35611
-
#15007 szép! :) köszönjük! -
pilboy #15006 na számolgattam, utánanéztem a dolgoknak kicsit :)
csupán az érdekesség kedvéért és nem azért, h ezzel kritizáljak akárkit is, vagy akármelyik csapatot
ez csupán egy statisztika, amire én kíváncsi voltam és szívesen megosztom veletek
Pool:
85. perc után RÚGOTT gólok:
2. forduló: Pool-M.Brough - 0-1, majd a Pool betalál a 86 és a 94. percben is, végeredmény 2-1. (ez +3 pont)
7.: Man City-Pool - 2-2, majd 90. percben lőtt góllal 2-3 (+2)
8.: Pool-Wigan - 2-2, majd a 85. percben lőtt góllal 3-2 (+2)
24.: Pool-Chelsea - 0-0, majd a 89. és a 93. percben szerzett gólokkal 2-0 (+2)
25.: Pompey-Pool - 2-1, majd a 85. és 93. percben szerzett gólokkal 2-3 (+3)
31.: Fulham-Pool - 0-0, majd a 92. percben 0-1 (+2)
33.: Pool-Arsenal - 3-4, majd a 93. percben szerzett góllal 4-4 (+1)
85. perc után KAPOTT gólok:
11.: Tottenham-Pool - 1-1, majd 91. percben lőtt góllal 2-1 (-1)
22.: Pool-Everton - 1-0, majd 87. percben 1-1 (-2)
Tehát: +15 pont a rúgott gólokkal és -3 pont a kapott gólokkal, az annyi mint: +12 pont!
Chelsea:
22.: Chelsea-Stoke - 0-1, majd a 88. és 90. percben lőtt gólokkal 2-1 (+3)
27.: Chelsea-Wigan - 1-1, majd a 90. percben 2-1 (+2)
20.: Fulham-Chelsea - 1-2, majd 90. percben kapott góllal 2-2 (-2)
24.: Pool-Chelsea - 0-0, majd a 89. és 93. percben kapott gólokkal 2-0 (-1)
Tehát: +5 pont a rúgott gólokkal és -3 pont a kapott gólokkal, az annyi mint: +2 pont!
MU:
16.: MU-Sunderland - 0-0, majd a 91. percben lőtt góllal 1-0 (+2)
22.: Bolton-MU - 0-0, majd a 90. percben lőtt góllal 0-1 (+2)
31.: MU-Villa - 2-2, majd a 93. percben lőtt góllal 3-2 (+2)
nem volt ilyen
Tehát: +6 pont a rúgott gólokkal és 0 pont a kapott gólokkal, az annyi mint: +6 pont!
Végeredmény:
1. Pool +15-3=+12
2. MU +6-0=+6
3. Chelsea +5-3=+2 -
#15005 :_ASD_:ASDA:_SD_:ASD:SD:ADS:AS:XA_:XA ez nagyon jó :D grat
Tévezes hírhez: szerintem menjen, bár rendkívül szimpatikus játékos a szememben és bár csak lőtte volna a gólokat. De hát ez az Angol bajnokság (mert ugye a többiek csak fociznak :D:D).. Ha elmegy Spanyolországba szerintem sokkal jobban fogja tolni, hasonló a játékstílus ott a dél-amerikaiakhoz. Ha marad az se baj, 30 millás cserecsatárunk van, tök vagány :) -
#15004 mos'mé rontod el a játékomat ? -
#15003 Ó hogyne :D Giggsy meg a többiek itt fognak nálunk visszavonulni :) -
#15002 Nahszóval:
„Tizenöt játékosnak jár le a szerződése a szezon végén, így aztán Keane szabad kezet kap a keret átalakításához, és ehhez minden eszközt megad az elnök” - Elképzeltem a nyári (és jövőnyári) szalagcímeket, annak fényében hogy "ehhez minden eszközt megad az elnök":
1. lépés: "Roy Keane visszatér! - a United legendája egy közleményben tudatta, hogy nem csupán manageri minőségében szeretné az Ipswich Town csapatát az élvonalba juttatni, hanem mint játékosedző."
2. lépés: "Giggs rábólintott a volt csapatkapitány hívószavára - Roy Keane első nyári szerzeménye a 'walesi varázsló' becenévre hallgató balszélső, akivel komolyan számol az ír manager. Giggs-et ráadásul lejáró szerződése miatt ingyen szerezte meg az Ipswich Town."
3. lépés: "Kis-Manchester kialakulóban Ipswich Townban - Ryan Giggs után a Manchesterben egyre ritkábban szóhoz jutó veterán Paul Scholes is elfogadta az Ipswich szerződésajánlatát, miután Ferguson szabad utat adott az átigazoláshoz. Scholes cáfolta, hogy levezetni érkezne viszont megerősítette hogy átigazolásában döntő szerepe volt két korábbi csapattársa jelentének."
4. lépés: "Retro-Manchester! Yorke is az Ipswich-é! - a Sunderland csatára 1998 és 2002 között volt a United rettegett Cole-Yorke csatárduójának alappillére, s mivel még játszani szeretne, ezért döntött a távozás mellett. Yorke-nak a "Fekete Macskák" inkább a partvonalkon kívül akartak szerepet osztani, ám az örökifjú Dwight még érez erőt magában a futballhoz.
