35611

• Tyler1
    most néztem meg az ismétlést....hát ez egy vicc volt! De a mi részünkről.
    A 2. félidőben simán egyenlíthettünk volna, de nem értem h ha gólt kapunk akk miért játszunk ilyen kapkodó focit. Mondjuk most csak a befejezésekkel volt a gond, meg a végén már a nyomással is, na de reménykedjünk a köv. fordulóban...
    A Fulhm viszont nagyon jó focit játszott elöttük le a kalappal, Gera elött meg főleg! :)
  • Rash87
    El,de kicsit bírálhatta volna,hogy van 1 sárgája,figyelmezteti,s kész.Végülis vissza dobta idegből,amit meg lehet érteni,elé került a labda,bíró meg visszafúja,bár ez sajnos nem változtat semmi :\ De szerintem akkor se volt fair kiállítani. Láttam sokkal nagyobb dolgokat,amiért egyes játékosok semmit nem kaptak,egy ilyenért meg egyből öltözőbe küldik...
  • giornalista
    én Scholes pirosát azért nem venném a többi közé. az egy hihetetlenül rossz reflexmozdulat volt, aminek egyszerűen nem szabadott volna megtörténnie egy ilyen öreg harcosnál. persze neki már nem ez az első piros lapos kezezése a szezonban...

a védősorunk meg valóban elfáradt fejben, bármekkora közhelynek is hangzik ez. egyszerűen Fergie egyre kevesebb védőfeladattal látta el a középpályát, így meccsről meccsre több munkája akadt a védőinknek. és ne feledjük, hogy 13 vagy hány meccsen keresztül gyakorlatilag hiba nélkül ellátták a feladatukat a bajnokságban, elvégre amellett, hogy nem kaptunk gólokat, a 13 meccs alatt összesen talán 19 lövést kellett hárítania Edwinnek.

egyszerűen ezt az iszonyatos munkát és ezt a hatalmas nyomást nem bírták már szerintem, sem Vidic, sem pedig Evra.
  • Rudee
    Szerintem fölösleges.
    Max akkor vonják vissza, ha egy el nem követett szabálytalanságért kap lapot, amit a bíró elnéz és tévesen ítél meg. Azt utólag lehet látni a felvételen, hogy ha nem találta el. Ezen meg sokat nem lehet elnézni, elvesztette a fejét.
  • MR ME
    énis így gondolom, iszonyatos terhelés volt rajtunk, és még mindig helytállunk minden kupában, remélhetőleg ez a kis pihi tényleg rendberakja a srácokat és mehet a menetelés tovább, minden csapatnál van kisebb/nagyobb hullámvölgy, a poolt is el fogja érni lassan sztem, am nagyon csodálkozom h egyálltalán eddig bírták, azthittem sokkal korábban elfáradnak (mármint a pool)
  • pilboy
    fejben elfáradtunk sztem
    vidic 2 bakija a pool ellen
    evra felesleges becsúszása, amiből a tizi lett a pool ellen
    scholes kezezése
    rooney (ha nem is teljesen jogos - én nem láttam) kiállítása

ezek sztem nem arra utalnak, h fizikálisan nem bírjuk, egyszerűen nem bírták a srácok, h december óta 3-4 naponta meccsek vannak, úgy, hogy japán után 2 nappal már angliában kellett pl játszani.
    nem lehet könnyű, valószínűleg más csapatoknál is kijött volna a mentális probléma.
    a legjobbkor jön a válogatott szünet, mindenki kicsit más környezetben lehet és ez jót tehet a srácoknak

meggyőződésem, h a villa ellen a régi mu-t fogjuk viszontlátni ;)
  • MR ME
    azért ez a 2 meccsen 3 piroslap kicsit kibassza a biztosítékot nálam, nemtom mi van a fiúkkal de eléggé szét voltak esve az utóbbi meccseken
  • pilboy
    poll helyett pool természetesen :)
  • pilboy
    lássuk az áprilisi meccseket:
    Fulham–Liverpool: remélem a falusiak a poll-nak is megmutatják, mit tudnak, bár ott valószínűleg nem piros lappal és tizivel indul majd a meccs
    Manchester United–Aston Villa: nagyon nehéz meccs lesz 3 eltiltottal
    Newcastle United–Chelsea: egy x-re talán jó lehet a united

Liverpool–Blackburn Rovers
    Sunderland–Manchester United
    Chelsea–Bolton Wanderers
    azt hiszem itt mind3 csapat győzni fog

Liverpool–Arsenal
    Chelsea–Everton
    Wigan Athletic–Manchester United
    itt pont az ellenkezője az előző fordulónak; mind3 csapat bukhat, talán nekünk lesz egy hajszállal a legkönnyebb a dolgunk

Manchester United–Tottenham Hotspur
    Hull City–Liverpool
    West Ham United–Chelsea
    itt a kékeknek nagy esélyük van a bukásra, nekünk is nehéz dolgunk lesz, a hull pedig egy hullámvasúton van (pontot raboltak villától, chelseatől, pooltól, közben sima 4est kaptak otthon a sunderlandtől...)

