Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Nani ott lehet a Pool ellen, ilyenkor szokott brutál meccseket lehozni. Iramot hozhat ebbe a csapatba.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
RvP meg is erõsítette h ez csak kitaláció, Õ inkább hosszabbítani szeretne mert "csak" 2 év van még a szerzõdésébõl.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
akkora kamu hír mint az állat, eddig persze szó se volt ilyenrõl, de mostanában látszik h sz@r kedve van egybõl ilyen hír..

http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-ha-nincs-meg-a-top-4-eletbe-lep-van-persie-tavozasi-zaradeka-2321217

Hehe. Mindenkinek jobb lesz igy
Darthmushroom
a végével +1. Én szerintem Welbs egy idõ után tudná pótolni ha rendes játék idõt kapna, oké pletykálják Cavanit, nekem álom lenne de nem ennyiért meg nem most, anno és nem is tavaly kellet volna lecsapni rá. Tudni lehet én már nem egyszer mondtam/írtam h én akarom h sokat költsünk, de valszeg ez lesz. Új Nike szerzõdés évi 60m+a Chevi több mint 100m már és még a sima haszon nincs is benne. Sajnos nyáron szerintem 150-200m körül fogunk költeni mivel kell egy balhátvéd Evra helyett, min egy középhátvéd Vidic és Ferdinand helyett meg egy középpályás és akkor egyéb távozóról szó se volt (Young/Valencia)

Tyler1
Hát én sosem kedveltem az Arsenalban sem, itt sem került sokkal közelebb a szívemhez, a sokszor pályán mutatott viselkedése is irritál. Nem utálom, sõt örülök ha góllal segíti a csapatot, ez a dolga, de számomra õ egy kívülálló. Egyébként lassan 31 lesz, el kell fogadnia, hogy nem lesz örökké pótolhatatlan, ha neki nem megy akkor a fiatalok köszönik szépen a lehetõséget, megoldják helyette.

Darthmushroom
tavaly is meg volt ez a szar idõszaka, emlékezni kell berúgta a 11st és Fergi nyakába volt, de elõtte embertelen szarul játszott meccsek óta, am engem nagyon nem rázna meg a távozása. Köszi a 20. és kész, nem legenda nem ikon. Én anno az érkezésénél se voltam túl boldog.

Tyler1
Nem tudom mi igaz ebbõl a kálváriából, a sajtó fújja fel, vagy valóban nem érzi már jól magát, esetleg õ is csak így próbál fizu emelést kiharcolni, de a kérdés az, hogy a távozása okozna-e akármilyen visszaesést? Rooney formában, és a csapathoz láncolva, Welbeck rendre kihasználja a lehetõségeit, a még a helyét keresgélõ Mata is a hónap játékosa lett, Fellaini visszatérése óta elképesztõ stabilitást hozott, szóval szép lassan mindenki magához tér, egyedül a holland fogja mindenki másra a saját teljesítményének hanyatlását. Ide jött egyéni érdekekbõl, és egyéni érdekekbõl távozna is 1 év után, mert pont számára nem alakul úgy a helyzet, hogy a Wikipédián sokat kelljen bõvíteni az életrajzán.

megértem, ha Arsenal szurkolóként bárki is úgy van vele, hogy megérdemli a sorsát. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy megérthetõ amit anno tett: kilátástalan volt, hogy mikor lesz ott legközelebb trófea, és elment az utolsó éveire nyerni néhány dolgot egy klubhoz, ahol több honfitársa is sikeres volt korábban.
Most pedig, hát ráfázott. Most érthetõ, ha bárki röhög ott a markába. Mellesleg Fergie jól kibaszott vele, talán kissé önzõ húzás is volt, tekintve, hogy sejthette, hogy így lesz ez idén.
minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

6unn3r
Most mondanám, hogy megérdemli a sorsát. Sok áldozatot hozott azért a PL címért. De nem vagyok rosszindulatú. Nyilván volt bennem sértettség, hogy lelépett, de ezt mára kihevertem. Azért az Arsenalban mindig kedvvel játszott, akármilyen helyzetben volt is a csapat. Itt meg rohadt feltûnõ, hogy Fergie távozása után milyen szinten eltûnt a játékkedve. Mondjuk saját szájából csinálna segget, ha eligazolna, viszont én még így is szívesen visszavárnám. Nem a Londonban eltöltött évek miatt, hanem a csapatban betöltött szerepe miatt õ nagyon Ágyús volt.
Kár érte.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Egy évig õ örülhetett a hõbörgõ arsenalosokkal szemben, most õk röhöghetnek õ rajta..30 évesen idejött, hogy trófeákat nyerjen, erre hirtelen a világ legnehezebb helyzetében lévõ topcsapatában találja magát, vicces, dehát ilyen a karma.
Tyler1
Hogy kedvtelen még hagyján, de ilyen produkciókkal, mint a mai csak árt a csapatnak. Semmi helye ilyennek a focipályán.

