Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
ott a pont,sry. a kommentátort figyeltem a visszajátszásnál, leragadtam egy pillanatra.

No one can stop Death!

Darthmushroom
44 beadás egy félidõ alatt 😊 0 gól...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

attiGT
Fletcheren. Amúgy minden vereségünk után megkérdezem, hogy van-e ennél lejjebb és mindig megcáfolnak, hogy márpedig van 😄 az a leggázabb, hogy meg sem vagyok lepõdve, mérges sem tudok már lenni. Ugyan azt a játékot játszunk egész évben és más eredményt várunk. United crosses: X, failed: X.....

minimize
tök nem Rooney-n,hanem Carrick-en ment el,de hagyjuk.

No one can stop Death!

legalább volt 1 helyzetünk végre
Darthmushroom
lol majdnem 0:2

azt nem értem, hogy hogy vagyunk hetedikek, az az érzésem hogy akármikor forduló van, kiszopunk.
Egyébként tök szép h nincs az ellenfélnél a labda, de nincs más taktikánk, mint kitenni a szélre, aztán bekúrni középre, ahol egy két méter nyolcvan centis óriás van, meg gondolom a többiek sem kicsik...Mata helyett bárki játszhatna ott középen, mert csak a szélekrõl próbálunk valamit csinálni
Darthmushroom
én már teljesen nem értem, oké h nagy a nyomás az edzõn meg a játékosokon is, de h még egy olyan fulham aki otthon is négyeket kap vezetést szerez az már gáz, ki ellen ha nem ellenük kéne jönni egy kicsit simább meccsnek, h legyen egy kis nyugalom.

lehet, h képesek vagyunk úgy kikapni, h nincs is az ellenfélnél a labda???

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
De ezt nem értem, hogy mit mûvelt a védelem, Rooney sem ment Sidwell-lel. Nem az emberekkel van a baj, hanem a motivációjukkal, ahogy látszik eddig. Lehet Moyes nem olyan kemény velük, mint SAF hajszárítója volt...

ain't got no history

Darthmushroom
0:1 😉

HRC Dodi
Szegény... <#zavart2>

<#eplus2>

Rash87
Elejtett valamit? <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
Wenger a meccs után is villant 😄

szvsz ezen a meccsen bármi elõfordulhat, mivel most ti is könnyen szaladtok bele nagyobb pofonokba is
mi meg idén hullámvasútazunk rendesen

6unn3r
Szerintem egy tavalyihoz hasonló X-re jók lesznek mindketten. Bár, nem érne a meglepetés erejével, ha 1 góllal meg is nyerné az MU a meccset.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
Am tiszta köcsögök h egy jó 0:0 nem hoztak nekünk össze 😄

Ez így van, sajna idén amikor úgy érezzük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, akkor mindig kiderül, hogy dehogynem. Idén tényleg nem nagyon tud nekünk kedvezni semmi. Most majd kikapunk nem megérdemelten a Fulhamtõl, majd megérdemelten az Arsenaltól. Aztán majd nyerünk a következõ ellenfél ellen, reménykedni kezdünk, aztán majd kikapunk nem megérdemelten a rákövetkezõtõl, bosszankodunk....
Darthmushroom
Nincs semmi baj én már írtam h úgy indulunk bl-be h címvédõk leszünk 😄

Tyler1
Ellenünk akárkinek is össze kell? 😄
Én hasonló arányú vereséget jósolok szerdára (term. magunknak). Az a baj, hogy meg sem fordul a fejemben, hogy ez majd nekünk kedvezhet, mert idén az se kedvezne nekünk, ha az ellenfél feladná a meccset.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsenal is majd ellenünk összeszedi magát...

attiGT
55 mp alatt elszállt a 4. hely reménye 😄

Darthmushroom
azt h utána szerdán az emiratesbe se nyerünk, akkor tényleg csak a bl gyõzelemmel lehet meg jövõ évi bl szereplés

attiGT
Mit szólnátok amúgy ha nem tudnánk nyerni a Fulham ellen?

