35611
-
#14244 Az kéne még hogy Ronaldo kiállítassa magát. :S -
#14243 valami történik, ez feltétlenül biztató. -
#14242 te is tépjél szépen vissza a kék topikba. :) -
#14241 na te is okos vagy -
#14240 közben rátaláltam, a United hivatalos oldala és a BBC is tud egy kisebb rúgásról. de szar is volt :) -
#14239 na talán feléledünk kicsit és pontot mentünk
[bizakodó] -
#14238 azé ment le me szar -
#14237 nagyon sántított az első félidő végefelé. -
#14236 miből gondolod, hogy megsérült?
és lőttünk!! PARKINHO, yeah! bárcsak lenne valami... -
#14235 Berbatov >>>
Rooney <<<
Megsérült valószínüleg :S -
#14234 a taktikai részét már a meccs előtt elrontotta szerintem. a szünetben minimum a csere... be kellene rakni a jó öreg Rooneyt Giggs helyére, és akkor egy Park, Fletcher, Ronaldo - Berbatov, Rooney ötössel elkezdeni támadni. én Tevezt még nem hoznám be... de ha nem egyenlítünk a 70. percig, akkor egészen biztosan betenném mondjuk Berbatov helyére.
esetleg egy Fletcher-Carrick csere is belefér, ma szegény skót is gyenge... -
#14233 én nem most szidnám Sir Fergusont, hanem a 80. percnél, mikor még mindig ugyanez a csapat lesz a pályán, Rooney és Tevez nélkül, higyjetek nekem. -
#14232 Arról nem beszélve,hogy legalább 3-4 góllal vezethetne a Fullham....Ferguson meg nemhogy lekiabálná őket ott a pálya mellől,ahogy szokta... Ehelyett csak ül,s nézi h sorban hibáznak. Ezt se értem... -
#14231 Jogos,de iszonyat idegesítő... Eddig minden simán ment... Aztán Pool ellen elkezdődött... Ott Ferguson szerintem nagyot hibázott...Nem 80. percben kell cserélni,mikor látszik,hogy jó pár ember nem érzi a meccset...Szóval ott szerintem ő rontott! Itt is beleférne kb. 5 csere,sajnos csak 3at lehet... De itt is elfogja taktikázni,meg rontani.
De a legidegesítőbb,hogy látszik: NEM AKAR EGYÁLTALÁN a csapat. Akiezt nem veszi észre,az meg max. 1-2 meccset látott. -
#14230 az a baj, hogy morálisan gyengék vagyunk. attól tartok, hogy a csapat pont azt érzi, mint te meg én, hogy "úristen, vezetnek, emberhátrány, gyengén is játszunk mostanában, szétvert a Liverpool, az ellenfelek meg nyerni fognak... jajj jajj"
ahelyett, hogy szétrugdalnák a Fulham öltözőjét, visszamennének és bevennék ezt a roppant hangulatos stadiont. saját magunkat verjük meg, és nem a játéktudás hiányzik, hanem egyrészt a jó taktika, másrészt a 11. ember (véletlenül sem a jó öreg vörös), harmadrészt az a lélektani fölény, ami hetekig, hónapokig győzelmi ritmusban tartott minket.
a szezon kis híján harmadát végignyertük, és a harmadában folyamatosan nem kaptunk gólt. pár hét alatt mind a két varázslat véget ért és most itt állunk másfél vereség után, és én nem olyannak ismerem Fergusont sajnos, aki ilyenkor fel tudná rázni a csapatot.
ezzel viszont nem bántani akarom őt, mert nagyon sok mindenben zseniális, viszont ilyen "team talkban" véleményem szerint gyenge. -
#14229 EZ MI A SZ@R???? Valaki elmondaná??? Utóbbi években nem láttam így játszani a csapatot....... :\ Nem mozognak,nem fognak ember,1 jó passz sincs,nem is futnak a labda után,az meg szánalmas h 45 perc alatt egy támadást nem tudtunk csinálni :@ már majdnem kikapcsotlam a tvt:@ -
#14228 Remélem kapnak a fiúk az öltözőben... -
#14227 énse, de attól még nincs vége a meccsnek :D -
#14226 fel kéne pörgetni a csapatot a szezon végére... egy jó öreg Cantona kellene az öltözőbe :) -
#14225 így van -
mikiking #14224 Hát 1-0 re vzeetnek eddig... tényleg most akarjuk elbukni a bajnokságot a végén ?????? -
#14223 ----------Ronaldo-Berbatov----------
Park-Giggs-Scholes(piroslap)-Fletcher
---Evra-Evans-Ferdinand-O'Shea
---------------VDS------------- -
pilboy #14222 vki egy kezdőt biggyesszen már be lécci
köszi -
#14221 jó, oké, értem. elnézést az elragadtatott kifejezésekért, komolyan. a jövőben kulturáltabban fogom kifejezni a véleményemet. -
#14220 ha ezt a meccset megnyerjük, én nagy betűvel fogok mindenkitől elnézést kérni a hisztimért. mert akkor kőkeményen igazatok lesz. pont azért vagyok ilyen, mert én nagyjából semmi esélyt nem látok arra, hogy ma fordítsunk. már a pontnak is örülnék. -
#14219 szabad persze, mindenkinek lehet véleménye, ezért van a forum. De azt kultúrált formában is kilehet fejteni.. -
#14218 na igen, de ha ma kikapunk, és nyernek a riválisok, akkor azért változik a helyzet.
meg félelmetes a formánk... ez aggaszt igazán. remélem, fel tudja rázni Ferguson a csapatot. ha ma már nem is, de a szezon végére még igen. picit hasonlít ez az idény eleji formánkra, akkor volt teljesen kilátástalan a játékunk. -
#14217 nyilván, de szerintem te nem érted, hogy mit írok. persze, hogy Ferguson jobban ért ehhez, mint mi összesen, ki vonná ezt kétségbe?
de vajon milyen oka lehetett Flethcert a jobb szélre tenni, és középre a Giggs-Scholes duót pakolni? mert azt látjuk, hogy mennyire működött. sajnos az öregnek minden évben van pár olyan meccse, ami a trükkös meglátásain megy el. az sem kérdéses, hogy nélküle nem ott lennénk, ahol most. de ettől szerintem igenis szabad kritizálni. -
#14216 jelenleg 4 pont előnyünk van, ennek a meccsnek meg még nincs vége, ez lehet 5:0is, lehet 1:2 is -
#14215 az ügyes... -
#14214 Igazam van,nyugodj meg és drukkolj!!! Én is szentségeltem a Pool meccs után de ez van,nyerni kell a többi meccset és bajnokok lehetünk. -
#14213 oké :) remélem, kettőnk párbeszédét ezzel le bírod már zárni. -
#14212 azért abba is gondolj bele h nem véletlenűl ő ül ott és nem te! valszeg meg van az oka annak h így állt fel a csapat ahogy felállt, nem látsz be a csapat "kulisszái" mögé, csak szítkozódsz és nyáladzol ha kicsit gödörbe kerül a csapat... -
#14211 4 pont előnyunk van.. ha nem hiszedd járj utánna -
#14210 bízzunk a jó öreg Spursben meg a Villában is azért... -
#14209 buta vagy -
#14208 lehet igazad van, csak engem ez a játék a plafonra küld.
legalább most a Fulham se nagoyn támad már. padlón vagyunk. -
#14207 nincs 4 pont előnyünk, 1 pont előnyünk van és egy elmaradt meccsünk.
a másik: tisztelem, őszintén tisztelem Pault, az összes játékosunkat, az edzői stábot meg a takarítókat is. de csak azért, mert Paul Scholes-nak hívják, nem kellene vele tönkretenni a középpályánkat egy olyasvalakinek, akit Sir Alex Fergusonnak hívnak. -
#14206 Ebben igazad van h szar most a taktikánk de akkor se kéne káromkodni meg oltani ! Nyugodj meg pappa -
#14205 gólvonalon kezelt.