egyébként is hiányoltam dannyt már régóta, fõleg, h rvp-nek nem is megy a játék és nekem feltûnõen kedvetlennek tûnik a meccseken

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Pool ellen Welbeck nyugodtan kezdhet.

attiGT
Teljesen jók voltunk összességében, amint lement RvP vertük két nagyszerû gólt. Welbeck gólját meg idén még nem látott passzolások elõzték meg. Számomra <#eljen>

nem láttam a meccset, de az eredménybõl kiindulva végre egy magabiztos siker

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
az nem jó akkor pontot szerzünk 😄

ReszegKoldus
5:5 lesz a vége 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
olimpi után illene is valamit mutatni a szurkolóknak..

Tyler1
Az utóbbi meccsekhez képest mérföldes különbség, remélem nem marad az 1 gól, amit majd a 89. percben X-re szépítenek.

attiGT
szerintem nem vagyunk túl borzalmasak ma, de jók sem. a bíróktól meg megszokhattuk, hogy szarok.

Darthmushroom
kezdõ am nem lenne rossz ha lenne valami taktikánk is:

#mufc team to face West Brom: De Gea; Rafael, Jones, Smalling, Evra; Carrick, Fellaini; Mata, Rooney, Januzaj; van Persie

#mufc subs at The Hawthorns: Lindegaard, Giggs, Vidic, Young, Fletcher, Kagawa, Welbeck.

Darthmushroom
nem az Õ góljával, de ki fogunk kapni.. majd Kanyelka rúg nekünk párat... Éljen az önbizalom (Y) legalább boldog leszek ha véletlen pontot szerzünk.

Rash87
Hívom Gerát <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

attiGT
Ha Gera góljával nyer a west brom megrendelem a mai kezdõ 11-ük összes mezét.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mor3llo
nyilván, egyetértek a mondanivalóddal 😄 néha spanommal az albiban azért nézünk ilyen Zuhanyhíradót, vagy meccselõzetest, hogy röhögjünk a Várhidi-Puhl-Nyilasi-Hajdú stb féle barmokon.
A Nacsa-Ganxsta-Harsányi trió viszont iszonyat jó, õk nem akarnak szakérteni, csak hülyülni 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
eggyik legjobb mûsoruk ha az a hármas kerül össze😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
Rekob a legjobb, nagy Lazios de úgy szidja õket mint a húzat ha kell 😄 mondjuk sok dologba én is egyet értek vele. pl. tudatos csapat rombolás folyik náluk stb...

Tyler1
Tök mindegy, Várhidiék is egy kalap, csak míg elõbbi csapat hülyéskedve beszél hülyeséget, addig utóbbiak komolykodva teszik ugyanezt. Meg aztán ha megkapnák a jogokat megint, akkor nem lennék biztos benne, hogy nem õket hívnák be stúdióelemzésre.

Darthmushroom
arról nem is beszélve milyen szimpátia volt bezzeg a Barca meccs elõtt

Mor3llo
Azért ne keverd a szezont a fazonnal. Õk nem szoktak szakérteni, a Heti Helyzetbe szokták meghívni õket, direkt azért, hogy hülyüljenek egyet.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tyler1
Az meg hogy Harsány Levente szakértsen Nacsa Olivér és Ganxsta Zolee oldalán meccsek elõtt...nem is folytatom.

Tyler1
Semmivel nem lenne jobb a Sport tv sem, dilettáns emberek dolgoznak ott is, nagyobb hülyeségeket hallok ott, mint a Diginél. Jó példa a mostani BL közvetítés, néhány esetben már szánalom volt az egyértelmû United unszimpátia.

contraste
Amikor még a PL a Sport 1 en ment tök jó volt. Az a pár kommentátor mindig nagyon fel volt készülve. Nekem az még bejött. De ezek... szoktuk nézni a meccseket itt élõ angolokkal, némelyik beszél kicsit magyarul és kérdezik mindig, hogy kik ezek a 'szakértõk' a stúdióban és mirõl beszélnek, mi meg mindig mondjuk, hogy ó... hagyjuk...😄

ain't got no history

DasIsFuck
kijelenthetõ hogy a magyar sportcsatornák eggyüntetûen szarok...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

contraste
Háát ez az egész digi egy vicc. Komolyan szánalmas, hogy rá vagyunk kényszerítve erre, csak mert megszerezték a jogokat. Na és a netjük egy kalap f*s.

ain't got no history

Darthmushroom
digi kommentárokat mostanában ember számba se lehet venni, engem sokkolt pl. Cardiff meg Leverkursen ellen megy a United never die meg hasonló dalok és erre megdicséri mindkét alkalommal h milyen kiemelkedõ a hazai közönség, arról nem is beszélve h sorba keverik össze a játékosokat.

