35611

• MR ME
    scolest mé állították ki?
  • giornalista
    az a baj, hogy ha ma kikapunk, olyan gödörbe kerülünk, amiből aligha fogunk kijönni. hetek óta egyre gyengébb meccseket játszunk, a Liverpool pedig megadta a kegyelemdöfést. volt egy hetünk felépülni, de nem sikerült, többek között a szakmai stáb értelmetlen taktikájának is köszönhetően.

elképesztő, hogy Scholes-szal még mindig meg bírja terhelni ezt a csapatot Ferguson, miközben mondjuk Rooney a kispadon ücsörög. imádom Fergusont, hogy ne imádnám, de az, hogy évente mindig van 3-4 olyan meccse, amit az ő értelmetlen baromságai miatt vesztünk el, több, mint bosszantó!
  • Atti12
    Vegyél már vissza, és tiszteld kicsit azt az embert aki több mint 20 éves futballpályafutása alatt többet ért el mint te egész életedben fogsz. A taktikát én se értem, de akkor is hogy beszélhetsz így? Meg miazhogy megelőznek? 4 pont előnyünk van, ha esetleg most veszítenénk és a többiek nyernének, így is maradna 1, meccshátrányban. És ha nem tudsz kultúráltan írni akkor ellehet innen menni...

• MR ME
    lol ezt azért majd gondold át amikor lehiggadtál
  • giornalista
    mi mást tehetne ezt a meccset látva!?

a FULHAM stadionjában nem tudjuk sem megszerezni, sem megtartani a labdát. Fletcher kezd a jobb oldalon, a mágikus Giggs-Scholes belső középpályával kezdünk, és a jó öreg Pault jó szokásához hűen hamar kiállítják.

vagy nálatok már előrébb tart az adás és fordítottunk? nem hinném.
  • pAtOcA
    Csúnyán kikaptunk és most is égünk,de attól nem kéne beoltani az egész csapatot..meg a szakmai stábot :D
  • giornalista
    gondolom, te jól szórakozol a mai meccsen, meg a Liverpool ellenin is. szerencse, hogy nem irigylem az ízlésedet.
  • Forza Italia
    elgurult a gyógyszered??? :DDDDDD
  • pAtOcA
    Hát nagyon szépen megfogalmazta..
  • Huszi84
    scholes jó lenne kapusnak
  • toysoldier
    köszi a hszt, viszlát
  • giornalista
    menjen a picsába Ferguson a buzeráns, értelmetlen taktikáival, meg Scholes ezzel a semmire nem jó, fosszínű játékával.

ha ma kikapunk, felejtsétek el a bajnoki címet. akár mindkét rivális is megelőzhet. vége a lendületnek, borzalmas formában vannak a játékosaink és a csapat is, és a kibaszott edzőnk is.
  • Atti12
    nem gondoltam volna hogy ennyire megzavarodunk a vereség után :O Sebaj, nagyon sok idő van még ebből a meccsből, behúzzuk. Glory MU!
  • MR ME
    na most kapcsolódtam csak be, tényleg ennyire szarok vagyunk? :/
  • pilboy
    ott az előbb bayern volt :S
    bajok vannak :(
  • Forza Italia
    bazz elkurjuk a bajnokságot:S
  • banok
    21501 soccer2
  • Atti12
    Scholes.......... remek..
  • pilboy
    vki streamet plíz tvu-ra
  • giornalista
    hát ez eddig nulla. Fletcher hogy vesztett most labdát... helyzetünk nem volt még.

a csapatot nagyon megfogta az a kurva Liverpool-meccs...
  • giornalista
    én most bármilyen győzelemmel kiegyeznék. egy évben háromszor még a Fulhamet sem lehet szétverni.
  • MR ME
    eurosport 2 adja a meccset 16:00tól
  • Darthmushroom
    Ma jó volna sok góllal nyerni és megmutatni h nem törtünk meg.
    ha pontot vesztünk naon szoros lesz a bajnokság.
  • MR ME
    az egy kicsit más csapat volt, és az utolsó percben kaptuk a gólt egy szabadrúgásból amivel kiestünk :(
  • pilboy
    tetszik a sorsolás, de semmi sem biztos
    nehogy azt higyjük, h innen sima út a döntőig, így a legnehezebb
  • John Cena
    de mi is őket:D
  • banok
    azért annyira ne örüljetek. 2004.... :)
  • NeverwinterKING
    danke
  • Barnabyka
    a pool titeket is megtud verni már bizonyította..
  • John Cena
    Arsenal,Manchester,Liverpool,Barca
    Szerintem a tovább jutók!

és megmerném kockáztatni hogy a Liverpool meg tudja verni a Barcát és
    MU-Liverpool
  • Atti12
    lehető legjobb :O Hogyhogy velünk volt a szerencse? :D Bár ez se lesz könnyű, de ha választani kell akkor ők :)
  • Cabell
    nem látok semmit borúsnak...

annyi a dolog, hogy tavaly elképzelhetetlen volt egy 4-1 es vereség, vagy mondjuk az, ami idén már 2x(!) is előfordult, hogy 4-1es vezetésnek 4-3 legyen a vége...

• pAtOcA
    Hát remélem kiejti a Pool-t a Chelsea (most az 1x drukkolni kell nekik :D)

Porto,hát én info órán lestem a sorsolást,örültem nekik..megverhetjük őket de azért vigyázni kell otthon is. Nem lesz könnyű dolgunk,emlékezzünk 3 éve kivertek minket,igaz a Mourinho érában,de most nem érzem bennük ezt.Mondjuk ha az Atletico jutott volna tovább sztem nehezebb dolgunk lett volna velük elég csak a Forlan Agüero párosra gondolni,de a Porto lett szerencsére ^^ Hajrá Manchester!!
  • Matthew Prosac
    azt a védelmet fikázod amelyik idén összehozott egy szép rekordot, illetve egészen a Pool meccsig alig-alig volt bevehető (többek közt az Inter számára sem). Ronaldo második a góllövők között a bajnokságban. Nem látom olyan borúsan a helyzetet mint te...
  • Cabell
    semmi bajom nincs, csak a tavalyi erősebb, de inkább megbízhatóbb volt:)

Volt 1 állandó és betonbiztos védelem, amiben elsősorban Rio és Evra életük legjobb formájában játszottak.

Volt 1 Ronaldonk, aki kb minden meccsen gólt lőtt, és bármikor eldönthetett 1 meccset a javunkra.

Idén Rio már nem parádézik annyira, Evrát 1 meccsen láttam nagyon nagyon jól játszani, a Chelsea ellen, Vida nagy formában van idén, de lám, az idén talán legjobban teljesítő védőnk is azért keményeket tud bakizni... mellesleg sztem az Evans - Vidic tengely még megbízhatóbb is volt mint a Rio - Vida tengely... Ronaldo árnyéka önmagának...

hát ezért nem vagyok idén annyira biztos
  • Matthew Prosac
    Mégegyszer:
  • Japep

04.07-08. és 04.14-15.
  • NeverwinterKING
    bl meccs mikor lesz?
  • Matthew Prosac
    mi bajod az idei csapattal?:)
  • Cabell
    A tavalyi csapatunk így simán a döntőig ment volna, idén már sajnos nem vagyok ebben annyira biztos, de így is nagyon illene.