Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bl csoportból tovább kell jutni, de a kijev meccs se lesz könnyû, roma elle pedig presztizs csata

ole nélkül elég soványak vagyunk, jön egy sérüléshullám és baj van. no de tlán megoldjuk, bizalmat adok 😊

football without ultras is nothing

róma most nagyon fel fogja magát szívni ellenünk, kemény lesz
a portugálok ellen mindig nehéz játszanunk, az is nehéz
kijevben csak a hideg lehet az ellenfelünk

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
xDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

soma22
jó lesz ez, a továbbjutás megvan😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

HunnernesKonge
Szerintem meg megint egy hét-ig maradnak 😛
kulabácsi
rómával komoly gondunk lesz:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kaplartom
Sztem a Rómával idén tartanotok kellene... 😊

róma<#idiota>

<#taps>
HunnernesKonge
Hivatalos!
F Csoport:
Manchester United
A.S. Roma
Sporting
Dynamo Kijev
MU
Bremen
OM
Rosenborg

ez a kívánságom 😊

Rash87
Thx az infót 😉

Glory, Glory Man. United!

HunnernesKonge
Eurosport 1 adja élõben.
Rash87
Remélem adja az ES1 vagy 2.
Kiváncsi vok,thx.

Ma sorsolnak a BL-ben

18 órától Monacóban tartják meg a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. Antonio Puerta tragikus halála miatt elhalasztott AEK Athen-Sevilla mérkõzést jövõ hétfõn pótolják (a spanyolok az elsõ meccsen 2-0-ra nyertek), így egy csapat pontos kiléte még nem ismert.

A 32 csapatot a szokásos négy kalapba osztották fel, elõzetes erõsorrend alapján. A sorsolásnál nem kerülhetnek össze azonos országból érkezõk csapatok.

A BL elsõ játéknapja szeptember 18-án lesz, míg a csoportkör befejezõ, 6. fordulóját december 11-12-én bonyolítják majd. Tavasztól a csoportokban az elsõ két helyen végzõk egyenes kieséses rendszerben próbálnak eljutni a május 21-i, moszkvai döntõbe, míg a harmadikok az UEFA Kupában vigasztalódhatnak.

A kalapok a következõképpen festenek:

1. kalap:
AC Milan (olasz), FC Barcelona (spanyol), Liverpool FC (angol), FC Internazionale (olasz), Arsenal FC (angol), Real Madrid CF (spanyol), Chelsea FC (angol), Manchester United FC (angol)

2. kalap:
Valencia CF (spanyol), Olimpique Lyon (francia), FC Porto (portugál), Sevilla FC (spanyol) vagy AEK Athen (görög), PSV Eindhoven (holland), AS Roma (olasz), SL Benfica (portugál), Werder Bremen (német)

3. kalap:
Celtic FC (skót), FC Schalke 04 (német), VfB Stuttgart (német), FC Steaua Bukarest (román), PFC CSKA Moszkva (orosz), Sporting Club de Portugal (portugál), S.S. Lazio (olasz), Olimpique Marseille (francia)

4. kalap:
Rangers FC (skót), FC Shaktar Donyeck (ukrán), Besiktas JK (török), Olympiacos CFP (görög), FC Dinamo Kijev (ukrán), Fenerbahce SK (török), SK Slavia Praha (cseh), Rosenborg BK (norvég)
dienesoft
Soha. 😊

John Cena
Bocsi fiúk párszor már fel lett ez téve de Eurosport ot neteh ho llehet nézni?? (ahol csúszik a hang) és media playerbe nyitja meg !

