Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
mivel nincs semmi taktikánk jó hogy egymást zavarják a játékosok.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Persie meg a csapattársakat okolja, hogy nem tudott jó teljesítményt nyújtani. Jó lesz ez...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Hazai mérlegünk szerintem rosszabb,mint a vendég.
Ott is ugyan így szenvedni fognak, nagyon nagy szerencsével talán egy 1-1et fognak elérni.

6 hazai mérkõzésbõl kettõt nyertünk meg. Fél évvel ezelõtt meg az volt csoda,ha hazai pályán gólt kaptunk 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87

én is egyébként pont ezen morfondíroztam, h ha netán továbbjutnánk és a következõ körben kapnánk egy realt v barcat v bayernt, akkor csúnya zakó lenne belõle...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Én nem csak hisztibõl mondom, hogy remélem, kiesünk az Olympiakos ellen, mert egy komolyabb ellenfél ellen szinte elkerülhetetlen lenne egy nagy zakó. Nincs kedvem egy 7-1es találkozót átélni egyelõre. Ezek a sablonos nyilatkozatok is megõrjítenek már, tudom, hogy ez a rend, de ez a szurkolóknak a teljes hülyének nézése mostmár. Talán ez a teljesítmény volt a szezonban a legrosszabb különben, nem is tudom, van-e olyan mélység, aminél tovább ez nem fog már menni.
Mondjuk egy 10-0-ás vereség a Citytõl otthon? Nem reális? Én már nem tudom..
csak a 2. félidõ elejét láttam... a gól után elkapcsoltam
szomorú

smith09
Az egy dolog h elvitte a tippmiximet az a legkevesebb. De a produkció az kritikán aluli volt. Remélem haza pályán jobban megy, de sok esélyt nem látok rá. K*rva gyengék vagyunk.
attiGT
Ha RVP lelép nyáron nektek az nem esne szarul? Vagy hogy is mondjam... az valahogy nem vallna arra a Unitedre, amibe én beleszerettem. Olyan érzésem lenne vele kapcsolatban, mintha hazahoznék egy lányt egy estére majd szex után egybõl hívnám is a taxit neki.

Elvileg azt mondta egy hollan interjúba, hogy vannak csapattársai, akik a pályán a helyére pozicionálnak és ezzel több gondot okoznak neki...

Kurvára nehéz így látni a csapatot. Úgy érzem mintha esne szét az egész csapat.

Hibát hibára halmoz MINDENKI a játékosoktól, a vezetõktõl, a menedzsertõl fogva az edzõkön át... Kész katasztrófa, ilyet álmomban sem gondoltam volna, hogy elõfordulhat egy ilyen szintû csapatnál...

Ezt már mondtam többször de még most is eszembe jut, hogy szerintem kurva nagy hiba volt Vida lelépésének bejelentése egy ilyen szezon közepette... Értitek... a kapitányunk fog itt hagyni minket nem egy Cleverley vagy akárki...

Kurva nagy gondok vannak itt fejben meg mindenhol...

Tyler1
Lehet már túl pesszimista vagyok, de erõsen kétlem egyébként, hogy jövõre csak úgy kilépünk ebbõl a nem kis gödörbõl, mintha mi sem történt volna, akár Moyes-al, akár nélküle. Futballban ez nem így szokott menni.

attiGT
azt a chosen onet valaki szedje le onnan fentrõl mert hányni tudnék

DasIsFuck
Azért csúnyán le lettetek játszva ma...
szégyen a klubbra nézve ez...olyan mint amikor minket alázott a zenit 4-0-ra.

fõleg hogy hozzálásban ég és föld volt a két csapat...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Barnabyka
Nem is értem, hogy csak ezeket róttad fel miközben Rooney, a meccs utolsó 30 percében középsõ középpályást játszott, abból is legtöbbször a mélységit aki a védõktõl kérte el a labdát, hogy indíthasson.. szánalmas produkció volt.

