Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Gólkülönbség számít, ha az egyenlõ a több rúgott gól. Ennyi
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
a lényeg idén bajnokok lesztek ha a minimumot is hozzátok a chelsea ellen és kész...(majd utánanézek és beirom sorban hogy mi számit egynlõség esetén,itt arra gondolok,hogy egymás ellleni,eredmény,több lött gol,golegyenlõség..stb..na ezt a sorrendet majd vhogy megkeresem)
:]]]
24 - Exile -Nov.23
Miért, ugyanolyan gólkülönbségnél (#9099) mi számít ha nem az egymás elleni? Több gyõzelem?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
mert engem idiotázol le,mikor aki elõttem irt az sem tudta hogy a több rugott gól dönt,hanme õ is azt hitte hogy az egymás elleni...érted te ****** 😊 (fejtsd meg akkor darkness alatvalója,mi lehet a csillagok helyén)
24 - Exile -Nov.23
érted már? lord darkness
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
+36 a chelseanek...
menj már...
gólkülönbség dönt 😉
http://www.powerplaymanager.com/r57633
erre a válasz sztem az hogy az egymás elleni eredmény dönt
24 - Exile -Nov.23
a wigant sztem verjük
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
24 - Exile -Nov.23
De az igazsághoz hozzá tartozik hogy fejben dõlnek el a dolgok!
Amelyik csapat jobban bírja idegileg az fog bajnokságot nyerni illetve BL-t.
Giggs és Scholes ideje tényleg lejárt:
Sokat tettek õk már a manchesterért az tuti!
Na búcsúzok most már...Gyõzzön a jobbik!!
PÁPÁ
<#integet2>#integet2>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
kemény lesz a chelsea ellen idegenben a meccs
football without ultras is nothing
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sir Alex Ferguson roppant elégedett a Sportingtól érkezett Nani és Cristiano Ronaldo teljesítményével, így nem meglepõ, hogy a United ismét játékosokat igazolna a lisszaboniaktól. A csapat másodedzõjén, Carlos Queirozon keresztül élõ portugál kapcsolat újabb nagy tehetségekkel szolgálhatna a "Vörös Ördögöknek".
A hírek szerint Miguel Veloso és Joao Moutinho keltette fel az angolok érdeklõdését, mindkét játékos szerzõdtetését nagyon szorgalmazza Queiroz. Ferguson jobbkeze a Sporting-Rangers UEFA Kupa meccsen is a lelátón volt, és élõben figyelte meg kiszemeltjeit. A hírek szerint a két játékosért összesen 37 millió eurós ajánlatot tenne a United.
Mivel várhatóan 50 millióból gazdálkodhat a MU, a maradék 13 millió euró a Wiganhez kerülne, ahonnét Wilson Palaciost és Luis Antonio Valenciát nézte ki magának Ferguson.
(Wiganhez kerül?:S MU-a Wigan?:S én nem értem a végét valaki PLS magyarázza el...)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
24 - Exile -Nov.23
jövõ héten muszáj pontot szereznünk a chelsea ellen
ha ott x-elünk legalább, akkor a hátralévõ 3 meccsen 2-n kellene buknunk, h ne legyünk bajnokok
3pont a Chelseavel szemben.
Következõ meccs meg ugye ellenük lesz!Naon nagy mérkõzés várható😄 vér fog folyni<#vigyor1>#vigyor1>
pff anno az arsenal-mu ra gondoltuk hogy abajnoki cim fog ezen a meccsen eldöni,de most nagyon ugynézki hogy a a chelsea-mu meccsen fog eldölni 😮
amugy lehet még megfordítjatok ameccs eredményét😄
am máshol a 88.perc van beirva mint egyenlítõ találat.
24 - Exile -Nov.23
p*csába