Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek nyerünk hnap?

oh sry.
f5<#gonosz1>
kulabácsi
sztem 1szerûen törölték a képet az oldalról ahonnan linkelve volt, majd a házigazda megoldja

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Ez már rég rossz, ha a csapattársak már marasztalják...ez a marhavicces fiú meg csinálja vissza a hátteret-.-

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
nekem nem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
és ezjó?

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
obrázek byl smazán

John Cena
"briliáns dolgokat vihetnénk véghez"

"lépj át a sötét oldalra és együtt fogjuk uralni a galaxist"XDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
miez a háttér? :S

Rooney marasztalja Ronaldot

"Nagyon remélem, hogy hosszú ideig együtt játsszunk még. Fantasztikus játékos, akivel briliáns dolgokat vihetnénk véghez" - nyilatkozta a válogatott támadó, akit a 2006-os világbajnokságon a portugálok elleni negyeddöntõben éppen Ronaldo "közremûködésével" állítottak ki, és az angol sajtó akkor úgy gondolta, a két játékos soha többé nem tud majd egymás mellett játszani.

Sir Alex Ferguson vezetõedzõ azonban megoldotta a dolgot, és a két játékos a Premier League legveszélyesebb támadósorát alkotja.

Ronaldo ebben a szezonban 41 gólt szerzett, a Real Madrid pedig bejelentkezett érte, sajtóértesülések szerint minden pénzt megadna a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája döntõjére készülõ manchesterieknek.
John Cena
??😄 na m1 Szerdán nagynap kéne alkotni ki fog hiányozni tõlünk sérülés eltiltás valami??

Matthew Prosac
inkább 2 <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
Vágom hogy tovább is marad de ahogy végül is le van írva addig tuti amíg a Ferguson

Cabell
3 agysejt azért befigyel😄

Matthew Prosac
értelmes ember vagy, grat

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
Na fasza! Ferguson 2 évig tuti marad szerintem A Rágózós fasz😛😄

Matthew Prosac
hát akkor kívánok Fergusonnak még legalább (ilyen sikeres) 10 évet a MU élén 😄
(bár tudom hogy ez nem a realitás)

Rash87
Na ez az igazság 😄

kulabácsi
na ez így korrekt

Ronaldo: Fergusonnal maradok

Cristiano Ronaldo nagy szerepet játszott abban, hogy a United megvédte a bajnoki címét és eljutott a Bajnokok Ligája fináléjába.

Sok szóbeszéd forog akörül, hogy Ronaldo-t ezen a nyáron a Real Madrid akarja elcsábítnani 100millió font ellenében.

Ronaldo párszor kijelentette már, hogy szívesen focizna Spanyolországban, de most azonban kijelentette, hogy addig marad Angliában, amíg Sir Alex Ferguson vissza nem vonul.

"Amíg Sir Alex Ferguson marad a menedzser addig itt maradok a klubnál"- jelentette ki Ronaldo, aki 2003-ban érkezett a Sportingtól 12 millió fontért.

"Ferguson sokat segített nekem, nem csak ebben a szezonban, hanem elõtte is."

"Nagyon jól érzem magam a klubnál, itt akarom folytatni. Rengeteg barátom van itt."

"5 éve vagyok a klubnál, és sikerült megismernem az összes játékos, edzõt. Úgy gondolom ez az én otthonom."
ha ezt télleg õ mondta, akkor emelem a kalapom elõtte<#worship><#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
nb1.hu - Saha

Louis Saha remekül teljesített a Manchester United színeiben, amikor egészséges volt. Csak éppen a 13 millió fontért igazolt francia csatár 4,5 éves manchesteri karrierje során erre alig-alig volt példa, szinte csak a 2006-os év sikerült igazán jól számára. A most futó szezonban mindössze 5 gólt szerzett, nem meglepõ hát, hogy a hírek szerint a klub megválna tõle és egy másik csatárt szerzõdtetne.
- Szeretnék játszani a Bajnokok Ligája-döntõn - mondta Saha -, és tisztában vagyok vele, hogy talán az lesz az utolsó mérkõzésen a klubnál. Nagyon szeretem a Unitedet, de megértem, ha Sir Alex egy másik csatárt akar venni.

John Cena
egy Normál Mu játékos ha esze van szerzõdést hosszabít és nem kavarja a szart a médiába😊

Atti12
szánalmas. Még jó hogy nem 1 évig tartó túrórudikészletet adnak érte -.-'

#9689: Ennek pedig örülök, Carrick nagyon jól beilleszkedett a csapatba 😊

Carrick újabb 4 évre írt alá

A 27 éves középpályás a 2. játékos, Rio Ferdinand után, akivel ezen a héten kötöttek új szerzõdést. Carrick szerzõdése 2012-ig köti õt az Old Traffordhoz.

