35611
-
Zenszkij #33609 legalább vezetünk :D -
#33608 nem cserélte be magát :( -
#33607 Bar helyzetunk nincs, de kuzdenek, lehet tenyleg edzo buktatas volt? -
#33606 AAAA GIGGS!!!!! -
#33605 Kezdőben csupa olyan játékos, akik a hírek szerint fúrták Moyes munkáját. Ez alapján eléggé hihető, mert ilyen rossz kezdőcsapatot se láttam még idén. -
#33604 hát legyen -
#33603 mert gyökér vagy.... -
#33602 Most akkor elsírom magam, miért kell mindent ilyen komolyan venni -
#33601 Ezt most miért kellett?
Ez a hozzászólás rád nézve égő és blama már ne haragudj! -
#33600 Bravo. -
#33599 Egyes hírforrások szerint nem lehet különbséget tenni a macskák életének száma és az Arsenal trófea nélküli szezonjainak száma közt. -
#33598 Egyes források szerint (ami persze lehet kacsa is) van Gaal elfogadta az MU ajánlatát és 3 évre ír majd alá. Egyik segítője pedig Patrick Kluivert lesz, illetve maga mellé csábítaná Roy Keane-t is. -
#33597 nem -
#33596 nyerünk ma? -
#33595 Soton meg megveri az Evertont...
5. helyen lehettünk volna, ha ma nyernénk, ehelyett maradunk a 7.-en akármit játszunk. -
#33594 -
#33593 "We will go back to playing like Manchester United" Ryan Giggs #MUFC -
#33592 elméletileg poénkodott h magát jelölte ki 11s lövőnek :D meg h adna magának egy 5 éves játékos-edző szerződést :D -
#33591 Ilyen csak a blaszban van:D De kva jó lenne:D -
#33590 Tizenegyes megítélése után de még elvégzése előtt lehet cserélni? akkor mindenképp becserélném magamat a helyében! :D -
#33589 én is nagyon várom. remélem öltönybe vezeti ki Giggs a csapatot :D utána beállítja magát, és rúg gólt idén.. NEM LEHET h ne rúgjon gólt a szezonba, ennyire azért ne legyen már szar szezon h egy ilyen rekord megszakad. -
#33588 nagyon durva ezt a képet látni. Giggs ma reggeli első press conference-n meg kb állam leesett, annyira hihetetlen még ez az egész ami történik velünk. nem győzöm várni a holnapi 6 órát. -
#33587 A stáb :)
-
#33586 szokásos duma, anno mi is ezt mondtuk Ronaldo eladása előtt. Nem teheti meg egy ilyen ember h azt mondja a szezon vége előtt h persze eladjuk. -
#33585 Soton igazgatója nyilatkozta a BBC-nek, hogy nem folytatnak tárgyalásokat Shaw ügyében, idén még maradni fog náluk. -
#33584 De ez mi komolyan?
Mi történt ezzel a csapattal...
Álmomban nem hittem volna, hogy ilyeneket egyszer velünk kapcsolatban olvasok (ha igaz, ha nem). -
#33583 "Semmi sem kerülhet olyan közel a szívemhez, mint ez a klub. Ez egy igazi feltétel nélküli szerelem. független az eredményektől, független a csapat formájától, de nem tudom szavakba önteni mit érzek, amikor a United győz."
Miért különleges számodra ez a klub -
#33582 hm.. facen benne vagyok egy pár csoportba pl. fmkokckák, de nem is ez a lényeg hanem h érdekes h előkerültek a "régi" pool drukkerek h idén jól meccs a csapatnak. Nem is tudtam h ennyire népszerűek itthon :D ohh igen éljen a DIVAT!!!! :D -
#33581 Tavaly elvileg az edzőváltás miatt utasította vissza a Unitedet, ha SAF marad, akkor esélyes, hogy idejön. Ha ezen múlna, akkor Van Gaal meggyőzhetné, de hát valóban nagy zsákbamacska lenne sérülten idehozni azért a nem kevés pénzért. -
#33580 jó videó csak ne lenne hányingerem attól a meztől amibe játszik :D -
#33579 Szerintem se hagyja ott az AS Rómát értünk, de azért van rá esély, mert a Holland játékosoknál állítólag Van Gaal az isten és ő érte majdnem mindenre képesek!
-
#33578 eszméletlen marhaság, még ha Borsó meg Welbeck is távozna akkor is felesleges lenne RvP meg Roo mellé, bár én sírnék ha az angolt eladnánk. Am volt ma Messis pletyka is angliába :D még az új edző személye sincs meg de már ilyeneket dobálnak. -
#33577 És ehhez az eszméletlen összegű Cavanis hírekhez mit szóltok? -
#33576 am hatalmas hiba is lenne egy sérült játékos megvenni (vb-t is kihagyja) aki ráadásul irtó drága lenne. Őt tavaly kellet volna megvenni mert PSV-ből ajándék lett volna mert nem is volt drága csak valami 10-15m. Classiet am oda saccolom árba, mert edző váltás is lesz náluk. -
#33575 Előző neked akart menni. -
#33574 Holland média szerint ide Strootmant hozná mindenképpen. Bár már a komplett manchesteri karrierjét megírta a sajtó, csak lehet ő nem tud még erről az állásról. Strootman mondjuk esélytelen szerintem. -
Mondjuk Davy Klaassen is óriási tehetség állítólag és az Ajaxban csatárt játszik tudtommal!
-
#33572 manutd.hu-n. hát akik látták is már játszani egyet értenek velem, de a nagy része az embereknek már tavaly is Strootmannak örült volna. Mondjuk most sérült meg szerintem am is rohadt drága lenne a Romából, ő tavaly lett volna csak opció. am nem sok videó van Clasiéről de érdemes megnézni őket, igazi gép aki robottól mint állat a középpályán és előre meg hátra játékban is nagyon jó, lassan a válogatottba is kulcs ember lesz. Mivel én kedvelem a Feyenoordot így elég sok meccsüket megnézem, így én onnan ismerem. -
#33571 Az Indexen írod gondolod?
Az ottaniak mit szólnak hozzá? -
#33570 Clasie maga az álom lenne. másik fórumon már vagy 2 éve írom h olcsó meg jó megoldás lenne. Nagyon bírom a játékát.