Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
😄AS:_DAS😄ASDASD:AS

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
hogy jön ide mata
az csak egy zsoldos
Kroos,Svejni,Lahm,Götze,Müller,Neuer, szóval a németek eligazolására senkinek semmiesélye nincs 😉
Most hogy jön nyáron lewa mandzukic viszont vszeg eligazol majd

viszont a mai bayern-be is nehéz bejutni a kezdõbe
kroos-nak is max az lehet a célja, h vb-re beválogassák, amihez játszani kell. ehhez jó lehetõség lenne a mu-ban egy kezdõ pozíció, ha még januárban átigazolna
magyarán ugyanaz az eset lenne, mint mata

kroos játékát nem sokat láttam, de az a kevés engem nem gyõzött meg, aztán ki tudja, mi lenne nálunk...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

DasIsFuck
Kroost szeritem nem.
Olyan játékosokat lenne reális akiknél nincs "akkora" bizalom.
Mandzu,Shakiri talán õket reális esély lenne elhozni ebbõl a Bayernbõl.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tyler1
Nem is klubhûségre gondolok, hanem hogy mekkora visszalépés onnan ideigazolni. Még ha bajnokesélyes csapatról lenne is szó, akkor is messze erõsebb a jelenlegi Bayern, tehát ha nincs olyan helyzetben egy játékos, mint mondjuk Mata, akkor én nem látom esélyét onnan elhozni akárkit is. Pénzben a Bayern megint csak elõnyösebb helyzetben van, mint bármely más csapat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
ezt mondták pár napja arra is h Mata a MU-ba igazol 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Effe88
Lehetetlen!

Darthmushroom
Üdv 😄

bosco05
Azért ez a klubhûség dolog már rég nem mûködik... Ma már csak a pénz van, szóval igen létezik 😉
Tyler1
Moyes állítólag élõben nézte meg tegnap a Bayern meccsét, a célpont Toni Kroos, akiért a Sky szerint 25 millióval készülünk. Én annyira nem ismerem, de létezik, hogy jelenleg a Bayernbõl eljöjjön akárki is a Unitedbe?

Darthmushroom
Moyes tegnap ott volt a Bayern meccsen és egy ügynök mellett ült aki Kroos,Herrman,Reus ügynöke. Mind3 játékosért érdeklõdünk. Ma elméletileg a Dortmund meccsre is kilátogat Reus miatt. Igazi kánaán lenne ha Matán kívül jönne Reus is 😄 kajak sírnék 😄 De az újságok szerint Kroosért is ajánlatot tettünk mivel 1,5 év múlva lejár a szerzõdése.

Darthmushroom
nem váltunk felállást igazad lesz :/

JSbyMSI8800
Nem tudom, hogy mennyit fog dobni Mata a csapaton, de tartok attól, hogy nem fog beválni.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Küldött sms-t Moyes-nak?
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem lehet, h josé ezzel az eladással akarja nyáron megszerezni rooneyt?<#nemtudom>
csak kósza gondolat, de ki tudja
bár nemrég olvastam, h elkezdték a tárgyalásokat rooney hosszabbításáról

Tyler1
José megerõsítette a transzfert, így már kijelenthetõ, hogy Mata a miénk.

Tyler1
Akkor meglesz Mata helye egyelõre.

Darthmushroom
igen-igen 😄 én már régebben írtam 😄 úgy nyomjuk mint a chelsea pár éve h 5. hely+bl gyõzelem 😄 asszem a Spurs szívott így nagyot 😄

HRC Dodi
És címvédõként megvan a BL indulás, nem? <#whatever>

Zenszkij
Mit károgtok? Moyes beéri azzal is, ha a United idén 10. lesz a bajnokségban. Cserébe viszont mindenki legnagyobb meglepetésére behúzzuk a BL-t. 😄 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attiGT
Carrick lesérült 1 hónapra kb 😄 vicc az egész komolyan. Mehet a 40 milka bid Vidalért.

persze, nem felmenteni akartam õket

Tyler1
Chicha megsérült a gólnál. Valencia meg nem jó rúgó, más valóban nem volt. Bár ezen a szinten 11 méterrõl a kaput eltalálni még 20 évesen sem jelenthetne nagy gondot.

tegnap a kihagyott 11esek után feltettem magamban a kérdést, h miért ezek a gyerekek rúgták a büntetõket? rafael (23), jones (22), welbeck (23) és januzaj (18)
aztán rájöttem, h azért, mert nem volt egyszerûen más: valencia (28; nincs önbizalom), csicsa (26; elfáradt), evans (26), smalling (24) ugyanúgy kihagyta volna, ahogy a másik 2 védõnk. de azért evra odaállhatott volna

Oziris666
Érdekes ez h ennyire várjátok Matát!Az oké h klasszis de a rendszeretekbe már régóta nincs az a poszt ahol a spanyol igazán jó lehet!Vagy nagy átalakítások lesznek a taktikában az érkezésével vagy úgyanúgy megy a vergõdés tovább,mert ahogy Kagawa úgy Mata sem túl jó szélsõnek fõleg h a spanyol még nem is az a szélvészgyors focista!

