35611
-
#14524 fáradtak a fiúk és így hetek alatt mindent elbukhatunk... idegenben egy 2-2 reális lehet, aztán jöhet a 'szétlövés'... én sem tudom elképzelni hogy nyernénk a Dragao-ban... -
#14523 Minden csapatban vannak hullámvölgyek. Főleg ha ennyi porondon egyszerre helytállnak. Nálunk is most ez a helyzet, de reméljük hogy Rio visszatérte segít összeszedni azt a védelmet, ami 13 meccsig nem kapott gólt... -
#14522 neeee...nem kell.
Jó volt a felállás, és a cserék is, akinek nem kellett volna bejönni, az Gary, nem értem miért dédelget vele kapcsolatban még mindig rózsaszín álmokat Ferguson. Bűn rossz játék volt ma, és jelenleg nem látom ennek a hullámvölgynek a végét. Sok reményt nem fűzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam. -
#14521 nem értem h Fergie mért hozta be Tevezt mikor a védelemben volt óriási lyuk! az h gólt rúgott...hát onnan sikerült volna akárkinek, azonkivül Tevez megint csak bóklászott.
Neville...hát hihetetlen h vasárnap után ugyanazt a védelmi hibát követi el! de ha már behozta akk mért nem húzta hátrébb a védelmi vonalat, mikor 80 percen keresztül szenvedtünk a védelemmel. -
#14520 jajj istenem...oké, akkor kibaszott jók voltak, hallelúja, ők az istenek, a gonosz csíter porto..én kérek elnézést. -
#14519 régóta lehetsz MU fan :) -
#14518 remélem annyira ég a pofájuk, mint nekem, bár ezt a beképzelt, hanyag szart elnézve amit ma műveltek, kinézem h most is azt gondolják h ez így fasza ahogy van...nemrég 1 rivális csapatról gondolkodtam h azt hogy lehet szeretni, hát ha most az ő szurkolóik megkérdezik h a MU-n mit lehet szeretni, nem mondom, hogy értetlenül állok a kérdés előtt. -
#14517 hát ez a védelem egy katasztrófa ismét. így kifogunk esni..:S hát mostmár naon ki kell találni valamit mert hiába küzdünk még 3kupáért így egyik se lesz meg ha így játcunk mindig. -
#14516 ezt az utolsó gólt nagyon nem kellett volna bekapni :( -
#14515 hát ha a portot még otthon angol csapat nem verte, akk nem ez a man u fogja megverni.... :S -
#14514 idegenben megverni ezt a portot, háááát.... nagy meccs lesz, de szvsz nem sok esélyt látok jelenleg, ha nem fogunk ki egy jó napot akkor ennek vége, sok még ennek a csapatnak is az h egyszerre ennyi kupában kell helytállnia, egyszerűen elfáradt a csapat, a védelem az förtelmes volt már meccsek óta
nembaj 1 hét múlva iszonyatos nagy hajtás lesz! -
#14513 eléggé :S -
#14512 nehéz lesz. -
#14511 Egy jó ManU védő van ezen a meccsen Bruno Alves:D
-
#14510 remélem a visszavágóra már kimegyünk ebből a hullámvölgyből..... -
#14509 hihetetlen ez a védekezés!! és mind az villa elleni meccsen ismét Neville. -
pilboy #14508 wzt nem hiszem el -
#14507 elszóltam magam.... -
pilboy #14506 3 dolgot:
1. szarul játszunk
2. nincs vége
3. ez még kicsi előny
viszont ez télleg minden -
#14505 ezaz gyerekek, legalább a győzelem (valszeg) meglesz -
#14504 TEVVVVEEEEEEZZZZZ ........ ezért is jó a mu,.....még ha szarok is vagyunk akkor van vki aki gólt lőjjömn D::D:D -
pilboy #14503 carlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDdd -
#14502 azért Fergie arca mindent elárul.... -
#14501 Wazzaa mekkora mozdulat. Tevez szép góól :) EZAZ FIÚÚÚÚÚÚÚÚK! -
#14500 hát amit hátul művelnek az borzalmas, de az egész csapat nagyon pontatlanúl játszik sajnos, kevés a pontos passz -
pilboy #14499 néha olyan voolt, mintha nb1-es csapatot láttam volna
ennyi eladott labdát egész évben nem szoktunk (evans, ronaldo, scholes, evra, o'shea). és többségük nem is egyszer és többnyire SAJÁT térfélen!!!!! -
#14498 védelembe kéne nagyon Rio hogy összerántsa a fiúkat.. -
#14497 így van sajnos, ez eddig nagyon kevés megint
remélem a 2. félidőben magukhoz térnek a fiúk -
#14496 scholes elég gyenge szvsz... helyette bejöhetne a "nagyifjú" sztárotok mert úgyis gólokat kéne lőni.. -
#14495 borzalmas védekezés, pontos passzolás 10%!!!! kb ennyi volt ez első félidő a részünkről. -
#14494 "Hulk és Shrek" :D ez mekkora volt :D -
#14493 borzalmasan játszottunk az első fél órában, ha most 0-2 lenne, nem szólhatnánk egy szót sem.. a védelem határozott, mint serdülőgyerek első randiján, a támadószekció mostmár csakcsak éledezik, de eddig szotyizott... jó lenne 2 gólt rúgni, de ha győzünk már azt is megköszönhetjük a fiúknak ezzel a mai formájukkal.. -
#14492 -
#14491 na még 3at :D -
#14490 hát visszakaptuk, csak az az idegenbeli gól :/ -
#14489 Rooney :D:D:D -
#14488 bazdmeg xD -
#14487 nabazmeg! -
#14486 hoppáré:O:S -
#14485 uf.