5. lépés: "Veron: nem, Cole: igen!" - Juan Sebastian Veron is célkeresztbe került Roy Keane exmanchesteri csapatrehabilitációs terveiben, de Veron elutasította az ajánlatot: "Nem kívánok már Angliában játszani, Argentínában fejezem be rövidesen lezáruló pályafutásomat". Andy Cole ellenben visszatér a pályára! A 2008. novemberében visszavonuló csatár a következőket nyilatkozta lapunknak:
"Valóban visszatérek, mert nem bírom a futball nélkül. Az Ipswichben együtt játszhatok szeretett Manchesteri csapattársaimmal, ez motivál!
6. lépés: "Majdnem teljes a kollekció: Gary Neville is kékbe öltözik - korábbi elhatározásával ellentétben mégsem vonul vissza a Neville testvérpár idősebb tagja, hanem Roy Keane keze alatt (és 5 korábbi csapattársa mellett) az Ipswichben folytatja. A játékos rövid nyilatkozatában közölte: ebből a csapatból ő sem akar kimaradni."
7. lépés: "Neville Neville-t követ, Beckham cáfol" - Phil aláírását is sikerült megszereznie az angol másodosztályú Ipwich Town csapatának, így lassacskán nyugodtan lehet őket Manchester Town-nak nevezni. Phil elsősorban testvére miatt igazolt a "traktorosokhoz", akivel szeretett volna még egyszer egy csapatban játszani pályafutása lezárása előtt. A pletykák szerint Beckham-et is megkereste Roy Keane, de az angol szélső ezt kategorikusan cáfolta: "Nem keresett senki a klubtól, valószínűleg azért, mert ők is tudják hogy nem kívánok már más csapatban játszani. Emellett sok sikert kívánok a volt csapattársaimnak!
Az Ipswich pedig feljut és végig harcban áll a bajnoki címért a Uniteddel, de végül csak második lesz
xDDD
Najó kicsit elkalandoztam, de azért én élveztem :D -
#15001 pillanat csak volt egy elb*szás benne.. -
#15000 na erre törölted :|
akkor ték -
#14999 vicces fiú vagy :D -
#14998 hát az angol foci nem neki való.... -
mikiking #14997 Hát sajnos nagyon nagy pechem volt.... :S -
#14996 Sok sikert neki! :) -
#14995 Roy Keane „traktorosnak állt”: az Ipswich Town menedzsere lesz
Az Ipswich Town labdarúgócsapata bejelentette, hogy a jövőben Roy Keane, a Sunderland volt menedzsere irányítja az együttest. A fiatal szakember kétéves szerződést írt alá, feladata feljuttatni a csapatot a Premier League-be.
„Traktorosnak állt” Roy Keane, miután kétéves szerződést írt alá az egyszeres angol bajnok Ipswich Town csapatával. Az együttes vezetősége szerdán menesztette Jim Magiltont, miután biztossá vált, hogy az Ipswich nem érheti el a rájátszást jelentő helyeket. A klub 9. a Championshipben.
Keane feladata az, amely volt északír válogatott elődjének nem sikerült: visszajuttatni a kék-fehéreket a Premier League-be.
Az Ipswich utoljára 2001–2002-ben szerepelt a legjobbak között, ekkor az utolsó, 20. helyen végzett, így kiesett. Érdekesség, hogy az együttes egy évvel korábban még a Premier League meglepetéscsapatának számított, hiszen újoncként az ötödik, UEFA-kupa-szereplésre jogosító helyen végzett.
„Olyan klubhoz csatlakozom, amelyben rengeteg potenciál van, az infrastruktúra már adott a Premier League-re. A tulajdonos és az ügyvezető igazgató egyaránt nagyon ambiciózus terveket vázolt fel a tárgyalások során, hiszek abban, hogy az Ipswich rövidesen az élvonal tagja lehet” – nyilatkozta Keane.
A tulajdonos, Marcus Evans 2007 végén vette át az „uralmat” a Portman Roadon, és 12 millió fontot költött azóta játékosvásárlásokra. A szezon végén ismét költekezhet, hisz valósággal „kiürül” az ipswichi öltöző.
„Tizenöt játékosnak jár le a szerződése a szezon végén, így aztán Keane szabad kezet kap a keret átalakításához, és ehhez minden eszközt megad az elnök” – elemezte a helyzetet Ian Dennis, a BBC szakírója. -
#14994 azért azt tegyük hozzá hogy Berba anno a tottenhamban elég sok góltszerzett :P Itt nálunk valahogy nem tud beilleszkedni, összejátszani a többiekkel :S -
#14993 Kár lenne érte,szerintem adhatna az öreg több lehetőséget neki! -
#14992 Tévez szerint „nem lehet kibírni”, hogy nem játszik – így távozik
A Manchester United argentin támadója, Carlos Tévez egy rádióinterjúban elmondta: állandó játéklehetőségre vágyik, ezért a nyáron távozni szeretne klubjától. A futballista hozzátette, több ajánlatot is kapott már, többek között Spanyolországba hívják.
