35611

• Atti12
    3-1:)
  • John Cena
    lol Watfordba Priskin lött gólt:)
  • Cabell
    Ne feledd, hogy ő már idén váltott volna:)
  • Rash87
    Vhogy éreztem...Thx.
    Stream:
    Itt! vagy Itt! lesznek akkor.
  • Atti12
    stream :(
  • Rash87
    MA:
    Carling Cup
    Manchester United-:-Blackburn

Jó lenne nem úgy járni,mint az Arsenal

ám Valami véletlenül nem adja a meccset? V. marad a Stream? :\
  • Matthew Prosac
    off:
    Huntelaar a Reálé

Nemtudom hogy vagytok vele, de nálam simán kiszorítaná Tevezt, vagy Berbát a kezdőből.. Szerettem volna hogy a mi játékosunk legyen,.. elszalasztottuk a következő Ruud van Nistelrooyt
  • Matthew Prosac
    Srácok. az aranylabda odaítélésenek négy fő szempontja van. Az egyik az adott évben elért sikerek. Casillas EB-t nyert, Van der Sar nem, az EB pedig jobban nyom a latban (nálam is) mint egy BL ami minden évben van..
    Azon vitatkozni pedig hogy ki volt jobb kapus - felesleges, mert az első helyet tökéletesen megérdemelten Ronaldo foglalta el, a második és harmadik helyezettekre meg a kutya sem fog emlékezni. (De azért mi emléxünk hogy '60-ban Puskás lett a második ügye? )

Az elkeseredett Barcások pedig megnyugodhatnak, az idei szezont látva jövőre Messi könnyen befuthat. Pl Ronaldo előtt :)

A Reál szurkolók is megnyugodhatnak, ismét lesz aranylabdásuk.. mikor Ronaldo nyáron odaigazol. Sajna az van, hogy itt Manchesterben mindent elért, szerintem én is nehezen motiválnám magam innentől fogva, ő is így lesz.. Váltani fog.
  • Atti12
    /facepalm.
  • Cabell
    másodszor is, szívesen, hogy elolvastam a hozzászólásod:)
  • mate317
    az nem lehet hogy Van der Saar rosszul irányította a védelmet?
  • Cabell
    Én azt sem értem, hogy Casillas miért van az EB legjobbjai között...statisztikát nézni egy dolog, de Casillasnak dolga alig volt, Van der Sar viszont végig bravúrozta az egészet...a spanyoloknál talán az EB legjobb védelme volt, a hollandoknál az elitből talán a leggyengébb...amennyi lövésből kapta a gólokat (egyikről sem tehetett, talán egyet tudnék említeni) az arány olyan 10/1...

Casillas minden évben kurva jó, ez egy tény. De idén VDS elképesztően jó volt, nem rosszabb mint Casillas..
  • Rudee
    Hát igen, 50 éve, mikor a 2-3-5-ös felállás volt a menő akkor esetleg ki lehetett volna osztani a mai nézetek szerint az aranylabdát.
  • Oziris666
    Ezért kéne poszt szerint 1-1 aranylabdát osztani és kész!Lehetetlen egy 40gólt lövó csatárt összehasonlítani egy 40gólt megakadályozó védővel pl.
    Védekező középpályás már vagy 20éve nem kapott pedig a modern fociban az egyik ha nem a legfontosabb poszt... on -off
  • vmvr
    de ember, az aranylabda annak jár, aki az adott évben a legjobb teljesítményt nyújtotta. ez nem életmű díj. idén pedig egyértelműen ronaldo volt a legjobb.
  • Rudee
    Az ötlet nem rossz, de lehet jobb lenne ha nem is adnának ilyet. Annyi szempont van, amiből meg lehet közelíteni a kérdést, hogy csak na. És persze minden szempontból más és más a legjobb. Lehet, hogy CR tavaly iszonyatosan sok gólt lőtt pl, de arra nem gondolnak hogy a labdának oda is kellett jutni. Sok szerencsétlen csak gürcöl meccsről meccsre, adja sorra a jobbnál jobb labdákat, a babérokat meg más aratja le.
  • mate317
    Nos, sajnálom, hogy ő kapta a lasztit, én minden évben a világ legjobbjának adnám, függetlenül a trófeáktól. Szerintem arra lenne jó ez a díj, hogy mintegy képzeletbeli pecsét, ott lebegjen valakin a meccseken, és azt lehessen mondani: igen, most ő a világ legjobbja, úgy nézzék minden mozzanatát. Tömören a legügyesebbnél legyen mindig. Zidane-nál kellett volna legyen vagy 4 évig, ronaldo-nál is ennyit, és kb két éve Messi a világ legjobbja.

