Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
április 12., szombat

Birmingham-Everton
13.45

Bolton-West Ham
16.00

Derby-Aston Villa
16.00

Reading-Fulham
16.00

Sunderland-Manchester City
16.00

Tottenham-Middlesbrough
16.00

Portsmouth-Newcastle
18.15

április 13., vasárnap

Liverpool-Blackburn
14.30

Manchester United
-Arsenal
17.00

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Giggs

A jelek szerint az idõ mégsem múlt el nyomtalanul Ryan Giggs felett: a MU-ban az elmúlt hétvégén - a Middlesbrough ellen (2-2) - a 750. meccsét abszolváló 34 éves játékos saját elmondása szerint már sokkal nehezebben regenerálódik, mint régebben. A jubileumi meccsen ráadásul kihagyott egy ordító helyzetet is, amivel kivívta Sir Alex és a drukkerek nemtetszését is. Az egyik tévénézõ például azt vetette fel a meccset közvetítõ riporternek: miért bízik meg még mindig a walesi játékosban Ferguson, amikor egyre gyengébben játszik?
- Korábban óriási hasznára volt a klubnak - folytatta a betelefonáló -, és csodálatos gólokkal örvendeztetett meg bennünket. Jelen pillanatban azonban inkább a kerékkötõje a csapatnak, semmiféle veszélyt nem jelent az ellenfelek kapujára.
Sic transit gloria mundi - azaz így múlik el a (futball)világ dicsõsége...

C. Ronaldo (no komment)

Cristiano Ronaldo fantasztikus szezonját látva a Real Madrid ismét bejelentkezett a portugálért. Spanyol lapértesülések szerint a fõvárosiak már el is küldték Manchesterbe Predrag Mijatovicot, a klub sportigazgatóját, hogy tárgyaljon Ronaldo ügynökével.
Mijatovic elsõsorban arra kíváncsi, hogy Ronaldo hajlandó lenne-e elhagyni a "Vörös Ördögöket". A Real számára a játékos átigazolási díjának kifizetése nem jelenthet problémát, spanyol híresztelések szerint akár 125 millió eurót is megérne Ramon Calderonnak, hogy a "királyi" csapatban tudja a világklasszis szélsõt.
Egyelõre azonban úgy tûnik, hogy Ronaldo még legalább egy évet szeretne Manchesterben tölteni, mielõtt eligazol, ráadásul ha ez nem lenne elég, a United is alapból elutasít minden érte beérkezõ ajánlatot.

grat a fiúknak
tartalékosan is nyertünk

kezdjük jó hírrel a Barca elleni felvonást:
Puyol nem játszhat a Manchester ellen 2008.04.10., 16:52

A Barça kapitánya számára a Schalke ellen összeszedett sárga lapos figyelmeztetése volt sorozatban a harmadik, ez pedig azt jelenti, hogy ki kell hagynia a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ elsõ mérkõzését. Puyol mellett ráadásul többeknek is vigyáznia kell, egy lapra van az eltiltástól Milito, Márquez, Giovani, Messi és Touré is.
eurobarca.hu

http://www.powerplaymanager.com/r57633

miért ne lenne igaza? az bajnoki lesz te okos 😄

omg..

football without ultras is nothing

ffxi
Legyen igazad MU-Chelski ügyben 😄

Fákjúal!

Japep
2008.04.23. 20:45 | Liverpool - Chelsea
2008.04.23. 20:45 | Barcelona - Man Utd

Visszavágók:

2008.04.30. 20:45 | Chelsea - Liverpool
2008.04.30. 20:45 | Man Utd - Barcelona

( 2008.04.26. 13:45 | Chelsea - Man Utd )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kulabácsi
jó és fontos kérdés, engem is érdekelne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
Uh télleg

Fákjúal!

LasCar16
elõdöntõknél már nincs sorsolás... ágak szerinti továbbjutás van...<#sniffles>

#acm

John Cena
Na Barca - MU idegenben leszs az elsõ meccs vagy hazain???

