Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Holnap 17:00 Manchester United - Tottenham Hotspur

Nekem meg lett tök hirtelen,magától magyar Eurosport2-m <#wow2><#idiota>
kulabácsi
mikó lesz meccsünk?
idén még nem is láttam a fiúkat focizni, soha nem voltam itthon, vagy nem volt adás:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nem túl gyors játékos, de ez a helyezkedésével és a rutinjával jól tudja kompenzálni. nagyon kemény játékos, nem ijed meg a durva belépõktõl sem (nem durva játékos!). szeret felfutni a támadásokkal - amennyiben szélsõ védõként játszik -, beadásai nem a legjobbak. alacsony termete ellenére nagyon jól fejel
röviden ennyi
ha úgy teljesít nálatok az 1. évében, mint nálunk, akkor nagyon jó vásárt csináltatok vele

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Scholes18
aki tud egy frankó új bannert linkelje be plz!

Glory Glory Man United!!

John Cena
Hát remélem Anelkát ide hozzák szerintem jó játékos most asszme aBolton Wanderersben van

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mostmár biztos, az MTI írja:

A Real Madridhoz szerzõdik Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott labdarúgója. A 29 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 2011-ig szóló szerzõdést ír alá a spanyol bajnoknál, amely 12,5 millió eurót fizet érte.

A nemzeti csapatban 40-szer szerepelt klasszis 2004-ben érkezett a szigetországba a francia Paris Saint-Germaintõl, korábban megfordult a portugál Sporting Lisboában és a spanyol Valladolidban is.

football without ultras is nothing

Jó hír Anelka: "mu ba akarok igazoni!!!!!!"

De las glorias deportivas que campean por Espana va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no empana.

ffxi
De Heinze sem roszz focista, sõõt...

Fákjúal!

Evra jobb 😛

ffxi
De mért nem akar nálunk focizni Heinze? Nem SAF hibája, hogy állandóan lesérült 😛

Fákjúal!

hunbasser
na szóval:a marca is megírta már,és a goal.com-on is már lezárt transzferként közlik 😊

hivatalos oldalon még egyelõre semmi,de gondolom mostmár 99%,ezért szeretnék róla megtudni többet.tudom,hogy balhátvéd,és tud középen is játszani,de kíváncsi lennék,hogy tud-e nagyot alkotni,milyen a játékstílusa,stb.

ReaL MaDRid x siempre

😮

hja jólvan akkor<#idiota>
HunnernesKonge
nso.hu szerint valamint egyéb források szerint (madrid topikra hivatkoznék...) már aláírt hozzájuk. 12 millióért...
Forza Italia
Heinze a realba ment 12 M-ért.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Most újabban a Liverpoolhoz szeretne menni.
hunbasser
Heinzérõl tudtok nekem mondani pár dolgot?ugyanis nem túl sok MU meccset láttam a múlt idényben,és amikor láttam Heinzét játszani,akkor sem gyõzött meg nagyon,max volt 1-2 jó meccse,meg láttam egyet,ahol tényleg igazán jó volt,de a többi meccsen nagyon szürke volt.

csak azért kérdezõsködöm,mert állítólag leigazoltuk 12 millió €-ért.

ReaL MaDRid x siempre

logomühely ide írj ,és vlószínû csinálnak neked 1et
jah és 1 kis segítség kellene ien király avatarhoz ami nektek van,persze Nani-sat!aki tud segíteni az írjon ide vagy emailbe a [email protected] címre,kösz!

Császtok!
Elõször is mi vagyunk a címvédõk és azok is maradunk mer a 3 baki ellenére szarráverjük a Premier League mezõnyét,figyeljétek meg srácok!Másodszor remek játékosok igazoltunk és Tevez is kajak játékos,azért mer elsõ meccsén nem talált be nem kell átkozni mer belefog jönni ahogy tavaly is a West Hamben,remekül játszott és miatta maradt benn a csapat!Szolgáltunkra lesz az elkövetkezendõ 2évben és ha ugygondolják a vezetõk megveszik de ezt már tudjátok..szal MU 4ever,Glory Man United!
1ébként ha láttátok a Pool-Chelsea meccset akkor láttátok hogyajándék 11-est kapott a Cselzi,a bíró is beismerte h elcseszte,nade sok ember szerint lefizették a bírót...nemtom Torres szép gólt rúgott és segíthetett volna nekünk a Pool de már megint beleköptek a levesünkben..Nah mind1 a Szuperkupa már megvan mégppedig a Cselzi orra elõl vettünk el hatalmas játékkal,szal ott leszünk a bajnokságban is!Hajrá srácok!

Rash87
<#banplz>

Glory, Glory Man. United!

dienesoft
Topik 😄

rajkonnen92
mi ez?

Glory Man United Go Kimi Go

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Sir Alex Ferguson: Magunknak tettük nehézzé a bajnoki címvédést

Elismerte Sir Alex Ferguson az angol élvonalban szereplõ Manchester United vezetõedzõje, hogy a City ellen elveszített városi derbi után borzasztóan nehéz helyzetbe került csapata, hiszen az elsõ három meccsen mindössze két pontot szerezett, így nehéz lesz megvédenie a bajnoki címet.

A gyenge bajnoki rajtnak köszönhetõen az MU hátránya jelenleg öt pont a nagy rivális Chelsea-vel szemben.

„Saját magunknak köszönhetjük, hogy már a bajnokság elején ilyen nehéz helyzetbe kerültünk – nyilatkozta Ferguson miután vasárnap 1-0-ra elveszették a City elleni városi derbit.

„Magunkat hoztuk olyan helyzetbe, hogy ezután gyõzelmi kényszerrel kell pályára lépnünk – folytatta a skót szakember. – A Tottenhammel játszunk vasárnap. Az egy nagyon fontos mérkõzés lesz számunkra.”

A United 1992 óta a legrosszabb bajnoki rajtját produkálta, hiszen akkor az elsõ három meccsükön kétszer kikaptak és egy döntetlent játszottak a „vörös ördögök”, de akkor feltámadt a gárda és végül megnyerték a bajnokságot.

A bajnoki címvédõ egyébként mindhárom meccsén számos lehetõséget dolgozott ki, de a gólszerzéssel hadilábon álltak, hiszen eddig mindössze egyszer találtak be az ellenfelek hálójába.

Igaz, mentségükre szólhatna az, hogy Cristiano Ronaldo eltiltását töltötte, és a csapat három támadója, Wayne Rooney, Louis Saha és Ole Gunnar Solskjaer is sérüléssel bajlódik.

„Számos lehetõségünk volt és idõnként nagyszerûen játszottunk – tette hozzá a menedzser. – A helyzeteinket azonban elpazaroltuk, holott sok alkalmunk volt arra, hogy megnyerjük a mérkõzést.”

„Persze, volt sok hiányzónk, azonban ennek ellenére a helyzeteink és a labdabirtoklás alapján meg kellett volna nyernünk a meccset.”

„Ez az a pillanat, amikor bíznunk kell magunkban, és nem szabad összeomlanunk – zárta a mondandóját Ferguson, aki hozzátette a csapaton belül nincs pánik a rossz bajnoki rajt miatt.

igen, úgy gondoltam 😛
ott lesz a végén az elején
inkább az elején legyen a végén 😉
<#dumcsi>

inkább az eljén legyen<#vigyor3>
ott lesz a végén, nyugi
köszi

mi lesz veled mu?😄 nagyon ott van a csapat😄😄😄
vki egy összefoglalót plíz
köszi

így van, ne bántsd Tevezt, mert õ legalább csinál is vmit, sztem többet mint Rooney

Atti12
de azért azt se felejtsük el hogy a helyzetek többségét neki köszönhettük. Az már más tészta hogy azt az uccsót elrontotta 😞

Rash87
Nekem úgy nincs bajom vele,csak rohadt idegesítõ,hogy nem tudja,merre van a kapu 😞
Annyi helyzete volt,utolsóról meg ne is beszéljünk,annál tisztább helyzet nincs. De hát azt is kihagyta.

Forza Italia
Tevez jó focista és beis fogja bizonyítani. De egyedül elég nehéz. Rooney és Ronaldo nélkül meg fõleg.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

soma22
láttam sajna a meccset...egy csatárral nem lehet látványosan és jól focizni.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Rash87
Kössz a bíztatást Samu <#idiota>

Amúgy te a meccset is nézted? Vagy csak a román hangot hallgattad? 😄

soma22
hátte hülyevagy...

csatár kellene még, mert ez így szegényes lesz.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Rash87
Elég gyenge a csapat.
S még mindig azt mondom,Tevez nem ide való,most rögtön visszamehetne oda,ahonnan jött,meg egy kis földet is rászórhatnának <#idiota>

dienesoft
Tevez a kapunál áll. Az ellenfél kapujánál. Schmeichel nem rá figyel, 1 méteres üres terület. Jön be a labda, ráfejeli és oldalt találja el a kapufát.

Golyo69
a lényeg az hogy kur.a közelrõl kihagyta 😄

GGMU

Atti12
vége 😞 kár pedig jól játszottunk.

Golyo69
véggeee a francba....vmit ki kell találni SAF-bak de gyorsan...

GGMU

dienesoft
Vége...

passatgt
akkor most honnan fejelt és hova?😄

dienesoft
Tevez 1 méterrõl kapufát fejelt szögletbõl. Senki nem volt elõtte.

Golyo69
tevez 50 cm rõl mellé fejelt

GGMU

Golyo69
lol feljott vandi is 😄

GGMU

passatgt
mi történt?

Golyo69
hát ilyen nincs tevez...hihetetlen...

GGMU

dienesoft