Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
2-2 ^^

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
esik a hó? :o
vagy az csak esõ?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Forza Italia
a picsába 2-1 a boronak. A kurva boro....<#boxer>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ffxi
Még 1et kéne rúgni gyerekek :S

Fákjúal!

John Cena
1-2 tippeltem magunknak nyugi😊 bízz bennem😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Várható volt, hogy ez lesz az 1ik legnehezebb meccs...idegenben, ráadásul ha ezek 1szer gólt lõnek, fõleg otthon, akkor nagyon nehéz onnantól...kicsit emlékeztet ez a wham elleni meccsre...:\

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
1-1 még:S

John Cena
Park Ji-Sung

Bizonyára meglepõdtek a Manchester United szurkolói, amikor kiderült, hogy kedd este, a Roma elleni BL-mérkõzésen nem Ryan Giggs vagy Carlos Tévez, hanem Park Ji-Sung kapott helyet a kezdõcsapatban. A koreai azonban nem okozott csalódást, õ futotta a legtöbbet a pályán lévõk közül, és adott egy gólpasszt, igaz, ahhoz kellett Doni kapus is.
A mai, Middlesbrough elleni bajnoki elõtt Park magabiztosan kijelentette: szerinte a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is megnyerheti a Premiership címvédõje.
- Elég jó a keretünk, hiszem, hogy meg tudjuk csinálni - mondta a koreai. - Továbbra is megfelelõen kell összpontosítanunk, de egyelõre semmi, még a Roma elleni párharc sem dõlt el.

John Cena
NA MA meccs😊

április 6 ., vasárnap

Middlesbrough-Manchester United
14.30

Everton-Derby Country
16.00

április 8., kedd

West Ham-Portsmouth
20.45

+FA kupa😛

Pontokat vesztettek az ágyúsok

Az Arsenal ismét 1–1-et játszott a Liverpool ellen, Peter Crouch góljára Nicklas Bendtner válaszolt. A Liverpool kezdte jobban a mérkõzést, Crouch már a 2. percben veszélyeztetett, de az elsõ félidõ második felére magához tért a hazai csapat is. A második játékrész elején több nagy helyzet adódott az "ágyúsok" elõtt, az 54. percben Nicklas Bendtnernek sikerült betalálnia, Cesc Fabregas beadását fejelte be.

Nem tud veszíteni a Chelsea

A Chelsea gárdája a Manchester City vendége volt a Premier League 33. fordulójában. A két kék csapat ütközetét a londoniak nyerték, ezzel két pontra megközelítették az élen álló, de egy meccsel kevesebbet játszó Manchester Unitedet. Avram Grant csapata ezzel a gyõzelemmel egyszersmind három ponttal meglépett a Liverpool ellen ismét remizõ Arsenaltól.
John Cena
Szerintem chelsea-s meccs 2-2 lessz és akkor 2pontot "nyerünk majd a fordulóba" a mi meccsünk meg 2-1

Cabell
Holnap nagyon nehéz meccs lesz, vélhetõen...idegenben játszunk a PL egyik legpondróbb csapata ellen. a Chelsea-t majdnem lehúzták, minket nem szabadna, mert akkor ránkjönnének....jó lenne gyorsan találni majd ott egy gólt, mert a boro ellen gólt megvédeni sokkal könynebb, mint gólból felállni.

Forza Italia
ha holnap nyerünk akkor 8 pont az elõny az arsenalal, és ha a city megverné a chelseat akkor ott is 8 pont.😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Cabell
Vége, maradt az 1-1😊 Holnap nyernünk kell, és akkor elhúzhatunk😊

Meg a Citynek is szorítsunk ma, bármekkora szentségtörés😊

John Cena
0-1😞 56.perc😞

John Cena
WBA-Portsmouth Sport 1!!! akit érdekel

John Cena
ANYÁÁS OKÉS ÉS MOST ELMÉSZ INNEN?XD tudjuk ahonlapot is bannera kattintunk kifog jönni nyugi

soma22
mikor hagyod végre abba?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

John Cena
Akit talán érdekel:

április 5 szombat

WBA-Portsmouth
13.15

Barnsley-Cardiff City
17.00

FA KUPA😊 Hajrá Cardiff!😊

toysoldier
beírtad már párszor
szóval mostmár nyugodtan abbahagyhatod...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Cabell
Ha meg mi, akkor nyomj egy pofont Gallas pofijára😊

Rash87
Ez tetszett 😄😄

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
lol 😄DDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Skynet723
ha golt rug az arsenal szaladj be meztelenül és pisild le Van Persiet 😄

John Cena
ha verekedés van akkor ne maradj ott😄

Sziasztok!
Jövõ hétvégén megyünk az Arsenal elleni rangadóra.Ha járt már valaki volt kint egy-két okos tippel támogathatna. elõre is köszi
én sem 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
megint nem látom a meccset 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
Hát szerintem 0-1,0-2 nyerés alap lenne Arsenal meg ki kapna vagy döntetlen

John Cena
április 5 ., szombat

Arsenal-Liverpool
13.45

Aston Villa-Bolton
16.00

Blackburn-Tottenham
16.00

Fulham-Sunderland
16.00

Newcastle-Reading
16.00

Wigan-Birmingham
16.00

Manchester City-Chelsea
16.00

április 6 ., vasárnap

Middlesbrough-Manchester United
14.30

Everton-Derby Country
16.00

április 8., kedd

West Ham-Portsmouth
20.45

John Cena
na látom 0-3:9 Nem iszo ka medve bõrére de ha othon 1et rugunk akkor szerintem be biztosítottuk a továbbjutást!

