Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
nem gyenge de azért gyengébb az "alapnál" és sztem tényleg így több esélye vana romának...de MIÉRT ez a felállás?O.o

Barnabyka
tényleg ez a felállás

soma22
nem mondanám egy gyenge felállásnak, sõt szerintem elég erõs

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Barnabyka
lol ha ez nem baromság akkor még tényleg lesz esélye a romának

soma22
ns szerint:

1 Van der Sar
6 W. Brown
19 Piqué
5 Ferdinand
27 Silvestre
4 Hargreaves
13 Pak Dzsi Szung
16 Carrick
8 Anderson
11 Giggs
32 Tevez

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Barnabyka
0-2 és büntetõkkel nyer a valaki...nah végülis ezt is elfogadnám ha izgi meccset láthatnék...hát még ha a ROMA jutna tovább..húúú<#buck>
Csak belegondolok ,h ez 1 az 1000hez...a fogadóirodákba kicsit kisebbb xD

Rash87
2-0 😊 sztem.

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
én meg azt jósolom hogy a roma az elsõ félidõben vezetést szerez, de kiegyenlítünk és 1-1 lesz a vége.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

A lesz pedig még mindig egy sz! :-] Hajrá MU!

Rash87
Én sose megyek biztosra,szal még innen is el lehet bukni a továbbjutást. Boro ellen se játszottunk túl jól,igaz annak is volt 1-2 oka... szal még semmi se dõlt el 😊

Barnabyka
Jójó elismerem..de nem volt rossz..Chelsea drukkernek ez a dolga<#buck>
a MU a világ jelenleg legjobb csapata elismerem..és még nekik is nagy lessz a teher szerintem...persze lehet ,h ez csak az amit szeretnék és köze sincs a valósághoz..ha a MU nyeri a BL-t az lenne a papírforma

Rash87
Viccnek is rossz <#banplz>

Barnabyka
Nah skacok ma vár rátok egy fájdalmas búcsú...Voltam ma egy jósnál és aztmondta nekem ,h 3-1 re nyer a Roma! Ha már ittjártunk azt is megkérdeztem ,h mi lessz a hétvégén..ott meg az Arsenal fog gyõzni 2-0ra<#idiota>
Remélem ígyy lessz<#buck>

John Cena
MU-s

nb1.hu

Hiába fogadkoztak, úgy tûnik, hogy idén is túl nagy falatnak bizonyul a manchesteri gombóc a Romának. Legalábbis nagyon úgy fest, hogy a manchesteri visszavágó csak formaságnak tekinthetõ, ha ugyanis az angolok ugyanolyan okosan játszanak hazai pályán, mint ahogyan azt tették Olaszországban, akkor a Romának esélye sincs a továbbjutásra.
Igaz, a "Vörös Ördögök" keretébõl hiányzik majd az elsõ meccsen megsérült Vidic, mellette Rio Ferdinand játéka is kérdéses, de azért ne kételkedjünk benne: Sir Alex megtalálja majd a megfelelõ embereket a hiányzók pótlására.

A másik oldalon viszont ismét csak a lelátón foglalhat helyet Francesco Totti, aki nélkül sokkal vérszegényebb a az olaszok támadójátéka.
- Meglepetésre készülünk - mondta Doni, a rómaiak kapusa. - Tisztában vagyunk vele, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolgunk, de bízunk a jó kezdésben, ami lökést adhat a folytatásban.
A hétvégi bajnoki forduló során a Roma nagynehezen, 3-2-re verte a Genoát, ami kissé feledhette a kudarccal felérõ elsõ mérkõzést, míg a MU 2-2-es döntetlent ért el a Middlesbrough otthonában.
Mindent összevetve a manchesteri mérkõzés - valamint a párharc - esélyese egyértelmûen a MU, amely elõtt 1999 után ismét lehetõség nyílik a nagy kiugrásra.
(czp)

A bwin oddszai
1: 1,60 X: 3,60 2: 5,50

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
nem MU-s téma de van benne Angol válogatott

nb1.hu

A magyar válogatott a szlovénok elleni vereség miatt az 51.-rõl visszacsúszott az 56. helyre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen - immár hét hónapja - változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország elõtt.
A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezõcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 24., a dánok a 33., az albánok a 76., a máltaiak pedig a 135. helyet foglalják el a rangsorban.
Az Európa-bajnok görögök minden eddiginél jobban állnak, övék a nyolcadik pozíció, és Izrael is elõször került a húsz közé (20.). A legnagyobb elõrelépõ a Top50-ben Moldova, amely 14 helyet javítva a 37.

