35611

• Matthew Prosac
    atyaég mekkora gólt volt :O
    HÁDEGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
  • Atti12
    RONALDOOOOOO MEKKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • MR ME
    aztakúrvaaaaaaaaa :DDD
  • Magic Boy
    Ha az öreg célja, hogy a gyors embereink mögéjük kerüljenek akkor nem értem Giggset, ha meg nem ez a cél akkor nem értem Andersont
  • Magic Boy
    Szép gesztus az M1-től, hogy feliratozza a meccset a TXT, de érdekes lehet olvasva "nézni" a meccset.
  • Atti12

:)
  • Matthew Prosac
    Van der Sar
    Evra,Ferdinand,Vidic,O'Shea
    Giggs,Carrick,Anderson
    Rooney,Ronaldo
    Berbatov

ha jól láttam ez a felállásunk!
  • Dean Winchester
    jajaja gyere vannak ott olyanok akik a sportingbeten fogadnak :)
    de látom néha teszel tippmixes meccseket is.
    egy kérdés amiket tettél képeket azokon mindegyik meccs jött ?
    vagyis amelyik szám zöld színű az bejött? még1 + kérdés hol fogadsz online ,melyik fogadó iroda? am gratta a teljesítményedhez!
  • Matthew Prosac
    no már meg is van az m1 stream.. nekem nincs TV-m itt fenn Pesten albérletbe, ajánlom hát a linket azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint én :)
  • Forza Italia
    persze h jó
  • Matthew Prosac
    nem tud valaki m1-streamet a mai meccshez?
  • Matthew Prosac
    én nem tippmixelek én online sportfogadok, úgy is jó neked? mert kétlem hogy horvát vagy román bajnokikat meg tudsz rakni tippmixen, én pedig elég sok "kis" bajnokságból rakok meccseket
  • Rash87
    Kb... :D Van akinek bejött az élet^^
  • Atti12
    atyaúristen :O:D
  • Forza Italia
    a tippmix forúmba írhatnál hétvégére valamit:D
  • Matthew Prosac
    Még egy utolsó gondolat a témához (sportfogadás), amolyan záróesszenciának:
    Azért a máknál egy picivel több kell ide :) mondjuk hogy hetente több órát foglalkozom a focival kezdve attól hogy minden bajnokság (igen, még a dán másodosztály, vagy a bosnyák illetve fehérorosz stbstb) eredményeit nyomon követem, és hogy eléggé képben vagyok..
    A máknál több kell, mikor félórát gondolkodok azon hogy Juventus döntetlent játszik-e hosszú idő óta ismét, és végül arra jutok hogy igen, most fog (lsd legfelül), hogy a Barca egy hosszú győzelmi sorozat után csak egy döntetlenre lesz képes az Atl.Madrid ellen otthon (netán ki is kap?) és arra jutok, hogy igen, hogy ismerem már annyira a saját csapatomat, hogy tudom mikor játszunk döntetlent, és azt is tudom, hogyha egy Almeria-Real Madrid meccs 1-0-ra áll, és szarul játszik a vendégcsapat, ott 'legrosszabb' esetben a bíró a 90. percben befúj egy kamutizenegyest a Madridnak. Legvégül... az sem árt, ha képben vagy a legtöbb bajnokságban, a walesitől kezdve a macedónon át egészen a svájci-ig.
    Így megy ez hétről hétre xDD
  • Barnabyka
    azzigen:)
    szeretettel várunk ide--->IDE(tippmix topik)

nah és ezennel szvsz ON..mivel azért a mai meccs sem kis téma:)
  • Rash87
    Még azt,hozzá kell tenni,h nyerhettem volna 60 ezret :\
  • Rash87
    Akkor grat. hozzá!
  • Rash87
    OFF:
    Nekem nem egy ismerősöm van,aki jójó,néha nyer,nem arról van szó,de sokszor egy-egy meccsen bukik,meg van mikor semmi se jön be neki,aztán a 7. szelvénye nyer,de kb. azzal visszahozza azt,amit az előtt bukott vele. Szóval szerintem ritka.