ámen! 😊

grat a csapatnak, nagyon szervezetten, taktikusan játszottunk - néha ez is kell, nem csak a szép foci

http://www.powerplaymanager.com/r57633

szucsy89
most C.Ronaldo viszi a MU-t, ugyanúgy ahogy tavaly Kaká vitte a Milant...amúgy grat nektek, továbbjutás már 99%

még mindig azt mondom hgoy ti nyeritek a BL-t is és a bajnokságot is...ez az MU éve lesz szvsz
Cabell
Én minden meccsen imádkozom, hogy meg-ne sérüljön. Nem tagadom, számtalan meccset megnyert, kihagyhatatlan láncszem, egy zseni. De ezt valahogy nem szégyellem😊

hát ezzel is csak részben értek egyet, tény, hogy most a mu a legjobb formában lévõ csapat, de ha kivesszük cronaldo teljesítményét, góljait, gólpasszait az elmúlt kb 5meccsrõl(nagyobb számot nem mondok 😊 láthatjuk, hogy "nála a gyeplõ" 😊 Épp ezért mondtam Tottit is, megnéztem volna a meccs alakulását, ha pályán van, még úgy is, hogy õ nincs topformában.
na mind1, nem vitatkozni jöttem, gyõzzön a jobb/szerencsésebb a BL végén.
Atti12
azért ez enyhe túlzás 😊 Lehet, hogy romlana a csapat teljesítménye, de Ronin kívül azért még van egy "pár" jó játékos a csapatban. Lásd pl.: Tevez, Nani(aki most sérült), és végre Rooney is kezd magához térni. Tény, hogy Roni kulcsember, de nem szabad elfelejtenünk hogy rajta kívül még van 10 másik ember is a pályán..

nem vagyok roma drukker, ha ezt nem ismered el, akkor ez van
(Kaka a Milanban, Totti a Romaban, stb... nélkülük félkarú óriások!!
imádkozz, meg ne sérüljön, mert ráfáztok 😊
kulabácsi
szomorú róma drukker e vagy?

elmondhatatlan mekkora sz.rban lennétek, ha hosszabb idõre kidõlne a portugál kölyök! Talán még nagyobban, mint a katalán élcsapat Messi nélkül, na sebaj gyõzzön a jobb a BL végén!
Cabell
Egyetértek...0-1 után nagyon jöttek, és kínos, de ha mezõnyjáték folyt, akkor már örültem...de leginkább a 16os elõtt folyt a játék...a második gól jókor jött, mert egyre jobban éledtek, és bátorodtak...ez meg lehûtötte õket, és persze egy végigtámadott negyed óra után sosem kellemes mégegyet bekapni...ez egy jól sikerült este volt, (nekem hihetetlenül boldog😄) a romának egy vacak. Spalletti nyilatkozataira azért kiváncsi leszek, õ is nagy forradalmár, mint Wenger, szeret lelket önteni a szurkolókba az interjúiban, de ez azért érdekelni fog...

soma22
mindkettõtökkel egyetértek. remélem otthon kitömjük õket egy sima, látványos meccsen😊

Matthew Prosac
kicsit megelõztél de ugyanúgy látjuk 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
0-2 után feladták, a félidõ elsõ 20 percében meg sikeresen imádkoztunk. ha akkor gólt kapunk tutira beszorítanak minket egészen a végéig.
ellenben úgy alakult hogy mi találtunk egy gólt, ami után el is ment a kedvük az egésztõl és játszogathattunk kedvünkre.. szóval nagy köszönet v.d.Sar-nak, mert 1-1 után pokol várt volna ránk.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
én úgy éreztem h amikor bekapták a 2. gólt egyszerûen feladták az egészet...na ilyet angol csapattól soha nem lehet látni, nem is véletlen h ott tart az angol foci ahol

kulabácsi
félõ h a meccs után lesz randalírozás :S

soma22
átfogalmazom:nem éreztem átütö erõt a romában. jöttek folyamatosan de semmi elképzelés nem volt bennük

Scholes18
Van der Sar mekkorát véfett a szöglet utána asszem. te jó ég én már bent láttam! egyértelmûen a világ legjobb kapusa!

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
azért az túlzás hogy nem volt nagy helyzete a Romának...

Mindenesetre a fû zöld, a labda kerek, 0-2re nyertünk emberek! 😄

<#eplus2>

Scholes18
váááááááááááááááá! EZAZ!!! az Old Traffordon 3-0 kéne nekik tehát ESÉLYÜK SINCS!!!

Glory Glory Man United!!