Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én letöltöttem azt a sopcast nevû progit..amirõl lentebb beszéltünk...uttána abból átraktam windows media playerbe és nekem faszáúl megy...
GGMU
és mivel halgatod?
na Rooney-Nani csere, Rooneynak nem jött rendbe a lábfeje
am szinte csak mi támadunk, de vhogy elég lagymatag a játék
remélem a 2. félidõben már gólokat is láthatunk részünkrõl
remélem a 2. félidõben már gólokat is láthatunk részünkrõl
Akkor nálam van biztos a hiba...
De nekem néha-néha akadozott,a vége felé nem,de az elsõ 20 percben nagyon.
Rooneynak annyi helyzete volt,egyet be kellett volna lõni😊
De nekem néha-néha akadozott,a vége felé nem,de az elsõ 20 percben nagyon.
Rooneynak annyi helyzete volt,egyet be kellett volna lõni😊
Glory, Glory Man. United!
Eurosport 1 hang megy alatta :S 😄DDD
Nah jólvan, akkor hajrû Man.U!!! Nagyon köszi! (Amúgy nem azárt, de magyar hang miért nincs?😊 )
letöltöd a sopcast nevû progit, lehetõleg az 1.1.2 verziót, feltelepíted, rákatt és megy
itt egy pár adó amin megy a meccs az eurosport 2-õn nemjó a kommentár, de a sopcasten viszont minden jó
nekem faszáúl megy...én zenét hallgatok közbe 😄
bazz ha rooney áttudja venni akkor vezetünk 😄
bazz ha rooney áttudja venni akkor vezetünk 😄
GGMU
jahogy elnézést én helyi idõt néztem, most látom a livescoron hogy még nincs. megyugodtam
ha elkezdpdne... =(
nem tudok egy olyan oldalt ahol az élõ hang van csak vagy mind 2 de jó minõségben? És már nem megy a mecs?
köszi a linket, bár nekem a hang valami egész más nem is foci. akinek nem megy az más kodekkel próbálkozzon, nekem minden viszi tökéletesen (klight codec pack majdnem legújabb verzió)
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
ott van a makrókba különben!
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg
ott van a makrókba különben!
Glory Glory Man United!!
természetesen (mivel, h vasárnap van) ismét nem látom kedvenc csapatom meccsét 😞
Glory MU!
Glory MU!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
😄 nekem mondjuk eleve nincs hang alatta de úgy halottam hogy eurosport1 hang megy alatta akinek szól!
Glory Glory Man United!!
+ Csúszik a hang ha jól hallotam mert be nyomta az eurosport introját azt még megy aChelsea - Birningham és ez ismétlés asze mert már le van játszva a meccs!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
hm médijapléjeren kivûl nem lehet vmi más kulturált lejátszóba berakni?<#pardon1>#pardon1>
Glory Glory Man United!!
Sztem meg kezdjél vele meg barátkozni<#papakacsint>#papakacsint>

Már miért lennék idióta?
Van egy véleményem és kész.
Szerintem sokkal több jogom van kritizálni mint neked.
Ebben szinte biztos vagyok, hogy sokkal régebben vagyok fanatikus MU drukker mint te.
Igenis hangot adok ha nem tetszik egy-egy igazolás!
Vagy mindegyik elõtt hasra kéne vágódnom?
Szerintem lett volna más is Tevez helyett.
De szívem szerint annak örültem volna legjobban ha Smith végre megkapja az esélyt hoszabb távon.
A tavalyi szezon végén kifejezetten jó volt.
De elvették tõle.
Szúrkolok neki új csapatában.
Van egy véleményem és kész.
Szerintem sokkal több jogom van kritizálni mint neked.
Ebben szinte biztos vagyok, hogy sokkal régebben vagyok fanatikus MU drukker mint te.
Igenis hangot adok ha nem tetszik egy-egy igazolás!
Vagy mindegyik elõtt hasra kéne vágódnom?
Szerintem lett volna más is Tevez helyett.
De szívem szerint annak örültem volna legjobban ha Smith végre megkapja az esélyt hoszabb távon.
A tavalyi szezon végén kifejezetten jó volt.
De elvették tõle.
Szúrkolok neki új csapatában.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family