6unn3r
Az egy dolog, hogy a csapatnak fejlõdnie kell, de Moyesnak is. Viszont úgy tûnik, hogy valamiért Moyes egyelõre nem képes erre. Vagy maradi vagy nem képes megbirkózni a vállára nehezedõ súllyal és felelõsséggel vagy egyszerûen tényleg dilettáns és nem neki való egy ekkora klub irányítása.

Megjött Mata és a játék képében én személy szerint változást nem nagyon vettem észre. Ugyanolyan küszködõs, erõltetett, fantáziátlan, mint volt. Most is folyamatosan a széleket erõltetik, sorra jönnek a beadások haszontalanul. Nincs kreativitás, holott az emberek adottak lennének. Egyáltalán nincs középpálya és így a támadásaik a leggyengébb csapatok számára is kiszámítható.

Hab a tortán, hogy a Smalling - Ferdinand kettõs olyan hibákat vétett, hogy a kemény kommunizmusban ezért bizony lógnának az akasztófán.

És azt kell mondjam, hogy a jelenlegi United ellen ez az eredmény a görögöknek lazán továbbjutást érhet. Bár ne legyen igazam.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
..el is vitte a tippmix-em,x-re tettem meg.

No one can stop Death!

Darthmushroom
EL inkább ne is legyen ha már BL nem lesz

Darthmushroom
én félidõbe befejeztem a meccset, ez nekem elég volt. leszarnám ha kikapunk, de több taktika van egy megye 1s ifi meccsen és ez nagyon zavar. nem baj megyünk 3. vonalba pár éven belül mint a nagy rivális leeds csinálta...

képesek vagytok.kiestek és jövõre örülhettek ha meglesz az europa liga😄
attiGT
Most mondom ha képesek vagyunk kiszopni egy ilyen utolsó pocsék csapattól több mint 1 góllal, Moyes akár repülhet is a faszomba

ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam ráadásul megkapják ezt a szerencsétlen olyt és kifog rajtuk😄::
Tyler1
Eskü 1:0 volt a tippem meccs elõtt, visszavágóra x, és görög továbbjutás. Abszolút nem lep meg a mutatott játék már...

attiGT
Kibaszott nullák vagyunk

Rash87
Kalap szar-t nem ér a csapat 😊
De imádjuk Moyes-t hogy ilyen kezdõvel megint valamit kezdeni akar.

Egy NB1-es csapatot nem bíznák rá.

ReszegKoldus
csak a szokásos...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
Nagyszerû video! <#eljen>

Darthmushroom

MR ME
bukta lesz 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

0-0 körüli eredményre számítok

Darthmushroom
fuhh de parázok holnapi meccstõl, fõleg idegenbe mert eszméletlen mennyire megy most ez a görög csapat elég megnézni a bajnokságot:
1. Olimpiakos 26 meccs 24 gyõzelem 2 döntetlen 0 veresség 78 RÚGOTT 9 KAPOTT
2. PAOK 26 meccs 17 gyõzelem 3 döntetlen 6 veresség 52 rúgott 25 kapott 20 PONT HÁTRÁNY

Tyler1
Spurs-ön legalább hoztunk, Evertonnak még van 1 elmaradt meccse.

Darthmushroom
szerintem nagyon, elméletileg komoly gond van a hátával, és nem igazán tudják h mit kezdjenek vele, de ki tudja igaz e. Ár viszont elfogadható lenne, meg így talán nagyobb esély van Reus-ra is.

Barnabyka
"A Daily Star szerint a Manchester United-hez fog igazolni İlkay Gündoğan a nyár folyamán. A lap úgy tudja, hogy 25 millió fontot kínáltak érte, amit a BVB Dortmund elfogadott. David Moyes a United vezetõedzõje szerint is az õ középpályájukon fog szerepelni nyártól a német játékos."

Vajon zsákbamacskának számít ilyen hosszú kihagyás után?

Darthmushroom
meg a 6. hely 😄 😄

attiGT
majd jövõre. 3 pont megvan legalább.

