35611
-
#14164 Na ez sokkal jobban nemis alakulhatott volna. Elkerültük a Barca-t a döntőig mindenképp. Azért itt a döntő szerintem reális elvárás, hogy ott mi lesz azt nem lehet tudni.
Addig is Hajrá MU!!! -
#14163 Ennyire előre nem gondolkodok :D Elősször jusson innen is tovább... amúgy meg álomdöntő ide v. oda,Barca helyett mást is eltudnák képzelni :) -
#14162 *Bayernt -
#14161 Összejöhet egy Manchester - Barcelona álomdöntő.
Ehhez "csak" annyi kell hogy Arsenal továbbjut, ahogy mi is, majd az Arsenalt az elődöntőben elverve mi ottvagyunk a döntőben.
Másik ágon a Bayern elruházza a Barca, a Pool a Chelsea-t, az elődöntőben a Pool-Barcából szoros összecsapásokon a Barca zsenialitása dönt. És máris ottvagyunk Rómában egy MU-Barca döntőn.. deszép is lenne! -
#14160 lehető legjobb lett a sorsolás -
#14159 villareal - arsenal meccs győztese az elődöntőben, simán összehozható -
#14158 ott csak a bayernt tudom sajnálni :) -
#14157 Liverpool-Chelsea nagy meccs ez is :D
Barca-Bayern ^^
és Villareal-Arsenal -
#14156 legkönnyebb csapatot kaptuk -
#14155 de a barca - bayern se :) -
#14154 porto verhető -
#14153 nagyon zsír.
Pool - Chelsea sem lesz kakaó -
#14152 Man-Utd-Porto lesz!!!!!!
Ennél jobb nem is kell! Simán behúzható szerintem... Bár kitudja,de örülök :PP -
#14151 BL Sorsolás Euron :O -
#14150 előző fordulóba villát meg verte a tottenham szóval a döntetlen is halvány esély -
#14149 ne reménykedjünk, nem ez a mi fordulónk, ahol a Pool botlik -
#14148 remélem a poolt megveri otthon a villa :D -
#14147 március 21., szombat
Portsmouth-Everton 13.45
Blackburn-West Ham 16.00
Fulham-Manchester United 16.00
Stoke-Middlesbrough 16.00
Tottenham-Chelsea 16.00
WBA-Bolton 18.30
Newcastle-Arsenal 16.00
március 22., vasárnap
Wigan-Hull 14.30
Manchester City-Sunderland 16.00
Liverpool-Aston Villa 17.00 -
#14146 hát ezt jobb, ha csak az erős idegzetűek nézik végig.....
Azért,hogy egy ekkora védő, mint vidic ennyit hibázzon egy meccsen.. hát... na mind1, a bajnokság megy tovább, de azért ez fájt. -
#14145 így igaz, aki látta a meccset, az ne mondja, hogy lejátszottak minket, mert nem igaz. -
pilboy #14144 nem kell foglalkozni velük
ugyan csak az összefoglalót láttam, de már az alapján feltűnt, h nem játszottek ezek semmit, mindössze kihasználták védelmünk gyenge napját
5 helyzetük volt, abból 3 !!! előreb.szott labda :S -
#14143 nem kell foglalkozni más drukkerekkel, a tabella még mindig minket igazol, ez a meccs belefért bőven, ígyis 4 pont +1 elmaradt meccs szal messze bekussolhatnak -
#14142 így van, nagy pofon volt, de hogyha picit is rend van a fejekben, akkor ennek felráznia kell, és nem demoralizálni. Vidic, aki 1 ideje a kedvenc MU játékosom volt, nagyon kiábrándító dolgokat művelt, és a piros sajna nem volt túlzás, én is leküldtem volna, nemvolt más opció.
