Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
KATT!!Gyertek mindennap
De viszont elég olcsón megvettem tõlük Yaya Tourét, meg Zambrottát is megpróbáltam, de nehezen mennek a tárgyalások...😄:S
Na, bocsi a kis kockulós offolásért:\😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Kitudja 😄.
És? 😊 Elcsábult? :S Elengedted, ne mengedted? 😄 De én most ajánlottam 167M-t Ronaldinhoért, remélem engednek tágyalni érte, mer eddig bármit ajánlottam, semmi.
Amúgy sry az offért, minnyá be is fejezem 😄. Csak a válasz érdekelne 😊.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
glory MU!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
következõ nem ide illõ hszeket TÖRLÖM <#felkialtas>#felkialtas>
Házigazda rendet! 😄
amugy légyszi ne irjatok már még ezeken felül is mert már uncsi..(de tuti lessz pár "embernek mondhato egyén" aki tuti irni fog..ppedig örülnék ha nem tenné..szal topic -fav..ugyse fogom olvasi szal feleslegesen ne irjatok..thx
a kerítés meg lehet neked alacsony méghozzá annyira hogy else éred 😛
24 - Exile -Nov.23
Szerkeztõk jelentkezését várom Magyarország egyik legnagyobb Manchester United portáljára, vagyis a UnitedFanatics.atw.hu-ra, érdeklõdni msn-en: [email protected] vagy e-mail-en: [email protected]
Feltételek: Angol nyelvtudás
Elhivatottság a csapat iránt
Állando MSN/Internet hozzáférés
Jó fogalmazási kézség
Nem hátrány ha... Tudod kezelni a cutenews programot, állandó látogatója vagy a lapnak, látogatókat vonzol magaddal.
UnitedFanatics.atw.hu Team
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
OFF=témától eltérés, teljesen más témáról folytatott beszélgetés.
mielõtt okoskodni próbálsz nézz utána a dolgoknak 😉 köszi
<#felkialtas>#felkialtas>
de bocsi
24 - Exile -Nov.23
"Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kedves Rocky. A témától eltérõ kommenteket OFF-nak hívjuk, a viszályszítást pedig flame-nek. Véleményem szerint ha a Manchester topicba azt írod hogy reméled kiesünk, az kimeríti a viszályszítás és konfliktuskeresés fogalmát. Ezek után had ne kérdõjelezzük meg hogy kinek gyenge a szellemi szintje. Többet nem is kívánok foglalkozni veled, azon egyszerû oknál fogva hogy GECIRE BUTA VAGY!
Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van. Köszönjük hogy látogattad a topicunkat további jó fórumozást máshol. Nem fogsz itt hiányozni senkinek.
Üdv
ez a flamelés amit te csinálsz és várod hogy reagáljak.ha vmi gondod van akkor legközelebb privátban irj és ne ide,mert ezzel csak folytatod a flamelést.
amugy érdekes hogy csak neked van bajod,mindig a fight topicban is csak te tudsz dumálni...csá
24 - Exile -Nov.23
Igen ez nem flame-elés valóban, ez csak szabad véleménynyilvánítás itt a MU topicban te szerencsétlen hülye..
amugy nem azért jöttem ide,mert hogy áll az arsenal,hanem mert most találtam rá ezekre a topicokra..ennyi.-.- de csa ..ekkora luzer mint te -ááá nem is jövök ide..de nem a csapat miatt megyek akárhova hanem a társaság miat is...mert van ahol vannak értelmes,rendes emberkék akikkel lehet normálisan beszélni.
hajrá barca<#hehe>#hehe>
<#integet2>#integet2>
24 - Exile -Nov.23
ja persze az Arsenal már nincs sehol versenyben, pang a topic mi?
nem szoktam és nem szeretek lövészárkokat ásni és flame-elni, de kezded kihúzni a gyufát "kolega"..
amugy igaz hogy otthon várjátok döntetelennel a mecset,de az otthoni iksz nem jo nektek😄
vagyis sztem 2.2 leesz és kiestek..(aztán hétvégén otthon egy iksz kész oda semmit se nyertek:S😄) na gyõzzön a jobb.(de remélem nagyon hogy nem a MU lessz a döntõben😊
Henrynak bl gyõzelem kell 😊
24 - Exile -Nov.23
jellemzõ a chelsea-re, h amint bejött Ronaldo, palack elkezdte provokálni
épp a meccs utolsó 10 percérõl (a lényegrõl) maradtam le 😞
ha minden jól megy, 4 nagyon fontos meccsünk van a szezonból
3szor egymás után nem játszunk szarul, tehát jövõ héten 2 gyõzelemmel kijövünk a gödörbõl és megnyerjük mind2 kupát
http://www.powerplaymanager.com/r57633
:S
azob össze veszni h kirugja a szabadrugást... azé ez eléh gáz. drogba meg még utána is mondta neki 😄
vidic-el mi van? teljesen ki esett?
\"You are fucking crazy people!\"
okoska
saját kezünkben a sorsunk, most jönnek a legfontosabb meccsek.
a cselzit jellemzi a palack meg a nigger veszekedése 😊)
football without ultras is nothing
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hajrá MU!! ne adjuk fel!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amúgy alig láttam,de sztem nem votl az 11es...
Glory, Glory Man. United!
RMCF