35611

• Atti12
    Az kéne még hogy Ronaldo kiállítassa magát. :S
  • giornalista
    valami történik, ez feltétlenül biztató.
  • Atti12
    te is tépjél szépen vissza a kék topikba. :)
  • MR ME
    na te is okos vagy
  • giornalista
    közben rátaláltam, a United hivatalos oldala és a BBC is tud egy kisebb rúgásról. de szar is volt :)
  • MR ME
    na talán feléledünk kicsit és pontot mentünk
    [bizakodó]
  • PatBate
    azé ment le me szar
  • Atti12
    nagyon sántított az első félidő végefelé.
  • giornalista
    miből gondolod, hogy megsérült?

és lőttünk!! PARKINHO, yeah! bárcsak lenne valami...
  • Atti12
    Berbatov >>>
    Rooney <<<

Megsérült valószínüleg :S
  • giornalista
    a taktikai részét már a meccs előtt elrontotta szerintem. a szünetben minimum a csere... be kellene rakni a jó öreg Rooneyt Giggs helyére, és akkor egy Park, Fletcher, Ronaldo - Berbatov, Rooney ötössel elkezdeni támadni. én Tevezt még nem hoznám be... de ha nem egyenlítünk a 70. percig, akkor egészen biztosan betenném mondjuk Berbatov helyére.

esetleg egy Fletcher-Carrick csere is belefér, ma szegény skót is gyenge...
  • PatBate
    én nem most szidnám Sir Fergusont, hanem a 80. percnél, mikor még mindig ugyanez a csapat lesz a pályán, Rooney és Tevez nélkül, higyjetek nekem.
  • Rash87
    Arról nem beszélve,hogy legalább 3-4 góllal vezethetne a Fullham....Ferguson meg nemhogy lekiabálná őket ott a pálya mellől,ahogy szokta... Ehelyett csak ül,s nézi h sorban hibáznak. Ezt se értem...
  • Rash87
    Jogos,de iszonyat idegesítő... Eddig minden simán ment... Aztán Pool ellen elkezdődött... Ott Ferguson szerintem nagyot hibázott...Nem 80. percben kell cserélni,mikor látszik,hogy jó pár ember nem érzi a meccset...Szóval ott szerintem ő rontott! Itt is beleférne kb. 5 csere,sajnos csak 3at lehet... De itt is elfogja taktikázni,meg rontani.
    De a legidegesítőbb,hogy látszik: NEM AKAR EGYÁLTALÁN a csapat. Akiezt nem veszi észre,az meg max. 1-2 meccset látott.
  • giornalista
    az a baj, hogy morálisan gyengék vagyunk. attól tartok, hogy a csapat pont azt érzi, mint te meg én, hogy "úristen, vezetnek, emberhátrány, gyengén is játszunk mostanában, szétvert a Liverpool, az ellenfelek meg nyerni fognak... jajj jajj"

ahelyett, hogy szétrugdalnák a Fulham öltözőjét, visszamennének és bevennék ezt a roppant hangulatos stadiont. saját magunkat verjük meg, és nem a játéktudás hiányzik, hanem egyrészt a jó taktika, másrészt a 11. ember (véletlenül sem a jó öreg vörös), harmadrészt az a lélektani fölény, ami hetekig, hónapokig győzelmi ritmusban tartott minket.

a szezon kis híján harmadát végignyertük, és a harmadában folyamatosan nem kaptunk gólt. pár hét alatt mind a két varázslat véget ért és most itt állunk másfél vereség után, és én nem olyannak ismerem Fergusont sajnos, aki ilyenkor fel tudná rázni a csapatot.