Carricket motiválja, hogy a Manchester sorra nyeri a trófeákat, és örül, hogy tagja lehet a csapatnak.

"Úgy érzem ez a csapat évek óta dolgozott ezért a 2 bajnoki címért, és a klubnak egy álma vált valóra ezzel."

"Ez a csapat fanatsztikus, és örülök hogy a tagja lehetek ennek az alakulatnak."

Carrick a csapat szerves része lett, és Sir Alex Ferguson is érthetõen elégedett vele, hiszen új szerzõdést kötött a középpályással.

"Örülök, hogy Michael aláírt egy új szerzõdést."- mondta a "Vörösök" fõnöke. "Carrick kiemelkedõen teljesít mióta a Tottenham-tól csatlakozott 2006 során a Unitedhez, és jó tudni, hogy õ is a tagja lesz a jövõbeli csapatnak
passatgt
biztos elmegy egy olyan realhoz, akinek egész évben semmihez nem volt köze nemzetközi szinten, amikor világ legjobb csapata a mu

ez sztem hülyeség, h "ha ennyire menni akar" meg stb.
ezt csak akkor lehet kijelenteni, ha már megy is
addig ezek csak "olcsó" pletykák!!! ne ítéljük el ezek alapján Ronit

sztem nem fog elmenni idén sem

John Cena
EZ már patkányság amit a Real Mûvel..

kulabácsi
ez így van, minden játékos pótolható, ha ennyire menni akakr akkor menjen, a club meg tömje meg a zsebét, vegyen 2-3 játékost azt szevasz, õ meg szépen fásuljon be a realba mintahogy bárki aki odamegy....

Zenszkij
2012 azt jelenti, ha a MU nem akarja eladni, akkor Ronaldo saját erõbõl nem tud elmenni szóval ennyi. Amúgy meg 60 milla euróért (csak mondtam egy összeget) én eladnám és vennék hat brazil titánt..😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Robinho jönne Ronaldo menne?

Egy spanyol lap úgy tudja, hogy a Real Madrid így próbálná csökkenteni, azt az óriási árat amit Ronaldoért kéne adniuk.

Cristiano Ronaldo-t 2012-ig szerzõdés köti Manchesterbe és nem nyilatkozott az ügyben.
rvn
Lehet en vok hülye de ez a 2 hir akkora Kacsa mint egy egész viziló! Ha igaz lenne akár az egyik hír is akkor az fent lenne a manutd.com on és ott eddig semi nincs...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

John Cena
nb1.hu

Fabio Capello szövetségi kapitány elképzelhetõnek tartja, hogy hamarosan Wayne Rooney legyen az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
- Wayne a legtehetségesebb fiatal játékos, ráadásul igazi vezéregyéniség a pályán - mondta a szakvezetõ. - Egyelõre azonban nem szeretnék végleges döntést hozni ebben a kérdésben, több jelöltem is van, mindenki egy-egy meccsen viselheti a karszalagot és utána döntök arról, ki lesz az állandó csapatkapitány.

Atti12
enyéimbe is 😄

John Cena
te a gondolataimba turkálsz😄

Cabell
szvsz még jó ideig nem játszott volna Piqué...Hogyha ez a Ronaldo nyilatkozat így igaz, az mérhetetlenül gusztustalan. Olyasmi, mint Flamini Milanhoz igazolása, csak még egy picit gusztustalanabb. Most nyert zsinórban két bajnoki címet, egész Manchester imádja, a legmagasabb fizetést is garantálják neki...és csak azért elmenni, mert õ egy nap megálmodta, hogy Spanyolban fog játszani...remélem, hogy kacsa, ha nem, nagyot csalódok benne...

ettõl jobban félek, mint a Ronaldo-s kacsáktól:

5 MILLIÓ EURÓÉRT
Piqué visszatér a Camp Nouba

Gerard Piqué hamarosan ismét gránátvörös-kékbe öltözik. Bár eleinte meglehetõsen bizonytalan forrásúnak tûnt a fiatal futballista leigazolásáról szóló hír, péntekre szinte biztossá vált, hogy a katalán négy év után hazatér a Barcelonához. Az átigazolást várhatóan 5 millió euróért üti nyélbe a Barcelona a Manchester Uniteddel, s a Bajnokok Ligája döntõje után hivatalossá is válhat az átigazolás. Immár nagyon kicsi az esélye annak, hogy Piqué nem kerül vissza Katalóniába.

