Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
meglessz a meccs, max a támadójátékunk kicsit csökken 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
3-1 remélem 1et be tudunk még tolni hamár 1 fél idõ iylenre siekredett 10 emberrel is meg tudjuk csinálni már legalább egy 3-2 kihozunk ebbõl!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

naja,de iet csinálni...am Brown sztem nem a legjobb nah mind1

passatgt
brown sztem egyik legjobb védõnk, mindenhova odaér

hát nemtom nani jobban rájátszot a földön fetrengésre...mikor õ fejelte le^^
nani minek kellett ez
most tettük nehézzé a meccset :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
Nani nem lessz ott a hajrában..:S

úgyvan..Nani piros :SSS ez a Neill mekkora szarházi nem is fejelte meg aztán eljátszotta a nagyhalált..pfff

no parah 😛 rohadt jó a támadójátékunk! de azé ez a Brown gyerek meg a védelem...nem mindig a legjobb...

hja sry kimaradt
nem akarok beszólni de Ashton a neve^^

szép gól volt, meg is tapsolták a man utd nézõk is

3-1 jó ez a United,Brown nem tudom mit akart MÁR MEGINT..venni kellene helyette vki mást..de azé szép gólt lõtt Ashton is! Go MU!

toysoldier
3-1 <#szomoru1>

de azért szép gól volt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

John Cena
LOLXD 3-1

juh ez se volt rossz😄
brown:S
Tevez
te jó ég oO

kulabácsi
na ez a manchester 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
3-0 csöndbe maradoKXD

hogyis mondjam???
õ a tökével is beveri 😄 (elnézést)

JÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
TEVEEEEZ
MEKKORA GÓÓÓÓL
John Cena
2-0 meglehet szeritenm nyugodni😊

Ronaldo 2. gólja 😛

toysoldier
2-0
C. Ronaldo 2 gól <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kulabácsi
jobb lenne ha kikapnának a mostani fordulóban, így az utolsó meccsen tudnánk tartalékolni

John Cena
KURVA jó.. 3 sérült.. a legfontosabb emberkék:S

Vidic nem játszhat a West Ham ellen.

A Manchester United szombati bajnokiján a West Ham ellen már szinte biztosra vehetõ, hogy nem léphet pályára sérülése miatt Nemanja Vidic.

Jó hír a „vörös ördögök” rajongóinak, hogy a szintén sérüléssel bajlódó Wayne Rooney és Patrice Evra a padon biztosan helyet kapnak.

Forrás: Nemzeti Sport Online
John Cena
na ma meccs nyerni kell remélem azért a CHELSEA valameik meccsén játszik egy döntetlent azaz a main kellene neki és akkor utolsó fordulót szerintem mi is kitudnánk hozni döntetlenre!

Cabell
Na, mégis becsúszott ma egy kis ünneplés..😄 1 hónapig nincs ivászat..:\😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

én elõtte a bajnoki cím megvédésénél 😉

Cabell
Legközelebbb mostmár a BL döntõ után szeretnék ünnepelni.

Rash87
Én is megünnepeltem,és megfogadtam ma,hogy többet nem iszok!! <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
tetszetõs a banner <#eljen>
tegnap sikerült megünnepelni végre a döntõbe jutást, jól sikerált 😄

öööö
ki vagy te itt?

kicsit álljon már meg a menet!
ha a veszett jó csajos topicban van egy Chelsea nevû csaj és én lecselzizem azért is szólni fog minden chelsea és nemchelsea fan???<#boxer><#duhos2>

azt hittem ez a Man Utd topic
jó hogy nem már majd a chelsea-sek mondják meg, h itt mit szabad és mit nem

hozzáteszem én nem szoktam cselzit írni, de ez már szemet szúrt

sapkafej
hú, helytelenül írták le a csapatod nevét, sírj már egy kicsit. cselzi bazdmeg, cselzi

György

Japep
Akkor semmi gond.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

HunnernesKonge
Kár volt kitenni, úgyis rossz a sorrend <#idiota>
házigazdátokkal beszéltem,kérdeztem meg tõle,h ki tehetem e.
ha tudtam volna,h te csináltad ,tõled kérdeztem volna meg.
Japep

Azért megkérdezhettetek volna engem, hogy kitehetitek-e a BL-döntõs képemet...biztos nem mondtam volna nemet.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Szerintem ha mi szerezzük az elsõ gólt, akkor nyerünk jó eséllyel. Nem ebben lesz szerintem az igazi veszélyforrás, hanem, ha sokáig 0-0 lesz.

ffxi
Droga-tól igen naon tartani kell a hajrában. Lehet, õ vele fogunk úgy járni mint Bayern 99-ben. De ne legyen igazam.

Fákjúal!

toysoldier
én se szoktam ilyet írni, ezt is csak a cigányronáldózás miatt írtam

Japep
Nem akarok kötekedni - de ez miért jó nektek (nagy tisztelet a kivételnek) ? <#nemtudom>
Nálunk soha nem láttok ilyet (legalábbis mondom ezt magamból kiindulva), hogy mencseszter, púl...stb.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
a Chelsea viszont ilyesztõen kiszámítható: sokáig öldöklõ harc, aztán a hajrában egy Drogba gól, amire már nincs idõ válaszolni...

toysoldier
cselzi.

jó volt úgy.

Matthew Prosac
bevallom a Pooltól féltem volna jobban a döntõben. kiszámíthatatlanok. (pl milan ellen 0-3ról)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
Sir Alex

Mint ismeretes, bejutott a Bajnokok Ligája döntõjébe a Manchester United. Az angol bajnok 1-0-ra legyõzte az Old Traffordon a Barcelonát, így összesítésben is ilyen arányban múlta felül a gránátvörös-kékeket. Sir Alex Ferguson kijelentette: nem számít, ki ellen játszik a csapat a moszkvai fináléban, majd a fantasztikus hangulatot teremtõ szurkolókat dicsérte.
- A drukkerek zseniálisak voltak, belehajszoltak minket a játékba - nyilatkozta a skót. - A csapat nagyszerûen teljesített, sok mindenkit kiemelhetnék, de ha egy nevet kell említenem, akkor Carlos Tevezrõl beszélnék: fantasztikus volt, hihetetlenül nagyot küzdött.
Michael Carrick, a csapat középpályása álomszerûnek nevezte az egész estét és természetesen dicsérte kollégáját, a hatalmas gólt szerzõ Paul Scholest, aki egyébként egy oldalajtón keresztül, észrevétlenül hagyta el a stadiont, miután közvetlenül a lefújás után lerázta a televízió munkatársait...

John Cena
én is reménykedek de hát meg látjuk😊

ForzaInter
Chelsea

Yo, Bitch!

igy van :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}