Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
az csak egy zsoldos
Kroos,Svejni,Lahm,Götze,Müller,Neuer, szóval a németek eligazolására senkinek semmiesélye nincs 😉
Most hogy jön nyáron lewa mandzukic viszont vszeg eligazol majd
kroos-nak is max az lehet a célja, h vb-re beválogassák, amihez játszani kell. ehhez jó lehetõség lenne a mu-ban egy kezdõ pozíció, ha még januárban átigazolna
magyarán ugyanaz az eset lenne, mint mata
kroos játékát nem sokat láttam, de az a kevés engem nem gyõzött meg, aztán ki tudja, mi lenne nálunk...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Olyan játékosokat lenne reális akiknél nincs "akkora" bizalom.
Mandzu,Shakiri talán õket reális esély lenne elhozni ebbõl a Bayernbõl.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
csak kósza gondolat, de ki tudja
bár nemrég olvastam, h elkezdték a tárgyalásokat rooney hosszabbításáról
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
aztán rájöttem, h azért, mert nem volt egyszerûen más: valencia (28; nincs önbizalom), csicsa (26; elfáradt), evans (26), smalling (24) ugyanúgy kihagyta volna, ahogy a másik 2 védõnk. de azért evra odaállhatott volna
Érdekes lesz kiváncsian várom mit alakítotok!😊
Tény, hogy ez a keret messze nem United szintû, az a kevés ember, aki United szintû, az pedig nem játszik sérülés miatt.
Igazából amennyit láttam ebbõl a meccsbõl az korrekt teljesítménynek tûnt. Nem volt fantasztikus, nem volt MU szint, de olyan bõven volt, mint amit a tavalyi meccsek zömén produkált a csapat. A legfájdalmasabb talán az elõl mutatott teljes töketlenség, illetve az, hogy a támadók egyszerûen képtelenek meglepõ megmozdulásokra és nagy húzásokra. Chicharito megkaphatja negyvenszer elõl a labdát, nem fog tudni vele olyat húzni ott egyedül mint van Persie vagy Rooney.
(megjegyzem van Persie egyszezonos igazolásnak tûnik, szépen visszatért az Arsenalos felállás, azaz, hogy valahogy sosem kerül a pályára, mert sérült.)
A középpályán korrekt volt amit csináltunk, de elõre kellenek a klasszis emberek - ez mindig kulcs volt Fergie csapataiban is, ilyen idõszakok csak egykét hetekre voltak, hogy nem volt klasszis csatár.
Mata annyiból jó lenne, hogy lenne mégegy klasszis. Ide klasszisok kellenek, mert a United ideális esetben klasszis csapat..errõl kb ennyit.
Ezek a meccsek végén bekapott gólok pedig egyszerûen katasztrofálisak. Nem is értem, miért történik ez ennyire menetrend szerûen. Egész meccseket bekkelünk ki egygólos vezetésekkel, aztán az utolsó másodpercekben elbasszuk. Hogy lehet ez?
De a lényeg akkor is az, hogy itt csapatot kell építeni, ezt Moyes is tudja. Most már én is közel voltam hozzá, hogy qrvaanyázzak egy kicsit, de tényleg meg kell adni a lehetõséget, hogy összerakjon egy csapatot Mojszi. Ez a ráhagyott csapat egy középszintû fos, két klasszissal és pár, talán a jövõ klasszisával kiegészítve.
Új kor kezdõdött, új csapat kell, új tûz.
a manutdfanaticsot már 1 éve nem olvasom, borzalmas cikkeket írnak olykor, csak hogy az olvasókat csalogassák. mindent amit írnak már fél nappal elõtte angol hírportálokon elolvasok , szal mindegy is. a játékosértékelésük még szo-szo...
mindezek ellenére ha nem lennénk az elsõ négybe kidobnám Moyest.
Ha kikap a csapat vagy ha nyer,neki körülbelül ugyan az.
Egyszer már nyilatkozhatná,hogy ez nem neki megfelelõ poszt,egy ekkora klubbnál 😊 Vagy nagy falat,vagy bármi.
Csapat másodosztályban kötne ki,akkor meg megérdemelte,mert az a 11+6 játékos nem küzdött eléggé kb. 😄
Glory, Glory Man. United!
"Ha továbbjutottunk volna, akkor is elégedetlen lennék a teljesítménnyel, de most, hogy nem jutottunk tovább, így kétszeresen is elégedetlen vagyok. Egy percen múlt, hogy a döntõbe jussunk."
A cím arra vonatkozott, hogy szerinte a Sunderland megérdemelte a továbbjutást.
"Moyes nem panaszkodik - ManUtdFanatics.hu"
ez az ember tuti nem a Földön él. Valahol nagyon máshol.
Ennek minden megfelel,akármi történik.
Glory, Glory Man. United!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ain't got no history
Nem, Szeptember óta nem tudom nézni a meccseket (MU meccseket sem).
Azt tudom, hogy amikor Modric a realhoz került, borzasztó volt. Ahányszor beleért szinte mindig eladta a labdát, stb. Nem is csodálkoztam mikor az év legrosszabb átigazolása címet kapta (ha jól emlékszem)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nem lehet valami régi szabály, de elég hülyeség mindenesetre 😄
13.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football.