35611
-
#33409 Hillsboroughra emlékeznek -
#33408 srácok mi ez a 15:07-es(londoni idő szerinti) kezdés minden angol meccsen???
ennek van valami jelentése? -
#33407 Mivel volt az "gólra törőbb", hogy a kapott gól után ugyanúgy szélre kipasszoltátok, onnan jött a beadás, ami egészen addig teljesen eredménytelen volt, mert a United játékosok végig uralták a fejpárbajokat, épp akkor Evra lemaradt és úgy fejelt gólt Mandzukic. Pillanatnyi kihagyás a védelemben. Miben gólra törőbb ez, mint gyors, rövid passzok a 16-oson belül, ami szerintem sokkal veszélyesebb, legkövethetetlenebb, és folyamatos nyomás alatt tartja a védőket. Ebben volt jó mindig is Pep.
Szerintem az egyenlítő gól nem azon múlt, hogy a Bayern akkor jobban felpörgette a támadását, ugyanaz történt ami előtte is, a beadásból született fejes meg inkább a mi hibánk, mert levegőben jobbak voltunk, tehát ott eleve kevesebb eséllyel tudtatok volna megverni. Nem volt akkora ritmusváltás egy esetben sem, ami törvényszerűen gólt eredményezett volna, ha úgy játszotok az elejétől. Megkockáztatom, hogy ha Büttner és Evans kap helyet a védelemben, akkor nincs 3 gólotok. Jól volt megszervezve a védelem, de Vidic és Evra már nem képes felvenni a tempót ilyen szintű játékosokkal, mindhárom gól rajtunk ment el. -
#33406 Idén szar a MU, ezt tudom,olvasom a szurkolói véleményeket meg látom a tabella és egyéb sorozatokba az eredményeit, de nem is erre céloztam.
Guardiola egy alapvetően nem működő taktikát választott, mert ha a jelenlegi világ legjobb csapata ellen egy kivételesen soha nem látott rossz MU partiban van és irányítja a meccs ritmusát, az nem megengedhető és nem fordulhatna elő.(az más kérdés hogy jól reagált a csapat amikor kellett, de ez nem téma)
-
cabell2 #33405 bocsi, hagyjuk már ezt. nem látod a kontextust? amikor az ellenfél csapatának 5 az 1hez volt az esélye kb, teljesen lényegtelen ilyen elemzésekbe belemenni. Láttál már idén MU meccset, elmondhatatlan tötyörgést, 95 beívelést egy meccsen, 15 utolsó másodpercben eladott győzelmet, rekordmennyiségű vereséget, hetedik helyet? Ha egy lufiról bepattanó labdával megy tovább a MU azzal is teljesen elégedett lett volna mindenki, a teljes angol szaksajtót is beleértve. Nem most mondassz újt azzal, hogy Moyes nem egy nagy durranás. -
#33404 de az első meccsen is mindössze 10 perc-ig volt előnyötök.
nyilván azért mert mind 2 esetben a csapat azon nyomban kapcsolt,jól reagált és mienst hátrányba került feladták a lassú,körülményes passzolgatós játékot és átálltak a gyors,lendületes és gólra! törő játékra.
Szerintem ez döntött. -
Zenszkij #33403 Ha nem egyenlít ki a Bayern olyan hamar, bármi is megtörténhetett volna, maradjunk ennyiben. -
#33402 Pedig pont hogy akkor nem volt semmi lehetőségünk mikor folyamatosan körbepasszoltuk a tizenhatost, ez látszott hogy nem működik, de guardiola csak azért is ezt nyomatta.
Amikor lett volna lehetőség egy-egy gyors támadásra szándékosan lefékeztük az akciót.
Amikor megkaptuk az első gólokat az után szinte rögtön váltott a csapat és egy jóval gólra törőbb gyors klasszikus bayernes játékra állt rá, ami mind kettő esetben viszonyalg gyorsan eredményre vezetett és jóval veszélyesebb lettek a támadásaink.
Én így láttam.
