35611
-
#33369 köszi! angol döntő meg álom lenne, főleg amennyire leírják mostanában az angol csapatokat. -
#33368 Te játszol szerdán Schweini? Nem, és te, Wayne?
Szurkolok nektek, mi megcsináltuk tegnap, remélem nektek is sikerül, és onnan már csak egy ugrás a döntő és jöhet a moszkvai visszavágó :) -
#33367 A tegnapit bizony a P$G b***ta el... Ettől függetlenül emelem kalapom a kékek előtt...
A real meg... évek óta nálam a vicc kategória és kövezzetek meg, de tényleg, egyszerűen röhögök... Undorom azoktól akik felvásárolnak mindenkit, különleges jelzőket tesznek magukra (galaktikusok), és oké, hogy össze is hoztak jó pár dolgot, de ott a költségvetés, és a háttér mindig is ezt igényelte, ehhez képest néha úgy leoktatják őket, illetve utóbbi időkben, ami elég hosszasan kiterjed csak lesik a dolgokat...
Klopp&Dortmund -
#33366 mivel a hajrában érte a továbbjutást a Chelsea így nekik is kellet szerencse, de mondjuk ha nálunk Fergi Time volt akkor nekik a Mourinho alatt Mou Time van mert mind2 regnálása alatt sokszor hajrában nyerték meg a meccseiket. -
cabell2 #33365 inkább csak realét nevezném annak -
#33364 két ilyen mákos továbbjutást mint a Chelseanek meg a Realnak... remélem akkor holnap már nekünk is kijut egy kis szerencse! Glory MU! -
#33363 azért nem mindig színház van (főleg mostanában),am meg hangolódás holnapra ;)
-
#33362 Szvsz Barkley olyan az angoloknak, mint Pogba a franciáknak. Hatalmas fiatal tehetség mindkettő, annyi különbséggel, hogy a francia srác már top csapatban van így az ő kivásárlási ára az egekben, míg Barkley egyelőre megszerezhető, még ha magas áron is. (ha valaki ő nagyon könnyen kiköthet nálatok és óriási erősítésnek számíthat.) -
#33361 Baines télen hosszabbított de már előtte is 20-30mt kértek volna érte (a pletykák szerint), így szerintem biztos h 40 alatt nem adnák el főleg úgy h jól is megy a csapatnak és még lehet bl-be is mennek, ami valljuk be anyagilag se jönne rosszul egy Everton szintű klubnak. Bár Én Barkleytól szívesen megszabadítanám őket még jó pénzért is. -
#33360 27m fontról szólnak a hírek, 85 ezres heti fizuval. Nem tudom olcsóbb-e, mint Baines, de minden tekintetben jobb választás (lenne). -
#33359 Dream :D egyértelműen a legjobb választás Evra utódnak, fiatal+brit+tehetséges és szerintem árba Bainestől olcsóbb. az se elhanyagolható h 18 évesen 60+ felnőtt meccse van a szenteknél és már válogatottba is bemutatkozott. -
#33358 Közben 2 klubhoz közeli forrás szerint is célegyenesben van Luke Shaw szerződtetése, és már az új otthonát keresik Manchesterben. -
#33357 Elcserélném ezt a visszavágót a maradék 5 bajnoki győzelemre. Szebben nézne ki a visszatekintésben egy BL negyeddöntő és egy 4. hely BL selejtezővel, mint BL elődöntő és bajnoki 6. hely EL indulással. Persze 4. hely sem lenne biztos, de hogy a BL döntő is csak kósza illúzió jelenleg, az is fix. -
pilboy #33356 úgy legyen ámen -
#33355 Szinte érzem hogy ki fogtok ütni minket, annó 2011-ben szintén egy pokolian szar formában lévő,épp széteső intertől estünk ki egy 0-1-es idegeni győzelem után otthon... -
#33354 elnézve a formákat főleg az előbbi kettőjét simán benne van annyi botlás. Meg így szezon végén pont a "kicsikkel" legrosszabb játszani mert nekik életben maradásért minden pont számít. -
pilboy #33353 azért óriási szerencsének kellene lenni ahhoz, h bejussunk a 4-be. és hát minden meccsünket hozni kellene
lássuk csak:
tottenham (1 pont előnyünk van, de egy meccsel többet játszottunk):
sunderland (o) mai meccs
west brom (i)
fulham (o)
stoke (i)
west ham (i)
aston villa (o)
(szvsz stoke és west ham rabolhat pontot)
arsenal (7 pont hátrány, azaz legalább 3 meccsen bukniuk kellene):
west ham (o)
hull (i)
newcastle (o)
west brom (o)
norwich (i)
(szvsz nem buknak 3at. a "nehezebb" meccseik otthon lesznek. max idegenben norwichnál)
everton (6 pont előny, eggyel kevesebb lejátszott meccs):
sunderland (i)
crystal palace (o)
man utd (o)
soton (i)
man city (o)
hull (i)
a legnehezebb sorsolás, csak akkor van esélyünk előzni, ha megverjük őket -
#33352 Roo játszhat szerdán, várható volt h ijesztgetés volt csak. Én simán kinézem h sérült se volt, csak pihent mert mostanában sokat játszott, így utólag nem is baj mert nyertünk nélküle is.
Két nagyon fontos meccs jön főleg h nyert az Everton az Arsenal ellen, mivel most Bayern utána meg Everton idegenben, egy "kis" szerencsével még a végén tényleg becsúszhatunk a 4.helyre. Meccseink:
-Hull lenne itthon de fa kupa miatt eltolva 05.06ra
-Everton idegenbe (jövő hét)
-Norwich otthon
-Sunderland otthon
-Hull meccs ide kerül (otthon)
-Szentek idegenbe az utolsó -
#33351 De eredménye nem volt az akaratnak ott sem. Én szerintem Moyes sokkal korszerűbb focit játszat SAF-nál, csak egyelőre az eredményeken nem látszik nálunk sem, ezért várom, hogy hozzáillő játékosok igazolásával körvonalazódjon, hogy mire mehet vele a csapat. -
#33350 Rodgers munkáján már tavaly látszott h mit meg milyen focit akar, én talán legjobban ezt hiányolom Moyesból. De szerintem a keretük rosszabb mint a miénk csak Suarez eszméletlen formában játszik, és ha bajnokok lesznek ez nagyobb %ba fog szerepet játszani mint az edző munkája. Mert szép focit játszanak, de tavaly is ezt játszották csak hát nem volt ennyire hatékony. Abba viszont igazad van h korai minket középcsapatnak titulálni, főleg úgy hogyha nem lesz bl jövőre azt anyagilag idén még meg se érezné a klub az új szponzori szerződések miatt. -
#33349 Rodgers sem első szezonjában csinált dobogós (jelenleg élen álló) csapatot a Liverpoolból, tavaly 8. helyen végeztek. Lehet mondani, hogy ez a csatárduó érdeme, de azért ennél sokkal komplikáltabb egy csapat működése, amit végső soron a menedzser irányít, és ha bizalmat kap valaki, akkor betud érni a munka. Korai még középcsapatként emlegetni a Unitedet. -
#33348 Érdekes, hogy Moyes elmegy odakerül egy taktikus intelligens edző és rögtön képben a 4-ik hely... Lehet, hogy kivették a féket?:p Moyes erős középcspatot csinált az Evertonból... és most a MU-ból is... -
#33347 Everton meg beérhet BL selejtezőre, az csúnya lenne. Arsenal, United 5-6. hely. Mondjuk minket még a Spurs beelőzhet... -
#33346 Ezzel én is így vagyok... -
halleck #33345 Én nem szítanám fel a reményeket. A sérülések rákényszerítették Moyest arra, hogy valamivel normálisabb felállásban küldje ki a csapatot a pályára, mint szokta. Ha felépülnek a szent tehenek, akkor attól félek, vissza jön a gyenge játék is. Ne legyen igazam, de ez az év eddig nem azt igazolta, hogy Moyes tanulna abból, amikor véletlenül valamit jól csinál. -
#33344 Idén már sehova, de bőven elég ha összeáll a csapat jövőre. Lenyugszanak a kedélyek kritikusi és szurkolói fronton, és érdemi munkát kezdhet meg Moyes a brigáddal. -
#33343 dejó :D -
pilboy #33342 hajtunk az 5-6. hely valamelyikére :P -
#33341 csak már hova?... -
pilboy #33340 na ma sem néztem a meccset, ismét sima győzelem :) -
#33339 B csapattal sima 0:4 a Castle ellen, valami elindul így a szezon végére. -
#33338 :D
na majd meglátjuk szerdán, kinek volt igaza....
-
#33337 Én megeszem ismerve a játékosokat, a szerencsénket, meg az orvosi stábot :) Kulcsjátékosok lesérülése fontos meccsek előtt menetrendszerű nálunk. -
#33336 mi kamu:)
dehogy hagyja ki a Bayern ellen
tuti ott lesz
ki eszi ezt meg?:D -
#33335 Nem tudom majd az amerikai diákoknak leesik-e, hogy ki tart nekik előadást :)
Más: Rooney kihagyja a mai meccset, de ami nagyobb érvágás, hogy a Bayern ellen sem valószínű hogy bevethető lesz. -
#33334 SAF már egy jó ideje üzletember,és médiamogul,nem meglepő hogy tanítani is fogja -
#33333 A mester a Harvardon fog tanítani:)
Respect neki. Ilyet, a valljuk be a nem túl intellektuálisnak vélt futball világából nem sokan érnek el. -
#33332 Én Raffaelre és Smallingra gondoltam elsősorban, mint visszatérőre.
RvP kivételesen szerintem se lenne jó döntés.
Ha visszatérne a két védőnk, akkor legalább ülne védő a padon és RvP is ülhetne a padra, ha esetleg szükség lenne rá alapon.
Fellaini szerintem kell, mert nagyon jól szűr, ahogy ezt jó párszor bemutatta már (most nem ment neki az tény) inkább Giggs helyett Kagawa, de az is kérdés, hogy a hétvégén kiket játszatunk, mert a Newcastle ellen is nyernünk kellene és Ferdinándba mér nincs benne 3 meccs 8 nap alatt, ahogy Vidicben se. De lehet, hogy Rooneynek és Carricknak is sok lenne.
A Bayern viszont sajnos akár az U21-el is kiállhat az Augsburg ellen, hiszen az esetleges rekorddöntéseken kívül számukra az égadta világon semmi tét nincs a bajnokságban Sajnos! -
#33331 Nem valami komoly előny, tekintve hogy a Bayern cserepad is jóval erősebb nálunk. Mi pedig sokat nem is erősödnénk szerintem, tökéletesen lett pótolva minden hiányzó ember. Büttner egy komolyabb hibát vétett csak a gólnál, de egyébként nagyon jól teljesített, és gyorsabb is Evránál, ami Robben esetében nem egy hátrány. RvP meg hogy lesz vagy nem, engem nem érdekel ilyen mezőnymunka után amit Welbeck bemutatott. Nekem erős a gyanúm, hogy a hollandot nagyon kikapcsolnák a bajorok.
Ha ez a komplett keret állna fel a visszavágón Fellainit kivéve, én nem lennék csalódott. -
#33330 Azt azért ne feledjük, hogy náluk nem lesz a visszavágón Bastian Schweinsteiger (aki ugye a középpályájuk lelke) és Javi Martínez se.
Martínez helyett ott lesz a visszatérő Dante, de Bastian Schweinsteiger kiesése nagy veszteség nekik. (és nagy esély nekünk)
Na meg nálunk több sérült is visszatérhet és Evra is letöltötte az eltiltását.