Carlos Tévez, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin csatára majdnem biztos abban, hogy a következő hónapban elhagyja a „vörös ördögöket”, mivel kevés lehetőséget kap, és elveszítette biztos helyét a kezdő tizenegyben a bolgár Dimitar Berbatov érkezése után.
A 25 esztendős futballista az argentin Del Plata rádiónak adott szerdai interjújában elmondta: kapott már ajánlatokat, többek között spanyol gárdáktól is.
„Nem engedhetem meg magamnak, hogy ritkán játsszak, márpedig Manchesterben ez a helyzet" - mondta Tévez. – „Ráadásul egyre közeledik a világbajnokság, minél többet kellene addig futballoznom, de hiába lövök három-négy gólt, a következő találkozón már nem lépek pályára. Ezt nem lehet kibírni."
A dél-amerikai támadó 2007-ben érkezett a West Ham Unitedtől, szerződése a következő hónapban jár le, de Sir Alex Ferguson, a United vezetőedzője egyelőre nem beszélt Tévez jövőjéről, mert elmondása szerint az a szezon végén tisztázódik.
Tévez elmondta: rengeteg ajánlata van, elsősorban Spanyolországból, így aztán nem valószínű, hogy különösebb gondot okozna neki a csapatkeresés.
Az argentin klasszis első idényében 34 bajnokin (összesen 48 mérkőzésen) kapott lehetőséget a Unitedben és 14 (19) gólt lőtt. Összességében nem játszott sokkal kevesebbet 2008–09-ben sem – 42 meccsen lépett pályára –, de bajnoki szerepléseinek száma 23-ra csökkent, és ezeken mindössze háromszor talált be az ellenfelek hálójába.
forrás: MTI/NSO
Elmondom mi van szerintem. Tevez nem elég gyors és nem elég gólerős, viszont van egy olyan érzésem hogy Spanyolországban (akárcsak Forlán) tucatjával rúgdossa majd... Berbatovval nem vagyok megelégedve, de még várjunk egy szezont mielőtt eltemetjük. Rooney elég gyors, de nem egy gólzsák (inkább méregzsák:)), a fiatalokra pedig egyelőre csak epizodistaként lehet számítani a csatárszekcióban. 2 éve a legeredményesebb játékosunk Ronaldo, aki nem csatár. Még mindig nem látom a Cole-Yorke majd Ruud van Nistelrooy gólüzem méltó örökösét. (Huntelaar kellett volna Berba helyett)
-
#14991 *fiúkon :D -
#14990 Látszik a fiókon, hogy Andersonnal rúgatni akarnak már 1 gólt :D Az angol kommentátorok is nagyon dicsérték a játékát és én is. Tulajdonképpen Anderson mai játékának a megkoronázására bejött Carrick, aki lőtt helyette egy gólt :) -
Dean Winchester #14989 várható volt h a chelsea nem nyer!
láthattátok mire volt képes az everton a bajnokságban is meg a kupában is!
bár a chelseanak illett volna odahaza nyerni révén h még a bajnokság végső nyertese is lehetett volna... -
#14988 és már frissült is a banner :D király! -
#14987 jól tudod, akkor lesz! -
#14986 Jól tudom, hogy a wigan ellen előre láthatólag Május 13.-án pótolunk? -
#14985 nem akartam vészmadár lenni, de én meg 5000 forintot mertem volna feltenni arra, hogy nem fog bejönni a szelvény -.- -
#14984 Erre meg no comment,sajnálom. Akartam szólni,meg mondtam volna saját tapasztalatokat régebbről,de egy biztos,Chelseara nem érdemes fogadni!(N) S ez most is bebizonyosodott:D Csapat számpontjából meg jó ez a 0-0,tiédből meg hát... ilyen a szerencsejáték:) -
#14983 Végre úgy játszanak,mint régen!!! Jó kis meccs volt:) -
#14982 há vót egy fél havi fizetése...:D -
#14981 le is fújták 0:0 -
#14980 #14935 -
#14979 3 pont előny 1 meccses hátrányban :) Azt hiszem ez a mi fordulónk volt :D -
#14978 Vége! 0-0, nagyon jó kis hetünk van eddig, csak így tovább hétvégén is :) -
#14977 Chelsea meccs meg 0-0, most volt egy Drogba felsőkapufa a 94. percben, mindjárt lefújják :) -
pilboy #14976 2-0
ennyi :)
asszem a chelsea-nek is ennyi... -
#14975 Na végre egy szép győzelem :D -
#14974 Rooney hihetetlen jól osztogat onnan szélről :) -
#14973 ott van a 2. :) Hatalmas passz Scholestól, szép befejezés Carricktöl :) Végre tetszik a játékunk -
#14972 CARRRRICCCCCKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-0!!!!!!!! -
#14971 na jolvan!
2:0 Carrick -
pilboy #14970 carrick góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#14969 nemártana. -
#14968 megbosszulhatja magát a sok kihagyott helyzet..