35611

• Rash87
    Ettől függetlenül hihetetlen sokat változott Rooney tavalyhoz képest. Sokkal higgadtabb,megfontolt,nem kapja fel egyből a vizet.
  • kulabácsi
    na ezaz, rooneyt tényleg le kellett hozni mert pepörgött, van ilyen...de egyből tevezt hoztam volna be, de mondjuk valszeg nem véletlenűl űl ott, biztos volt vmi oka :)
  • Atti12
    viszont ha most nem hozza le Rooneyt, biztos hogy lecsap valakit. Azt már én se értem hogy mért Nanit hozta a helyére és mért nem egyből Tevezt..
  • kulabácsi
    jó kérdés, sztem is jelenleg tevez nagyobb hasznára lenne a csapatnak mint berba
  • Cabell
    10 percre???? nem lattam a meccset, de Fergie nemtom mit kivetelez Berbaval, lott ket makos golt, ezenkivul nemtom mit nyujt tobbet mint Tevez....nem ertem, miert nem az jatszik, aki jobb formaba van...
  • Mayorpapa
    csak azt tudnám, Tevezt, aki egész héten arról beszélt, hogy több játéklehetőséget szeretne, miért 10 percre teszi be? Nani és Anderson egy kalap kaki volt, és őket hozza be hamarabb...no comment...Persze nem ezen múlott, de nem igazán értem Fergiet. Berba meg, sajna PL meccseken alig észrevehető, de ha a BL meccseket hozza, senki se szól majd egy szót sem.
  • Rash87
    Most tényleg Ronaldo-n múlott... 8 méterről nem eltalálni a kaput,bravúr kell! :| 2. félidőben megzavarodott az egész csapat,Ferdinand is amit művelt olykor
    Pool meg elég rosszul játszik az elmúlt hetekben,hogy döntetlent kihozzon szerintem.
  • Atti12
    egyetértek, úgy játszottunk mint az idény elején, vagy még annál is szarabbul :S
  • kulabácsi
    1:1 :/

na lehet reménykedni h holnap döntetlen lesz a chelsea liverpool különben nagy szarban leszünk...
    ilyen fos 2. félidővel meg megérdemeltük volna ha kikapunk

• kulabácsi
    mingyá meccs
  • Oziris666
    Túl nagy az elvárásotok,olyan szezonja ugyse lesz már mint a tavalyi szvsz!Most h ottvan Berbatov nemfog ő annyiszor a kapu elé kerülni...
    Mosmár a bírok is figyelnek rá meg a védők is keményebben lépnek oda ugyh nemlesz könnyű dolga:)
  • John Cena
    nem semmi:D hoolnap meg int írsz egy kiegészítést:D
  • Atti12
    kiegészítem:

Uf Rooney 3 gólra a 100. találatától, és a következő bajnoki pont az Everton ellen lesz, ami pont Rooney 23.-ik szülinapjára esik :D. Tényleg durva ez a sors
  • Cabell
    Tokmind1, orulok, hogy ti pozitivan latjatok a dolgot, szerintem Ronaldonak mindig voltak gyenge meccsei, ennel gyengebbek is, de latszott, hogy probalkozik, akar, irdatlan mennyiseget futott, szerintem a legkevesebbeket futok kozott volt most, es nem azert, mert serult volt, a VBn a hollandok ellen eleg csunyan lerugtak 06ban, par nappal kesobb az angolok ellen mar felszantotta a gyepet, tud o jatszani akkor is ha nem 100%os, felteve ha akar...
  • Darthmushroom
    én is ezt mondom
  • XxTyl3rxX
    "aki latja latja, aki nem, az nem AKARJA latni..."
    és van aki csak a rosszat akarja látni!!!