Ha az első perctől kezdve eleve ezt a játékot játszottuk volna, akkor nem hiszem hogy működött volna moyes taktikája olyan sokáig mint a lassú passzolgatós játék ellen.
persze lehet hogy hamarabb gólt is kapunk, de hát így is 2 gólt kelett volna normál esetbe kapnunk(wellbeck gólja szerintem teljesen szabályos volt...) az első mérkőzélen, akkor egész más lett volna a müncheni meccs ha előnyből kezdhetitek, szóval annyira nem vált be ez a óvatos játék mert így is kaptunk 2(3) gólt a két meccs alatt. -
#33401 hehe -
#33400 Guardiola bukta el, mert Moyes lefojtotta az egész eddig hatékony Bayern erőfocit. 70-75%-os labdabirtoklással, 25 lövéssel sem sikerült kaput eltalálni a gólig, körbe passzolgattátok a 16-ost, de eredménytelenül. A támadások végig lendületesek voltak, nem tört a középpályán, labdaszerzés után azonnal a kapu előtt voltatok, úgyhogy nem értem miről beszélsz. Ez egy jól összerakott védelem volt, az egyik legjobb idén. Azonban mindhárom gólotoknál a védelmünk mulasztott, és ez megbosszulta magát. Ennyi a különbség a 2 csapat között, a Bayern sokkal erősebb, és minőségibb kerettel rendelkezik, esélyünk csak úgy volt, ha taktikában verünk meg titeket, és sikerült. 4:2 összesítettben? Ne viccelj! Tudod te mi történik ezzel a csapattal idén? Ez több, mint elfogadható, még Sir Alexnek is az lett volna.
Fociban nincsen ha. Ha Welbeck az első meccsen nagyobbat emel, ha Rooney tegnap ajtó-ablakban a kapuba gurítja a labdát... -
#33399 Roo nem baj h kezdet de le kellet volna cserélni... Fletch<>Borsó csere WTF volt... utána is Welbeck jön le WTF??? esetleg hozza be Rio-t és akkor Jones felment volna Fletch helyére.. de simán a középpályáról le embert úgy h addig is alig volt nálunk labda... utána is a szarul játszó Roo helyett kellett volna Janu és Welbeck mehetett volna középre... -
#33398 Igen, csak sajna Moyes nem merte ezt meghúzni, meg azt sem, hogy Chicha kezdjen Rooney helyett és akkor Kagawa mögötte játszhatott volna, Welbeck meg a szélen. -
#33397 Kicsit nyugodtabban, azért zavaró h Evra rúg egy bomba gólt, utána meg kétszer úgy lemarad a helyéről mint az állat és onnan kapunk két gólt. sajnos Ő is kiöregedett és a védekezése már nagyon a 0 felé húzz. Más fórumon sokan jobban örültek volna ha Büttner kezd mert az első meccsen egy két hibától eltekintve sokkal jobb volt mint Evra szokott. -
cabell2 #33396 szerintem mindenki aláírta volna ezt a forgatókönyvet előre a sorsolás után. Picit azért bosszantó, hogy ha már sikerült így túlszárnyalni magunkat, akkor nem hoztunk ki többet, mert lett volna rá lehetőség. -
#33395 Richards-ot én is szívesen látnám piros mezben, csak éppen londoni lakhellyel.=D
Amúgy sajnálom az MU-t, de valljuk be, hogy merész vizekre eveztünk (igen, én is), azzal a reménnyel, hogy kiejtheti a Münchent. Látható, hogy mennyi kell nekik ahhoz, hogy ritmust váltsanak és megfordítsák a meccset. Ez a képesség az, ami a többi csapat fölé emeli őket az egész világon. És ezért vérzett el ismét a Barcelona, mert képtelenek átlépni a saját korlátaikat és ritmust váltani.
De azért szép volt, így is túlszárnyalta magát az MU a BL-ben az idei szezont tekintve. -
cabell2 #33394 nem látja ő sem a kontextust, ez ugyanolyan elemzés volt, mint amikor Hegyi Iván áradozott, hogy hát a Bayern mekkora fölényben van a United elen.
Én is büszke vagyok, a gyors egyenlítés böki a csőröm, ahogy mindenkiét, ez talán az egyetlen dolog amiért kérdőjelek maradhatnak bennünk, hogy mi lett volna, ha... -
#33393 Egy kis érdekesség:
"Ez volt David Moyes 50. mérkőzése az MU kispadján. Az 50 meccsen 50 különböző (!) kezdő tizenegyet küldött fel a pályára." -
#33392 Grat a továbbjutásért, többit nem részletezném. Én az idei bl szereplésünkre büszke maradok és leszek. -
#33391 Nem akarok ide trollkodni, de mielőtt annyira felértékelitek Moyest nagy hirtelenjébe, ha megnézitek mind a 2 meccset ezt guardiola bukta el, a tili-toli guardiola taktika teljesen hatástalan volt, lényegébe helyzetünk se volt nagyon, az sem véletlen hogy mindkétszer ti szereztetek vezetést és hogy mind a kettő esetbe viszonylag gyorsan egyenlítettünk, mégpedig azért mert a meddő körbepasszolgatás helyett lendületes,gyorsa és gólra törő támadó játékra váltott viszonylag gyorsan a csapat.
