35611
-
#14564 kéremszépen, hogy ezúttal a "nagy drukker lehetsz" típusú szurkolók ne nézzék ezt meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem kajak jobb, ha most kiesünk Portugáliában. Többet is pihennénk legalább a bajnokik között, és ez ellen a Chelsea, vagy Barca ellen annyi esélyünk lenne, hogy... főleg utóbbi ellen...hol van a MU jelenleg attól, hogy megállítsa őket? hát igencsak sehol.
-
#14563 csoda h annyi maradt... -
#14562 Barcáról meg ne is beszéljünk.. Első félidőben kivégezte a bayernt :D -
#14561 az ügyes :O -
#14560 73' liverpool 1-3 chelsea
:O -
#14559 A Premier League listavezetője, a Manchester United a jelek szerint máris megtalálta Cristiano Ronaldo lehetséges utódját, mégpedig a chilei Alexis Sanchez személyében.
A MU már 15 millió eurót ajánlott a játékost foglalkoztató Udinesének, de az olaszok egyelőre annak ellenére nem engedik el, hogy a 20 éves dél-amerikai az idei bajnokságban mindössze 13 alkalommal lehetett a kezdőcsapat tagja... -
#14558 hát hidd el a United sportorvosai nem az SZTK-ban kezdték xD modnjuk ez igaz mindegyik profi klub orvosaira :D szivesen áthoznék párat ide Magyaroszágra is -
Kerki #14557 Jaja. Látom.
Bár van, akin nem jön ki annyira.
Mopndjuk a sportorvoskról is megvan a véleményem. -
#14556 Ide is le van írva hogy aszmás -
#14555 nem hiszem h annyira súlyos lenne, és a sportorvosok kiválloan tudják kezelni! -
Newborn #14554 Én nem tudtam, de a teljesítményén nem látszott meg eddig. Mondjuk tegnap sajnos ő sem volt az igazi... -
#14553 Szintén,ezért se értem miért kell egy-egy meccsen 90 percet futnia. -
#14552 én is.. -
#14551 én tudtam.. -
Kerki #14550 Ti tudtátok, hogy Scholes asztmás??
Komolyan. -
#14549 Szép álom :D -
#14548 jó lenne Idegenben egy biztos vezetés 0-2 lenne a legideálisabb! :/ -
Newborn #14547 Igazából még a Manchester örülhet a végeredménynek... És szerintem nem is annyira a Porto volt jó, hanem az MU gyengébb a megszokottnál. Nehéz lesz továbbmenni, az biztos; bár teljesíthető a dolog. Nem kell kétségbeesni, Sir Alex kitalál valamit! -
#14546 Ezzel csak az a baj,h már 3-4 hete nem találják magukat :\
Szóval ideje lenne ha csinálnának valamit. -
#14545 nem csak nekik, de az egész csapatnak nem ment az összjáték.
Scholes értékes tagja a csapatnak, kicsit olyan összetartó lánc, éppúgy mint Ferdinand. Evans sem volt kiemelkedően rossz, sztem csak a sérülése miatt hozták le. Nem találták magukat a pályán a fiúk, de ez az egész csapatra értendő.
-
#14544 Az inter elleni meccs óta nem találja magát a MU. Pedig ők nyertek, tehát érdekes. Lehet h a liverpooli pofon utóízét ízlelgetik még??
VdSar tényleg annyira ***ul játszik mióta megszakadt a góltalansági rekordja, h így még nem láttam mióta manchesterben van. Fergievel nincs semmi gond, jól cserél, a csapat is viszonylag jól van összeállítva, de a védelemmel mintha történt volna valami.
Ha nem kapják össze magukat a fiúk, akkor még az is lehet h már több kupát nem nyer a United idén :S
Ami nem lenne jó, mert most, így tavasz kezdetével még mindig versenyben vannak. -
#14543 Nem értem,h Scholes-t,meg Evans-t minek kell erőltetni :\
Látszott az első pár percben h nem megy nekik,alig volt jó passzuk.
Visszavágó nehéz lesz... Mindenképp nyerni kell,ami hát otthon se sikerült,mért pont idegenben sikerülne... -
#14542 Pool-tól 4 gól
Fulham-től 2 gól
Aston Villa-tól 2 gól
FC Porto-tól 2 gólt kaptunk.
