35611
-
#33569 A Talsport.com szerint Van Gall őket akarta vinni a Tottenhamba:
Középsővédő: Joel Veltman - Ajax 22 éves
Védekező középpályás: Jordy Clasie - Feyenord 22 éves
Balhátvéd: Patrick van Aanholt - Chelsea (kölcsönben Vitesse) 23 éves
Támadó középpályás: Davy Klaassen - Ajax 21 éves , Rafael van der Vaart - Hamburg 31 éves
Na mármost támadó középpályásból jól állunk (Mata, Kagawa, Januzai), ha jön Shaw, akkor balhátvéd se kell, de a középső védő (Joel Veltman) és a védekező középpályás (Jordy Clasie), lehet nálunk is képbe kerül. -
#33568 Shawt továbbra is nagyon írják a brit lapok h nálunk köt ki. nagyon örülnék neki az edző személyén kívül. bár ára sok, de hát a 30ból 10 az h angol. kb. 15 évre vele meg lenne oldva a balhátvéd poszt. -
#33567 sose felejtem el az mekkora gólpasszt adott Scholesnak az olasz mikor a barcába nyomta :D Egyik kedvenc meccsem az a bl elődöntő -
#33566 vb alatt kb. egyik játékossal se lehet tárgyalni, meg aki nem lesz vbn úgy is szabin lesz, szóval különösebben nem lenne nagy gond h a holland is csak utána állna munkába. -
IXEMGabeo #33565 Gary Neville, mint korának egyik legjobbja?:D még Zambrotta is állítom jobb volt nála bár én meg vele szemben lennék elfogult;) -
#33564 Igazolásokat szerintem már kinézték és el is kezdték a tárgyalásokat, arra ott van Woodward, meg SAF is felügyelheti vezetői tagként. Ez esetben szerintem így megy. Van Gaal július után kezdhetné meg a munkát, ha valóban ő a kiszemelt. -
#33563 Jó csak mikor jönne LVG? Kéne már szinte most valaki, aki lerendezi az igazolásokat és beszerezne top top játékosokat. -
#33562 Van Gaal a hírek szerint mindenképpen hozná Roy Keane-t asszisztensének. Ennek mondjuk örülnék, mert ilyen uralkodó típusú személy hiányzott Moyes edzői csapatából. -
#33561 3 edzőjelölt maradt Ferguson szava ismét döntő lehet -
#33560 Egyetértek, legtöbbször én is csak olvasom, de itt lehet értelmesen is véleményezni, 1-2 kivétellel. -
#33559 Chelsea szurkolóként végig követem a ti topikotokat is, pár nap után msot volt lehetőségem 120 hozzászólást visszaolvasni és arra jutottam, hogy azért szeretem a ti topikotokat olvasni, mert itt van bőven értelmes dolog sok más fan topikkal szemben, de annyi baromságot a többi szurkolói témában összesen nem szoktak összehordani, mint amit Tylernek sikerült. sajnos. -
#33558 pókolnám mindkettőt! -
#33557 -
Csoda,hogy nem jön ide senki értelmesen beszélgetni? Ezen nem kellene csodálkoznod.
80%-a csak elolvassa azokat az agymenéseket,mint amiket Te is írsz sorba.
Max nevet egy jót,de inkább kussba marad.
Mert ha már nem a véleményeden van valaki,az hülye,idióta és egyben retardált,nem nézett semmit,nem is ért semmihez, ebből ez a lényeg :)
Ezen nem kellene meglepődni.
SG-n ez a topik (is),rég halott ezek miatt.
Fikázás,meg lehetne akkor kérdőjelezni,hogy Te mit néztél ebbe a szezonban,ha nem látod,hogy ami szar az szar... Lehet pozitívan látni a dolgokat,de attól nem lesz jobb a csapat teljesítménye.
Valószínű akkor,itt az egész vezetés egy nagy kuka,hogy ezt a lépést meghozta,sőt őt se értenek hozzá,nem is láttak életükben egy mérkőzést se,csak feldobtak egy érmét.
-
Zenszkij #33555 Vélemények vannak pro és kontra, nincs ezzel semmi gond. Én tiszteletben tartom a tiéd és nem becsmérlem foci tudásod, tedd te is ezt ;). Denis Irwin sztem jobb volt nála. -
#33554 Egyáltalán nem erről van szó, de Gary Neville képességeit megkérdőjelezni legalább akkora vicc, mintha Giggsét kérdőjelezné meg valaki. Vagy ő sem elég képzett játékos? Szóljatok ám.
