35611
-
#14484 "Hulktól tart legjobban egyébként Sir Alex Ferguson ... " - Hajdú B
hát én mondjuk Joker-től jobban félek, de őt is megértem -
#14483 ottvan park -
-
#14481 hát nem is fogsz..ha ezt mondanám neked akkor hallgathatnám mindig ,h hát igen megint milyen jók voltatok.. és hát amikor a chelseanek nemmegy tök szar=( Mondjuk mostanában megy[megint csak kopogtat] :D -
#14480 Érdekes felállással fogunk játszani :O -
#14479 thx -
#14478 ilyet se hallottam tőled 10 éven át. -.-' :O -
#14477 Itt!
Valamint:
Itt! -
#14476 steamet tud valaki?? -
#14475 nemtúlzás...mivel jelenleg az övék a klubvilágbajnoknak járó trófea..nembaj jövőre a miénk lesz:) [lehet megint álmodozik, de azért lekopogja] :D -
#14474 csak viccelt sztem ne aggódj -
#14473 nyalni nem kell:PXD -
#14472 nem túloz :P bár mostanában elég hullámzó teljesítményt mutatunk...
de az tény h az alapkeretünk sztem az egyik legjobban összhangban lévő keret a világon :D -
#14471 nana, azért ne túlozzunk;) -
#14470 linkelsz egyet?:$..[nemkellnyugi:D)
am.nemvagyok manutd. ellenes igaz ,h chelsea szurkoló vagyok de titokban szeretem nézni a játékotokat mert tény. h a legjobb a világon:) -
#14469 szerencséd h ezt nem egy angol united fan fórumra irtad mert lehet a végeredményt már nem érnéd meg xDD -
#14468 MU ellenes vagy, nem látunk szívesen -.- -
#14467 ebben az idényben meglepően sokszor összejött, amúgy kb szökőévente, ha a MU-nak összejön egy ilyen..am meg a Livpoolnak nemtudom hogy megy ez, de vmit nagyon tudhatnak, hogy 90. percig nem, aztán meg hirtelen összejön...ráadásul általában nem is potyákat lőnek a 90. perc után, hanem szép gólokat. Én a Chelsea uccsó perces góljain szoktam kiakadni, mert azok tényleg olyanok, hogy....
am meg ezekre a kezdőcsapatokra no comment, ha 2007ben látott a szerző utoljára MU meccset, akkor inkább tartózkodjon... -
#14466 :D -
#14465 Dehogy becsülöm:) -
#14464 ne becsüld nagyon le őket, az egyik legkevesebb gólt kapták a bajnokságban (16) és a legtöbbet lőtték (44)
persze itthon valószínű hogy kapnak majd, de idegenben mindenféleképpen szoros lesz -
#14463 azért ha nem figyel a porto rendesen így a United lehet meghinti őket:)(meg is tettem mixen hendivel:) -
#14462 elég kemény első szekciót küldtek támadásba, jó meccs lesz, úgyérzem -
#14461 hát inkább ferdinandot látnám ott szívesen, de hol van park? :( -
#14460 Manchester, Old Trafford 20.45 (Tv: TV6 élő).
Vezeti: Plautz (osztrák)
Manchester United:
Van der Sar – O'Shea, J. Evans, Vidics, Evra – C. Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs – Tévez, Rooney
Porto: Hélton – Bruno Alves, Rolando, Sapunaru, Cissokho – Lucho González, Raúl Meireles, Fernando – Lisandro López, C. Rodríguez, Hulk
Én erről tudok:) -
#14459 Rio nem hiszem hogy játszik :S -
#14458 Portó elleni várható kezdő:
MU: Edwin van der Sar - John O,Shea, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra - Cristiano Ronaldo, Michael Carrick, Paul Scholes, Ryan Giggs - Carlos Tevez, Wayne Rooney
FC Porto: Helton - Bruno Alves, Rolando, Sapunaru, Cissokho - Lucho, Raul Meireles, Fernando - Lisandro Lopez, Cristian Rodriguez, Hulk -
pilboy #14457 nem muszáj idejárni ;)
köszönjük
ennyi -
#14456 egyetértek...