A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a múlt havi állás):
1. (1.) Argentína 1519 pont
2. (2.) Brazília 1509
3. (3.) Olaszország 1391
4. (4.) Spanyolország 1319
5. (5.) Németország 1261
6. (6.) Csehország 1234
7. (7.) Franciaország 1205
8. (10.) Görögország 1187
9. (8.) Portugália 1125
10. (9.) Hollandia 1124
11. (11.) Anglia 1098
12. (13) Románia 1085
13. (12.) Horvátország 1041
14. (15.) Ghána 1006
15. (14.) Skócia 1004
16. (16.) Mexikó 997
...24. (24.) Svédország 858
...33. (33.) Dánia 762
...56. (51.) MAGYARORSZÁG 546
...76. (74.) Albánia 418
...135. (134.) Málta 202
(MTI)

John Cena
MU - ROMA a legminimumabb az lenne a fiúktól szerintem ha 1-0 vagy 0-0 ra jönnénk ki Roma nagyon innen nem tud fordítani az a véleményem

Cabell
Na srácok, ez komoly meccs volt, de mind1, holnap rajtunk a sor...hétvégén pedig hatalmas meccs lesz az Arsenal ellen...ott nekünk mostmár csak a 3 pont a jó, mert a Chelsea nagyon tapad....holnap mindkét lábbal az elõdöntõben kell lenni, már 1 láb megvan...jóéjt

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
nagyon helyes

arsenal meg kiesett....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rio vállalhatja a játékot

A United hivatalos honlapján nemrégen egy olyan hír látott napvilágot, hogy Rio Ferdinand játszhat majd a Roma elleni Bajnokok ligája negyeddöntõ - visszavágóján.

A holnapi meccs sajtókonferenciáján a csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson azt nyilatkozta, hogy a védõ akár szembe is nézhet az Olaszokkal, de a végleges döntést holnap reggel hozzák meg:

"Ferdinand kezelése jól ment és reméljük, hogy holnap beállhat a Roma ellen" - Mondta Ferguson.

Ráadásul a United menedzsere azt is felfedte, hogy Gary Neville és Mikael Silvestre is a keretben vannak sõt, akár kezdhetnek is a fõvárosiak ellen az Old Trafford-on.
Cabell
Remélem, hogy ez a sérülés-hullám befejezõdik ott, ahol elkezdõdött...legyen végre egyszer a saját kezünkben a sorsunk, ne ezeken a szerencsétlenségeken múljon már...

kulabácsi
remélem összerakják hamar, nem lenne jó ha kiesne 2 védõnk is a végén 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
kb sztem nem oszt nem szoroz a dolog

John Cena
nb1.hu

Totti továbra se jáccik

Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya a negyeddöntõ visszavágóján sem játszik a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Az olasz gárda játékmestere a múlt heti, 2-0-s angol gyõzelmet hozott elsõ felvonás alkalmával sem lépett pályára combizom-sérülése miatt.
Luciano Spalletti, a Farkasok vezetõedzõje már a hétvégi bajnoki találkozó elõtt megemlítette, talán jobb lenne, ha Totti a visszavágót is kihagyná, hogy teljesen felépülten számíthasson rá a Serie A következõ fordulójában, amikor is Udinébe látogat a csapat.
A csatár kimaradása nem meglepõ, hiszen a kétgólos hátrány miatt igen reménytelennek tûnik az olaszok helyzete a BL-ben, ugyanakkor a bajnokságban 4 pontra csökkentették a hátrányukat az Internazionalével szemben, így vélhetõen most már inkább az élvez prioritást.

