Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Szerintem õ se hitte, hogy bemegy.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
C ronaldo 1 gólja enyhén is KURV@ JÓ VOLT😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy
Közben én is rájöttem.
Elnézést kérek a tévedésemért.

kulabácsi
az a 3. gólja lett volna 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
utólag el döntötték vagy mi?:S mert nb1.hu -n úgy írják 4-0:S:S

Magic Boy
3-0 lett a vége.
Rooney második gólját nem adták meg.

John Cena
thx faszaa

kulabácsi
ronaldo, teves, rooney 2

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
4-o?😮 kik agólok ??

kulabácsi
jó kis felkészítõ meccs volt a róma ellen 😊

Forza Italia
igen???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kulabácsi
na ja 😊

Rash87
De azért szép volt 😛

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
ronbaldo gólját meg megmosolyogtam, sztem õ sem hitte h ez be fog menni 😄

kulabácsi
forza italia??? <#idiota>

Forza Italia
Tevez 2-0 Bajnok csapat, bajnok csapat😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Ronaldo GóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóL.
1-0.

Cabell
Mind1 a cselszi is ezt csinálta tavaly és nem lettek bajnokok😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Mindent gondoltam volna,ezt nem,azért szép 😊

Cabell
Ezen már csak nevetni tudok esküszöm😄 90. perc, szokás szerint...

kulabácsi
2:3 :S

ffxi
Ilyen gyorsan? 😞

Fákjúal!

Japep
2-2 :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rash87
Bolton - Arsenal
2 - 0

Eddig.... Még van 30 perc,sztem Arsenalnak ennyi volta a bajnoki cím..

Scholes18
sztem minden itt forumozó ember ismeri ezt az oldalt ugyhogy felesleges rekámoznod.

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
hol?? még 100X plz

Unitedfanatics
Today top news:

+ Andersont megdícsérte Dunga

Cabell
Fletcher 6 hétre kidõlt..:S:S

Remélem, hogy nem lesz sérülésekbõl rendszer...tavaly a legrosszabbkor köszöntött be a sérülés-hullám...:S

John Cena
Remélem Arsenal valami nagyon Lightos csapatot küld be és akkor van esélyünk

megint nem látom a mecset 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
Villát illene elverni otthon, fõleg azok után, hogy idegenben egyszer 2:0-ra, egyszer 1-4 re vertük õket...Bolton - Arsenalnál most nehéz esélyeket mondani, mert nemtudni, milyen formában lesznek...Chelsea - Boronál pedig reméljük, hogy az anti-(pondró) foci ismét jó lesz legalább egy x-re...

John Cena
Anglia, 32. forduló

március 29., szombat

Birmingham-Manchester City
16.00

Bolton-Arsenal
16.00

Derby-Fulham
16.00

Sunderland-West Ham
16.00

Portsmouth-Wigan
16.00

Reading-Blackburn
16.00

Manchester United-Aston Villa
18.15

március 30., vasárnap

Chelsea-Middlesbrough
14.30

Tottenham-Newcastle
16.00

Liverpool-Everton
17.00

John Cena
nb1.hu

Még akár egy hónappal ezelõtt is sokan elkönyvelték, hogy a spanyol és az olasz bajnokság eldõlt, míg az angol Premier League végkimenetele teljesen kiszámíthatatlan, hiszen három együttes küzd az aranyért.
Ehhez képest az Inter és a Real Madrid egyaránt 4-4 ponttal vezet már csak, míg a Manchester United 5 ponttal elõzi meg a második helyezett Chelsea-t. A manchesteriek menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint a "Kékek" még esélyesek a bajnoki cím megszerzésére.
- A Chelsea elleni mérkõzés lehet a döntõ - mondta a skót. - A Stamford Bridge-en kiváló a mérlegük, az egy komoly ütközet lesz. Kényelmes elõnyt szereztünk, de semmi nem dõlt még el, úgy kell futballoznunk a hátralévõ meccseken is, ahogyan eddig. A legkiegyensúlyozottabb csapat nyeri meg a bajnokságot, és ez a jelek szerint nem az Arsenal lesz: az eddig sokak által csodált Wenger-csapat teljesen kifulladni látszik, négy döntetlen után veszített a Stamford Bridge-en és már 6 ponttal van lemaradva a Unitedtõl, amely elõtt február 10-én még öt ponttal vezetett, mostanra azonban a José Mourinho távozása után kissé lebecsült Chelsea is megelõzte.

John Cena
majdnem bevettemXD kár hogy az Argentínok nem jutottak ki..😞 XD

Skynet723
Brazilia 😄DDDDD

Scholes18
hát ott lennének ha lenne Anglia..

Glory Glory Man United!!

John Cena
micsoda célzások😛 Spanyoloknak annyira nem

Cabell
Te a spanyoloknak nem? A kedvenc csapataidtól ott van a legtöbb játékos...

Fabregas - Arsenal, Alonso - Pool, Torres - Pool, Garcia, egykori Pool játékos...bár a hollandoknál igazad van, ottvan Kuyt, Babel...a szaros kis MU-ból nincsenek is kint olyan sokan😞

John Cena
ÉN Portugál és Holland mert ott van 1-2 evertonos + Van Der Sar😊

Cabell
Portugália😊

Scholes18
ne is mondd még mindig nem tudom feldolgozni úristen horvátok ellen a wembleyben..
amúgy portugál ha már vmi Roni miatt.

Glory Glory Man United!!

Atti12
spanyol, portugál 😊

John Cena
télleg kíváncsiságból Ki melyik válogatottnak szurkol a mostani EB-n? mert ugye Angolok nem lesznek😞

Scholes18
kit érdekel a nemezetközi mecccs, hétvégére legyenek fittek!

Glory Glory Man United!!

John Cena
én is azt hittemmXDXDXD

Cabell
Sérülés miatt Ronaldo és Nani sem játszhat címeres mezben
A hétvégi bajnoki fordulók után több európai sztárjátékos is kidõlt a sorból, és nem szereplehet hazája színeiben a hét közi barátságos mérkõzéseken. Cristiano Ronaldo és Nani nem játszhat a portugáloknál. Wayne Rooney viszont kisebb sérülése ellenére is együtt edzett az angol kerettel.

Hétfõn Cristianonak és Naninak is Portugáliában, hazájuk válogatottjának edzõtáborában volt jelenése, a portugál együttes a görögök elleni szerdai barátságos mérkõzésre készül. A Manchester United két ifjú titánja azonban mégsem lehet ott a mérkõzésen, mert a portugál nemzeti csapat keretorvosa sérülést diagnosztizált náluk. Ronaldónak a bal lába fáj, míg Naninak a jobb lábában húzódott meg egy izom.

Ezt komolyan nem hiszem el...

Matthew Prosac
húgecc, megijedtem hogy Vidic buzi 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
mostmár elég lessz. OK, hogy egyszer beirod, de ez már a 3. vagy 4. reklám.. Meg amúgy is ha valaki rákattint a bannerra egybõl bejön..

Unitedfanatics
Today Top News:

Wayne Rooney, a Manchester United csatára elmondta, hogy õ és az egész csapat örül, hogy a Vörös Ördgök legyõzték a Liverpoolt és így hatalmasat léptek elõre.
______________________________________________________________________________________

Nemanja Vidic felfedte, hogy a védekezõ partneréhez, Ferdinand-hoz közel áll és nem csak akkor amikor épen játszanak. Vidic azt mondta, hogy Rio tanította õt.

Atti12
itt olyan feje van Roninak mintha éppen egy hatalmasat fingana <#idiota>