mind3 csapanak talán 1 biztosra vehető meccse lesz áprilisban. de ezért is szép az angol foci, mert itt bárki bárkit legyőzhet annyira erős a bajnokság
  • pAtOcA
    2. gól volt és nem döntő,nem volt benne a csapatban az egyenlítés.
  • passatgt
    téged?:D

Azért örülök, hogy legalább Gera lőtte a döntő gólt
  • pAtOcA
    Kérdezett vki?
  • geo91
    Gera a kiráááály!
  • NeverwinterKING
    ha te mondod :|
  • giornalista
    Scholes beállításával dőlt el.
  • Rash87
    Én azért azt a Rooney pirost fellebbezném v. valami....Csicska bírók(néha)
  • NeverwinterKING
    nagyon rosszan játszott a csapat. Scholes kiállításával eldönt az egész sztem.
    aston villa ellen remélem már felszívják magukat.
  • pAtOcA
    Köszönjük
  • PatBate
    Rooney beállt és minden más lett, Rooney kiállt és megint:D
  • Rash87
    Akk velünk volt a szerencse:) Remélem holnap is velünk lesz,s Pool is botlik.
  • giornalista
    93. percben Alex a kapufára fejelt, majd a visszahulló labdát a kapu torkából kiütötte Gomes. és tényleg óriási ziccer volt...
  • pAtOcA
    Hát nagy helyzet lehetett már csak az "Oh my" miatt is :D
  • Forza Italia
    mit jelent?
  • giornalista
    és vége! a Spurs megtette a kötelességét... most az Aston Villán van a sor...

nehogy ők is pont az Old Traffordon támadjanak fel.
  • pAtOcA
    Vége a Chelsea meccsnek,Luka Modric góljával 1-0-ra nyert a Spurs! :DD Ez most jól jött.
  • giornalista
    1721: Alex heads a Chelsea corner against the Tottenham crossbar, and Heurelho Gomes flaps the rebound away. Oh my.
  • giornalista
    vagy így, vagy Ronaldóval a szélen, és Giggs kavargasson előttük, előtte meg Tevez vagy Berbatov. én inkább utóbbit favorizálom, de a kis argentinnak is lehet játéklehetőséget adni (igaz, őt mostanában nem szívlelem annyira).
  • John Cena
    fasz ki van... össze kéne kapni magunkat... mert mert!
  • pilboy
    kp köv. meccsre: park, carrick, fletch, giggs
    elöl: roni, tevez
    roo biztos kap 3 meccset
  • giornalista
    az első félidőben kritikán aluli volt a játék, de talán Fergie most tanul ebből, és alapszabályba foglalja a Carrick-Fletcher belső középpályás kettőst. ez a legjobb megoldásunk arra a posztra, sőt, kifejezetten klasszis párosítás, nagyon jól működnek együtt.

Berbatov remélem nem sérült meg súlyosan, de még akkor is játszhat Tevez mellett Ronaldo vagy Welbeck. Giggsre rá merek bízni egy szélt, mert jó formában van az öreg harcos, ellentétben a vörös királlyal :(
  • pAtOcA
    Még 10 percet bírjon ki a Tottenham!
  • Rash87
    Nehéz lesz... Ilyen játékkal nem fog menni! Mondjuk második félidőben már jól játszottak,de kevés volt. Főleg úgy nemfog menni,h Rooney nem lesz,Vidic se... szerintem Berbatov megsérült,hát nemtom...
  • giornalista
    mondjuk erre meg azt tudom mondani, hogy ha nem mi, akkor inkább a Chelsea legyen a bajnok, de semmiféleképpen se a Liverpool :)

de az persze nem baj, ha kikapnak, szórják csak a pontokat!
  • giornalista
    most én is így látom. viszont a Villa ellen meg KELL szerezni a 3 pontot, egyszerűen nem tehetünk mást. a második félidőben mutatott játék megmutatta, hogy még mindig mi vagyunk a Manchester United.
    egyébként a Chelsea-t ismerve teljesen mindegy, hogy hogy áll a 92. percben a meccsük, mert még bőven lőhetnek a maradék 1 perces hosszabbítás 3 percében 2 gólt, és fordíthatnak.
  • Huszi84
    chelsea is szopón van..
  • Darthmushroom
    Hát ha így folytatjuk nincs messze
  • MR ME
    messze van az még
  • Darthmushroom
    Kezd elúszni az a bizonyos hajó...
  • giornalista
    adtunk egy félidőnyi előnyt a Fulhamnek Scholes-szal és Fergusonnal karöltve. ez sajnos tény.

ha végig így játsszunk, és 11 emberünk van... simán nyertünk volna...

mindenesetre a 2. félidei játék azért jó volt, és most lesz 2 hét összeszedni magunkat.
  • Rash87
    én is néztem mivan... írok,de te nicked alá... még az sg is szar:\