1999 után nem is értem, hogy lehet morogni az utolsó perces gólokat követően :) -
Rudee #14455 Nem unalmas még ez a ki mikor lő gólt téma? Amíg le nem fújja a bíró a meccset, addig bárki betalálhat. Van csapat amely ritkán, van amelyik meg gyakrabban szerez gólt a hajrában.
Csak úgy kiváncsiságból megnéztem, és Ti is lőttetek idén már 7 gólt a legvégén. Utolsó pár (85<...) percet nem számoltam, de olyan is volt 3 vagy 4.
Ja, és nem vagyok 'pool van, nehogy félreértés essék. -
#14454 savanyú a szőlő -
#14453 Nem mondhatni, hogy repeső örömmel nézték volna a Lazio labdarúgócsapatánál a római nevelésű Federico Macheda győztes gólját a Manchester United–Aston Villa (3–2) angol bajnoki rangadón.
"Hihetetlen, hogy 15 évesen a manchesteriek megvették a srácot, mint egy marhát a húspiacon. Tisztában voltunk vele, hogy hatalmas tehetség, és mindent megpróbáltunk, hogy megtartsuk, de nem tudtuk felvenni a versenyt az angolok ajánlatával" - nyilatkozta Claudio Lotito, a Lazio elnöke.
Azért ez így elég vicces :D:D Úgy mondják ezt mintha nem erről szólna az átigazolás :D -
#14452 fasza gólt lött:D:D estében kb. olyat csavart -
#14451 Kikó:
"Hogy őszinte legyek, meglepődtem, amikor megtudtam, hogy ott leszek a kispadon. Tegnap érkezett hazámból a meghívó, hogy csatlakozzak a nemzeti együtteshez, de Sir Alex tájékoztatott, hogy szüksége van rám, és csereként számít rám. Akkor tudtam, hogy óriási lehetőség előtt állok."
Szimpatikus hozzáállás :) -
#14450 Neville nyilatkozata Kikoról:
"He's made a massive improvement in the last couple of months. He’s very strong and he’s got an ice-cool head in front of goal. For a young player to have that is very rare. It’s an unbelievable moment for him and we're all very grateful to him.
"Who knows how important that goal will be? It’s certainly given us a massive lift."
dicsérje is csak, mivel az ő hibájából is kaptunk 1-et... -
#14449 Macheda, a manchesteri hős
Federico Macheda csereként állt be a Manchesterbe az Aston Villa elleni vasárnap délutáni bajnokin, és a 90. percben győztes gólt szerzett. Az ifjú olasz játékos boldogan nyilatkozott a meccs után a sajtó képviselőinek.
- Az volt az álmom, hogy az első meccsemen gólt lövök a Unitedben. Arra viszont gondolni sem mertem, hogy ez egy ilyen fontos, győztes találat lesz, nagyon boldog vagyok – nyilatkozta a találkozó lefújását követően a Sky Sportsnak Macheda.
A játékos azt mondta, hogy nem izgult, amikor becserélte őt Sir Alex Ferguson, aki állítólag csak annyit mondott neki, hogy próbáljon meg egyszerűen, előre játszva futballozni, és bízzon önmagában. A találkozó után a skót menedzser nem ajnározta agyon a mindössze 17 esztendős tehetséget.
- Szép volt kölyök, mindössze ennyit mondtam neki. Nem szabad sokat dicsérni őket, mert még elszállnak – nyilatkozta mosolyogva Ferguson, aki hozzátette, nagyon nehéz meccset nyert meg csapata, de a lényeg az, hogy a United ismét a tabella élén áll. -
#14448 Szép gól volt,Macheda -
#14447 hát nem -
#14446 -
#14445 hát nem akármilyen gólt szerzett ráadásul!