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
az volt a jó év!😊

kulabácsi
hát igen ezt a meccset, és ezt a gólt soha nem felejti el egyik MU szurkoló sem

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

John Cena
köszi

persze, még augusztus 31-én éjfélkor zárul be

Köszönünk mindent OLE!!!
A bajnoki címeket, a BL-serleget, az angol kupagyõzelmeket, a góljaidat, gólpasszaidat, és azt, amit a CSAPATért és a fanatikusokért tettél!

oollléééééé olléé olléé olléé! ollléééééé oolllééééééé! 😊

ige ige énis így vélekedek.ugyhogy nem kell még temetni a csapatot
kulabácsi
hát nistelrooyt én soha nem csíptem, szal nem sírok érte😄 össze fog érni idén is a csapat, csak várni kell még kicsit

John Cena
hülyék ezek😛😄

Zenszkij
Még tart. Sztem már nem fognak venni senkit, és ez így nagyon gyér. Minek kellett anno eladni Nistelrooyt. ÁÁÁÁ

soma22
nagy kedvencem volt a babaarcú gyilkos...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

John Cena
vegyék meg Anelkát!😄 még tart az átigazolási szezon?

Zenszkij
Anderson is jó csatárnak...

John Cena
ÁÁÁ fenébe is!

kulabácsi
😞

csm
én spec a soccerneten

BMW 325 iX Rallye Car :)

manutdfanatics

"A United szurkolók nagy kedvence, Ole Gunnar Solskjaer kénytelen visszavonulni hosszantartó térdsérülése miatt." - jelenti a Sky Sports.
DONGUBA
ezt hol olvastad????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csm
!!Solskjaer visszavonult!!-térdsérülése miatt,3csatár van már csak, Tevez,Rooney, és Saha. Rosszul kezdõdik a szezon a MU-nak.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Rash87
Tevez megint azt se tudta,hogy a pályán van <#idiota>

Amúgy egyértelmû h Nani-é a gól,attól hogy Tevez hajszála beleért... 😊

Zenszkij
Sir Alex szerint Tevezé a gól. Hülye ez, hagyjuk már...

Atti12
nah látom nyert végre a csapat! Ideje volt egy gyõzelemnek 😊

Tevez is befog illeszkedni hidjétek el és itt is ontani fogja a gólokat mint a West Hamben^^ Go MU!!!!

köszi szépen<#law>
ezt már szeretem!
hazaérek, nyertünk, és vár az összefoglaló 😛
köszi
Nani vmi hatalmas gólt lõtt. végre nekünk is sikerült a nyögvenyelõs gyõzelem, nem csak a chelsea-nek, arsenalnak

Zenszkij
Bõdületes nagy gólt lõtt ez a Nani!!! Ha végre beér ez a csapat az idényre menni fog a szekér, csak hátul ne legyenek nagy sérülések és Rooney is összeszedhetné magát, meg Tevezke...

Scholes18
végre MU gyõzelem így már nagyon nagyon jó hétvégém van! <#vigyor0>

Glory Glory Man United!!

Nah srácok,végre megvan az elsõ gyõzelem,szép volt Nani fiam!A baj csak az h ezzel van 5 pontunk a chelseanek pedig 10 :S , de hát ezt a mi javunkra fogjuk fordítani!GO MU!!!!

Rash87
Én csak azt mondtam,amit a kommentátor is mondott.
De sztem is egyértelmû h Nani lõtte 😛

Másik,hogy tv-n néztem,kb. 8* megmutatták azt a helyzetet,mikor Brownak a kezérõl ment ki,állítólag 😊 De lehetett látni,hogy nem kéz volt. Vagy nem teljesen 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Golyo69
hát látványos helyzet ??!! 😄
volt vagy két három meleg helyzet..Ferdinand a gólvonal elõtt 30-40 cm-rõl mentett meg egyebek 😄 meg volt egy kezezésünk de hála nem adták a 11est 😄 pedig kéz volt 😄 rövide ennyi 😄
megvan a 3 PONT 😄 ez a lényeg 😄

GGMU

Golyo69
Nani lõtte..tevez beleért én láttam de csak súrolta 😄

GGMU

John Cena
köszönöm amúgy más semmi? látványos helyzet?😄

Rash87
Sztem Nani.
Azért sztem,mert állítólag Tevez hozzáért(bár én nem láttam),én Naninak adnám,Tevezrõl még mindig ugyan az a véleményem 😊)