35611
-
#33449 viccen kívül, pár hónappal ezelőtt a Fourfourtwoban volt egy cikk, ami Moyesról szólt, és valaki az Everton környékén megemlítette, hogy sokan nehezteltek Moyesra, mert túlságosan kishítű volt, mindig megelégedett a középszerrel, habár olyan játékosok voltak alatta (Fella, Baines, Mirallas, Jelavic, Pienaar, Arteta stb.), akikkel magasabb célokat is el lehetett volna érni -
#33448 akár cska ezt a 2 és fél percet megmutathatnák Moyesnak és azzal le is léphetne innen. szégyent hoz a csapatra... -
#33447 ma 10kor az m2n
-
sempronius18 #33446 Még a végén kiderül, hogy az Everton eddigi gondja is Moyes volt, nélküle lett volna nekik jó pár BL főtábla az elmúlt években. :D -
#33445 Kőkemény nulla ez a mai produkció, 100%-ban Moyes hibája. Ráadásul pont az Everton ellen, röhej. -
#33444 Moyes mindig megtud lepni... máskor ezzel a kezdővel mostanában szinte parádéztunk idegenbe... most meg azt se tudjuk merre vagyunk arccal, egyetlen komoly helyzetünk sincs hiába a magas labdabirtoklás -
#33443 Érthetetlen, hogy Moyes saját excsapata ellen képtelen hatékony taktikát pályára vinni. Bár 8 védő ellen nehéz helyzetet kialakítani, de azért a Mata-Kagawa-Rooney trió tudna kreativitást vinni a támadásokba. 2 kontra támadás, 2 védelmi hiba, ez megint mi? -
#33442 ohh igen 2:0... Büttner alig ragadt be... -
#33441 nani fantasztikus.. nem értem h miért kezdett... végül is 100 éve nem nyert de kezdeni kell egy ilyen meccsen... adná az isten h sikerüljön eladni -
#33440 Bravo Jones szép védés.... -
pilboy #33439 gyors ellentámadásokra igencsak hangsúlyt lehet fekteteni, csak ne kapjunk gólt :)
érdekes=meglepő
ugyebár főleg fellaini miatt, meg azért danny jó formában van -
#33438 nekem bejövős a kezdő. ezzel a támadó szekcióval meg középpályával elég tetszetős is szokott lenni a játékunk -
pilboy #33437 érdekes a kezdő, kicsit aggasztó, h nincs bekk a padon... -
pilboy #33436 ez eddig az idényig okés... de mi lesz, ha nyáron mi is bevásárlunk?
egyébként én is pluszegyezem -
#33435 +1 -
pilboy #33434 aztán ha esetleg jövőre bajnokok leszünk (adja isten) moyes-szal, az ilyenek az elsők, akik recskáznak rá és marha büszkék és nagyképűek -
#33433 "Nehogy nyerjünk már baszki. :(
Mekkora lenne, hogy #MoyesOut-ot kétszer leszopatja az Everton és előttünk is végeznek a tabellán. Ezt érdemli ez a pöcs, szóval gyerünk Everton!!! "
vérbeli szurkolói mentalitás... nem értem az ilyen minek szurkol még nekünk -
#33432 Inkább lenne bajnok a Chelsea vagy a City -
#33431 Eddig a hétvégén csak 1 csapat nyert hazai pályán, gondolom most jön majd a 2. :) -
#33430 hát tényleg ritka nagy öröm h lesz meg lesz a 19. nekik... többi még 100 év múlva se érne utol minket kit érdekelne ha nyernének -
#33429 én meg pont hogy szurkolok nekik! nehogymár az összevásárolt szarok legyenek a bajnokok! minden olyan meccsen ahol kikap a real a barca a city a psg és a chelsea illetve a monaco ugrándozok örömömben! go pool! -
#33428 no comment.. az év játékosa...