John Cena
a faszom...:S

Sérülésjelentés: Rio Ferdinand

Egy nemrégen befejezõdött diagnosztika szerint biztos, hogy nem tört el Rio Ferdinand, a Manchester United védõjének lábközépcsontja a Middlesbrough ellen hétvégén.

A 29 éves középhátvéd, aki márciusban még Anglia csapatkapitánya is volt március végén. A United legutóbbi meccsén viszont nagyon erõltetett játékkal elérte azt, hogy a 70. percben lecseréljék a Riverside-n.

Többen látták, hogy Rio otthagyta a földön a bal lábát és ez komoly aggodalomra adott okot, de azóta már több orvosi teszt is bebizonyította, hogy nincs törés a lábában.

A United jelenleg is próbál minél többet kideríteni Rio sérülésérõl, de addigis a fiatal spanyol hátvéd, Gerard Pique fogja õt helyettesíteni a Bajnokok Ligája negyeddöntõ-visszavágóján, mint ahogy azt tette a Boro elleni meccsen is.

Ferdinand párja, Nemanja Vidic még az elõzõ héten sérült meg a Roma elleni meccsen a térdével, így a Middlesbrough elleni meccset teljes egészében ki kelett hagynia.
többet nem szeretném látni<#bdead>
John Cena
ez tecik😄

toysoldier
😄DDDDDDdddddddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Matthew Prosac
a legnagyobb pondró még mindig Mike Riley név alatt fut.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Szia!

Oké nincs harag. Nem is volt...

A mostani formánkhoz képest ez az 1 pont a MU ellen remek és megérthetnéd, hogy nekünk meg kellett tartani😊
Nem szép, nem támadós, de egy MU-nak nekirohanni 2-2-nél az már több mint hülyeség.

Amúgy jó meccs volt. Aztán bajnokságot már megnyerni.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

John Cena
de ok látom semmi😛😊

Cabell
Szia, neharagudj, valószínûleg(sõt egyértelmûen) az én bunkóságom, de nem tudtam, hogy itt Boro szimpatizánsok is vannak)

Ezesetben elnézést a pondrózásért, és hálás vagyok nekik(nektek, ha Boro drukker vagy), hogy az Arsenaltól 5öt csentetek. Azért írtam a pondrót, mert nemis nyerni akarnak, csak ölik a játékot, és mivel nem gyenge csapat, ezt jól csinálják. Idõnként úgy játszanak, mint aki nem egy pontért jön, hanem a nagyágyúktól kettõt elcsórni. És persze mindenki utál ellenük játszani, fõleg idegenben.

Én nem reklamálok a tizik miatt, sem semmi miatt, egyszerûen fos volt a védelem, és utálom a Boro elleni meccseket továbbra is, hiszen nagyon nehezek, kellemetlenek.

Ez a Boro egyébként nem a "pondróbbik" arcát mutatta, az elején bátran támadtak, de a végén, 2-1 nél és 2-2 nél rásszolgáltak arra, amiért így neveztem õket...

Amikor a Mu-nál volt a labda, akkor sutyi kis szabáytalanságok, akik még nem sárgultak be azok nem sajnáltak egy könyvelést a nevük mellé, csak, hogy megöljék a játékot. Persze ez mit sem von le a hálámból, amiért az Arsenal kipukkadása érdekében tartozunk, de ettõl függetlenül mindenki morcos a botlás miatt.

És mégegyszer, elnézést, nem néztem a fórumon eléggé körül, ezentúl nem pondrózom csak úgy vaktába.

John Cena
nem láttam pondró kiírást senkinél szentem semmi büntipont!

Sziasztok!
Nem tudom miért kell pondrózni más csapatokat... (szvsz. ezért is mehetne bünti)

De csak, hogy érveljek kicsit:
A Arsenal PREM D 1-1
H Arsenal PREM W 2-1

5 pontot bukott az Arsenal a Boro-n. Ahogy látom az az 5 ponttal az Arsenal még mindig a seggetekbe lenne és nem csak a Chelsea miatt kéne izgulnotok.
A megnem adott tizikrõl meg ne beszéljetek, mert bizony Ferdinand kezezése is megnem adott volt...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

John Cena
Chelsea - Manchester United: ki-ki meccs, abszolút 3esélyes, de sztem x lesz

Everton - Chelsea: a legnagyobb esély, h pontot veszítsen a Chelsea, és nem is fognak 3 ponttal távozni

szerinem itt fog eldõlni minden!