Darthmushroom
mert hülye a kommentár és nem ért hozzá, azért nincs megfelelõ fizikai állapotba mert görögbe van minimális téli szünet arról nem is beszélve sérüléssel is bajlódót nem rég. Magath meg köztudottan állat módjára dolgoztat még edzésen is és gondolom még nincs 100% formába a támadó és azért nyilatkozta ezt.

contraste
Én is pont ezen gondolkoztam. Aztán jól felkúrt, hogy Torres mit hagyott ki, és ezzel mit vett el Hazard-tól.

ain't got no history

Barnabyka
Mitroglu-t, az Olympiakos játékosát leigazolta a Fulham, erre az edzõ azt mondja, hogy nem fér be a csapatba, mert rossz a fizikai állapota. A kommentátor szerint ez azért van, mert a görög élvonal tempóját össze se lehet hasonlítani az angol élvonal tempójával... Ez mind szép és jó, csak kérdem én, hogy akkor ez a görög csapat, hogy is verte el a Manchester United-et olyan simán?

Tyler1
"Korábban is elmondtam, a játékosokra nagyobb veszély leselkedhet, mint a menedzserre" - mondta Gary. "A Manchester United mindig is idõt adott a menedzsereinek, ez a filozófiájuk."

"Hetven nap után kirúgnak menedzsereket, de még ha hét hónap után is tesznek meg ilyet, az is ostobaság, ezért úgy gondolom, a United támogatni fogja Moyes-t."

"Nézd meg a klub vezetõit és most a Glazer családról beszélünk, voltak-e valaha hasonló helyzetben. Vagy ott vannak olyanok, mint David Gill, Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson - akik nyilvánvalóan a Manchester United vezetõségének legfõbb tagjai. Nem hiszem, hogy akár egy másodpercre is megfordult volna a fejükben a menedzser kirúgása."

"A játékosokra sokkal nagyobb veszély vár és feszültek lehetnek amiatt, részét fogják-e képezni a klub jövõjének."

Neville azt követõen nyilatkozott, hogy a United 2-0-ra kikapott az Olympiacos otthonában BL-nyolcaddöntõn, ám a Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya biztos abban, hogy a klub Moyes mögé fog állni és komoly összegeket ad majd neki a nyári átigazolási idõszakra.

"Néhány hete mondta Ed Woodward a részvényeseknek, hogy nyárra ott lesz a pénz Moyes számára, hogy befektessen. Õszintén hiszem, hogy David Moyes megkapja a lehetõséget a Manchester Unitedtõl, hogy befejezze a munkát."

"Azt mondtam magamban, két-három év az az idõ, amit adni kellene egy menedzsernek a bizonyításra - lesznek, akik ezzel nem értenek majd egyet, de ez az én véleményem és nem tudod megváltoztatni."

"Sir Alex Ferguson is megkapta ezt az idõt, ám egyes emberek erre azt mondják, az 25 éve történt. Rendben, mégis mi változott? Mondjuk azt, hogy menedzsereknek nem lehet idõt adni?"

Jim Morrison
Amióta Bale otthagyta a tottenham-et, nem megy a MU szekere 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
Ez a csapat még mindig SAF stílusát játssza, mert olyan játékosok alkotják a csapatot, akik erre rendezõdtek be.

attiGT
Elhiszitek, hogy beleszarnék ha nem nyernénk kupát 1-2 évig meg bajnokságot HA élvezetes támadó focit játszanánk és nem a hosszú labdákra meg beívelésekre hagyatkoznánk...?

Tyler1
Ha lesz is nagy költekezés, a City a példa rá, hogy nem 3 hónap alatt érik össze egy új csapat. Fõleg a jelenlegi körülmények között.

Darthmushroom
pedig várható lesz a nagy költekezés, attól h elessünk a bl-tõl még eszméletlen pénz fog állni a klubhoz a Chevrolet miatt és akkor még a Nike még nem is hosszabbított velünk ami szintén nem kevés pénz lesz.

Zenszkij
Jók vagyunk..fasza 😄 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

smith09
" David Moyes, az angol bajnoki címvédõ Manchester United vezetõedzõje vállalja a felelõsséget azért, mert csapata 2-0-ra kikapott az Olimpiakosz vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõs párharcának keddi elsõ mérkõzésén. "

Ezzel aztán kivagyunk segítve, nagyon örülök h vállalja a felelõsséget. meg vagyok hatva. :-D
Ezek az amerikai tulajok pénzt nem fognak bele tenni a csapatba, szóval sok esélyt nem látok az elõrelépésre.