Suarez -
pilboy #33427 egyébként tök furcsa, szokatlan, h nem vagyunk ott a végelszámolásnál a ki-ki meccseken -
#33426 na ne már bajnok lesz a pool.... inkább legyünk tizedikek de ők ne legyenek már bajnokok.... mi még top 4be se ők meg bajnokok ettől rosszabb szezon nem is lehetne.. -
#33425 nem tudom sztem nem ti vagytok azok ahol nagyon aggódnának az árak miatt:D
-
pilboy #33424 még a vb kezdete előtt jó lenne nyélbe ütni az igazolások nagy részét, h ne legyenek még magasabbak az árak -
pilboy #33423 kellene mint a falat kenyér -
#33422 hát én is remélem. -
Egy védő, aki jól bánik a labdával és még beadni is tud!
Reméljük tényleg a miénk lesz!!! -
#33420 Vezették a bajnokságot is még februárban, ha télen jól igazoltak volna, akkor talán tartani tudták volna a helyüket tavaszra is. -
#33419 Szép lenne. De kérlek az Arsenalt ne sorold az erős csapatokhoz. -
#33418 Everton kikapott, ha hozzuk a meccsünket, meg utána a Norwich ellen is, akkor 3 pontra jövünk fel tőlük, és nekik még lesz többek között egy City meg egy S'oton is terítéken.
5. helyre befuthatnánk, ami szvsz új menedzserrel egy ilyen erős tabella mellett(Pool, Chelsea, City, Arsenal) már nem nagy szégyen. BL hely nem lenne, de EL Moyesnak jó tapasztalat lenne első körben. Matematikailag 4. is összejöhetne, de annyira már nem fognak leereszteni az Ágyúsok.
Mindenesetre húzzuk meg ezt a hátralévő pár meccset. -
#33417 +1 -
#33416 Videó alapján komoly, de jutubénak nem hiszek, ott Zaha is sztár volt :) Mindenesetre tényleg kellene már egy ilyen utánpótlás a középpályára, több értelmét látnám, mint Kroosnak, de megint egy méregdrága portugál zsákbamacskát venni, hát... -
#33415 Az akadémiánkon ott vannak a tehetségek:
5 fiatal akikre figyelnunk kell -
#33414 mMg a mozgása is full olyan mint Yaya Tourének. Ha hasonló kaliberű játékos lesz mindenképp jól jártunk vele. -
#33413 22 éves játékos nekünk szükségünk van egy ilyenre Carrick utódaként.
Az árát én is sokallom, de nem nagyon van jobb aki elérhető lenne a posztján és egy nem BL résztvevő csapathoz el is jönne.
A Sportingal jó a kapcsolatunk így lehet, hogy jóval olcsóbban is megszerezhető.
A csapat gerince kiöregedett.
Új csapatot kell építenünk ami nem megy olcsón.
Ha nem nyerünk az Everton ellen akkor játszon a jövő csapata és a tehetséges fiataljaink.
A jövő csapata most nálunk kb.:
------------------- De Gea ------------------
Rafael, Evans, Smalling, Büttner
------- Fellini, Jones/Cleverly -------
----- Kagawa, Mata, Januzai --------
--------- Rooney/Wellbeck---------------
A csapatnál a max. 28 éves játékosainkat vettem figyelembe.
Ezt kell erősíteni.
William Carvalho egy ilyen erősítés Fellaini mellé és akkor Jones mehet vissza védőnek. -
#33412 elméletileg a liga legjobbja idén, ilyen Yaya Touré felépítésű meg stílusú játékos. az árát én is sokkalom de hát arra fele nagy divat ez a min. kivásárlási ár a szerződésbe. Ahogy olvastam a Sporting nagyon sokat köszönhet neki idén így h 2. helyen állnak. videók alapján védekezésben és támadásban is jól játszik. -
#33411 "Manchester United 'agree £35m deal' for Sporting star William Carvalho"
-
#33410 aha
kösz