Vicc, hogy ebben a topikban csak a folyamatos fikázás megy mindenki irányába, te is rém unalmas vagy már, érdemi hozzászólásod nem volt ebben a szezonban, csak akkor jöttél, ha szidni kellett valakit.
De én vagyok a köcsög, hogy nem ítélek el csípőből minden játékost, menedzsert, aki esetleg nem a szurkolók kénye kedve szerint cselekszik. -
#33553 Szerinted senki se nézett itt focit,sehol, azt se tudja mi az, nem látja a dolgokat, mindenki begyepesedett.
Ehhez csak: -
#33552 Akkor valószínűleg nem igazán néztél focit az ő idejében. Összehasonlítani Dani Alvessel...oké. Az meg, hogy az idejében az egyik legjobb volt a posztján LOOL ide vagy oda, nem csak elfogult United szurkolói vélemény, rengetegen nyilatkozták már róla ezt, játékosok, edzők stb. De felesleges is ilyen érvekkel vitatkozni, hogy Gary Neville szar, Phil Neville szar, Hodgson szar, a Sky Sports szar. Te biztos jobban átlátod a focit, mint ezek az emberek. Azt is miből ítélted meg, hogy Phil edzőként milyen munkát végzett? Láttad, részt vettél rajtuk, ott voltál? Komolyan üres beszéd, amit itt előadsz. -
Zenszkij #33551 Persze senkit nem kívántam megbántani, főleg nem Gary Neville-t. Nagyon kedveltem én is, de én így látom a dolgokat. -
Zenszkij #33550 Ez is oda megy ahol dől a lé :D. Kitartó és hűséges edző. Na ide nem kérünk ilyeneket. Capello szintű edző kell. -
#33549 Hatalmas különbség van az akkori bekkek meg a mai bekkek között, messze nem kellet annyit segíteni a támadásba mint most szóval össze se lehet hasonlítani egy Dani Alvezzel. Generációjának egyik legjobbja volt szerintem is, aki ráadásul élt meg halt a csapatért. -
Zenszkij #33548 Elfogult vagy vele, soha a büdös életben nem volt technikás futballista, egy igazi törő volt. Ment mint az őrült, hajtott, felszántotta a pályát, de ennyi. Nem volt rossz játékos, de nem egy Daniel Alves szint maradjunk ennyiben. Azt nem mondtam, hogy a focihoz nem ért, de edző meg ilyenek ne legyen belőle, mert szerintem arra alkalmatlan, ahogy a tehetségtelen tesója is. Mellesleg Sky Sportsnál jó pénzért én is elokoskodnék, hagyjuk már ezt. Generációjának legjobb jobb bekje. LOOOOOL U made my day. Mellesleg Hodgson is egy nagy nulla, az angol válogatott meg nem jó példa, mert sajnos az is kezd lesüllyedni. -
#33547 Tehát akkor Gary Neville is egy szar, tudatlan senki. Végül is csak generációjának egyik legjobb jobb bekkje volt. Focihoz sem ért, azért hívta be Hodgson a válogatott szakmai stábjába, meg azért dolgozik a Sky Sportsnál.
Komolyan ez az sg fórum nagyobb meglepetéseket tartogat, mint egy kinder tojás :D -
Zenszkij #33546 hogy nem volt valami übertechnikás -
pilboy #33545 attól, h vki védő, érthet a focihoz, bár nem tudom pontosan mire gondoltál ezzel a "jelzővel" -
#33544 törő? -
Zenszkij #33543 Gary Neville egy törő. Inkább Scholes-ok, Beckhamek, Giggsek kellenek. -
#33542 Én azt remélem akárkit nevezzünk ki edzőnek, mellé csapódik másodedzőnek Ole vagy Giggs így tapasztalatot gyűjthetnek h későbbiekben átvehessék a klubot. Ole bár most fő edző, de anno Di Matteo is elment több év fő edzői munka után másodedzőnek a Chelseabe mert a volt klubja volt. -
pilboy #33541 +1
kicsit úgy érzem, h van egy szar idényünk, most el lett küldve moyes (sokak örömére), de ez sem elég... most már minden unitedhez kötődő, unitednél dolgozó, játszó ember szar...
