Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manchester United - Chelsea Community Shield

<Hírek a csapatokról:

Manchester United: A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Gary Neville még mindig nem épült fel teljesen a tavaly elszenvedett boka sérülésébõl. Rajta kívül sérülés miatt biztos nem lép pályára Paul Scholes, Louis Saha és Ole Gunnar Solskjaer, ugyan nem sérülés miatt de hiányozni fog a United keretébõl a két új szerzemény Owen Hargreaves és Anderson is.

Chelsea: A londoniaknál Wayne Bridge és Michael Ballack boka sérülése miatt hiányzik majd, míg Salomon Kalou a térdét fájlalja.

Jó hír a Kékek szurkolóinak, hogy Arjen Robben, Frank Lampard és Ashley Cole is egészséges így minden bizonnyal ott lesz a Wembleyben.

Keretek:

Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Bardsley, Pique, Simpson, Ferdinand, Vidic, Evans, Silvestre, Evra, Ronaldo, Fletcher, O'Shea, Carrick, Eagles, Giggs, Rooney.

Chelsea: Cech, Cudicini, Hilario, Ferreira, A Cole, Diarra, Sidwell, Essien, Lampard, Robben, Mikel, Malouda, J Cole, Drogba, Shevchenko, Ben Haim, Pizarro, Terry, Carvalho.

Manchester United - Chelsea Community Shield
Idõpont: 2007. augusztus 05. - vasárnap
Kezdõ rúgás: 16:00

A találkozót a Sport1 felvezetõvel együtt közvetíti 15:30 perces kezdettel!
John Cena
ennyi erõvel te is mert Inter😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
hát nem divat összes nagy csapatot bírom szinte egyikkel sincs bajom

kulabácsi
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

miket eredményeznek ezek e mekszorítások...<#vigyor5>
kulabácsi
mácsak a chelsea hiányzik😄
le tudtam írni a nevét helyesen😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

arsenal mu lol te sem vagy divat

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

kulabácsi
egészségetekre😊

köszönnyük szépen SMith-t :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Nani (Sporting), Anderson (Porto), Hagreaves (Bayern), és egy 9 éves ausztrál kölök

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
eddig kiket igazoltunk emberek?

A West Ham igent mondott

Carlos Tevez jelenlegi klubja, a West Ham United megállapodott Tevez képviselõivel az átigazolása ügyében, így a Tevez huza-vona valószínûleg véget érhet és a játékos végre az Old Traffordon folytathatja pályafutását. Tevez a hétvégén tér vissza nyaralásából és ha a liga is jóváhagyja, akkor Carlitos csatlakozhat a "Vörös Ördögökhöz".

A West Ham és Tevez képviselõi hosszas tárgyalások után végre megegyeztek és zöld utat adtak a játékosnak, hogy távozzon a "Kalapácsosoktól". A BBC értesülései szerint a játékos két évre megy kölcsönbe a Unitedhez körülbelül 2 millió font ellenében, ha a liga ezt jóváhagyja.

A Unitednek ezenkívül a két év letelte után lesz egy olyan opciós joguk aminek értelmében a játékost megvásárolhatják három évre 30 millió font ellenében. A Unitednél az elkövetkezendõ két év alatt megközelítõleg 4,5 millió fontot fog majd keresni Carlitos. A transzfert a hétvégén véglegesíthetik a felek, amikor Tevez visszatér szabadságából.

Nemrégiben úgy volt, hogy az ügyet a Legfelsõbb Bíróság elé viszik, ugyanis a West Ham nem akarta elengedni a játékost. Azonban úgy tûnik, erre nem lesz szükség, mivel a West Ham beadta a derekát és elengedi a játékost.

A pert egyébként Tevez "tulajdonosa", Kia Joorabchian és két cége, az MSI és a Just Sports indította a West Ham ellen, mivel nem tudtak megállapodni, hogy kit illet az összeg amit a Manchester United fizetni fog a játékosért.
soma22
magyarán azért reménykedhetünk mndannyian, hogy plusz kiadás nélkül megusszuk a pl gyönyöreit😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

PESFAN
Kicsit fura a levél de a lényeg kiszûrhetõ

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Na akkor én is bemásolom azt a levelet amit az Eurosport magyar fõszerkesztõje Szabó Mari küldött nekem.
Én az Emktv kábelhálózatán vagyok, ami újabban Digi Kft lett.
Õ ezt írta, bár a Digi Tv-re, de általában ugyanaz van kábelen is.

Kedves Viktor!

Mi azt az információt kaptuk, hogy a DigiTV szerzõdött Párizsi
központukkal - miután ez az õ illetékességük és nem a magyar sezrkesztõségé,
szerencsére és ott
láthat, hallható lesz magyarul.

Üdvözlettel
Szabó Mária
fõszerkesztõ

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Golyo69
Megkérdeztem a UPC-t lesz e nézhetõ az eurosport 2 nem csak a családi csomagban.....és ezt a választ kaptam....:

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

A médiapiac változásait - az elõfizetõi felméréseink és a technikai lehetõségeink figyelembe vételével - természertesen társaságunk is igyekszik évrõl-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az Eurosport 2 kábeles továbbításáról azonban jelenleg még nincs megállapodásunk. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint a csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének idõpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk elõfizetõinket. Türelmét és megértését köszönjük!

GGMU

Sir Alex Ferguson szerint a pocsék védekezés okozta a Vörös Ördögök vesztét tegnap este az Inter ellen, de összességében boldog, hogy a Serie A bajnoka ellen tesztelhetett a csapat. Az Inter David Suazo duplájával és Zlatan Ibrahimovic góljával 3-2-re nyert az Old Traffordon és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a manchesteriek hátsó alakzata mind a három találatnál jól besegített az olaszoknak.