Érdekes lesz kiváncsian várom mit alakítotok!😊

Hát bevallom, abban azért reménykedtem, hogy a ligakupa döntõ meglesz. Komolyan olyan, mintha a csapat meg akarná mutatni az abszolút mélységeket, ahova le lehet süllyedni.
Tény, hogy ez a keret messze nem United szintû, az a kevés ember, aki United szintû, az pedig nem játszik sérülés miatt.

Igazából amennyit láttam ebbõl a meccsbõl az korrekt teljesítménynek tûnt. Nem volt fantasztikus, nem volt MU szint, de olyan bõven volt, mint amit a tavalyi meccsek zömén produkált a csapat. A legfájdalmasabb talán az elõl mutatott teljes töketlenség, illetve az, hogy a támadók egyszerûen képtelenek meglepõ megmozdulásokra és nagy húzásokra. Chicharito megkaphatja negyvenszer elõl a labdát, nem fog tudni vele olyat húzni ott egyedül mint van Persie vagy Rooney.
(megjegyzem van Persie egyszezonos igazolásnak tûnik, szépen visszatért az Arsenalos felállás, azaz, hogy valahogy sosem kerül a pályára, mert sérült.)
A középpályán korrekt volt amit csináltunk, de elõre kellenek a klasszis emberek - ez mindig kulcs volt Fergie csapataiban is, ilyen idõszakok csak egykét hetekre voltak, hogy nem volt klasszis csatár.
Mata annyiból jó lenne, hogy lenne mégegy klasszis. Ide klasszisok kellenek, mert a United ideális esetben klasszis csapat..errõl kb ennyit.
Ezek a meccsek végén bekapott gólok pedig egyszerûen katasztrofálisak. Nem is értem, miért történik ez ennyire menetrend szerûen. Egész meccseket bekkelünk ki egygólos vezetésekkel, aztán az utolsó másodpercekben elbasszuk. Hogy lehet ez?
De a lényeg akkor is az, hogy itt csapatot kell építeni, ezt Moyes is tudja. Most már én is közel voltam hozzá, hogy qrvaanyázzak egy kicsit, de tényleg meg kell adni a lehetõséget, hogy összerakjon egy csapatot Mojszi. Ez a ráhagyott csapat egy középszintû fos, két klasszissal és pár, talán a jövõ klasszisával kiegészítve.
Tyler1
Mondj egy menedzsert, aki ezzel a kerettel akármit is elérhetett volna. Sõt, mondj egy klasszis játékost a keretbõl. Jó, van kettõ, RvP-Rooney. SAF nem mást hagyott hátra a 26 éves rezsimbõl, mint egy kvalitásban messze nem United szintû keretet. Ezek azért nyertek tavaly utcahosszal bajnokságot, meg azért estek neki a Realnak, mert volt egy ember aki elhitette velük fejben, hogy képesek rá. Aztán a visszavonulás morális k.o. volt a játékosokra nézve. Mikor 2001-ben bejelentette, hogy visszavonul, ugyanilyen szezont futott, mert a játékosok egyszerûen már nem hittek. Ez ennyit jelent.
Új kor kezdõdött, új csapat kell, új tûz.

attiGT
most valahogy nem érzem azt a haragot Moyes iránt mint korábban. Beláttam hogy ha csapatot kell építenie, márpedig ez a feladata egyértelmûen, akkor adni kell neki legalább 1 olyan évet, ami elõtt nyáron tudott vásárolni. ez sajna nyáron nem jött össze. Mata nem fogja megmenteni a szezonunkat, sajnos ezt kell mondjam a tegnapi teljesítmény után. Amilyen borzalmasan játszottunk tegnap, azt is el tudom képzelni, hogy direkt hagytuk ki a tiziket, hogy ne kelljen lebõgni a City ellen, de valszeg ez nagy hülyeség, kitudja...

a manutdfanaticsot már 1 éve nem olvasom, borzalmas cikkeket írnak olykor, csak hogy az olvasókat csalogassák. mindent amit írnak már fél nappal elõtte angol hírportálokon elolvasok , szal mindegy is. a játékosértékelésük még szo-szo...

mindezek ellenére ha nem lennénk az elsõ négybe kidobnám Moyest.