gusztustalan az ilyen hozzáállás (nem személyeskedés!). ez a "politika" tényleg a city-re és a chelsea-re jellemző
-
#33540 Gary Neville egy foci zseni, őt nem értem miért kell fikázni, SkySports-on zseniális munkát végez szakértőként. Ld.: Youtube -
Zenszkij #33539 Inkább örüljünk, hogy idejekorán picsán rúgták és nem veszünk el a középszerűség süllyesztőjébe. Sir Alex módszerei is ódivatúak már..ideje sztárokat igazolni, ha sztárcsapat akarunk lenni. Sajnos ez a modenr futball. Ilyen dögvész Nanikkal meg Valenciákkal nem fogunk messzire menni. Hovatovább megkockáztatom, Rooney is mehetett volna a búsba. -
#33538 "Mindezek ellenére Moyes nem lett volna bukásra ítélve, ha simán beül az Aston Martinba, amit a segge alá kapott: ez a keret egy éve 11 ponttal nyerte meg a bajnokságot, Ferguson ráhagyta a teljes edzői stábját is, csakhogy Moyes elzavarta őket, és saját nyeretlenjeit ültette a helyükre, saját - 10 éve sikertelen - edzői módszereit alkalmazva."
-
#33537 Mennyi igazság...
Aznap megbukott, hogy kinevezték -
Zenszkij #33536 Az ilyen Phil és Gary Nevilleket meg jó messzire el kell küldeni a klub közeléből. -
Zenszkij #33535 "Glazerék meghozták tehát az egyetlen logikus döntést, amivel mindenki jól járt. Az „emberileg amúgy szimpatikus” Moyes-nak nem kell tovább szenvednie az erejét meghaladó feladattal, ráadásul gazdagabb lett egy jelentős tapasztalattal és 5 millió fonttal. Fergusonnak nem kell felelősnek éreznie magát a klub további szerepléséért. A vezetőség lehetőséget kap rá, hogy korrigálja a hibáját, és az új menedzser kinevezése előtt ezúttal komolyan átgondolja, hogy milyen úton akarja elindítani a Unitedet. Mi pedig nyugodtan örülhetünk annak, hogy egy olyan klubnak szurkolunk, amelynek a középszerűség nem fér bele a jövőképébe." - ez a lényeg! -
#33534 Ez se rossz írás. -
pilboy #33533 huhh...
visszaolvastam a több, mint 60 hsz-t
először is nagyon meglepődtem, h MOST állították fel moyes-t
másodszor nem is tudom eldönteni, hogy ez most jó avagy rossz döntés volt-e
talán az idő dönti el igazán (vagy nem, mert nem tudjuk meg, h mi lett volna, ha marad...)
olvasgatom itt a felmerülő neveket, talán conte ízlik a legjobban... jöhetne vissza pogbával (tudom, h megosztó személyiség, de amit művel 20 évesen, az nem semmi)
röviden ennyi a véleményem -
#33532 Lemaradtam valami új szabályról, hogy a bajnok nem indul a BL-ben?
Amúgy engem is meglepne, ha a Manchesterhez kerülne, de nem tartom egy elképzelhetetlen sztorinak. Conte már 2 éve azon boxol a vezetőséggel, hogy olyan hatalmat kér, mint amivel az angol menedzserek rendelkeznek és úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a nagy európai csapatok mennyivel több pénzzel gazdálkodhatnak. Ez nálatok adott lenne. Az olasz közeggel sincs kibékülve, folyamatosan hadakozik a médiával meg úgy kompletten mindenkivel.
Most zajlanak amúgy a hosszabbítási procedúrák, az elnök 20 napos ultimátumot adott neki a döntésre, Conte pedig olyan feltételekhez köti a maradását, ami nem feltétlenül fog ízleni nekik (pl. Pogba megtartása). Ismerve a vérmérsékletét, elképzelhető, hogy összebalhéznak és közben pedig kap egy hívást Manchesterből...
-
#33531 már jönnek is a hírek
az h nem indultok bl-be sztem őt nem érdekli juvéval ugyse lennének ott sztem
bár juventino szoval sztem a penz annyira nem erdekli
-
#33530 gondolom h örülnél :D am számomra meglepetés lenne az Ő kinevezése.