35611

• Matthew Prosac
    fáradtak a fiúk és így hetek alatt mindent elbukhatunk... idegenben egy 2-2 reális lehet, aztán jöhet a 'szétlövés'... én sem tudom elképzelni hogy nyernénk a Dragao-ban...
  • Atti12
    Minden csapatban vannak hullámvölgyek. Főleg ha ennyi porondon egyszerre helytállnak. Nálunk is most ez a helyzet, de reméljük hogy Rio visszatérte segít összeszedni azt a védelmet, ami 13 meccsig nem kapott gólt...
  • PatBate
    neeee...nem kell.
    Jó volt a felállás, és a cserék is, akinek nem kellett volna bejönni, az Gary, nem értem miért dédelget vele kapcsolatban még mindig rózsaszín álmokat Ferguson. Bűn rossz játék volt ma, és jelenleg nem látom ennek a hullámvölgynek a végét. Sok reményt nem fűzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam.
  • Tyler1
    nem értem h Fergie mért hozta be Tevezt mikor a védelemben volt óriási lyuk! az h gólt rúgott...hát onnan sikerült volna akárkinek, azonkivül Tevez megint csak bóklászott.
    Neville...hát hihetetlen h vasárnap után ugyanazt a védelmi hibát követi el! de ha már behozta akk mért nem húzta hátrébb a védelmi vonalat, mikor 80 percen keresztül szenvedtünk a védelemmel.
  • Cabell
    jajj istenem...oké, akkor kibaszott jók voltak, hallelúja, ők az istenek, a gonosz csíter porto..én kérek elnézést.
  • MR ME
    régóta lehetsz MU fan :)
  • Cabell
    remélem annyira ég a pofájuk, mint nekem, bár ezt a beképzelt, hanyag szart elnézve amit ma műveltek, kinézem h most is azt gondolják h ez így fasza ahogy van...nemrég 1 rivális csapatról gondolkodtam h azt hogy lehet szeretni, hát ha most az ő szurkolóik megkérdezik h a MU-n mit lehet szeretni, nem mondom, hogy értetlenül állok a kérdés előtt.
  • Darthmushroom
    hát ez a védelem egy katasztrófa ismét. így kifogunk esni..:S hát mostmár naon ki kell találni valamit mert hiába küzdünk még 3kupáért így egyik se lesz meg ha így játcunk mindig.
  • MR ME
    ezt az utolsó gólt nagyon nem kellett volna bekapni :(
  • Tyler1
    hát ha a portot még otthon angol csapat nem verte, akk nem ez a man u fogja megverni.... :S
  • MR ME
    idegenben megverni ezt a portot, háááát.... nagy meccs lesz, de szvsz nem sok esélyt látok jelenleg, ha nem fogunk ki egy jó napot akkor ennek vége, sok még ennek a csapatnak is az h egyszerre ennyi kupában kell helytállnia, egyszerűen elfáradt a csapat, a védelem az förtelmes volt már meccsek óta

nembaj 1 hét múlva iszonyatos nagy hajtás lesz!
  • Golyo69
    eléggé :S
  • Atti12
    nehéz lesz.
  • Oziris666
    Egy jó ManU védő van ezen a meccsen Bruno Alves:D
  • Golyo69
    remélem a visszavágóra már kimegyünk ebből a hullámvölgyből.....
  • Tyler1
    hihetetlen ez a védekezés!! és mind az villa elleni meccsen ismét Neville.
  • pilboy
    wzt nem hiszem el
  • Matthew Prosac
    elszóltam magam....
  • pilboy
    3 dolgot:
    1. szarul játszunk
    2. nincs vége
    3. ez még kicsi előny
    viszont ez télleg minden
  • Matthew Prosac
    ezaz gyerekek, legalább a győzelem (valszeg) meglesz
  • Golyo69
    TEVVVVEEEEEEZZZZZ ........ ezért is jó a mu,.....még ha szarok is vagyunk akkor van vki aki gólt lőjjömn D::D:D
  • pilboy
    carlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDdd
  • Tyler1
    azért Fergie arca mindent elárul....
  • Atti12
    Wazzaa mekkora mozdulat. Tevez szép góól :) EZAZ FIÚÚÚÚÚÚÚÚK!
  • MR ME
    hát amit hátul művelnek az borzalmas, de az egész csapat nagyon pontatlanúl játszik sajnos, kevés a pontos passz
  • pilboy
    néha olyan voolt, mintha nb1-es csapatot láttam volna
    ennyi eladott labdát egész évben nem szoktunk (evans, ronaldo, scholes, evra, o'shea). és többségük nem is egyszer és többnyire SAJÁT térfélen!!!!!
  • Atti12
    védelembe kéne nagyon Rio hogy összerántsa a fiúkat..
  • MR ME
    így van sajnos, ez eddig nagyon kevés megint
    remélem a 2. félidőben magukhoz térnek a fiúk
  • Barnabyka
    scholes elég gyenge szvsz... helyette bejöhetne a "nagyifjú" sztárotok mert úgyis gólokat kéne lőni..
  • Tyler1
    borzalmas védekezés, pontos passzolás 10%!!!! kb ennyi volt ez első félidő a részünkről.
  • Matthew Prosac
    "Hulk és Shrek" :D ez mekkora volt :D
  • Matthew Prosac
    borzalmasan játszottunk az első fél órában, ha most 0-2 lenne, nem szólhatnánk egy szót sem.. a védelem határozott, mint serdülőgyerek első randiján, a támadószekció mostmár csakcsak éledezik, de eddig szotyizott... jó lenne 2 gólt rúgni, de ha győzünk már azt is megköszönhetjük a fiúknak ezzel a mai formájukkal..
  • Barnabyka
  • MR ME
    na még 3at :D
  • MR ME
    hát visszakaptuk, csak az az idegenbeli gól :/
  • Atti12
    Rooney :D:D:D
  • Barnabyka
    bazdmeg xD
  • MR ME
    nabazmeg!
  • Barnabyka