Miután a United viszonylag könnyen letudta az Ázsia túrát, Fergie hálás Roberto Mancini együttesének a komolyabb kihívásért.

"Ez egy jelentõségteljes találkozó volt. Tudtuk, hogy a Távol-Keleten nincs olyan színvonal, mint ami ezen az estén. Szükségünk volt erre a mérkõzésre és a tempóra."

"Az Inter hozzáállására nem lehetett panasz, agresszívan szereltek és jól védekeztek. Ez az a típusú mérkõzés volt, ami nekünk kellett."

Gyorsan közeledik a Chelsea elleni Community Shield és bár Fergie nem elégedett az elsõ félidõben mutatott védekezéssel, a második játékrészben látott némi javulást.

"Az elsõ félben nagyon nyitottak voltunk és rengeteg labdát vesztettünk el. Ha így védekezel veszíteni fogsz, de az igazat megvallva ez jót tett a srácoknak, mert a második félidõben jobbak voltak."
Ferguson hálás az Internek

"Idõnként nagyszerûen játszottuk az egyérintõs focit, élvezet volt nézni és nem semmi dolog, hogy az Inter ellen ilyet meg tudsz csinálni. Összességében kijelenthetem, hogy elégedett vagyok."

"Szép támadó játékot láttam és ez az amire szükségem volt - nem cseréltünk, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy hol tartunk azzal a 11 játékossal. Lehet, hogy vasárnapra lesz egy-két változtatás, de tudom, hogy egy jó 90 perc áll a srácok mögött."
A „vörös ördögök” már fejet hajtottak az olasz bajnokcsapat elõtt
Pfff ezt a x@rságot...ÉS MOST AKKOR MIVA?! madrid is csúnyán kikapott.Senkit nem izgat fe a dolog...
totti10
a kép A:_S?DAS😄?

hajrá,lilák!

Scholes18
így van, ez csak felkészülési meccs, taktika próbálgatás stb..

Glory Glory Man United!!

penészthozópára
#6473: Hát ez bizony nagy szívás, elég ritkán szokott ilyen elõfordulni, de rohadtul felidegesített.Sajnálom, hogy kikaptunk, de tudom, hogy ez nem jelent semmit, hiszen nem a legacélosabb csapatunk volt a pályán.

One Love, One United!

penészthozópára
Mennyi lett a meccs vége?

One Love, One United!

passatgt
2-3 a vége

Rash87
Streamen keresztûl,de ez sem sokat ér...
Elsõ félidõt még csak-csak megtudtam nézni,a másodiknál már megszûnt az adás,szívás 😞

Glory, Glory Man. United!

milyen adás? hol?

Rash87
Azért az vicces volt,hogy 1-0 ide,aztán 21. percnél megszakad ez a rohadt adás,és mire jó lett,9 perc elteltével visszajön az adás,s 1-2... Nem akartam hinni a szememnek :|

Glory, Glory Man. United!

hajaj,kezd elszaladni a lóh
hopi-popi
1-3
Suazo

1-2
Ibrahimovic

25. perc
MU-Inter 1-1
Rooney, Suazo

van egy záradék, mi szerint visszavásárolhatjuk 😉

kár érte... 6év baromi sok

A spanyol bajnokságban szereplõ Villarreal megszerezte Giuseppe Rossit, a Manchester United húszéves olasz támadóját.
A rendkívül tehetséges amerikai születésû futballistáért - aki hat évre kötelezte el magát - tízmillió eurót fizet a klub.
Rossi 2004 júliusában szerzõdött a szigetországba, ám nem tudta magát beverekedni az együttesbe. Az elmúlt idényben a szezon második felét már a Parmában töltötte, ahol kilenc találatával oroszlánrészt vállalt a gárda bennmaradásában.
(MTI)

football without ultras is nothing

Rossi a Villarrealé!

mos mé'?<#fejvakaras>
én nem szeretem az õszibarit, mert az szõrõs, csak a nektarint szeretem<#wow3>

a perverz fantázijáját nekije<#idiota>
szõrös-e?<#zavart2>
mer az nem jó<#duhos2>

kulabácsi
akkor úgytûnik csak én nyalom a barackot:/

gabber_saviola
egyik kedves barátom egy nagy tv-szolgáltatónál van, és tõle jött az infó

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én is hallottam errõl
meg vegyük példának a SportKlubot, azt is betették

PESFAN
Honnan tudod ezt ilyen biztosan?
Bárcsak neked lenne igazad!

kulabácsi
hát nekem pl csak digitálisan lehet majd fogni, 1 tv-n amihez adnak dekódolót, havi +1200 Ft!!!

soma22
megnyugtattál, köszönöm!

gabber_saviola
szeptemberig minden szolgáltatónál ott lesz a csomagban

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
nekem sajna upc családi, és nincs benne

passatgt
nekem családi csomagom van, mégsincs eurosport2, de a hivatalos oldalon meglehet nézni helyekre bontva a csatornakiosztást

gabber_saviola
Saumámnak:
Fibernetnél vagyok ott már július 1-jétõl van, és semmi felár nem volt.

Golyo69:
elöbb említett tvszolgáltatónál a családi csomagban vagyunk, mivel az alapcsomag 2 999 Ft, a családi pedig 3 999 Ft. Nem hiszem, hogy havi ezer forint hazavágna bárkit is (1 személy egyszeri mozibelépõje popcorn és kóla nélkül), fõleg úgy hogy az összes sportcsatorna benne van.

Golyo69
családi csomagodvan van vagy alap ??
mert családiba benne van...

GGMU

soma22
upc-n keresztül, vagy hogyan?
én már párszor végigscrolloztam de nem találom

szerdán(aug.1)Manchester egy barátságos mérkõzésen játszik az Inter ellen.