ÉBRESZTŐ srcácok! Az első kapott gólunkat rossz volt nézni,ahogy Roni elveszti a labdát a középpályán, utána oda se néz. Meg Evans mozdulata utána.... ráadásul ezt követően még ő magyarázott Scholesnak..
De azért leglább Rooney góljánál jót röhöghettünk a Porton.. -
#14541 Nekünk volt az egyik legjobb védelmünk Európában, de valami ott a Pool meccsen, a védő ikonunk Vidic szerencsétlenkedése táján megszakadt. Azóta kapjuk a gólokat párosával.... Ejj.... -
#14540 énis így vagyok vele -
#14539 hát az igaz h nagy feltámadók vagyunk de remélem h bajnokságot behúzzuk mert szerintem az a legfontosabb mert beérnénk a poolt. blt nem lehet minden évbe nyerni. fa kupa meg vagy összejön vagy nem!!
EGY A LÉNYEG h jöjünk ki ebből a szarból amibe vaunk -
#14538 Fergie a fáradtságra, kimerültségre, és a koncentráció hiányára hivatkozott a mérkőzés után, na meg a sablon szövegre h a Porto valóban király csapat és tudták h nehéz dolguk lesz bla-bla-bla...
arra a kérdésre h mi lesz a visszavágon a Estadio do Dragao-ban annyit mondott h nehezebb dolgunk lesz, de tudjuk mit kell tennünk majd. -
#14537 jó, talán nem a legboldogabb, de inkább egy Arsenal - MU vagy Villareal - MU mint helyettük a Porto...am nem szurkolok a Chelseanek, de még őket szeretem a legjobban, én a jó focinak szurkolok:) -
#14536 ez így van. Foster szvsz egy nagyon tehetséges kapus -
#14535 Foster méltó a kispadra :) Sőtt később akár többre is. -
#14534 "Sok reményt nem fűzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam. "
Ebből nekem az jött le hogy te bizony a MU nak szurkolsz :) -
#14533 de a kispaddal is volt némi gond sztem: Kiko - oké lött egy gólt a villa ellen, de itt tuti csak kolbászolt volna. Foster - kapus csere(még szerencse h v. der Sarnak nem volt gondja). Eckersley - annyi keresni valója sem lett volna a pályán mint Kikonak.
ennyi a nagy United erőforrás??? pár kis akadémikus palánta?? -
#14532 csak annyit mondtam, hogy sztem a 2-2 nem reális, semmi többet. -
#14531 -
#14530 Azért srácok, ne felejtsük el, mindig is nagy feltámadók voltunk. nagy küzdök, itt van az aston villa elleni meccs is. bünszarok voltunk, de megnyertük SZÍVVEL. nem érdekel a statisztika, portoban nyerno kell, és azt hiszem mentálisan elég erősek leszünk ahhoz, hogy ezt véghez is vigyük. -
#14529 Hát, ennél tízszer jobban kell játszani minimum, ahhoz, hogy esélyünk legyen a továbbjutásra... Ritkán mondok ilyet, de ez szánalmas teljesítmény volt... Viszont Portoban k*rva nehéz lesz, főleg hogy ott angol csapat még nem nyert... -
#14528 számomra se, sztem menni kell előre és győzelemre játszani, aztán vagy összejön, vagy nem, tavaly megnyertük, idén is van rá esélyünk, de ha esetleg kiesnénk akkor sem kell nagyon siránkozni, nem lehet mindig mindent megnyerni, ebből a hullámvölgyből kéne már végre kijönni
azt meg azért nem szabad elfelejteni h tegnap elött este még a bajnokinkat játszottuk, és ott is küzdenünk kellett rendesen, nem csodálkozom ha fáradtak voltak, ez látszott is a rengeteg eladott labdán, a védelemnek meg nagyon össze kell szednie magát, mert nagyrész azon mentek el meccsek az utóbbi időbe, habár az egész csapat nem mutatott vmi nagy teljesítményt -
#14527 Ne haragudj, de te multkor még nem chelsea szurkoló voltál? :O Késő van, ha nem nincs igazam elnézést :) -
#14526 ennyi
nem láttam beképzeltnek senkit vhogy, és ha engem megkérdeznének h mit lehet szeretni ebben a csapatban akkor nem gondolkodnék sokat... -
#14525 hát ne haragudj, de a 2-2 nem reális idegenben...