Az jelenlegi aranylabdát át kéne nevezni valami olyanra, ami az évben nyújtott teljesítményt jelöli, pl. Sikerlabda. Ez mondjuk elsőre snassz díjnak hangzik tudomD:
  • Darthmushroom
    ja bocs én nem járok oda.. ha ő oda jár akkor más:D
  • Rudee
    Pont azért, amiért a kollégád jár oda...
  • Darthmushroom
    nem tom h minek jársz ide?? realos vagy real topicba beszélj nem értem minek kell idejönni kötekedni. nem azért van ez a topic.
  • Rudee
    Casillas meg toronymagasan lett a Liga legjobb kapusa. Lehetne reggelig kontrázni...
  • Oziris666
    Van der Sar meg BL-t nyert ilyen alapon
    Casillas meg hát alibizett BL-ben eléggé
    Az h ki mennyi gólt kap se mérvadó,eb-n alig volt dolga,Akinfeev inkább volt az EB kapusa
    Az más kérdés h sztem egyik se való ilyen elökelő helyre...
  • Rudee
    Végülis Van der Sar EB-t nyert, nem?
    Casillasnak 6 meccsen 3 kapott gól, VdS-nak 4/4. Majdnem egyforma. Védési hatékonyságról ne is beszéljünk.
  • Oziris666
    Ha év végén az Oscart is ő kapja,akkor elmondhatja h tökéletes éve volt
    Amugy természetessen megérdemelte...
  • Cabell
    vicces amúgy, szerintem Casillasnál semmivel sem volt gyengébb IDÉN VDS...az EBn SEM....
  • Atti12
    És említsük meg a többi Manchesterit is :)

Rooney 13. lett 11 pontal
    Vidic 21. lett 3 pontal, holtversenyben Drogbával és Ramossal
    Van Der Sar pedig 24. lett 2 pontal, holtversenyben Van Nistelrooy al
  • Atti12
    Gratula neki, bármit is csinált a nyáron játéka alapján simán megérdemli :)
  • kulabácsi
  • Cabell
    hát ezt a hozzászólást tényleg megköszönheted, hogy elolvastam..:)
  • Matthew Prosac
    Az Aranylabda-szavazás eredménye:

1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 446 pont
    2. Lionel Messi (FC Barcelona) 281 pont
    3. Fernando Torres (Liverpool) 179 pont
    4. Iker Casillas (Real Madrid) 133 pont
    5. Xavi Hernández (FC Barcelona) 97 pont
    6. Andrej Arsavin (Zenit Szentpétervár) 64 pont
    7. David Villa (Valencia) 55 pont
    8. Kaká (AC Milan) 31 pont
    9. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) 30 pont
    10. Steven Gerrard (Liverpool) 28 pont

Nemtúlnagymeglepetésre.:)
  • mate317
    Messi jobb játékos, nem értem.
  • Cabell
    Gratulálunk a 2008as év, Manchester Unitedben futballozó Cristiano Ronaldo Aranylabdájához:)
  • Atti12
    tudom :)
  • Magic Boy
    Ha verjük a Fulhamet (illene) az elmaradt meccsen akkor 2 pont az az 5.
  • mate317
    Az elsőre én még pirosat is adtam volna neki, mivel látszott, hogy dühből rúgta fel, mert előtte nem tudta szabályosan szerelni.
  • kulabácsi
    mire adod fel a rendelést? :D
  • BADE
    srácok holnap feladom a rendelést,úgyhogy aki akar még rendelni ma szóljon rám
  • kulabácsi
  • Atti12
    5 pontra a Chelseatöl :)
  • Atti12
    Te se láttál mostanában MU meccset.. :) De a flémkeltőknek ellehet innen menni.