35611
-
#14967 azért még 1 gólt szerezni kéne -
pilboy #14966 rooney ziccer -
pilboy #14965 ismét giggs -
#14964 igen, viszont rengeteg helyzetet hagytunk ki. Anderson viszont ma mintha támadóbb felfogásban lett volna pályára küldve. A labdái meg eszméletlen jók. Szerintem jól játszunk, lehetne ez 3-4 gólos előny is.. A portsmouthnak helyzete se nagyon volt. -
#14963 így van, öröm volt nézni a játékunkat végre megint :) -
pilboy #14962 fletch is kihagy egy helyzetet
ez most az a csapat, amely azt a hosszú sorozatot csinálta idén! -
#14961 Fletcher -.- -
pilboy #14960 rooney lesgól :( -
#14959 AAaaaaaaaaaaa Giggs megint!... -
pilboy #14958 giggs megint... -
#14956 ezt adja most az ES2???? -
#14955 csak nekem halt meg a stream? :S -
#14954 Giggs bmeeeeeeeeg! -
#14953 sry :D -
#14952 Roooneey! :)
(kiütöttél):D -
#14951 ROOOOOOOOOOOONEYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!! -
#14950 annyi -
#14949 1-0 nekünk Rooney :D -
#14948 Az igaz,de ők kirívóan sokat szereztek az utsó percekben... -
#14947 gyárekek vezetünk a milan ellen :D -
pilboy #14946 jogos! :)
még sajna nem volt időm, de amint lesz meglesem :) -
Csesza #14945 ha ezen múlana, akkor a többi csapattól is levonhatnák azokat a pontokat és így nem hiszem, hogy sokkal lejjebb lenne a mostaninál, mert ugye nem csak ők szereztek állandóan ott pontot -
#14944 1-2 meccsel ezelőtt mondták h a Pool 18pontott gyűjtött össze az utsó 5-10percben a bajnokságban!Enélkül jó középcsapat lenne kb :) -
mikiking #14943 igen persze... ha mind a 4 bejon akkor 200 -
#14942 De ez 4 meccs összege,nem? -
#14941 Jogos! Majd javítva szerintem. -
#14940 az szép. szurkolok :) -
#14939 Nem szőrszálhasogatás, csak szúrja a szemem, Macheda miért nincs ott a bannerban? :D -
mikiking #14938 200 000 -
#14937 én úgyérzem hogy ma meglesz :) Mennyit nyerhetsz ha bejön? :D -
#14936 Van pénz! :D
Ám ma nyerniük kell... szal más válaszásuk nincs :) -
mikiking #14935 Gyerekek ma nagymennyiségü pénzt ( 50 000 ft) -ot tettem a MAnchester mai meccsére, a hétvégi meccsére ... továbbá (megfogotok ölni) A cheslea mai meccsére , a Liverpool hétvégi meccsére, és az Arsenal hétvégi meccsére .. imádkozni fogok...termeszetesen MU drukker vagyok,de nem muszaj a poolnak,vagy a Chelseanek elbukni a bajnoksaágot, elég az ha a Mu megnyeri :D Szerintem ugy oke.... mai meccsre mik a kilátások ?? Kezdőcsapat,esélyek ??? Nyerni muszaj azt tudom -
#14934 Wes felépült novemberi sérüléséből - Sky Sports
Sir Alex Ferguson legnagyobb örömére a Manchester United saját nevelésű játékosa, Wes Brown ismét bevetésre kész.
Igaz a skót edzőlegenda az előző héten még halasztgatta angol játékosa visszatérését, de Brown azóta a tartalékcsapatban gond nélkül lejátszott már egy órát is a Preston North End ellen.
Most pedig a november óta sérülés miatt harcképtelen Wes kész visszatérni az első csapat színeiben is. A Portsmouth elleni ütközet ugyanakkor még túl korainak tűnik Brown számára, de könnyen elképzelhető, hogy az angol válogatott védő a hétvégi Tottenham elleni találkozón már ott lesz a Vörös Ördögök csapatában.
:) -
Dean Winchester #14933 minden mérkőzés más és más ,kitudja akkro milyen napot fognak ki a fiúk...
még lehet h otthon nem is bírtok velük :) -
#14932 19:05 -
#14931 Mikor kezdődik a ligaverő Milan meccse ma? Mer, ha nem ütközik a mienkkel, akkor leülök megnézem, lehet röhögés lesz a vége :D -
#14930 Aki esetleg nem látta volna a tegnapi meccset.
Összes gól és a angyobb helyzetek. -
#14929 Mai meccsre:
-->STEAM<--
-
#14928 Én is pont így voltam... 0-1nél jókedvűen leültem nézni már a meccset... :D Erre 10 perc alatt fordítottak...Tv kikapsz,s mentem msnre ^^ Igaz kiváncsiságból végén bekapcsoltam a tvt,s hát nem kicsit meglepett,jó kis utolsó 10 perc volt. Ettől függetlenül hihetetlen gyenge az Arsenal védelme,ami nekünk jól fog jönni Bl-ben. -
pilboy #14927 hát én miután fordított a pool, kikapcsoltam a gépet, mondom tönkreverik ezt az arsenalt... hála a jó égnek tévedtem :)
arsavin bekakilás, amit csinált.
persze jött a szokásos 93. perces gól :S (végre nem győztes)
már annyi volt, h ma elkezdem összeszámolni a 3 bajnokesélyes 85. perc után lőtt góljait pusztán kíváncsiságból (igen, tudom, h addig tart a meccs, amíg... de akkor is! ami sok az sok)
ja és megmondtam, h a 96. percig kell várni, h a pool ne rúgjon már gólt a meccsen :)