Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
innen már csak azt kívánom hogy ne elygen gól azaz ne kapjunk

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Jön NANI háát PArk helyett kellene..

McFrost
nem kapunk , meg van már , nyugi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Ronaldora is az utóbbi meccsek gyengus formája miatt egy kis fejmosás ráférne

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

John Cena
ez igaz! legaéûbb lenne 0-1 nekünk a tizivel azt már nem anynira fosnék
de leeht az less zhogy kapunk 1 gólt azt észbe kapunk:S

McFrost
arra gondol , hogy Rómában bejött

Zenszkij
tavaly is ez volt összeestünk a Milan ellen, itt tuti vereség lesz, a kérdés hogy 1 vagy kétgólos

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
nem értem ezt a fergusont...tiszta pötsfej, mire játszik kontrára? egy kontra nem volt egész meccsen.......tetü a játékunk egy nagy NULLA

McFrost
szal Ronaldo-Giggs szélre

McFrost
Rooney elõre , Tevez mögé , Giggs Ronaldo szlén és Carrick Scholes középre

John Cena
az tuti támogatom!!

Zenszkij
bõven bele, a bal szélünk totál gyenge, meg az egész középpálya is

McFrost
Giggs-Park csere?
beleférne

McFrost
megvan ez már nyugi

Zenszkij
atyaúristen....mi maradt ki...bak lesz...baj

McFrost
nyugivan -.-

kulabácsi
sztem meg ez most qrvára lényegtelen 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

McFrost
szerintem a Blackburn az egy n

NeverwinterKING
azér azt a 11est kihagyni :S
azt nem szeretem h amint meg kapja a labdát fel dobja magát :|

\"You are fucking crazy people!\"

rvn
nem jó ez a taktika nagyon veszélyes játék támadni kéne többet... félek kicsit a mecstöl de rem feljavulunk...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kulabácsi
érdekes taktikai csata, sztem 1 gólos a meccs, roni megint ritka pontatlanúl és szétesetten játszik véleményem szerint, reméljük a 2. félidõben összeszedi magát egy kicsit a csapat, mert ez így elég gyenge :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
Srácok Sir Alex Ferguson gondolom rágózik de nagyon brutálisan rágja arágni valót mennyit szokott bevenni a szájába??Mert élet veszélyes😄 Haverom monta 1x hogy látta bevenni a rágóit azt monta 3 olyan "csíkot" tudjátok nem az apici fehér hanem 3 csík😄

John Cena
asszem ez érdekes😄😄

Cristiano Ronaldo nemrég írt alá 2012-ig a Manchester Unitedhez, ám látva a Real Madrid kitartó érdeklõdését, a "Vörös Ördögök" most újabb szerzõdést ajánlottak neki.
A kontraktus 2014-ig tartaná Manchesterben a portugált, ám nem csak a szerzõdés hossza, hanem a benne foglalt anyagi juttatások is változtak.
Ronaldo éves fizetését 4,7 millió euróval, 9,3 millióra emeli a csapat, ezzel Ronaldo heti 180 ezer eurót, mintegy 45 millió forintot keres majd. A kontraktust a következõ napokban írhatják alá, jelenleg még a játékos reklámjogairól egyeztet a klub és Ronaldo ügynöke.
A szerzõdésben rögzítenek egy kivásárlási árat is, mégpedig 127 millió euróban. Ha valakinek megér ennyit a szélsõ, akkor a klubnak kötelessége elfogadni az ajánlatot.
A csapatnál reagáltak a Webster-cikkelyre is. Korábbi cikkünkben foglalkoztunk vele, hogy a 28 éven aluli játékosok a szerzõdés aláírása után három, a 28 évnél idõsebb játékosok az aláírás után két évvel felbonthatják kontraktusukat a klubjukkal, és ingyen távozhatnak. A MU ez ellen is levédte magát: ha Ronaldo élne ezzel a lehetõséggel, óriási összeg megfizetésére kötelezhetné a klub.

John Cena
Rooney jáccik? mert nem halomm hogy labdát kapna azaz kommentátor nem mondja csak Tevez C roni vidics Scholes Carrick

John Cena
C roni rúgta a 11-est? úgy halottam msot keztem cska nézni! 20perc!

HunnernesKonge
nyugodtság...
soma22
ez hihetetlen...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kulabácsi
na bazze ennek is pont most kell kihagyni a 11est :|

soma22
nsrõl van az infó, bocs hogy élek😄

REALista
Vidic még a padon sincs...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

II Rocky II
Park, és Deco a kezdõben..azaz téves az összeállításod 😄

24 - Exile -Nov.23

soma22
Barcelona

1 Valdés
11 Zambrotta
21 Thuram
3 G. Milito
22 Abidal
6 Xavi
24 Y. Touré
8 Iniesta
9 Eto’o
27 Krkic
14 Henry

Vezetõedzõ:
Frank Rijkaard

Manchester United

1 Van de Sar
6 W. Brown
5 R. Ferdinand
15 Vidics
3 Evra
16 Carrick
4 Hargreaves
11 Giggs
7 Cristiano Ronaldo
32 Tévez
10 Rooney

Menedzser:
Sir Alex Ferguson

kulabácsi
na hajrá, elég nehéz meccs lesz, de én bízom akár egy gyõzelemben is, de a lényeg h rúgjunk idegenben legalább 1 gólt, különben nem sok esélyünk lesz a visszavágón

II Rocky II
lehet hogy melozik :S

24 - Exile -Nov.23

M1 közvetíti, miért nem láthatod?

football without ultras is nothing

John Cena
na Barca-MU sajna nem láthatom ezt se😞 reménykedek egy nyerésben 0-2 de ha nem akkor egy idegenben lött gól is sokat érhet!

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

II Rocky II
duricxasat linkelje már be vki : ) halottam sokat rola de neme emlékszem emik is az...ja meg a magyar horvát mecsen elvileg a macska védte meg agoltol?

24 - Exile -Nov.23

hu de HU DE IDEG VOK<#csodalk>
én a poolnak drukkoltam, de ez szépségdíjas öngól volt
persze duricával nem vetekedhet 😊

ma este nyerni kell idegenben is!

football without ultras is nothing

kulabácsi
:/
pedig inkább a liverpool, mint a chelsea (ejtsd: cselszi 😄)

kulabácsi
jajj de sajnálnám ha egyik se játszana 😄
am sztem altatás/pihentetés az egész...

hát hja<#szomoru1>
Cabell
pfff...te jó ég ezt a fasz Riisét és ezt a szerencsétlen Liverpoolt...😄 szinte sajnálom szegényeket..😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
reméljük kapnak "büntit" azaz edzõ mondja hogy köszönjük szépen nem és akkor a mi fiunké a pálya😛😊

Thierry Henry kihagyta csapata, az FC Barcelona hétfõi edzését, így kérdésessé vált játéka a szerda, Manchester united elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ elsõ mérkõzésén.

A francia világbajnok nem játszott a Barcelona hétvégi mérkõzésén, a tájékoztatás szerint Henryt magas láz gyötri, így nem biztos, hogy ott lehet a Machester United elleni meccsen.

Az egykori Arsenal-játékos mellett Ronaldinho és Jorquera is kihagyta a hét eleji tréninget.
Huszi84
Forza Manchester!!
holnap alázza barcát

ReD DevilS 4 LifE

valószínûleg utána jön az egymás elleni, majd sorsolás

http://www.powerplaymanager.com/r57633

makk térfogat verseny-.-

esélye:0%

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

II Rocky II
aha eddig vágtuk de mivan aztán ha az is egyenlõ 😄
Matthew : okés :]]]

24 - Exile -Nov.23