Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo: Premier League mindenek elõtt

Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa ezt mondta csapattársainak, hogy felejtsék el, hogy most a csapat a BL döntõbe került és koncentráljanak a bajnoki címre.

"Duplázni akarunk, de elõször a Premier League-t kell megnyerni és csak aztán kell a Bajnokok Ligájával foglalkozni. Ha megverjük a West Ham-et és a Wigan-t akkor megvédjük a bajnoki címünket, de a BL is nagyon fontos és most, hogy a fináléba jutottunk így nagy esélyünk van arra, hogy meg is nyerjük."

"De mégyegyzser mondom, elõször a Premier League-el kell foglalkoznunk."

Idõközben Paul Scholes azt reméli, hogy amiért továbblõtte a klubot a Bajnokok Ligája döntõjé kap egy 2010-ig érvényes szerzõdést a csapat fejeseitõl és így az Old Traffordon tud még maradni.
hát a Newcastle-t én nem írnám le, mostanában Owenék jól nyomják

kulabácsi
ez már szerelem
tegnap õk okoztak meleg perceket a kapuk elött 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
május 3., szombat

Man Utd-West Ham Utd
13.45

Aston Villa-Wigan
16.00

Blackburn-Derby
16.00

Bolton-Sunderland
16.00

Fulham-Birmingham
16.00

Middlesbrough-Portsmouth
16.00

Reading-Tottenham
16.00

május 4., vasárnap

Arsenal-Everton
14.30

Liverpool-Man City
17.00

május 5., hétfõ

Newcastle-Chelsea
17.00

szerintem csak a Arsenal vagy aLiverpool veszíthet cselzinek ez könnyûnek tûnik!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
fúú hát látom cselzi - MU BL döntõ:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ffxi
Vért fogunk izzadni Moszkvában :S

Fákjúal!

Japep
Javítom - vagyis rosszul írtam...ha nem adják meg/vagy nekik igen akkor nem mi...

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kulabácsi
grat nektek, sztem is megérdemelten gyõztetek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Japep
De ha nekünk nem adják meg, vagy a L'poolnak igen, még akkor is mi megyünk - ha az eredményt nézzük.
A játéka alapján sem érdemelte meg sztem a L'pool. Riise elintézte... 😄

Ja, gyõzzön a jobb!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
vmvr megálmodta hogy Chelsea - MU döntõ lesz, és hogy a Chelsea nyer majd. Rossz álom. Nyerni fogunk.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
tehát mi 😄

Rash87
Én is jobban szerettem volna a L'pool-t... de így jött ki. Chelsea-t is verni kell. Amúgy havernak megmnodtam meccs elején,hogy 100% hogy chelsea kapni fog egy 11est... mondjuk jogos volt,de milyen véletlen 😄 idegesítõ. Másik oldalon meg megse adják... :S

De gyõzzön a jobbik 😛

Glory, Glory Man. United!

Jagumo
Moszkvában meglátjuk milesz <#eljen> am. grat nektek is!! tegnap Scholes nagy gólt lõtt😊))

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
hát a fene se tudja, meglátjuk mi lesz 2 hét múlva, kemény meccs lesz, a chelsetõl jobban félek mint a liverpooltól

Japep
Grat a döntõhöz nektek is!
Ott találkozunk! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rash87
Sztem annyira nem 😊
Ha úgy álltunk volna fel hétvégén,mint a tegnapi Barca meccsen,sztem vittük volna a 3 pontot...

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
nehéz döntõ lesz :S

Cabell
A Chelsea lesz az ellenfél:S

Gunnersboy
hyypia meg riise dontobe juttatjak a chelseat 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

1 1

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

kulabácsi
az biztos 😄DDDDD

1:0 a chelsea-nek :S

Gunnersboy
õszintén azlenne a legjobb ha mind a 2 kiesne😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kulabácsi
ezt sztem mi is így gondoljuk 😄
am esti meccsen meg hajrá liverpool

Gunnersboy
grat, inkább a MU nyerje meg a BL-t mint a Chelsea

kulabácsi
ja lehet mi is kimegyünk, nem tudtam róla, azért kérdeztem

hmmmmm<#vigyor2>
elég jól hangzik a dolog
Cabell
Kell egy BL döntõre jobb? Nagykivetítõ, Hajdu B István helyszíni közvetítés, szurkolás, margitsziget(a nagy füves focipályán van a kivetítõ és mi meg a fûbõl nézzük, vagy a pálya lelátójáról.)😊

sapkafej
hagyjátok már a nyalást

György

passatgt
ott az izé mellett jobbra

kulabácsi
hol lesz a margitszigeten?

akyyy
moszkva moszkva, gyõzelemnek városa...sálálálá.....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cabell
Ennek örülünk, akkor majd május 21-én szeretettel várunk a margit szigeten, legyen mégnagyobb a hangzavar😊

Golyo69
ffxi
Akkor mindenki bevethetõ 😊

Fákjúal!

dienesoft
És természetesen a döntõben a Manchesternek fogok szurkolni! :]

dienesoft
Szép volt, gratulálok a csapatnak.Megérdemelten jutottatok tovább. (Mondjuk én mindkettõ csapatot nagyon szeretem, ám valahogy még is csak a Barcához húzott a szívem a BL-ben..:] )

soma22
kulabácsi
közülünk nem

ffxi
New mláttam a meccset. Kapott vki második sárgát?

Fákjúal!

Cabell
Az egyetlen Arsenal drukker, akit tisztelek!

Zenszkij
Rendkívül izgalmas, idegölõ meccs volt. Scholes, hát igen, ezért volt a pályán, hogy eltalálja...amikor rádõlt a labdára és az elindult éreztem, ez az állat szétlövi a kaput, csodálatos volt, csodálatos. Azért az se semmi, hogy a Barca 190 percig nem tudott nekünk gólt rúgni, a világ legjobb védelme a miént 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kulabácsi
mint a régi szép idõkben amikor 1-2 hetente eleresztett egy ilyet vöröshajú mester 😊

vmvr
grat a döntõhöz

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Golyo69
Golyo69
mekkora góól ..atyaúristen 😄 😄😄

GGMU

Golyo69
Glory MU 😄😄
éjszakás voltam és sajna nem láttam a meccset de be vpétak izzitva az emberek hogy bármi van hívjanak 😄 szép volt fíúk 😄😄

GGMU

ffxi
Glory MU!!!

Fákjúal!

Matthew Prosac
Srácok. Ha a többség még nem tudja hogy kivel és hol nézze a döntõt, akkor szervezhetnénk ilyen sg-s döntõnézést valamelyik pubba, kocsmába, akárhova. Kis szocializálódás, sörözés, kollegtív gyomorgörcs, majd a végén remélhetõleg egymás nyakában pezsgõzés (kb)😄
Várom a megnyilvánulásokat és véleményeket az üggyel kapcsolatban.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ONE UNITED!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
lol szegény 😄