35611

• galmat
    Na ez sokkal jobban nemis alakulhatott volna. Elkerültük a Barca-t a döntőig mindenképp. Azért itt a döntő szerintem reális elvárás, hogy ott mi lesz azt nem lehet tudni.
    Addig is Hajrá MU!!!
  • Rash87
    Ennyire előre nem gondolkodok :D Elősször jusson innen is tovább... amúgy meg álomdöntő ide v. oda,Barca helyett mást is eltudnák képzelni :)
  • Matthew Prosac
    *Bayernt
  • Matthew Prosac
    Összejöhet egy Manchester - Barcelona álomdöntő.
    Ehhez "csak" annyi kell hogy Arsenal továbbjut, ahogy mi is, majd az Arsenalt az elődöntőben elverve mi ottvagyunk a döntőben.
    Másik ágon a Bayern elruházza a Barca, a Pool a Chelsea-t, az elődöntőben a Pool-Barcából szoros összecsapásokon a Barca zsenialitása dönt. És máris ottvagyunk Rómában egy MU-Barca döntőn.. deszép is lenne!
  • Huszi84
    lehető legjobb lett a sorsolás
  • MR ME
    villareal - arsenal meccs győztese az elődöntőben, simán összehozható
  • Matthew Prosac
    ott csak a bayernt tudom sajnálni :)
  • Rash87
    Liverpool-Chelsea nagy meccs ez is :D
    Barca-Bayern ^^
    és Villareal-Arsenal
  • Matthew Prosac
    legkönnyebb csapatot kaptuk
  • MR ME
    de a barca - bayern se :)
  • MR ME
    porto verhető
  • Matthew Prosac
    nagyon zsír.
    Pool - Chelsea sem lesz kakaó
  • Rash87
    Man-Utd-Porto lesz!!!!!!
    Ennél jobb nem is kell! Simán behúzható szerintem... Bár kitudja,de örülök :PP
  • Rash87
    BL Sorsolás Euron :O
  • John Cena
    előző fordulóba villát meg verte a tottenham szóval a döntetlen is halvány esély
  • Matthew Prosac
    ne reménykedjünk, nem ez a mi fordulónk, ahol a Pool botlik
  • MR ME
    remélem a poolt megveri otthon a villa :D
  • John Cena
    március 21., szombat
    Portsmouth-Everton 13.45
    Blackburn-West Ham 16.00
    Fulham-Manchester United 16.00
    Stoke-Middlesbrough 16.00
    Tottenham-Chelsea 16.00
    WBA-Bolton 18.30
    Newcastle-Arsenal 16.00

március 22., vasárnap
    Wigan-Hull 14.30
    Manchester City-Sunderland 16.00
    Liverpool-Aston Villa 17.00
  • galmat
    hát ezt jobb, ha csak az erős idegzetűek nézik végig.....
    Azért,hogy egy ekkora védő, mint vidic ennyit hibázzon egy meccsen.. hát... na mind1, a bajnokság megy tovább, de azért ez fájt.
  • gyemant04
    így igaz, aki látta a meccset, az ne mondja, hogy lejátszottak minket, mert nem igaz.
  • pilboy
    nem kell foglalkozni velük
    ugyan csak az összefoglalót láttam, de már az alapján feltűnt, h nem játszottek ezek semmit, mindössze kihasználták védelmünk gyenge napját
    5 helyzetük volt, abból 3 !!! előreb.szott labda :S
  • MR ME
    nem kell foglalkozni más drukkerekkel, a tabella még mindig minket igazol, ez a meccs belefért bőven, ígyis 4 pont +1 elmaradt meccs szal messze bekussolhatnak
  • Cabell
    így van, nagy pofon volt, de hogyha picit is rend van a fejekben, akkor ennek felráznia kell, és nem demoralizálni. Vidic, aki 1 ideje a kedvenc MU játékosom volt, nagyon kiábrándító dolgokat művelt, és a piros sajna nem volt túlzás, én is leküldtem volna, nemvolt más opció.

Picit az zavar, hogy a poolosoknak akkora pofája van, mint ide a lacháza, bár ugye köztudott h ők a legnagyobb parasztok az összes drukker közül (tisztelet a kivételnek, sg-n nem találkoztam még 1 ilyennel sem) és csak a felszínt látják.
  • MR ME
    köszi
  • pilboy
    ilyet én is kitalálok. az első 2 góljuk ebből született. ja és a 3. is
    bocs a 4.
  • pilboy
    köszi az öfot
    hát jobb is, h nem láttam a meccset.
    szar napja volt a csapatnak úgy látom. egyszer ki kellett, h jöjjön. jobb, h nem szerdán jött ki...
    vida fejben sztem elfáradt, hihetetlen volt töle látni ezt a 2 hibát (a pirost kicsit túlzásnak éreztem, de nem a bíróra akarom fogni)
    evra is hibázott a tizinél
    hozzáteszem, h a pool nagy "játéka" abból áll, h előreb.sszuk a labdát és lesz ami lesz??? :D
    ilyet én is kitalálok. az első 2 góljuk ebből született. ja és a 3. is (lehet ez a védelmünk gyengéje, bár eddig nem vettem észre)
    talán időben jött a pofon (az most mind1 mekkora, de lehet, h jobb is, h ilyen nagy), így a srácok is elgondolkodhatnak és jobban felszívják magukat
    fel a fejjel, nincs tragédia
    most már azt kívánom, h a poolt kapjuk a bl-ben, ugyanis idén 2x elvertek minket, üssük ki őket onnan, legyen revans!
  • banok
    csináltam egy jobbat
  • banok
    hát nem egy szép emlékű meccs a ti szempontotokból de
    Manchester United-Liverpool 1-4 ::: összefoglaló
    http://www.pixter.hu/video?id=10377
  • passatgt
    hehe
  • MR ME
    am meg 4 pont, le van kekkelve, ígyis mienk lesz a bajnokság...
  • MR ME
    1:4??? :/
    akkó megyek inni vissza :D
    nem is baj h nem láttam a meccset...
  • John Cena
    ez így van!
  • Tyler1
    én sem azt mondom h gond, és ők is csak emberek akik elfáradnak! de nem a pontokkal van a gond vagy h rosszul jáccottak, hanem az ősi riválistól hazai pályán bekapott 4 gól...
    ez egy igazi angol United drukkernek 100x rosszabb mint akármilyen vereség!
  • Rash87
    Minden csapat verhető... Most nem voltak napjuknál... szerintem belefér,ígyis 4 pont,1 elmaradt meccsel,szóval akkora gond nincs.Bár én is egy X-el kiegyeztem volna :\
  • Tyler1
    hát ez nagyon nem mind1, mivel a Unitednek ősi riválisa a Pool! és nem mind1 h 30 évig 3mat sem tudtak rúgni, most meg röhögve aláznak le hazai pályán.... :S
  • Matthew Prosac
    ha 0-1 akkor is 0 pont, ha 1-4 akkor is 0 pont a mi szemszögünkből. nem kell ezen vérezni, nem 7et kaptunk..
  • pAtOcA
    :D jójó igazad van,de akkoris 4!!!et kapni az Old Traffordon igaza van Husztinak..
  • Huszi84
    ha 2-1 re kikapunk oké,még a 3-1 is belefér,de 4!!?
    ráadásul az old traffordon
  • Darthmushroom
    Még jó h ezzel a szaros győzelmével se megy semmire a semmirekelő pool, mert még így is lehet 7pont hátrányuk...
    Meg lehet h ezzel a meccsel jobban felszívják magukat a mu-s fiúk
  • Matthew Prosac
    miért mit gondoltál, hogy innentől veretlenül végigmenetelünk a bajnoki címig? szerdán meccsünk volt az elmúlt 2-3 hónapot topteljesítménnyel csinálta végig a csapat szinte hiba nélkül, ők is elfáradhatnak előbb utóbb..
    nem kell egyből felvagdosni az ereinket, én speciel annyira számítottam most erre a veresgére, hogy fogadtam is a L'poolra.. Naés? Belefér.
    Minden sorozat egyszer megszakad és gondoltuk hogy nem a Wigan ellen fog...