Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
lálmáááá <#nevetes1><#nevetes2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem kell utánakeresned:
Gólkülönbség számít, ha az egyenlõ a több rúgott gól. Ennyi

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
egészen addig vezesd le légyszíves hogy uefa-kóciens 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
pontosan.hogy van a soorend 😄 igen...azt....

24 - Exile -Nov.23

Brolly
hehe, vagyis mi lenne ha a gólkülönbség is egyezne és még az egymás elleni meccsek is döntetlenek lennének? biztos van vmi szabály erre is, és te ezt akarod kideríteni?😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

II Rocky II
nemtudom..mind1.😄
a lényeg idén bajnokok lesztek ha a minimumot is hozzátok a chelsea ellen és kész...(majd utánanézek és beirom sorban hogy mi számit egynlõség esetén,itt arra gondolok,hogy egymás ellleni,eredmény,több lött gol,golegyenlõség..stb..na ezt a sorrendet majd vhogy megkeresem)
:]]]

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
"mert engem idiotázol le,mikor aki elõttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme õ is azt hitte hogy az egymás elleni"

Miért, ugyanolyan gólkülönbségnél (#9099) mi számít ha nem az egymás elleni? Több gyõzelem?

II Rocky II
te kezdted,és neked kéne...ha gond van akkor ott a privát.thx

24 - Exile -Nov.23

passatgt
<#wow2>

McFrost
vegyél vissza hülyegyerek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

II Rocky II
értettem,csak a válaszod kinézete nem tetszett.
mert engem idiotázol le,mikor aki elõttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme õ is azt hitte hogy az egymás elleni...érted te ****** 😊 (fejtsd meg akkor darkness alatvalója,mi lehet a csillagok helyén)

24 - Exile -Nov.23

passatgt
de ha a gólarány egyenlõ, azaz ugyanannyi gólt kapott és rúgott mindkét csapat, akkor is az nyer, aki több gólt rúgott?<#buck>

McFrost
az nyer aki több gólt rúgott a bajnokságban!
érted már? lord darkness

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

II Rocky II
az elõtted szoló se a több rugottra gondolt hanem az egymás ellenire,igy igen nehéz rájönnöm...

24 - Exile -Nov.23

passatgt
owned😄

McFrost
nehéz rájönnöd , de segítek: több rúgott?

Matthew Prosac
gondolom az egymáselleni.

II Rocky II
de csak nem a kérdésre feleltél -.- mi dönt akkor ?(mind1 ha nemtudod akkor jovan megértem😄)

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
akkor csoda van 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
+54 nekünk
+36 a chelseanek...

menj már...

II Rocky II
de ha egyenlõõõõ akkkor mivan???ha agolkülönbség is egyenlõ

24 - Exile -Nov.23

nem nem
gólkülönbség dönt 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

II Rocky II
irta hogy ha a golkülönbség is egyenlõ akkor mi dönt...
erre a válasz sztem az hogy az egymás elleni eredmény dönt

24 - Exile -Nov.23

végülis beleférhetne a bukás is cheslea ellen, de én kicsit tartok a west ham-tõl (még hazai pályán is)
a wigant sztem verjük

kulabácsi
gólkülönbség dönt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bocs hogy közbeszólok, csak most itt megtudom kérdezni 😊 Szóval pontegyenlõség esetén ki nyerné a bajnokságot? Ha gólkülönbség alapján döntenek, akkor MU, így Chelsea elleni bukás is beleférne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

II Rocky II
jjaja fõleg hogy otthon még a chelsea veretlen...nem véletlen mondtam a 2-2 es végeredményt!habár ha arra ugy jatszanak mint a blackburn ellen akkor meg lehe kikaptok:S amugy jövöhéthétvégén lessz?szerda meg barca idegenbenS kár hogy nem otthon kezd a MU-->mert akkor tuti hazai,de a barca is amien gyatra áááá lehet kikapnak :S

24 - Exile -Nov.23

balljuggler
mondjuk ja....nem mondhatom hogy le se szartok<#mf1>
De az igazsághoz hozzá tartozik hogy fejben dõlnek el a dolgok!
Amelyik csapat jobban bírja idegileg az fog bajnokságot nyerni illetve BL-t.
Giggs és Scholes ideje tényleg lejárt:
Sokat tettek õk már a manchesterért az tuti!
Na búcsúzok most már...Gyõzzön a jobbik!!
PÁPÁ
<#integet2>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

McFrost
sajnos Giggs és Scholes gyenge teljesítménye rányomta a bélyegét a tegnapi meccsre , persze Friedel parádézott , de a kp kissé esetlennek tûnik már meccsek óta

kulabácsi
:/
kemény lesz a chelsea ellen idegenben a meccs

Matthew Prosac
Moutinho posztjára meg ott van Anderson Scholes Carrick, sztem felesleges megvenni, attól függetlenül hogy Scholes ideje lassan lejár.