Darthmushroom
nincs sok helyzetünk, de a felállás meg elképzelés jó lenne, végre nem a hülye 442t nyomjuk. Jó lesz ez majd.

attiGT
Szarok vagyunk na. Semmi sem jön össze sajnos... Vége lehetne már a szezonnak.

Darthmushroom
szélen nem jobb, ideális az lenne ha Rafael lenne, meg Rioék helyett Jones+Evans. Sajnos Vidic sérülése óta inkább rossz mint jó, Rio meg sajnos lelassult.

attiGT
Akárhogy is nézem legerõsebb kezdõ 11. Smalling jobb mostanság Rafanál, úgy emlékszem.

Darthmushroom
hát kíváncsian várom, Fellainire meg külön mert ideje lenne már mutatnia valamit.

Atti12
Elvileg ma összeáll a 4es. Nagyon tetszik ez a felállás, kíváncsi leszek rá. 😊 Már ha tényleg ez lesz.

az a lényeg, h az úgymond saját neveléseink itt maradjanak (evans, januzaj, lingard, welbeck, cleverley), késõbb be lehet építeni keane-t, varela-t, petrucci-t, vermijl-t...
a többiek közül a idõsebbeket (vida, rio, evra, giggs...) és azokat, akik nem jutnak szóhoz (nani, hernandez...) egy részét le lehet cserélni motíváltabb játékosokra
ez még mindig nem lenne hasonlítható arra, amit a chelsea, city, psg csinál(t)

Darthmushroom
sajnos szerintem is én sok pénzt fogunk költeni, de én már nem 1szer leírtam h az se baj ha nem igazolunk (sokat) hanem a fiatalokhoz nyulunk, és akkor nem baj ha 3 évig semmi komoly kupa nem jön össze, de utána meg lenne megint egy nagy generációnk.

Barnabyka
Így már el is mondtad, hogy nálatok is alakul a Zsoldos hadsereg, és kitudja mi lesz belõle nyáron. De legalább ti MU drukkerek ilyen téren befejezitek a károgást és meglátjátok, hogy igenis sok-sok pénzt kell költeni a jó focihoz!
No offense, C'mon Blues!

Smithie
Én örülök, hogy marad, a klub jelenlegi legnagyobb ikonja, a forma más kérdés, de ha õ a pályán van akkor hajt az utolsó lehelletéig...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
sokkalom azért a 300k-t hetente azért messze nincs olyan formába mint 3-4 éve :/ kb. ennyit keres Yaya,Messi, Ronaldo és elmúlt évekbe messze jobbak.

attiGT
Elsõ nagy igazolás megvan 😄

Smithie
Wayne Rooney: Man Utd striker agrees new £300k per week deal

<#finom><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Darthmushroom
igen benne volt Fergi is, mert többször kellett volna lehetõséget adnia neki, még ha csak csereként is, mert akkor hosszabbított volna, de gondolom Ferginek se tetszett h Pogba folyamat önmagát ajnározta h így meg úgy kéne játszania, arról ne is beszéljünk h az ügynöke ugyanaz mint Balonak aki tökéletesen tudja az ilyen embereket irányítani úgy h õ is jól járjon, és egy ilyen távozásnál hiába ingyen volt õ jól járt.

Tyler1
Nem illett, de ebben Fergie keze is benne volt, kicsit régimódi eszközökhöz ragaszkodott és ez néha legalább annyira nem illett a klubhoz, mint néhány játékos viselkedése. Arról nem is beszélek, hogy Rooney utóbbi idõkben mutatott viselkedése mennyire illik a klubhoz.

az a baj ezekkel a mai fiatalokkal, h iszonyatosan tehetségesek, de a vastag zsetontól elszállnak nagyon, és átesnek a ló túloldalára. már nagyon fiatalon megvan mindenük ahhoz, h bármit megtegyenek, nagyképûvé válnak
pogba valószínûleg azért viselkedik másképp a juvéban, mert belátta, h még egyszer nem lesz akkora szerencséje, h egy nagyágyúhoz kerül, ha ott is balhézik