de sztem nincs is mit látni, nem vigyorog mert tudja ő is h nem megy most neki, ez azonban nem azt jelenti h kész, vége, ennyi, el kell adni mert szart sem ér már.....
    és a küzdeni akarással semmi gond nincsen!
  • Darthmushroom
    hát szerintem nincs igazad. mert küzdeni küzd kuszik mászik a labdákért és johogy nem mosolyog mikor nem megy neki csak szenved. de nézd meg pl west brom ellen is elindult olyan labdákért amiket ő is tudott h nem ér el de azért csuszot érte szoval szerintem nem motiválatlan csak nincs formába,hosszú volt a kihagyás. és mielőtt azt mondod ronaldo fan vok azért nem láttom ez nem igaz. csak nézd meg a játékát h igenis küzd...
  • Matthew Prosac
    hy srácok, mostanában sok dolgom volt de holnap este megcsinálom a banner alatti részt
    Menetelünk szépen :)
  • Atti12
    Uf Rooney 3 gólra a 100. találatától, és a következő bajnoki pont az Everton ellen :). Érdekes a sors :D
  • Atti12
    ráadásul még a haját is elkúrta
  • Cabell
    En nem vitatkozom, szamomra sajnos nem kerdes:) Ronaldo tud mar rendesen jatszani, csak motivalatlan, nem akar mar meghalni a csapatert, pedig meg tudna. Nem az a baj, hogy nem lo golokat, hiszen nem lehet mindig, hanem az, hogy nincs benne akaras...de eleg csak a mimikajat megnezni, regebben allandoan vigyorgott mint a vadalma, most ra kell nezni a fejere, na mind1....aki latja latja, aki nem, az nem AKARJA latni...
  • Magic Boy
    A második nem lehet les, mert ellenféltől kapott labda és így lényegtelen, hogy előtte lesen volt vagy nem.
  • skristof
    köszi
    berba mindkét gólja lesgól szvsz, de sebaj :)
  • andris7
    Tessék. Amúgy hasznos link.
  • skristof
    amúgy tegnapi gólokat vki plz
  • skristof
    jókor hirdeted b.szod.. :D engem érdekelt volna, de hát 29-ig megszervezni mindent, ne viccelj
  • Atti12
    De ha egy hírdetésbe elírja a lényeget, akkor ki veszi meg? Ez olyan mint ha eladnád az autód és 2000000 helyett 200000 írsz :D Amúgy tényleg lényegtelen, csak viccesen hangzott hogy drágábban adja és akció :)
  • kulabácsi
    elírás, de am meg úgyse veszi meg senki szal végülis lényegtelen sztem :D
  • Atti12
    60 fontba kerülne 1 jegy.
  • kulabácsi
    gondolom a 2 60font, am meg darabja lenne 48, ne legyetek már értetlenek :D
  • Rash87
    Ezt én se értettem,de azthittem hogy félreértelmezek valamit :D
    "Akciós"
  • Atti12
    mivan? 60 fontba kerül, a ticket office ban meg 48-ba és ez az akció?
  • united
    Ide kéne irni, amennyiben érdekel valakit. [email protected]
    60 fontba kerülne 1 jegy. Egyébként ez a jegy 48 fontba kerül darabonként a ticket officban. Szóval tényleg akciós.
  • united
    Sziasztok!

Ha valaki élőben is szeretné megnézni az Old Traffordon a Unitedet, akkor olcsón két jegy eladó a zOktóber 29-én levő West Ham United elleni meccsre közép-közép helyre ( N1407-es szektor )
  • Darthmushroom
    persze egész MU-val
  • Darthmushroom
    fél Isten!!:D
  • Paranoia
    BERBA

• kulabácsi
    így van rooneynak minden összejön, és látszik rajta h nagy kedvvel focizik, ez sztem akár az ő éve lehet!
  • Rash87
    Iszonyat jól játszik a csapat. Egy labdabirtoklást a végén megnéztem volna,de úgy 70%-ba votl a MUnál a labda:D Lefocizta a Celticet. Rooney meg élete legjobb formájában van.Sokkal jobb Ronaldonál most,akinek nem igazán megy mostanság. Bár nem játszik rosszul.
  • Darthmushroom
    ezt behuzztuk