Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
buta hiba, utána 2szer ment a golvonalról a chelsea, sokba kerûlhet ez a bukta
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
köszönjük
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
GO MU
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nagyon silány az elõrejáték :\
football without ultras is nothing
ma ki is fogunk kapni ha nem válltoztat, tevezt és ronaldot behoznám azt uccu neki, sokat nem veszíthetünk, bár az sem árt ha pihennek keddre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mostani meccsen is a védelem egy nagy nulla,támadósorrol nem is beszélve :S
Glory, Glory Man. United!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Cristiano Ronaldo kihagyta a második percben megítélt büntetõt a BL mérkõzésén a Camp Nouban, de csütörtöki nyilatkozatai szerint legközelebb is elvállalja a büntetõt, ha úgy adódik.
"Legközelebb, ha büntetõt lõhetünk, ismét megpróbálom, és rendbe rakom a dolgokat. Nem ijedtem meg" - mondta a szélsõ.
A portugál elmondta, hogy 38 gólt lõtt a szezonban, és nem probléma, ha kihagy egy-két lehetõséget, mert minden meccsen a legjobbját próbálja nyújtani.
"Senki nem szólhat rám egy szót sem, mert mindig megpróbálok gólt szerezni és jól játszani" - mondta Ronaldo.
A United hetese a kihagyott büntetõ mellett egy másikról is beszélte - amit szerinte nem adtak meg. Ronaldo szernit Massimo Busacca játékvezetõ hibázott, amikor nem ítélt tizenegyest, amikor Rafael Márquez - szerinte - szabálytalanul szerelte.
"Tisztelnem kell a játékvezetõ döntéseit, de nem a legjobb döntéseket hozta. Túl sokat ítélt a Barcelona javára, nekünk nem adott semmit" - panaszkodott Ronaldo.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Fákjúal!
Cristiano Ronaldo-nak, a Manchester United támadójának egy óriási lehetõség adódott a gólszerzésre egy tizenegyessel, de a Portugál klasszis nem élt a lehetõséggel.
A United játékosa már a meccs elején megszerezhette volna a vezetést csapatának Milito kezezése után, azonban Cristiano Ronaldo jócskán mellé lõtte a labdát.
Az viszont biztos, hogy ez nem viselte meg Ronaldo-t, hiszen a Portugál támadóközéppályás a jövõ felé kacsingat. Ugyanis azt ígérte a csalódott szurkolóknak, hogy majd a manchesteri visszavágón gólt rúg, reméli nem is egyet.
"Ma nem jött össze, de megígérem, hogy majd kedden betalálok az Old Traffordban. Nem volt könnyû a helyzetem a tizenegyes szituációjában, mert tudtam, hogy ez nagyon fontos mozzanat lesz és így nagy teher nehzedett rám."
ez milyen mondat már? olyan mintha vki eltiltotta volna mert meghalt az anyja :|
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Chelsea-Manchester United
13.45
Birmingham-Liverpool
16.00
Manchester City-Fulham
16.00
Sunderland-Middlesbrough
16.00
Tottenham-Bolton
16.00
West Ham-Newcastle
16.00
Wigan-Reading
16.00
április 27., vasárnap
Portsmouth-Blackburn
14.30
Everton-Aston Villa
17.00
április 28., hétfõ
Derby County-Arsenal
21.00
Ilyenkor azért Derbynél nem lennék edzõ "meg tudjátok csinálni😄"😊 bocsáant a Derby szurkólóktól!
nb1.hu
Elhunyt Frank Lampard édesanyja. Pat Lampardot 10 nappal ezelõtt, tüdõgyulladással szállították kórházba és bár az elmúlt napokban javult az állapota - olyannyira, hogy a Wigan és az Everton elleni bajnokikat kihagyó fia a Liverpool elleni BL-elõdöntõn pályára lépett -, csütörtök reggel elhunyt.
A tegnapi edzést édesanyja rosszulléte miatt kihagyó Lampard így minden bizonnyal a Manchester United elleni, szombati csúcsrangadón sem léphet pályára.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ááá értem 😊
football without ultras is nothing
Elmehetnek a picsába. Bozsik is megmondta hogy ez egy olyan rugótechnika amivel könnyen át lehet vágni a kapust. (mondjuk jobbban örültem volna ha a portugál módszerrel lövi...)
RONI...hát nem hittem a szememnek komolyan...meg amiket után le mûvelt...
Park meg mit keres kezdõ csapatba?!?!?!Anderson sokkal jobb nála,nem tom mért kell ezt a parkot ennyire erõltetni.
ROONEY szinte pályán se volt,meg úgy álltalába véve igaz az egész csapatra:S nemtom mikor láttam ennyire szarul játszani a MU-t,h még a félpályán is alig tudtak átjutni!
Remélem a hazai pályán már magára talál a tím!
Ahhh az 11es....<#rinya>#rinya>
Mint derült égbõl a villámcsapás, úgy érhette a sokk a barcelonai szurkolókat, amikor Busacca játékvezetõ a 2. percben Milito 16-oson belüli kezezését követõen büntetõt ítélt a vendégeknek. A labda mögé Cristiano Ronaldo állt, aki kissé flegmán rúgta meg a labdát, és még a kaput sem találta el - MU elsõ hatalmas lehetõsége ezzel kimaradt. A folytatásban meddõ mezõnyfölényben játszott a Barcelona, Messiék hiába szállták meg a vendégek tizenhatosának elõterét, az utolsó passzokat rendre elrontották, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrész során, ha lehet, még nagyobb fölényben játszott a Barcelona, ám a jól záró manchesteri védelem mellett még a legaktívabb katalán játékos, Leo Messi is csak egy-egy apró felvillanásra volt képes.
Az angolok hõsiesen bekkelték ki a mérkõzést, ezért a 0-0 igazságosnak mondható - a döntetlennel a Manchester United várhatja elõnyösebb helyzetben a visszavágót. A Barcelona pedig sopánkodhat, hogy óriási mezõnyfölénye ellenére nem tudott legalább egy gólt begyötörni a MU-nak, és persze megköszönheti Cristiano Ronaldónak a meccs eleji lezserségét...
24 - Exile -Nov.23
ronaldo kihagyta,látszott egész meccsen tiszta ideg volt..
nekem semmi bajom parkal,jó az oda
ReD DevilS 4 LifE
#acm
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ígyhát nem a csapat miatt vagyok csalódott, csak Ronaldo miatt. Valahogy éreztem, hogy ki fogja hagyni, nagyon meg sem lepõdtem.
A visszavágón nyerni kell, de nehezebb lesz, mint ma.
am Parkot énsem értem h minek erõlteti ennyire Fergi...
ha így játszunk a chelsea ellen akkor buktuk az egészet