Rash87
Ez az ember itt semmit se akar elérni.
Ha kikap a csapat vagy ha nyer,neki körülbelül ugyan az.

Egyszer már nyilatkozhatná,hogy ez nem neki megfelelõ poszt,egy ekkora klubbnál 😊 Vagy nagy falat,vagy bármi.

Csapat másodosztályban kötne ki,akkor meg megérdemelte,mert az a 11+6 játékos nem küzdött eléggé kb. 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Elolvastad?

"Ha továbbjutottunk volna, akkor is elégedetlen lennék a teljesítménnyel, de most, hogy nem jutottunk tovább, így kétszeresen is elégedetlen vagyok. Egy percen múlt, hogy a döntõbe jussunk."

A cím arra vonatkozott, hogy szerinte a Sunderland megérdemelte a továbbjutást.

Rash87
Vicc,hogy még ilyenkor is ilyen cikkeket kell olvasni...
"Moyes nem panaszkodik - ManUtdFanatics.hu"

ez az ember tuti nem a Földön él. Valahol nagyon máshol.
Ennek minden megfelel,akármi történik.

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
De Gea potyája és a 11s párbaj mutatja h mennyire szét vagyunk esve mentálisan, remélhetõleg az igazolások majd kicsit feldobják a játékosokat. Én személy szerint remélem Cabaye pletykáknak van alapja, egy: 20m körüli árat írogatnak annyiért nem lenne sok, kettõ: pl-be is bizonyítót jó munka bírású középpályás. Mellé/jük jöhetne még egy hátvéd meg szélsõ és talán lehetne valami javulás egy esetleges forma váltással is.

Mor3llo
Mata helyett leigazoltátok Ramost.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

attiGT
igen. szánalom, még is csak beigazolódik, amit hajkurászok hetek/hónapok óta, hogy itt teljes vérfrissítésre van szükség és a fejekben rendbe rakni a dolgokat, ami idén sajna nem fog megtörténni.

Atti12
😄DD

Tyler1
Maradt még 160 millió, hogy valami focicsapat épüljön ebbõl a középszintû brigádból. Siralmas, hogy 1-2 játékos United mezben szaladgálhat, és még fizetik is. Olyan mocskos nagy büntetést szabnák ki erre a csapatra, hogy sírnának minden este az ágyban.

contraste
Nem, én akkor röhög, amikor kiszoptok a Sunderlandtól odavissza, te kis féreg.

ain't got no history

Atti12
ilyen gyér büntetõket még megye2-ben sem láttam..

attiGT
talán ma játszottunk Moyes alatt a legszarabbul, pocsék volt minden egyszerûen...

Jim Morrison
és #32747

Nem, Szeptember óta nem tudom nézni a meccseket (MU meccseket sem).
Azt tudom, hogy amikor Modric a realhoz került, borzasztó volt. Ahányszor beleért szinte mindig eladta a labdát, stb. Nem is csodálkoztam mikor az év legrosszabb átigazolása címet kapta (ha jól emlékszem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HRC Dodi
353.500.000 € összes keretbõl, 12.625.000 € összes kereset mellett hogy HAZAI pályán ne tudjon legalább 3 játékos célozni, vicc... <#levele>

ReszegKoldus
Mata jól tud büntetõt rúgni? nagy upgrade lenne 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
kezdem érteni miért van ez a szabály, kell a dráma 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
hát nem marad... 😄

ReszegKoldus
The rules are new for me – I don’t remember playing in a competition where after 90 minutes away goals don’t count but they do after 120 minutes and the only way to get to penalties is 2-1. We need to adapt to that as well.

nem lehet valami régi szabály, de elég hülyeség mindenesetre 😄

Darthmushroom
elég bullshit szabály ha így marad akkor továbbjutás

ReszegKoldus
azt nem tudom, de ez alapján elvileg ha így marad akkor megvan a továbbjutás (én azt hittem büntetõk jönnek automatikusan)

13.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football.

Darthmushroom
mióta nincs idegenbeli gól a ligakupa elõdöntõben??

attiGT
Juan Mata's £37million transfer to Manchester United accepted by Chelsea. Medical tomorrow.