Egyes források úgy számolnak be az ügyrõl, hogy a Barcelona egyelõre csak a játékossal állapodott meg, ám minden jel arra mutat, hogy a Manchester Uniteddel sem lesz nehéz zöld ágra vergõdni - ha ez eddig nem történt volna meg. Pique 17 éves korában hagyta el a Barcelonát az angol elitklub hívására, s mindenképpen meglepetés értékû a visszatérése, mivel Txiki Begiristain technikai igazgató világossá tette korábban több alkalommal, hogy a klub utánpótlásbázisát elhagyó játékosok ne számítsanak arra, hogy lesz lehetõségük a visszatérésre az elsõ csapathoz. Piqué számára ugyanakkor ez mégis sikerülhet, melynek hátterében persze a teljesítménye mellett más ok is húzódik.

A Barcelonát a nyáron el fogja hagyni Lilian Thuram, Gabi Milito pedig a teljes õszi szezont kihagyhatja a térdsérülése miatt, így mindenképpen szükség volt egy új középsõ védõre, s az is nagyon valószínû, hogy Rafa Márquez sem távozik. Ezen kívül egyelõre nem lehet kizárni még egy középsõ bekk megvásárlását, bár egyelõre nem ez a poszt lesz a klub vezetõinek prioritása az átigazolásoknál. A késõbbiekben jelölt lehet még Garay, Chivu és Coloccini is.

A hírek szerint Piqué május 21. után, tehát a Bajnokok Ligája döntõjét követõen igazolhat vissza a Barcához, ahol négy éves szerzõdést írhat majd alá.

eurobarca.hu

dehogynem, a BL döntõt az biztos, hogy õ közvetíti. Azt majd kivetítik a margitszigeten is!!
sárcok nem tudjátok hogy me lesz olyan meccs ahol hajdú b.a kommentátor?
John Cena
Remélem is!!!

Rash87
Hülyeség 😊

kulabácsi
sztem kamu

John Cena
Igazad van teljes mértékben

Cabell
Ronaldo elmegy, ha a Chelsea nyer....de õ tudja, 1-2 meccsen játszani fog, aztán padozni....kurva annyát...:\ szánalom komolyan, miért nem tud várni 1-2 évet még, nem hiszem el komolyan mondom....

John Cena
C.Ronaldo.. esküszöm szánalmas már.. ha persze igaz..

Cristiano Ronaldo a jövõ szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-döntõje után jelenti be, marad-e a Manchester Unitedben vagy a Real Madridhoz igazol.
- Várjunk egy kicsit, meglátjuk, mi lesz a BL-döntõt követõen - mondta a portugál csatár a The Guardian címû lapnak.
Ronaldót 2012-ig köti szerzõdés a Chelsea elleni fináléra készülõ MU-hoz, s David Gill ügyvezetõ "kivásárolhatatlannak" nyilvánította a sztárt.
Ugyanakkor Ramón Calderón, a Real elnöke Bernd Schuster vezetõedzõvel együtt nagyon szeretné Madridban látni Ronaldót. A német edzõ egyenesen a világ jelenlegi legjobb játékosának nevezte a 23 éves támadót, aki nem zárkózott el az esetleges váltás elõl:
- A Real stílusa fekszik nekem, ezt jó tudni. Jól érzem magam Manchesterben, de senki sem tudhatja, mit hoz a jövõ. Már mondtam, hogy szívesen játszanék Spanyolországban - fogalmazott Ronaldo, elbizonytalanítva angol híveit.

John Cena
nb1.hu

Avram Grant, a Chelsea menedzsere nemrégiben kijelentette, hogy a játékvezetõk inkább a Manchester United javára tévedtek a mögöttünk hagyott bajnokságban, példaként hozva fel csapata manchesteri vendégjátékát vagy a bajnok wigani látogatását. Sir Alex Ferguson, a United menedzsere - aki korábban maga is kritizálta a játékvezetõket - természetesen nem értett egyet kollégájával.
- Számítottam erre - mondta Ferguson, aki jövõ szerdán Moszkvában csaphat össze Avram Granttal, a Bajnokok Ligája döntõjében. - Ez már nem a vasárnapi mérkõzésnek szól, sokkal inkább a moszkvai finálénak. Mi sem voltunk mindig elégedettek a döntésekkel, és egész napokat elvitatkozhatnánk róluk, mert sok vitatható döntés volt. Talán már a Chelsea elleni mérkõzésre is bajnokként kellett volna mennünk, de most már ezt el lehet felejteni, minden a szerdai találkozóról szól, emiatt beszél így Avram.

John Cena
azt tudom!

sz4bolcs
bazz, hogyan lehet szándékosan meglõni így egy labdát???

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

már am bristol-hull döntõ lesz, a hullban ott van Frazier Campbell