Matthew Prosac
lol

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

barca lesz
már lezajlott a sorsolás

ffxi
Mikor lesz a sorsolás? Sztem Barca jó préda lenne<#bohoc><#circling><#buck>

Fákjúal!

gratula

nagyon csalódott leszek, ha a ManUtd innen nem nyeri meg a Bl-t

fõleg ha a Chelsea vagy a L'pool nyeri meg :S

Cabell
A Milan is gyengus volt tavaly, és mi lett...de továbbjutást várok most énis.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
sztem nem lesz annyira nehéz, a barca elég gyengus mostanában...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
jó meccs volt, "tartalékos" kerettel is hoztuk a meccset, rossi büntetõjéhez meg no komment 😄

soma22
szeret a csapat, hazaértem, tv bekapcs, és 3 perc mulva egy gyönyörü tevez gol😊

ilyen csapattal is ennyire összeszokottan és jol játszani. blt nyerünk idén!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

<#taps>

nehéz lesz az a barca - mu...
Matthew Prosac
1-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Barnabyka
WTF?!!!

hát nemtom
érthetõ a meccs állása és a csapat "HAJTÁSA". egy ilyen tartalékos csapattal is tartani tudjuk a rómát!ez azért dicséretes.
John Cena
na Fiúk mennem kell 60perc ha innen kapunk 3gólt vagy 2 és el veszítjük akkor leszívom magam😄 na jó meccsnézést és helyettem is szurkoljatok bye

John Cena
Ha meg nyeri a meccset a MU 1000%-os vagyok hogy 2angol lessz a döntõbe vagy pedig 1 de abba nem gndolok bele😄

John Cena
Elatták õket..😄 Ferguson nem volt megelégedve a Roni több mint 30góljávalXD és rooney parádés játékával😄

Matthew Prosac
HT 0-0

(ha a róma berúgta volna a 11est már nyertem volna 3000-et 200ból mert fogadtam hogy õk lövik az elsõt <#pardon1>)

NeoMaN
Köszi, közben már utánanéztem!

Hajrá MU!

Matthew Prosac
gyõzelem, döntetlen, vagy 1 gólos vereség. ezekkel továbbjutunk
0-2nél hosszabbítás, minden más eredménynél ahol a róma 2-vel vagy többel gyõz kiesünk. remélem egyértelmû voltam.

NeoMaN
Bocs a hülye kérdésekért, de nem követem naprakészen a dolgokat.
😊
Mi kell a továbbjutáshoz?

Magic Boy
Kispad ahogy Scholes is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

NeoMaN
Miiiii? Kispad vagy az sem?

Barnabyka
pihennek '-.-

NeoMaN
Õõõ, hol van Roni és Rúni??
Most komolyan....????

Matthew Prosac
34. perc 0-0 rengeteg Mu-helyzet, kihagyott Roma 11-es.
éledezik a roma, de nem veszélyesek.

Matthew Prosac
kezdessz télleg idegesítõ lenni.

John Cena
hanyadik perc?😊 állás??😛

Barnabyka
azta qva láma de rossi faszér nem bírja begurítani..gerrard tegnap qva jól lõtte oda ahova de rossi akarta cska õ köztudott ,h jobb...

SzakYy
ilyen mûesés után így igazságos <#vigyor3>

Matthew Prosac
huh, kihagyta

Matthew Prosac
11es :S

soma22
probáltam de sajna melohelyen nem hozza be a videot.a második félidõ 30 percét fogom látni ha sietek haza

huuuuuuuuuu
gólparádét érzek<#ravasz1> csak az elsé jöjjön meg😄
Matthew Prosac
m1-nek van online közvetítése! nézd meg a honlapjukat.
amúgy télleg nagyon szépen játszunk! sok helyzetünk van, a romának semmi esélye!

soma22
nsonline-on "nézem" a meccset, a leirás szerint jol toljuk!hajrá mu

Matthew Prosac
"hát még ha a ROMA jutna tovább..húúú"
szerinted ez ebbe a topicba való?

Matthew Prosac
esélyük sincs. jók vagyunk. volt már több ziccerünk. nem fognak ezek gólt lõni se.

soma22
szerintem hasznos volt a játéka, nem lesz vele gond

PARKot mért kell ennyire erõltetni:S nem értem
mindenesetre HAJRÁ MU!<#taps>
soma22
vidic sérült, gondolom ezért van 2 vkp, én egyedül rooney-t hiányolom, meg ronit, de gondolom mindennek megvan az oka.