Cabell
ez így elég kemény...

az a baj, hogy amíg az arsenalt leszorítottuk, a chelsea szépen csendben feljött...ésmost meg azon kapjuk magunkat, hogy nekik sokkal könnyebb dolguk van...:\ a Blackburn legalább akkora pondró, mint a Boro....10 emberrel védekeznek, sunyik, szabálytalankodnak...nehéz lesz, nagyon nagyon nehéz...

5 meccs van még...
elvileg 2szer kellene bukni ahhoz, h ne mi nyerjük meg. de ez nem fog megtörténni, max. úgy, h az egyik bukás a Chelsea otthonában lesz egy x elérésével, amivel õk is buknak
lássuk csak:
április 12.
Chelsea - Wigan: tuti hazai gyõzelem
Manchester United - Arsenal: itt csak az a kérdés, h elbírjuk-e az esélyesség terhét. "csak" mentálisan kell felkészülni, hiszen jobbak vagyunk

április 19.
Blackburn - Manchester United: az egyik legnehezebb hátralévõ meccs, nagyon durva csapat évek óta. 1 gólnál nem hiszem, h többel nyerünk. de nyerni fogunk
Everton - Chelsea: a legnagyobb esély, h pontot veszítsen a Chelsea, és nem is fognak 3 ponttal távozni

április 26.
Chelsea - Manchester United: ki-ki meccs, abszolút 3esélyes, de sztem x lesz

május 3.
Manchester United - West Ham: vissza fogunk vágni
Newcastle - Chelsea: azt hiszem rendesen összekapta magát a United. most jó formában vannak. Owen pl a legutóbbi 4 meccsén betalált. sztem itt is x lesz

május 11.
Chelsea - Bolton: hazai gyõzelem
Wigan - Manchester United: vendéggyõzelem

összegzés: nem hinném, h ezt az 5 meccset 100%-osan lehozná a Chelsea. egyszerûen képtelenségnek tartom. nem olyan jók idén, mint 2 éve. egy jó formában lévõ Newcastle-vel, és egy stabil Evertonnal is idegenben játszanak, és hazai pályájukon ott leszünk mi is
nyugi a tuti 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

izgalmas meccs lehetett...
sajnálom, h nem nyertünk
igazságtalan lenne, ha innen nem mi nyernénk a PL-t, méghozzá azért, mert mi játszuk jelenleg nem csak az egyik legszebb focit, hanem a legeredményesebbet is (góllövésre gondolok)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
komoly meccs volt tényleg, de meg kellett volna nyerni :S

John Cena

John Cena
köszi!!!!!

banok
Middlesbrough-Manchester United
http://www.indavideo.hu/video/Middlesbrough_-_Manchester_United_2-2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
az biztos:S:S

Matthew Prosac
ha Rio is kidõlt akkor lesz izzadás a Roma ellen..

Cabell
még lesz 1 hasonlónak igérkezõ meccs a másik pondró csapat Blackburn ellen..:S A védelem iszonyú szarul muszikált ma...remélem, hogy Rio nem dõlt ki, hanem csak rosszul lépett, vagy tudomisén...tényleg nagyon rosszkor jönne most ez...csak a gond az, hogy egyre inkább emlékeztet a helyzet a tavaira....Roma meccs elõtt 3 pont elõny a Chelsea ellen, és nem volt Vidánk, utána nem volt Rionk....ha most mindketten kidõlnek, akkor nagy eséllyel bukunk a BL-ben, a bajnokság talán még valahogy meglehet úgyis....

Matthew Prosac
undorító módon aprított a boró és nem hiányzik hogy a szezon végére teli legyünk sérültekkel..

semmi para
nagyobb büszkeség lesz innen +nyerni a PL-t😊
John Cena
Middlesbrough-Manchester United
2-2
picsába bele abba!

Cabell
Én inkább unatkoznék egy jót a végén...😄

uuuhhh de naon nagy meccs volt...
izgalmas lesz a PL vége én ennek örülök!