Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
nem megyünk bye

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!Gyertek mindennap
Cabell
Nem engedtem, pedig nagyon akarták..😄 a végén már 30 millát adtak volna érte😮

De viszont elég olcsón megvettem tõlük Yaya Tourét, meg Zambrottát is megpróbáltam, de nehezen mennek a tárgyalások...😄:S

Na, bocsi a kis kockulós offolásért:\😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Legend Killer
😄😊... v bug 😄, v vki olyasmi készítette a játék eme részét, aki nem szereti annyira a MU-t 😛.
Kitudja 😄.
És? 😊 Elcsábult? :S Elengedted, ne mengedted? 😄 De én most ajánlottam 167M-t Ronaldinhoért, remélem engednek tágyalni érte, mer eddig bármit ajánlottam, semmi.
Amúgy sry az offért, minnyá be is fejezem 😄. Csak a válasz érdekelne 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
LOL😄 látom szoptunk:S 2-1re:S háát:S Anderzen meghalt Nincs mese(hangos kacaj) nyerni kell!😄 otthon szerintem 100% hogy nyerünk + úhy tom Anton Ferdinand sérült szóval itt az alkalom + az uccsó meccsünk Wigan-MU??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Nálad is?😄 Ezekszerint ez be van progizva, hogy Evra ---> Barca...😄

Legend Killer
Nálam FM 2008ban Evra lehet, h elcsábul a Barcához loller. Hírtelen eszembe jutott. Remélem nem, de úgyse hiszem, h eladom 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Cabell
Így van. Örülnék igazából, ha nem játszana Evra, mert szinte biztos vagyok benne, hogy besárgul majd, aki Messivel szemben játszik. Számomra mindenesetre már sokszor kiderült, hogy Evra az, aki a nagy meccseken (mondjuk egy BL döntõn) nem illetõdik meg, és mindenkinél bátrabban játszik.

jajj, hagyjátok már, inkább mostantól foglalkozzunk a keddi visszavágóval
glory MU!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

már szóltam!
következõ nem ide illõ hszeket TÖRLÖM <#felkialtas>
Legend Killer
Hagyjátok már, nah. Jóarc, legalábbis régebben az volt.

Nem tudom ki írja a lesz-t 2 sz-el, Mr Geciremegmondokmindent. Leégetted magad mint az állat, és még neked áll feljebb? Aranyos.

Házigazda rendet! 😄

II Rocky II
hozzad kiszolt?mennyé-.-
amugy légyszi ne irjatok már még ezeken felül is mert már uncsi..(de tuti lessz pár "embernek mondhato egyén" aki tuti irni fog..ppedig örülnék ha nem tenné..szal topic -fav..ugyse fogom olvasi szal feleslegesen ne irjatok..thx
a kerítés meg lehet neked alacsony méghozzá annyira hogy else éred 😛

24 - Exile -Nov.23

Csak a kerítés lett túl alacsony... 😄

Atti12
még mindig tudjuk.

Unitedfanatics
Üdv

Szerkeztõk jelentkezését várom Magyarország egyik legnagyobb Manchester United portáljára, vagyis a UnitedFanatics.atw.hu-ra, érdeklõdni msn-en: [email protected] vagy e-mail-en: [email protected]

Feltételek: Angol nyelvtudás
Elhivatottság a csapat iránt
Állando MSN/Internet hozzáférés
Jó fogalmazási kézség

Nem hátrány ha... Tudod kezelni a cutenews programot, állandó látogatója vagy a lapnak, látogatókat vonzol magaddal.

UnitedFanatics.atw.hu Team

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
flame=felesleges vitakeltés, emberek provokálása.
OFF=témától eltérés, teljesen más témáról folytatott beszélgetés.

mielõtt okoskodni próbálsz nézz utána a dolgoknak 😉 köszi

elég lesz<#gonosz3>

<#felkialtas>
II Rocky II
igaz akkor ir amikor akar.csak amit müvel az már flame keltés😄(vagy flamelés😊 és sztem senkise flameljen akár hol is tartozkodik 😉
de bocsi

24 - Exile -Nov.23

Cabell
Rockykám ne terelj, a saját topikjába meg akkor ír, amikor akar, szerintem. Akinek itt privátba lenne csak joga vitatkozni, az te vagy.

II Rocky II
<#idiota><#vigyor3>

24 - Exile -Nov.23

Legend Killer
loller

Matthew Prosac
mielõtt belekötsz, utánanéztem, ebben tévedtem, többször jártam ott mint ahogy elõször emlékeztem:
"Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hát nem flame..a flame az az hogy a topic témájától eltérsz.látom tisztában vagy a fogalmakkal te szerencsétlen idiota.😉

Kedves Rocky. A témától eltérõ kommenteket OFF-nak hívjuk, a viszályszítást pedig flame-nek. Véleményem szerint ha a Manchester topicba azt írod hogy reméled kiesünk, az kimeríti a viszályszítás és konfliktuskeresés fogalmát. Ezek után had ne kérdõjelezzük meg hogy kinek gyenge a szellemi szintje. Többet nem is kívánok foglalkozni veled, azon egyszerû oknál fogva hogy GECIRE BUTA VAGY!
Ezer éve nem jártam a fight topicban, és ott is kb 2-3 post-om van összesen, de biztos igazad van. Köszönjük hogy látogattad a topicunkat további jó fórumozást máshol. Nem fogsz itt hiányozni senkinek.
Üdv

II Rocky II
hát nem flame..a flame az az hogy a topic témájától eltérsz.látom tisztában vagy a fogalmakkal te szerencsétlen idiota.😉
ez a flamelés amit te csinálsz és várod hogy reagáljak.ha vmi gondod van akkor legközelebb privátban irj és ne ide,mert ezzel csak folytatod a flamelést.
amugy érdekes hogy csak neked van bajod,mindig a fight topicban is csak te tudsz dumálni...csá

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
tényleg told arréb a bringát mostmár.