Gyakorlatilag csak akkor volt a bayern veszélyes mikor feladta ezt a meddő passzolgatást.
Ha alapból így áll ki guardiola, akkor szerintem simább dupla győzelemmel juthattunk volna tovább.(főleg ezen a meccsen kellett volna, hisz látszott hogy kint sem működik ez a játék)
-
#33390 csóri moyesnak szar lehet h a drukkerek egy része szétoltja..1 év kell az átalakuláshoz minimum de nem az a fajta ember aki feladná
-
cabell2 #33389 agreed -
#33388 Iszonyú büszke vagyok a csapatunkra!!! Ezen a két meccsen látszik, hogy ha jobb lenne a keretünk és azokat a hiányposztokat pótolnánk esélyesei lennénk bármilyen kupának. Moyes számomra bizonyított, hogy itt a helye, egyben nem értek egyet: Rooney elvileg "akart" játszani... Mióta ő dirigál? Totál felesleges volt beinjekciózni emiatt, semmit nem tudott csinálni. Isten adja, hogy tudjunk nyáron minden szükséges posztra igazolni, mert akkor szép jövő évünk lesz! -
#33387 Jobb volt ez a Bayern, nincs kétség, de emelt fővel estünk ki, sokkal többet hoztunk ki ebből a párharcból, mint azt mindenki várta, én emelem kalapom a csapat előtt.
Sajnálnám ha jövőre nem indulnánk, ezért remélem bajnokságban is mindent megteszünk a hátralévő fordulókban. -
#33386 Ez Rooney-n el is szállt.... 10 méterről nem tud eltalálni 1 kaput :D
Csak teng leng a pályán, Wellbeck meg kifutja a lelkét,ez a különbség. -
#33385 nemönző robben csak gólt lőtt egy kis szerencsével... (sajnos) -
#33384 most kéne még egy gólt rúgni -
#33383 mire leírtam... -
#33382 bevarrta :D -
#33381 AZ IGEN! -
#33380 A védelem nagyon össze lett rakva, de mi állunk kiesésre, és nem látom hol tudnánk ilyen kevés labdabirtoklással átjutni a bajor védelmen. Kontrák is kevesek, mert legalább ilyen jól zár területeket a München is, és a legtöbbnek elpasszolás a vége. -
#33379 Eddig jók vagytok! Hajrá! -
halleck #33378 Arra kíváncsi lennék, hogy aki azt mondja, hogy Moyes sokkal modernebb játékot akar játszatni, az leírhatná, hogy miben látja ezt.
A védekezésünk különben viszonylag rendben van most a meccsen, de a második félidőben gólt kell szerezzünk. -
#33377 Elég fegyelmezett a védekezés. -
#33376 http://allfon.tv/?id=19#11
megvan :) -
#33375 vki szaggatás mentes stream? -
#33374 Mai kezdő: De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick; Valencia, Rooney, Kagawa; Danny Welbeck -
#33373 Én bizakodó vagyok, de ez már megszokás ahogy közeledik a következő meccs mindig egyre jobban bízok mert csak mi vagyunk a Manchester United. Tisztes helyállás nálam már volt ha 4:0 essünk ki se fogok szégyenkezni, esélyünk szerintem van főleg a sok német hiányzó miatt.
Abba meg egyet értek mintha valami változott volna Moyesnál mióta ez a rengeteg sérült van és nem tudja a 442t játszatni. -
#33372 Reális tippem 2/3:1 a németeknek. Moyes azt mondta teljesen más taktikát fog Münchenbe vinni, vagy bejön, vagy nem. Tisztes helytállásban bízok megint csak. -
#33371 Moyes nállam egyer inkább bizonyít.
Az egyértelmű, hogy sokkal modernebb focit akar játszatni a csapattal, mint SAF-de ehhez még nincs minden embere, hogy eredményes is legyen vele.
A nyáron elsősorban védő kell és a többi esetleges igazolás csak ráadás lehet.
Micah Richards el akar jönni a Citytől olyan csapathoz, ahol több játéklehetőséget kap.
Én ésszerű keretek között mindent megtennék, hogy hozzánk kerüljön.
Más:
Ma este szerintem akkor van esélyünk, ha kibírjuk az első félidőt kapott gól nélkül, mert a Bayern a hazai közönségétől hajtva biztos nekünk fog esni.
-
#33370 99% hogy a Real lesz idén az egyik döntős, de legyen így, ha tavaly német döntő volt, idén legyen angol :) Bár szenzáció lenne már az is, ha továbbjutnánk a Münchenen, nem ha még döntőig mennénk.