ezzel viszont nem bántani akarom őt, mert nagyon sok mindenben zseniális, viszont ilyen "team talkban" véleményem szerint gyenge.
  • Rash87
    EZ MI A SZ@R???? Valaki elmondaná??? Utóbbi években nem láttam így játszani a csapatot....... :\ Nem mozognak,nem fognak ember,1 jó passz sincs,nem is futnak a labda után,az meg szánalmas h 45 perc alatt egy támadást nem tudtunk csinálni :@ már majdnem kikapcsotlam a tvt:@
  • Atti12
    Remélem kapnak a fiúk az öltözőben...
  • MR ME
    énse, de attól még nincs vége a meccsnek :D
  • giornalista
    fel kéne pörgetni a csapatot a szezon végére... egy jó öreg Cantona kellene az öltözőbe :)
  • MR ME
    így van
  • mikiking
    Hát 1-0 re vzeetnek eddig... tényleg most akarjuk elbukni a bajnokságot a végén ??????
  • Atti12
    ----------Ronaldo-Berbatov----------
    Park-Giggs-Scholes(piroslap)-Fletcher
    ---Evra-Evans-Ferdinand-O'Shea
    ---------------VDS-------------
  • pilboy
    vki egy kezdőt biggyesszen már be lécci
    köszi
  • giornalista
    jó, oké, értem. elnézést az elragadtatott kifejezésekért, komolyan. a jövőben kulturáltabban fogom kifejezni a véleményemet.
  • giornalista
    ha ezt a meccset megnyerjük, én nagy betűvel fogok mindenkitől elnézést kérni a hisztimért. mert akkor kőkeményen igazatok lesz. pont azért vagyok ilyen, mert én nagyjából semmi esélyt nem látok arra, hogy ma fordítsunk. már a pontnak is örülnék.
  • Atti12
    szabad persze, mindenkinek lehet véleménye, ezért van a forum. De azt kultúrált formában is kilehet fejteni..
  • giornalista
    na igen, de ha ma kikapunk, és nyernek a riválisok, akkor azért változik a helyzet.

meg félelmetes a formánk... ez aggaszt igazán. remélem, fel tudja rázni Ferguson a csapatot. ha ma már nem is, de a szezon végére még igen. picit hasonlít ez az idény eleji formánkra, akkor volt teljesen kilátástalan a játékunk.
  • giornalista
    nyilván, de szerintem te nem érted, hogy mit írok. persze, hogy Ferguson jobban ért ehhez, mint mi összesen, ki vonná ezt kétségbe?

de vajon milyen oka lehetett Flethcert a jobb szélre tenni, és középre a Giggs-Scholes duót pakolni? mert azt látjuk, hogy mennyire működött. sajnos az öregnek minden évben van pár olyan meccse, ami a trükkös meglátásain megy el. az sem kérdéses, hogy nélküle nem ott lennénk, ahol most. de ettől szerintem igenis szabad kritizálni.
  • MR ME
    jelenleg 4 pont előnyünk van, ennek a meccsnek meg még nincs vége, ez lehet 5:0is, lehet 1:2 is
  • MR ME
    az ügyes...
  • pAtOcA
    Igazam van,nyugodj meg és drukkolj!!! Én is szentségeltem a Pool meccs után de ez van,nyerni kell a többi meccset és bajnokok lehetünk.
  • giornalista
    oké :) remélem, kettőnk párbeszédét ezzel le bírod már zárni.
  • MR ME
    azért abba is gondolj bele h nem véletlenűl ő ül ott és nem te! valszeg meg van az oka annak h így állt fel a csapat ahogy felállt, nem látsz be a csapat "kulisszái" mögé, csak szítkozódsz és nyáladzol ha kicsit gödörbe kerül a csapat...
  • Atti12
    4 pont előnyunk van.. ha nem hiszedd járj utánna
  • giornalista
    bízzunk a jó öreg Spursben meg a Villában is azért...
  • toysoldier
    buta vagy
  • giornalista
    lehet igazad van, csak engem ez a játék a plafonra küld.

legalább most a Fulham se nagoyn támad már. padlón vagyunk.
  • giornalista
    nincs 4 pont előnyünk, 1 pont előnyünk van és egy elmaradt meccsünk.

a másik: tisztelem, őszintén tisztelem Pault, az összes játékosunkat, az edzői stábot meg a takarítókat is. de csak azért, mert Paul Scholes-nak hívják, nem kellene vele tönkretenni a középpályánkat egy olyasvalakinek, akit Sir Alex Fergusonnak hívnak.
  • pAtOcA
    Ebben igazad van h szar most a taktikánk de akkor se kéne káromkodni meg oltani ! Nyugodj meg pappa
  • Atti12
    gólvonalon kezelt.