Matthew Prosac
"de remélem nagyon hogy nem a MU lessz a döntõben"
Igen ez nem flame-elés valóban, ez csak szabad véleménynyilvánítás itt a MU topicban te szerencsétlen hülye..

II Rocky II
neked flamelés hogy véleményt alkotok?akkor b**d meg!.
amugy nem azért jöttem ide,mert hogy áll az arsenal,hanem mert most találtam rá ezekre a topicokra..ennyi.-.- de csa ..ekkora luzer mint te -ááá nem is jövök ide..de nem a csapat miatt megyek akárhova hanem a társaság miat is...mert van ahol vannak értelmes,rendes emberkék akikkel lehet normálisan beszélni.
hajrá barca<#hehe>
<#integet2>

24 - Exile -Nov.23

Épp akartam írni, hogy savanyú a szõlõ, de megelõztél... =p

Cabell
Reméljük Vida meg Roo is felépülnek...Vidára rájár a rúd újabban:S:S

Matthew Prosac
20x többet posztolsz a Chelsea és Mu topicban, mint az Arsenal topicban. térj vissza a saját portádra, mert személy szerint nem vagyok kíváncsi a jövendöléseidre arról hogy bukunk el mind2 fronton.
ja persze az Arsenal már nincs sehol versenyben, pang a topic mi?
nem szoktam és nem szeretek lövészárkokat ásni és flame-elni, de kezded kihúzni a gyufát "kolega"..

II Rocky II
ja bl be most gogo blues..bocsi😊))

24 - Exile -Nov.23

Cabell
a go go blues lemaradt😉

II Rocky II
aha mert te nem írtál még félre semmit?(okoska)

amugy igaz hogy otthon várjátok döntetelennel a mecset,de az otthoni iksz nem jo nektek😄
vagyis sztem 2.2 leesz és kiestek..(aztán hétvégén otthon egy iksz kész oda semmit se nyertek:S😄) na gyõzzön a jobb.(de remélem nagyon hogy nem a MU lessz a döntõben😊
Henrynak bl gyõzelem kell 😊

24 - Exile -Nov.23

ffxi
Ez de nem hiányzott fiúk 😞 Beértek minket :@

Fákjúal!

hát ezt a meccset buktuk
jellemzõ a chelsea-re, h amint bejött Ronaldo, palack elkezdte provokálni
épp a meccs utolsó 10 percérõl (a lényegrõl) maradtam le 😞

ha minden jól megy, 4 nagyon fontos meccsünk van a szezonból
3szor egymás után nem játszunk szarul, tehát jövõ héten 2 gyõzelemmel kijövünk a gödörbõl és megnyerjük mind2 kupát

http://www.powerplaymanager.com/r57633

"Nemanja Vidicset kellett lecserélni szájsérülés miatt (egyik foga átszúrta az ajkát). Helyét Hargreaves foglalta el."

:S
NeverwinterKING
na azon nevettem én is 😄
azob össze veszni h kirugja a szabadrugást... azé ez eléh gáz. drogba meg még utána is mondta neki 😄

vidic-el mi van? teljesen ki esett?

\"You are fucking crazy people!\"

Cabell
Megnyerjük a BL-t! A bajnokságot pedig remélem, hogy megnyerjük. Na szépnapot😊

ha lefelé mennek az oddsok, az azt jelenti, hogy nagyovv az esélyünk
okoska

saját kezünkben a sorsunk, most jönnek a legfontosabb meccsek.
a cselzit jellemzi a palack meg a nigger veszekedése 😊)

football without ultras is nothing

kulabácsi
nincs lefutva semmi, jelenleg is mi vezetjük a tabellát és döntetlennel várjuk a barcát otthon

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Meglehet még...mostmár mindent egylapra feltéve nyerni KELL a Wigan és a WHU ellen. Egyszerûen muszály.

Darthmushroom
Nem hiszem el a cheater chelszki megint mákolt nem baj igy is megkell lenni a bajnoki cimnek!
Hajrá MU!! ne adjuk fel!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

csak, ha az év két legfontosabb meccsét bukjátok, amivel elbukjátok a PL-t meg a BL-t akkor ki fog emlékezni a szezon közbeni teljesitményre?😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kulabácsi
de tudok röhögni amikor egy egész évben brillirozó csapatnak van 2 meccse ahol kicsit gyengébb és egybõl jönnek a sakálok h húúú de bénák vagyunk 😄

Cabell
Áhh...sheva meg beáll és ment a gólvonalról...mind1 faszkivan most ennyit tudok mondani...az antifocinkkal meg lealacsonyodtunk a chelsea szintjére. Fos...

Rash87
Jójó,az is,nem azt mondtam,h nem 😊
Amúgy alig láttam,de sztem nem votl az 11es...

Glory, Glory Man. United!

tesó07
Most õszintén ilyen taktikával amivel a Barca ellen meg most is játszottatok mit akartok???

RMCF

II Rocky II
na mostmár izgi a bajnokságért folytatott kûzdelem😄
bazza united még reggel ugy nézett ki mint bajnoksesélyes és bl ---kezd lemenni az esélyek oddsa😄DDDD azért hajrá 😉

24 - Exile -Nov.23