 hetett pihentek a Milan-játékosok erre a meccsre...És Olaszba nem nagyon érdekli õket a kupa,csak a bajnokság és a BL...Nekünk kellett hajtani három fronton,és a bajnokság végére a csapat elfáradt...Csak szívbõl játszott a csapat...
Nem baj...Miénk lesz az FA-kupa és a Bajnokság.Manchester a szív,Manchester a lélek,Manchesteres leszek amíg csak élek,Glory,glory MAN.UTD.!!!!!!!!!!!!!!

8PONT<#eplus2>
nagyon látszott a srácokon hogy csak szívbõl játszanak, de elképesztõen el vannak fáradva.
ez egy elitbíró? mért fújt ez a *gondolj ide amit akarsz 😊* végig a citynek?

Casper007
Szép volt MU! A hétközi blama után nsgyon féltem, hogy a csapat összetörik, és a City meglepetést fog okozni. De szerencsére nem így történt. Én sajnos nem láttam a meccset, de haverom mondta, hogy sokkal jobbak voltunk, lehetett volna nagyobb is a különbség. És amit az a Ball mûvelt! Haverom elmondása szerint legalább két piros lapos szabálytalansága volt, mégsem kapott semmit! De hiába erõszakoskodott, hála Ronaldonak, na meg Edwionnek nyertük a meccset. Ha tippelek, azt mondom, hogy holnap a Chelsea ikszel az ágyúsokkal. Akkor pedig matematikailag is behozhatatlan lesz az elõnyünk.

Hello World!

zaki
Ezért keményen meg kell majd büntetni, ilyet nem tehet egy profi játékos.

Golyo69
Én azt hittem hogy a magyar bíróknál nincsenek szerencsétlenebbek:S de tévedtem!!!
ez hihetetlen volt...Ball-nak már nem is lett volna szabad a pályán lenni és az õ mûesése miatt ad 11-est ez a láma ???!!!
de van egy Vandink 😄 8pont elõny 😄 remélem holnap a Arsenal hoz egy x-et 😄

Glory MU 😄

GGMU