35611
-
pilboy #12649 ide épp terry-t akartam volna írni példának és hasonlóságnak.
jó, h nem írtam
pedig azt akartam írni, h ami nálunk vida, az chelsea-nél terry
de a tegnapi megmozdulása egyértelmű piros volt -
#12648 jah ideje lenne...pedig akkorát ordítottam h a fél világ hallotta sztem h gólt kapott a chelsea :| -
skristof #12647 les tuti nem volt, viszont cech tényleg fogta, más kérdés, hogy sztem a becsúszó cselzi játékos verte ki a kezéből.. necces
de ne legyünk telhetetlenek inkább éljünk a lehetőséggel végre -
#12646 én azt a gólt megadtam volna -.- -
skristof #12645 sztem jogos volt, a topikjukba is leírtam
de a lényeg a 0:0.. :) -
#12644 Jó lenne ^^ -
#12643 X elt a chelsea is. Ha hozzuk a két elmaradt meccset akkor behozzuk őket :) -
#12642 azt tegyük hozzá hogy tényleg viccesek manapság a bírók :D -
#12641 hajrá everton :) -
skristof #12640 Terry piroslap :) -
#12639 Járhatsz igen, csak tudomásul kéne venni hogy itt a szurkolói túlbuzgóság miatt olyan szavak röppenhetnek el más csapatokról ami téged sérthet, a törzsbázist pedig szórakoztja. etcetc
De ne kezdjük újból nem gondolom hogy csicska az inter ésatöbbi ésatöbbi csak itt mennek olyan dolgok amik lehet hogy egy nem manufannak nem szimpatikusak. -
#12638 én meg Interes vagyok és járhatok ide na ehhez mit szólsz?: D -
#12637 Te se sokszor látod játszani,az biztos :) -
skristof #12636 hát elég hülye vagy hogy finom legyek
szerb vére van, de sosem alattomos és durva -
pilboy #12635 agresszivitás és durvaság között óriási különbség van -
#12634 nem szokott? na ez vicc... a legagresszívebb állat,hogy finom legyek és nőies. egyébként rég láttam ronaldot ilyen formában,egész jól játszott. -
#12633 Jólvan, ennyi értelme volt a szaros klubvilágbajnokságnak. Kurvajó, tapstapstaps, ügyes vidic, ügyes mindenki..faszkivan ezzel, hogy mi van idén-- -
skristof #12632 ugyanakkor tök jogos
furcsa tőle, nem szokott ő ilyet :/ -
#12631 Súlyos árat fizethet fegyelmezetlenségéért a klubvilágbajnokság döntőjében kiállított Nemanja Vidic: a FIFA az UEFA kezébe adja a fegyelmi ügyet (hiszen az MU az európai szövetség zászlaja alatt játszott), a szerb hátvédet pedig eltilthatják három európai kupameccstől.
Az ellenfelét könyökkel arcon csapó Vidic nem nyilatkozott a United 1–0-s győzelmével záródó döntő után, Sir Alex Ferguson viszont igen – és nagyon nem örült a szerb „magánakciójának”.
"Azt az információt kaptuk, hogy ha eltiltás lesz, azt az európai kupákban kell letöltenie. A játékvezetőnek nem volt más választása, le kellett küldenie Vidicset. Buta dolog volt ezért piros lapot kapni" – mondta a szakvezető.
Vidic a piros lapért automatikusan egymeccses eltiltást kap, így hiányozni fog az Inter elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első, milánói mérkőzéséről.
Lassan a fél csapatot eltiltják... ez már vicces :D -
skristof #12630 jobb lett volna ha nyer az arsenal, de így is jó -
#12629 Ars-Pool X
Tökéletes :D -
#12628 Manchester United-Quito 1-0
nem sok de ezt találtam. Egyébként tényleg egy lol liga ez a klub-vb. -
pilboy #12627 olyan mint sulibn az ofö - osztályfőnök, csak megcseréltem 2 betűt :D -
#12626 Na jójó,így már oké akkor :) ezt a rövidítést nem halottam még. -
skristof #12625 összefoglaló? -
#12624 az miaz? :D -
pilboy #12623 ja, majd vki plíz egy öfót, köszi -
pilboy #12622 3/2
Community Shield:
Európai Szuperkupa:
Klub vb: -
#12621 Nem kötelező volt nézni!
Inkább menj vissza a Bristol City topikodba /poén:D/ -
#12620 vége ennek az értelmetlen hülyeségnek? am jeee champions of england, champions of europe, champions of the world:) -
#12619 Jó kis meccs volt :P -
#12618 Szépen fog mutatni a BL serleg két oldalán a vodafone kupa és a klub VB kupa :P -
#12617 no ez is megvan -
#12616 az volt bizony :) -
#12615 széép :) -
WartHogSon #12614 Park nagyon akar egy 11-est minden támadásnál felborul -
WartHogSon #12613 elég gyér most a támadójáték, látszik a kiállítás hatása -
#12612 Vidic piros :S -
#12611 ja tényleg, csak figyelmetlen voltam :)
meg elindíttottam az egyiket, azt vmi karácsonyi baszás volt meg zene :D -
#12610 -->Stream-ek<--