Tyler1
Ott biztos lesz erõsítés nyáron, tehát ezt még nem tudhatjuk.

Darthmushroom
Red Wall már tavaly se volt az igazi úgy h nem is baj annyira. Sajnos ez a Rio féle generáció is kiöregedik már.

attiGT
micsoda védelmünk lesz jövõre...

Tyler1
Szerintem sokkal inkább saját belátása, hogy egy újjá épülni kívánó csapatban neki már nem kell részt vennie. Valószínû Rio és Evra is búcsúzik nyáron, Moyes tervei nélkül is.

Darthmushroom
baseli sérülése óta úgy sem tud sajnos komolyabb szinten játszani. (újra formába lendülni)

valószínûleg moyes megbeszélte vele, h fiatalítani fog

Na, Vida elpatkol a szezon végén. Nem örülök neki, mert õ már a klub legendája, de abban reménykedem, hogy követik még néhányan, és moyes elkezdheti felépíteni a saját csapatát
Tyler1
Thinking of those who lost their lives in the Munich air crash. Some things are more important than football rivalry. - Liverpool twitter

Today Manchester City remembers all those who so tragically and sadly lost their lives in the Munich Air Disaster. - City twitter

<#worship>

contraste
Az igaz, de szerintem ismerjük már Josét annyira, hogy tudjuk csak fricska volt.

ain't got no history

Tyler1
Nem a maira értettem, hanem a múltkor itt felmerült WHU elleni meccs kapcsán.

contraste
Sztem jövõre nem lesz gond, lesz 3-4 jó igazolásotok és újra sínen.

ain't got no history

contraste
Nem volt antifoci a mai, ez a szép az egészben😊

ain't got no history

attiGT
Vajon mikor fogunk mi így játszani? Matic amúgy meg egy isteni igazolás volt szvsz.

Tyler1
Na ezért okos edzõ José, antifoci ide v oda.

Nem mintha lenne jelentõsége a mi szempontunkból, de a City durván le van focizva
ezt a tegnapit nem bocsájtom meg könnyen
attiGT
4 pontra lehetnénk a 4. helytõl.

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

igen, ez a szomorú, hogyy most kaphattunk volna egy kis lélektani lökést, és mindenki arra számított, hogy jön egy jobb széria, erre bumm. Legalább ne kikaptunk volna, csak egy iksz...tragikus az egész
Tyler1
Zaha csereként 2 gp, hurrá.

Tyler1
Az a legrosszabb, hogy ez megint a fejekben okozza a legnagyobb kárt. Mindenki elhitte, hogy Mata majd segít kimászni a szarból, erre ugyanott ragadtunk. Ezek után mi fogja helyrerakni a morált?

De komolyan kezdek hisztis picsa állapotba kerülni. Most vettünk egy jó játékost, nem azt mondom, hogy innentõl mindenkit ki kéne, hogy végezzünk aki az utunkba kerül, de legalább 2-3 meccset nyerhettek volna most, vagy hasonló, hogy örülhessünk mint majom a farkának vagy mint a hülyegyerek a mûanyag dömpernek. De nem, ki kell kapni ettõl a falábú bandától. Hihetetlen.
legyen már vége ennek a szezonnak!

attiGT
Az a legborzasztóbb, hogy megfogalmazhatatlan a problémánk. Mára már nem is tudom megmondani, mit lehetne tenni, hogy javuljon a játékunk. Ránézel egy kezdõ 11re, ahol azokat a neveket olvasod, hogy Rooney, RvP, Mata, az jut eszedbe, hogy itt jó pár gólt fognak lõni, de nem, sõt...

a baj csõstül jön...

Tyler1
Ez a kibaszott kiábrándító, nem mikor a Chelsea ver meg 3:1-re...
Rohadtul ellenünk volt ma minden, grundfoci, sérülések, felborult taktika, idõjárás. Értelmes labdát nem lehet megjátszani bazdmeg hurrikánban.