35611
-
#14204 scolest mé állították ki? -
#14203 az a baj, hogy ha ma kikapunk, olyan gödörbe kerülünk, amiből aligha fogunk kijönni. hetek óta egyre gyengébb meccseket játszunk, a Liverpool pedig megadta a kegyelemdöfést. volt egy hetünk felépülni, de nem sikerült, többek között a szakmai stáb értelmetlen taktikájának is köszönhetően.
elképesztő, hogy Scholes-szal még mindig meg bírja terhelni ezt a csapatot Ferguson, miközben mondjuk Rooney a kispadon ücsörög. imádom Fergusont, hogy ne imádnám, de az, hogy évente mindig van 3-4 olyan meccse, amit az ő értelmetlen baromságai miatt vesztünk el, több, mint bosszantó! -
#14202 Vegyél már vissza, és tiszteld kicsit azt az embert aki több mint 20 éves futballpályafutása alatt többet ért el mint te egész életedben fogsz. A taktikát én se értem, de akkor is hogy beszélhetsz így? Meg miazhogy megelőznek? 4 pont előnyünk van, ha esetleg most veszítenénk és a többiek nyernének, így is maradna 1, meccshátrányban. És ha nem tudsz kultúráltan írni akkor ellehet innen menni...
-
#14201 lol ezt azért majd gondold át amikor lehiggadtál -
#14200 mi mást tehetne ezt a meccset látva!?
a FULHAM stadionjában nem tudjuk sem megszerezni, sem megtartani a labdát. Fletcher kezd a jobb oldalon, a mágikus Giggs-Scholes belső középpályával kezdünk, és a jó öreg Pault jó szokásához hűen hamar kiállítják.
vagy nálatok már előrébb tart az adás és fordítottunk? nem hinném. -
#14199 Csúnyán kikaptunk és most is égünk,de attól nem kéne beoltani az egész csapatot..meg a szakmai stábot :D -
#14198 gondolom, te jól szórakozol a mai meccsen, meg a Liverpool ellenin is. szerencse, hogy nem irigylem az ízlésedet. -
#14197 elgurult a gyógyszered??? :DDDDDD -
#14196 Hát nagyon szépen megfogalmazta.. -
#14195 scholes jó lenne kapusnak -
#14194 köszi a hszt, viszlát -
#14193 menjen a picsába Ferguson a buzeráns, értelmetlen taktikáival, meg Scholes ezzel a semmire nem jó, fosszínű játékával.
ha ma kikapunk, felejtsétek el a bajnoki címet. akár mindkét rivális is megelőzhet. vége a lendületnek, borzalmas formában vannak a játékosaink és a csapat is, és a kibaszott edzőnk is. -
#14192 nem gondoltam volna hogy ennyire megzavarodunk a vereség után :O Sebaj, nagyon sok idő van még ebből a meccsből, behúzzuk. Glory MU! -
#14191 na most kapcsolódtam csak be, tényleg ennyire szarok vagyunk? :/ -
pilboy #14190 ott az előbb bayern volt :S
bajok vannak :( -
#14189 bazz elkurjuk a bajnokságot:S -
#14188 21501 soccer2 -
#14187 Scholes.......... remek.. -
pilboy #14186 vki streamet plíz tvu-ra -
#14185 hát ez eddig nulla. Fletcher hogy vesztett most labdát... helyzetünk nem volt még.
a csapatot nagyon megfogta az a kurva Liverpool-meccs... -
#14184 én most bármilyen győzelemmel kiegyeznék. egy évben háromszor még a Fulhamet sem lehet szétverni. -
#14183 eurosport 2 adja a meccset 16:00tól -
#14182 Ma jó volna sok góllal nyerni és megmutatni h nem törtünk meg.
ha pontot vesztünk naon szoros lesz a bajnokság. -
#14181 az egy kicsit más csapat volt, és az utolsó percben kaptuk a gólt egy szabadrúgásból amivel kiestünk :( -
pilboy #14180 tetszik a sorsolás, de semmi sem biztos
nehogy azt higyjük, h innen sima út a döntőig, így a legnehezebb -
#14179 de mi is őket:D -
#14178 azért annyira ne örüljetek. 2004.... :) -
#14177 danke -
#14176 a pool titeket is megtud verni már bizonyította.. -
#14175 Arsenal,Manchester,Liverpool,Barca
Szerintem a tovább jutók!
és megmerném kockáztatni hogy a Liverpool meg tudja verni a Barcát és
MU-Liverpool -
#14174 lehető legjobb :O Hogyhogy velünk volt a szerencse? :D Bár ez se lesz könnyű, de ha választani kell akkor ők :) -
#14173 nem látok semmit borúsnak...
annyi a dolog, hogy tavaly elképzelhetetlen volt egy 4-1 es vereség, vagy mondjuk az, ami idén már 2x(!) is előfordult, hogy 4-1es vezetésnek 4-3 legyen a vége...
-
#14172 Hát remélem kiejti a Pool-t a Chelsea (most az 1x drukkolni kell nekik :D)
Porto,hát én info órán lestem a sorsolást,örültem nekik..megverhetjük őket de azért vigyázni kell otthon is. Nem lesz könnyű dolgunk,emlékezzünk 3 éve kivertek minket,igaz a Mourinho érában,de most nem érzem bennük ezt.Mondjuk ha az Atletico jutott volna tovább sztem nehezebb dolgunk lett volna velük elég csak a Forlan Agüero párosra gondolni,de a Porto lett szerencsére ^^ Hajrá Manchester!! -
#14171 azt a védelmet fikázod amelyik idén összehozott egy szép rekordot, illetve egészen a Pool meccsig alig-alig volt bevehető (többek közt az Inter számára sem). Ronaldo második a góllövők között a bajnokságban. Nem látom olyan borúsan a helyzetet mint te... -
#14170 semmi bajom nincs, csak a tavalyi erősebb, de inkább megbízhatóbb volt:)
Volt 1 állandó és betonbiztos védelem, amiben elsősorban Rio és Evra életük legjobb formájában játszottak.
Volt 1 Ronaldonk, aki kb minden meccsen gólt lőtt, és bármikor eldönthetett 1 meccset a javunkra.
Idén Rio már nem parádézik annyira, Evrát 1 meccsen láttam nagyon nagyon jól játszani, a Chelsea ellen, Vida nagy formában van idén, de lám, az idén talán legjobban teljesítő védőnk is azért keményeket tud bakizni... mellesleg sztem az Evans - Vidic tengely még megbízhatóbb is volt mint a Rio - Vida tengely... Ronaldo árnyéka önmagának...
hát ezért nem vagyok idén annyira biztos -
#14169 Mégegyszer:
-
04.07-08. és 04.14-15. -
#14167 bl meccs mikor lesz? -
#14166 mi bajod az idei csapattal?:) -
#14165 A tavalyi csapatunk így simán a döntőig ment volna, idén már sajnos nem vagyok ebben annyira biztos, de így is nagyon illene.