Matthew Prosac
Veloso-t mindenképp szerezzük meg! Fiatal és nagyon jó játékos, (védekezõ középpályás típus), 1-2 éven belül meghatározó játékosunk lehet.

énmeg leszarlak 😊

football without ultras is nothing

balljuggler
na ezzel az eredménnyel nem vagyok elégedett...a 88. percig voltam az😛

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

John Cena
jaaa bocs😄 okéé

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
de jó lett volna behúzni :S. Remélem nem bízták el magukat a srácok.

toysoldier
a wiganbõl is igazolni akar 2 játékost 13 millióért

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

John Cena
nb1.hu

Sir Alex Ferguson roppant elégedett a Sportingtól érkezett Nani és Cristiano Ronaldo teljesítményével, így nem meglepõ, hogy a United ismét játékosokat igazolna a lisszaboniaktól. A csapat másodedzõjén, Carlos Queirozon keresztül élõ portugál kapcsolat újabb nagy tehetségekkel szolgálhatna a "Vörös Ördögöknek".
A hírek szerint Miguel Veloso és Joao Moutinho keltette fel az angolok érdeklõdését, mindkét játékos szerzõdtetését nagyon szorgalmazza Queiroz. Ferguson jobbkeze a Sporting-Rangers UEFA Kupa meccsen is a lelátón volt, és élõben figyelte meg kiszemeltjeit. A hírek szerint a két játékosért összesen 37 millió eurós ajánlatot tenne a United.
Mivel várhatóan 50 millióból gazdálkodhat a MU, a maradék 13 millió euró a Wiganhez kerülne, ahonnét Wilson Palaciost és Luis Antonio Valenciát nézte ki magának Ferguson.

(Wiganhez kerül?:S MU-a Wigan?:S én nem értem a végét valaki PLS magyarázza el...)

HunnernesKonge
lesz még mindig egy sz -.-
John Cena
remélem cselzi ellen nyerünk és akkor elég lessz utána mindíg a Döntetlen ha nagyo nminimumot akarom számolni

John Cena
Blackburn-Manchester United
1-1

hála mennybéli jó istennek!😄😄

passatgt
Blackburnn

II Rocky II
huh..sztem 2-2 lesssz a chelsea-mu vége😮😄 órisái meccs lessz hiszen aki nyer az "bajnoknak"mondhato😄

24 - Exile -Nov.23

hát nyögvenyelõs 1-1
jövõ héten muszáj pontot szereznünk a chelsea ellen
ha ott x-elünk legalább, akkor a hátralévõ 3 meccsen 2-n kellene buknunk, h ne legyünk bajnokok

Hjjéézusom mekkora meccs lett a végére^^

3pont a Chelseavel szemben.
Következõ meccs meg ugye ellenük lesz!Naon nagy mérkõzés várható😄 vér fog folyni<#vigyor1>
HunnernesKonge
Ez alapján...?! " Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney"
II Rocky II
ronííí az c.ronaldo vagy roney?😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hirtelen mikor idenéztem és láttam a reakciokat az 1-0nál akkor nem tudtam mire vélni miért nem örültök.Aztán most nézem hogy ez a MU topic itt örülni kell ha vezet ha nem akkor meg johogy nem örültök😄
pff anno az arsenal-mu ra gondoltuk hogy abajnoki cim fog ezen a meccsen eldöni,de most nagyon ugynézki hogy a a chelsea-mu meccsen fog eldölni 😮
amugy lehet még megfordítjatok ameccs eredményét😄
am máshol a 88.perc van beirva mint egyenlítõ találat.

24 - Exile -Nov.23

ÁÁÁááá ronííí
p*csába
Cabell
Miért van az, hogy idén tulajdonképpen egy nehezebb idegenbelit seem tudunk hozni? Kicsit kezdem szánalmasnak érezni a dolgot...:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló