Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
hehe... Azé a cselzinek sokkal több szerencséje van.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

REALista
Én a ti gólotoknál ugyan erre gondoltam csak Mu-val kezdõdött a mondat.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rash87
Chelsea szerencse ismét.... csak mért nem meglepõ...

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
jó nagy faxok vunk :S
buta hiba, utána 2szer ment a golvonalról a chelsea, sokba kerûlhet ez a bukta

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mekkora lámák 😄
köszönjük

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Golyo69
😄😄😄😄 1-1

GGMU

Forza Italia
1-1 Ronneyyyyyyyyy

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Cabell
jáj:S Ronaldo ha nem jön be Nani helyett, az érdekes lesz, Nani egyenlõre egy 0. De szó szerint, egy égbe lõtt helyzetet leszámítva semmit sem csinált. Ronaldo és Tevez be, és akkor pontot menthetünk. A vezetõ góljuk sajnos teljesen megérdemelt, azt sajnálom egy picit, hogy a félidõ elõtt kaptuk közvetlenül. Na mind1
GO MU

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giggs nevét ti is a 40. percben hallottátok elõször?
nagyon silány az elõrejáték :\

football without ultras is nothing

kulabácsi
egyetértek
ma ki is fogunk kapni ha nem válltoztat, tevezt és ronaldot behoznám azt uccu neki, sokat nem veszíthetünk, bár az sem árt ha pihennek keddre

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Én Fergussont nagyon nem értem.... Barca elleni meccsen se értettem,meg a mostani meccsnél se,hogy ilyen fullszar felállásokkal próbálkozik. Mintha direkt el akarna veszteni minden címet...
Mostani meccsen is a védelem egy nagy nulla,támadósorrol nem is beszélve :S

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
jó lenne nyerni h a bajnokságot behúzzuk

kulabácsi

rvn
Valaki egy nettvt pls...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Huszi84
chelsea vs manchester
13:45

ReD DevilS 4 LifE

Ronaldo újra megpróbálná!

Cristiano Ronaldo kihagyta a második percben megítélt büntetõt a BL mérkõzésén a Camp Nouban, de csütörtöki nyilatkozatai szerint legközelebb is elvállalja a büntetõt, ha úgy adódik.

"Legközelebb, ha büntetõt lõhetünk, ismét megpróbálom, és rendbe rakom a dolgokat. Nem ijedtem meg" - mondta a szélsõ.

A portugál elmondta, hogy 38 gólt lõtt a szezonban, és nem probléma, ha kihagy egy-két lehetõséget, mert minden meccsen a legjobbját próbálja nyújtani.

"Senki nem szólhat rám egy szót sem, mert mindig megpróbálok gólt szerezni és jól játszani" - mondta Ronaldo.

A United hetese a kihagyott büntetõ mellett egy másikról is beszélte - amit szerinte nem adtak meg. Ronaldo szernit Massimo Busacca játékvezetõ hibázott, amikor nem ítélt tizenegyest, amikor Rafael Márquez - szerinte - szabálytalanul szerelte.

"Tisztelnem kell a játékvezetõ döntéseit, de nem a legjobb döntéseket hozta. Túl sokat ítélt a Barcelona javára, nekünk nem adott semmit" - panaszkodott Ronaldo.
Cabell
Szerintem nem baj, hogy így volt, de tökmind1 mostmár...visszavágón nyerni kell.

Atti12
elméletben Tevez volt legelõl, utána mellette Ronaldo kicsit hátrébb, és Rooney meg a középpályán. Ha jól emlékszek így volt a felállás. Jobban jártunk volna a jól bevált felállással szerintem :S

John Cena
Rooney-t és Tevezt kelett volna elõre úyg tudom azok is közép pályán "baletoztak" + Rooney nevét is kb. 2x halottma összesen abból 1 amikor le cserélték:S vagy lehet tévedek és más csere volt

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
és rooney sem érezte túl jól magát a posztján láthatóan

ffxi
Mintha azt vettem volna észre Barca meccsen, hogy Ronaldo center csatát jácott? Sztem nagy hiba volt, mert eddig technikája a "zavarás" a bólyban utána passz vagy gólpassz, ha úgy adódik kapura lõvés. Így árván egyesegyedül sztem nem fexik neki, mert a védõk csak rá koncentrálnak.

Fákjúal!

kulabácsi
😄DDDD

John Cena
ez kb. olyan hogy: MICSODA LÖVÉÉÉS!!!! BEDOBÁS...

Atti12
nem túlzás egy kicsit, hogy jócskán mellé ment? :/ Azért nem ment az annyira mellé. Bár igazából tök mind1, csak szemet szúrt 😊

Ronaldo: a visszavágón betalálok

Cristiano Ronaldo-nak, a Manchester United támadójának egy óriási lehetõség adódott a gólszerzésre egy tizenegyessel, de a Portugál klasszis nem élt a lehetõséggel.

A United játékosa már a meccs elején megszerezhette volna a vezetést csapatának Milito kezezése után, azonban Cristiano Ronaldo jócskán mellé lõtte a labdát.

Az viszont biztos, hogy ez nem viselte meg Ronaldo-t, hiszen a Portugál támadóközéppályás a jövõ felé kacsingat. Ugyanis azt ígérte a csalódott szurkolóknak, hogy majd a manchesteri visszavágón gólt rúg, reméli nem is egyet.

"Ma nem jött össze, de megígérem, hogy majd kedden betalálok az Old Traffordban. Nem volt könnyû a helyzetem a tizenegyes szituációjában, mert tudtam, hogy ez nagyon fontos mozzanat lesz és így nagy teher nehzedett rám."
kulabácsi
"A tegnapi edzést édesanyja rosszulléte miatt kihagyó Lampard így minden bizonnyal a Manchester United elleni, szombati csúcsrangadón sem LÉPHET pályára."

ez milyen mondat már? olyan mintha vki eltiltotta volna mert meghalt az anyja :|

John Cena
jó azért írtam hogy sajnálom de Lampard valószínû nem lessz

Matthew Prosac
omg, az elsõ mondatod..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
április 26., szombat

Chelsea-Manchester United
13.45

Birmingham-Liverpool
16.00

Manchester City-Fulham
16.00

Sunderland-Middlesbrough
16.00

Tottenham-Bolton
16.00

West Ham-Newcastle
16.00

Wigan-Reading
16.00

április 27., vasárnap

Portsmouth-Blackburn
14.30

Everton-Aston Villa
17.00

április 28., hétfõ

Derby County-Arsenal
21.00

Ilyenkor azért Derbynél nem lennék edzõ "meg tudjátok csinálni😄"😊 bocsáant a Derby szurkólóktól!

John Cena
Attól függ hogy jó hír ez de R.I.P

nb1.hu

Elhunyt Frank Lampard édesanyja. Pat Lampardot 10 nappal ezelõtt, tüdõgyulladással szállították kórházba és bár az elmúlt napokban javult az állapota - olyannyira, hogy a Wigan és az Everton elleni bajnokikat kihagyó fia a Liverpool elleni BL-elõdöntõn pályára lépett -, csütörtök reggel elhunyt.
A tegnapi edzést édesanyja rosszulléte miatt kihagyó Lampard így minden bizonnyal a Manchester United elleni, szombati csúcsrangadón sem léphet pályára.

Jagumo
fu basszus ritka unalmas meccsvolt, kár érte...és még az a kiagyott 11-es a kár azt azért egy C Ronaldonak illet volna bevágni... szakértõ ott mondta a hülyeségeit hogy ,igen nehéz teknikát választott 😄D mikor csak annyivolt az egész lecsúszott a lábáról a lövés ...de majd kivácsivagyok visszavágóra... visszavágón kell góltlõni valakinek 😊)<#felkialtas>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Huszi84
legjobbak is hibáznak...
kedden majd kijavítja a hibátját majd figyeljétek..

ReD DevilS 4 LifE

ti mit nyertetek idén?
ááá értem 😊

football without ultras is nothing

HunnernesKonge
"Más kérdés, hogy Cristiano Ronaldo nagyképûen a kapu melletti hálótartó vasat találta el" (nso.hu)
Elmehetnek a picsába. Bozsik is megmondta hogy ez egy olyan rugótechnika amivel könnyen át lehet vágni a kapust. (mondjuk jobbban örültem volna ha a portugál módszerrel lövi...)
Cabell
Álljunk hozzá pozitívan. Még mindig jobb így 0-0-t játszani, mint a belõtt tizivel 2-1 re kikapni. Ezt a 0-0-t is nehezen védtük meg, hátmég a 0-1-et...és a 0-0 jó eredmény, persze csak akkor, hogyha az Old Traffordon nyerni tudunk majd, és persze jól játszani.

EEhhhh.
RONI...hát nem hittem a szememnek komolyan...meg amiket után le mûvelt...
Park meg mit keres kezdõ csapatba?!?!?!Anderson sokkal jobb nála,nem tom mért kell ezt a parkot ennyire erõltetni.
ROONEY szinte pályán se volt,meg úgy álltalába véve igaz az egész csapatra:S nemtom mikor láttam ennyire szarul játszani a MU-t,h még a félpályán is alig tudtak átjutni!
Remélem a hazai pályán már magára talál a tím!

Ahhh az 11es....<#rinya>
John Cena
nb1.hu

Mint derült égbõl a villámcsapás, úgy érhette a sokk a barcelonai szurkolókat, amikor Busacca játékvezetõ a 2. percben Milito 16-oson belüli kezezését követõen büntetõt ítélt a vendégeknek. A labda mögé Cristiano Ronaldo állt, aki kissé flegmán rúgta meg a labdát, és még a kaput sem találta el - MU elsõ hatalmas lehetõsége ezzel kimaradt. A folytatásban meddõ mezõnyfölényben játszott a Barcelona, Messiék hiába szállták meg a vendégek tizenhatosának elõterét, az utolsó passzokat rendre elrontották, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrész során, ha lehet, még nagyobb fölényben játszott a Barcelona, ám a jól záró manchesteri védelem mellett még a legaktívabb katalán játékos, Leo Messi is csak egy-egy apró felvillanásra volt képes.
Az angolok hõsiesen bekkelték ki a mérkõzést, ezért a 0-0 igazságosnak mondható - a döntetlennel a Manchester United várhatja elõnyösebb helyzetben a visszavágót. A Barcelona pedig sopánkodhat, hogy óriási mezõnyfölénye ellenére nem tudott legalább egy gólt begyötörni a MU-nak, és persze megköszönheti Cristiano Ronaldónak a meccs eleji lezserségét...

II Rocky II
idegenben 2-2 lessz bár a chelseare is azt tippelem..vagyis 4 dönti egymás után,nem valoszinü akkor most lehet kikaptok azt meg iksz a blben 😄 bazz most veszem észre hogy ez a két mecsel elúszhat minden.hiszen kikaptok akkor a bajnokság cime veszélybe kerül,a barca ellen az iksz meg kiesést jelent :S 😄

24 - Exile -Nov.23

Huszi84
azt azért megmutatta a csapat,h a védelem nagyon a toppon van<#vigyor2>
ronaldo kihagyta,látszott egész meccsen tiszta ideg volt..
nekem semmi bajom parkal,jó az oda

ReD DevilS 4 LifE

John Cena
Hát Cselzi meccset szerintem 0-1-re behúzzuk attól függetlenül hogy ma iylen mondjuk úgy Érdekes teljesítményünk volt!

LasCar16
hazain behúzzátok szerintem... tuti hogy más lesz a játék képe, mai produkció olaszosra sikeredett😛

#acm

kulabácsi
az biztos, nagyon meg kell majd dolgoznunk érte ha tovább akarunk menni. ronaldohoz meg hát no komment, megint hozta a tipikus formáját h nagy meccseken borzasztó szétesetten és pontatlanúl játszik 😞

Zenszkij
Vége, a meccs képét nézve örülhetünk...egyébkébt az Old Treffordon 50-50% esély lesz, mert nekünk az 1-0 is életveszélyes. Hétvégén Chelsea ztán Barca. MOst eldöl mit tud a csapat. Forza MU. Ja és Parkot hanyagoljuk sztem is...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
A BL-ben azért ezt megszokhattuk...gyenge teljesítmény, nincs jobb teljesítményünk egyik idegenbeli BL meccsen sem, csak kevésbé gyenge.

Ígyhát nem a csapat miatt vagyok csalódott, csak Ronaldo miatt. Valahogy éreztem, hogy ki fogja hagyni, nagyon meg sem lepõdtem.

A visszavágón nyerni kell, de nehezebb lesz, mint ma.

John Cena
adná el a francba .. szerintem Flecserbe több jövõ van

kulabácsi
elég ha nyerünk 😊

am Parkot énsem értem h minek erõlteti ennyire Fergi...

John Cena
otthon már nyerni kellene azaz illene Barcát meg nem gólt lõni!!😄

kulabácsi
hát ennyire passzívan és gyengén én idén nem láttam játszani a csapatot :S
ha így játszunk a chelsea ellen akkor buktuk az egészet

John Cena
LOL "izgalmas egetrengetõ meccs volt..."