Picit az zavar, hogy a poolosoknak akkora pofája van, mint ide a lacháza, bár ugye köztudott h ők a legnagyobb parasztok az összes drukker közül (tisztelet a kivételnek, sg-n nem találkoztam még 1 ilyennel sem) és csak a felszínt látják. -
#14141 köszi -
pilboy #14140 ilyet én is kitalálok. az első 2 góljuk ebből született. ja és a 3. is
bocs a 4. -
pilboy #14139 köszi az öfot
hát jobb is, h nem láttam a meccset.
szar napja volt a csapatnak úgy látom. egyszer ki kellett, h jöjjön. jobb, h nem szerdán jött ki...
vida fejben sztem elfáradt, hihetetlen volt töle látni ezt a 2 hibát (a pirost kicsit túlzásnak éreztem, de nem a bíróra akarom fogni)
evra is hibázott a tizinél
hozzáteszem, h a pool nagy "játéka" abból áll, h előreb.sszuk a labdát és lesz ami lesz??? :D
ilyet én is kitalálok. az első 2 góljuk ebből született. ja és a 3. is (lehet ez a védelmünk gyengéje, bár eddig nem vettem észre)
talán időben jött a pofon (az most mind1 mekkora, de lehet, h jobb is, h ilyen nagy), így a srácok is elgondolkodhatnak és jobban felszívják magukat
fel a fejjel, nincs tragédia
most már azt kívánom, h a poolt kapjuk a bl-ben, ugyanis idén 2x elvertek minket, üssük ki őket onnan, legyen revans! -
#14138 csináltam egy jobbat -
#14137 hát nem egy szép emlékű meccs a ti szempontotokból de
Manchester United-Liverpool 1-4 ::: összefoglaló
http://www.pixter.hu/video?id=10377
-
#14136 hehe -
#14135 am meg 4 pont, le van kekkelve, ígyis mienk lesz a bajnokság... -
#14134 1:4??? :/
akkó megyek inni vissza :D
nem is baj h nem láttam a meccset... -
#14133 ez így van! -
#14132 én sem azt mondom h gond, és ők is csak emberek akik elfáradnak! de nem a pontokkal van a gond vagy h rosszul jáccottak, hanem az ősi riválistól hazai pályán bekapott 4 gól...
ez egy igazi angol United drukkernek 100x rosszabb mint akármilyen vereség! -
#14131 Minden csapat verhető... Most nem voltak napjuknál... szerintem belefér,ígyis 4 pont,1 elmaradt meccsel,szóval akkora gond nincs.Bár én is egy X-el kiegyeztem volna :\ -
#14130 hát ez nagyon nem mind1, mivel a Unitednek ősi riválisa a Pool! és nem mind1 h 30 évig 3mat sem tudtak rúgni, most meg röhögve aláznak le hazai pályán.... :S
-
#14129 ha 0-1 akkor is 0 pont, ha 1-4 akkor is 0 pont a mi szemszögünkből. nem kell ezen vérezni, nem 7et kaptunk.. -
#14128 :D jójó igazad van,de akkoris 4!!!et kapni az Old Traffordon igaza van Husztinak.. -
#14127 ha 2-1 re kikapunk oké,még a 3-1 is belefér,de 4!!?
ráadásul az old traffordon -
#14126 Még jó h ezzel a szaros győzelmével se megy semmire a semmirekelő pool, mert még így is lehet 7pont hátrányuk...
Meg lehet h ezzel a meccsel jobban felszívják magukat a mu-s fiúk -
#14125 miért mit gondoltál, hogy innentől veretlenül végigmenetelünk a bajnoki címig? szerdán meccsünk volt az elmúlt 2-3 hónapot topteljesítménnyel csinálta végig a csapat szinte hiba nélkül, ők is elfáradhatnak előbb utóbb..
nem kell egyből felvagdosni az ereinket, én speciel annyira számítottam most erre a veresgére, hogy fogadtam is a L'poolra.. Naés? Belefér.
Minden sorozat egyszer megszakad és gondoltuk hogy nem a Wigan ellen fog...