35611

• Atti12
    Na Andrij papa megtette a magáét :) Innentől rajtunk a sor. Ma GLORY MU!
  • penészthozópára
    hijje bazeg 20 perc után elaludtam a tegnapi meccsen :D rofl picsába nagy meccs lehetett. Arshavinnak max respect, nem semmi.. Ha hozzuk a 2 elmaradt meccset a saját kezünkbe tartjuk a bajnokságot. És hát az Arsenal elleni meccs nem lesz könnyű, de ha megnyerjük 1 potya meg 2 öngóllal az is jó :D (najó nem:)
  • Dean Winchester
    jaa igen elnéztem :D de viszont 2 elmaradt meccs van igy ha azokat hozzák kkor 6 pont előny..
  • MR ME
    4pontost tuti nem, mivel most vagyunk egálban és csak 3 pontot kapink ha nyerünk :)
  • Dean Winchester
    én megmondtam az arsenal a rangadókon jól szokott szerepelni :D dicsőségére váljon,hogy a pool minekit oda vissza vert de ővelük nem bírt el!
    egyébként a mu bajnok lesz,holnap megszerzi a 4 pontos előnyét.A porsmouth ottthon kötelező megverni...bár nem lesz könnyü de hozni fogják 1 góllal a mecset
  • MR ME
    hát lesz...
  • Barnabyka
    *BL-ben
    Sry.
  • Barnabyka
    BÉ-ben nem játszhat szóval emiatt nem kell aggódnotok:)
  • Tyler1
    lesz gondunk ezzel az Arsenallal úgy érzem :S
  • Rash87
    Majdnem megvolt!!!
    Holnap Man. Unt nem nyer!!! Akkor nemtom mit csinálok...már volt párszor ilyen,h előnyt lehetett volna kicsikarni,de ha nem nyernek! Nem érdemlik meg.
  • gyemant04
    hát ez hihetetlen... 4:4
  • MR ME
    4:4, vicc :D
  • MR ME
    lol 3:4 arsavin 4 góljával :DDD
  • gyemant04
    3-4 :P Arshavin 4-et rúgott :|
  • Dean Winchester
    azért szép ez a 3-3 főleg annak tükrében h a pool a mu-t és a chelsea-t is oda vissza verte :D
    itt meg ha azt nézzük az arsenal B játszik :D
    arshavin szép gólókat lőtt,sőőt
  • Tyler1
    ez hatalmas meccs!!! :D
  • Barnabyka
    úú mekkora arshavin góól:)
  • Rash87
    Hihetetlen... Arsenal védelme egyenlő a nullával.
  • pilboy
    ellenünk meg majd mennek, mint a mérgezett egerek...
  • Atti12
    helyesbitek 2-1
  • Atti12
    1-1..
  • pilboy
    1-1 :S
    mekkora védelmi hiba :S
  • pilboy
    ajjmár!!!
    ne fesd az ördögöt a falra! :P
  • Rash87
    Megint kapni fognak egy 11-est... Mint szokásuk utóbbi időkben :D
    De eddig jó ez a 0-1.
  • Dean Winchester
    csak attól függ h fabi meddig bírja mert hát nagyokat véd!!! jó a mérkőzés...

14898: igen igazad van ,és hát én is azt mondom,hogy a végén derül ki és addig még sok idő van!
  • pilboy
    majd a 96. perc után legyen ennyi, amikor lefújják! :)
  • Monoton
    Lesznek még ott az utolsó percekben gólok
  • Rash87
    Korai öröm,de:
    44' Liverpool 0-1 Arsenal
  • MR ME
    ez attól még mindig csak egy hír marad, tavaly nyáron kb 100x igazolta le a madrid, azt mégis a unitedben focizik
    de igazából a tavalyi mizériából kiindúlva engem sem nagyon érdekel már az egész, majd nyár végén vagy ott lesz vagy nem
  • Dean Winchester
    erre mondják,hogy hol a klubhűség ....
    és a ronival kapcsolat hír amit kaptam..

"kedd, 17:40 - Enzo Bronzetti: "Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosa lesz 80 millió euró feletti összegért. A Real legjobban fizetett játékosa Raúl, aki évi 6,5 millió eurót keres, de Cristianónak ennél többet fognak adni. Megerősítem, hogy létrejön az üzlet: 80 millió euró feletti összegért Madridba fog igazolni."
    "
  • MR ME
    ha el akar menni mert ott többet keresne akkor nincs is helye a unitednél
  • Tyler1
    most nem azért de a Madrid hol van a Unitedhez képest???? sehol!
    kár h ennyire elanyagiasodott a foci is, h csak a pénzért elhagyna egy olyan klubot amely klasszist csinált belőle, és amelyben mindent elért!
  • Rash87
    Én is pont így vagyok vele. 90%-a úgyse igaz,legtöbbet kiszínezik. akik meg a médiának hisznek,azok magukra vessenek...
  • Golyo69
    ennyi :D
  • pilboy
    hu, de leszarom a ronaldos pletykákat :)
    majd augusztusra megtudjuk mi lesz vele, azt' jó napot!
  • MR ME
    vmi olyasmit rebesgettek még régen h Fergussonnal aláirattatott egy papírt h nem állhat az útjába ha el akar menni a nyáron, de igazából mindenki annyi mindent mondd h sztem ez megint az átigazolási időszak végén fog kiderülni h wtf
  • MR ME
    ha van egy kis esze, akkor marad, mivel a madrid teljesítményét megnézve pl a bl-ben hát mindenki tudja...
  • Dean Winchester
    hmmm én is azt mondom,hogy maradni fog de egyik haverom már biztos benne (real drukker),hogy roni a nyáron megy hozzájuk.
    Elvileg már rég leszerződtettek vele vmit nemtom már mit.
    De a lényeg azért nyilatkozza azt amit mert hát még a mu kötelékében van és ilyenkor nme illik a klub ellen beszélni.
    Amugy én is láttam ezt nyilatkozta pl. a bl össszefoglalóban.
    Haverom erre azt mondta h figo is vmi hasonlót nyilatkozott és hát aztán a realhoz került ő is :D
  • Monoton
    Úgy hívják hogy MÉDIA :)
  • penészthozópára
    Ronaldo nem rég nyilatkozta, hogy nem megy el a csapatból, mert itt van a legnagyobb esélye a trófeákra, erre már jönnek a hírek, hogy öltözőn belül nyílt titok, hogy nyáron távozni fog. Hát k*rv* anyját annak aki így megbonyolítja!