Én is tippmixeltem régen,de vhogy sose sikerült pluszba kerülnöm,amit elvesztettem egyik nap,másikon visszajött. Ezért is hagytam abba inkább,ne legyen szenvedély... Sőt,úgy voltam vele,h utoljára nagyobb tétben játszok, 5 ezerrel megtettem 8 meccs asszem..., 7. meccsig nagyon jól bejött minden,aztán a 8. meccs,a legbiztosabb... :D (1,15 odds lehetett) elment... azt nem is kell mondani,h ki volt az: persze h a Chelsea ... :)
  • Matthew Prosac
    én ebből (póker+sportfogadás) teremtem elő a zsebpénzem és a főiskolás tandíjam 70%-át (utóbbi 240e/félévet jelent), szóval mondhatjuk hogy pluszban vagyok xDDD
    előző hónapom +80e, ez a hónap eddig +50e, amúgy az utóbbi 3 év elszámolását figyelembe véve kb +30e egy hónapban az átlagprofit
  • Huszi84
    Úgyérzem vége ennek a rossz passznak.
    Szétütjük a Portót és meg se állunk a döntőig!
  • Barnabyka
    nekem osztálytársam múlthét szerdán nyert 26500-at és ez igen csak plusszba dobta a kasszáját:)
  • Rash87
    Ehhez mák kell :)
    Ám meg még olyat nem láttam/ismerek,aki tippmixen pluszban állt volna,veled h van ?:)
  • Matthew Prosac
    nem őt nem éreztem :) ezek lettek a hétvége legviccesebb szelvényei:

• Barnabyka
    Attival közösen egy 500asból meg is tettük ezt a kettő kettőt:) ..én meg halkan megsúgom ,h a másik szelvényemen porto továbbjutást tettem..
  • Oziris666
    Machedát nem tetted meg?:D
  • MR ME
    én inkább nem is tippelek...
  • penészthozópára
    Nem jönne jól +30 perc. A ligakupa döntőt is úgy játszottuk. Ha kínkeservesen is, de a győzelmet ki kell csikarni.
  • Matthew Prosac
    én úgyérzem hogy 2-2 lesz a visszavágó is, meg is teszem, 14x oddszot adnak rá. (mostanság bejönnek ez a durvább tippek, hétvégén pl 6 góllövőből 5öt eltaláltam (meg is tettem őket) pedig nem mindegyik volt túl egyértelmű :) //Hajnal,Kuranyi,Lampard,Bianchi,Kranjcar bejött//
  • Barnabyka
    szvsz azért az oddsok nem a reális esélyeket mutatják vagy csak nagyon tudnak valamit a bukmékerek:)
  • penészthozópára
    #14728 erre a logikai eszmefuttatásodra csak annyit tudok mondani, hogy TABELLAA!!! :D
  • penészthozópára
    A fociban minden benne van szóval lehet nem kell majd izgulnunk, mint pl a Roma ellen. Ott se hitte volna senki, hogy 7-1 lesz. Persze én is attól tartok, hogy most közel se lesz ilyen jó az eredmény, de egy továbbjutásban mindenféleképpen bízok.
  • hedonist
    ez igaz, de mi ugyanúgy küzdöttünk, csak kicsivel előnyösebb helyzetből.
  • pilboy
    asszem cabell-től olvastam, ha a fiain fele annyit küzdenek ma, mint tegnap a pool, akkor már én is elégedett lennék...
    valószínűleg az azt jelentené, h továbbjutunk, mert ekkorát nem láttam még csapatot küzdeni (talán milan-pool bl-döntőn)
  • Luna73
    Sziasztok!
    Remélem este nyerünk! For ever MU!
  • Atti12
    Azért a pool előtt most mindenki fejet hajthat, még így is hogy kiestek. Nem kicsit küzdtek :)
  • dzso83
    úúúristen... te még hiszel az ilyen logikában ha fociról van szó? :)
    most nem tudom ezen sírni vagy nevetni kell... :)
    mindenesetre neked gratula, hatalmas eszmefuttatás volt :)
  • mate317
    szurkoltál volna a poolnak, így logikailag a cselzi jobb mint a pool, a pool jobb mint ti, ergo csak harmadikok lehettek:D
  • Matthew Prosac
    ezt te sem gondolod komolyan :)
    Na de ma vár ránk egy mérkőzés, amit remélem nem kell végig izgulni és akadálymentesen vesszük a próbát.