Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

Barnabyka
#10060 a real spanyol bajnok szal valahol csak van, mondjuk a manchester most sokkal jobb náluk..

Talán azért hagyhatja el a klubot mert sok játékos úgy gondolkozik ,h új kihívás kell neki..és Ronaldo szerint(úgytûnik) spanyolország és a real madrid kihívás lenne...

Nuno88
Nyugi 100% hogy nem fog elmenni, miért hagyná el a legjobb angol csapatot?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
minek menne el egy realba?😄 az a csapat jelenleg sehol nincs
fõleg nem a manchesterhez képest

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Japep

Scolari tagadta, hogy felvette volna a kapcsolatot a Chelsea-vel

"Még mindig a nemzeti csapatnak dolgozom. Jelenleg csak a válogatottal és az osztrák-svájci Eb-vel vagyok elfoglalva. Természetes, hogy ha egy topcsapatnak nincs edzõje, akkor máris szóba hozzák az összes szabad edzõvel."

"Ha meglesz a döntésem, azt elõször a fõnökömmel közlöm. De még nem döntöttem. Ezzel csak az EB után fogok foglalkozni. Semilyen konkrét ajánlatot nem kaptam a Chelsea-tõl."

"Ha bármilyen ajánlatot kapok, akkor azt a fõnökömmel és képviselõmmel, Gilberto Madaillal fogom megvitatni."

"Ha bármilyen kapcsolatba kerül is a Chelsea-vel, akkor sem fogjuk egybõl világgá kürtölni azt.
" - mondta Scolari.

-----------------------------------------------------
Nem hiszem, hogy ilyen dolog lenne a háttérben...csupán annyi, hogy portugál a portugálnak jó tanács.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

persze, ezt akartam írni, amint megláttam a címet
rohadt sunyi ez a scolari is, most nagyot süllyedt a szememben
csak azért bíztatja, mert ennyire fél tõle, ha a kékekhez kerül<#boxer><#gun>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
Közbe rájöttem hogy miért. a chelsea tárgyalt Scolarival.. Innentõl kitaláljátok.

Atti12
hihetetlen hogy mindenki azt akarja hogy menjen el...

Atti12
még egy Ronaldo..
Scolari váltásra bíztatja Ronaldót
Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldónak meg kellene ragadnia azokat a lehetõségeket, amiket az élet az útjába sodor. A brazil szakember árnyaltan, de arra utalt, hogy a Manchester United játékosa ne habozzon, ha van rá módja, igazoljon a Real Madridhoz.

A nemzetközi sajtó nem száll le a témáról. Mindenki azt találgatja: marad-e Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben. A játékos már többször is elmondta, szívesen folytatná pályafutását Spanyolországban, s úgy tûnik a portugál válogatott szövetségi kapitánya is ezt a megoldást látná üdvözítõnek.

„Elmondtam neki, hogy a labdarúgásban az ember nem tud az emlékeibõl megélni. Meg kell ragadnod az adódó lehetõségeket, mert lehet, még egyszer nem jönnek el számodra az életben” – nyilatkozta Luiz Felipe Scolari.

A brazil szakember bizonyára jól ismeri a játékos lelki világát, s ennek megfelelõen bátorítja a váltásra Ronaldót.

Scolari mellett az angol bajnokság gólkirályának keresztapja sem szeretné, ha Ronaldo Angliában maradna.

„Azt hiszem Cristiano már eldöntötte, hogy a Real Madridba fog igazolni, de az Európa-bajnokság végéig nem fogja nyilvánosságra hozni döntését” – vélekedett Fernao Sousa.

„Cristiano tudja, hogy a Real Madrid az a klub, amelynek soha sem lehet nemet mondani. Nagyon kevés olyan ember van, akinek megvan a lehetõsége, hogy valóra váltsa álmait, de Ronaldo ezen kiválasztott személyek egyike” – tette hozzá a keresztapa.

Bárhogy is lesz, a Manchester United feljelentési szándéka és az azt követõ Real Madrid visszakozás, illetve bocsánatkérés ellenére úgy tûnik: Cristiano Ronaldo örök téma lesz a nyári átigazolási szezonban.

Zenszkij
Szúrja a szemed, érdekes én a te "csodacsapatod" fórumába nem járok büntetõpontokat osztani, úgy hívom a klubbod, ami persze nema tiéd ahogy akarom. Viszlát, nincs szükség rád ebben a fórumban. GLORY MANU. Remélem a Real jövõre a csoportkörbõl sem jut tovább a sok új!!! nevelésének és olcsó jó igazolásainak köszönhetõen...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
Hallottátok Tevez Madridos nyilatkozatát?😄😄😄

Mi csak ringyókat nevelünk?😄😄😄😄

Egyedül csak Rooney az, aki nem akar spanyolban játszani😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Én is így gondolom az utolsó mondatodat😊 A média mindig felfújja az ilyen dolgokat,szóval sztem abból fele sem igaz,amiket írnak nap mint nap,ezért sztem emiatt vkit elítélni,hülyeség...

Glory, Glory Man. United!

Evra idén a csapat egyik legjobbja volt, tehát jó, h hosszabbít(ott)
Ronaldo-val kapcsolatban: lehet, h nincs is akkora herce-hurca, csak a média fújja fel 😉

Atti12
így van, Evrának én is örülök.

kulabácsi
evra kell is nekünk, én nagyon tisztelem a játékát, kevés hibával játszik, masszív tagja a keretnek

ronaldoból meg kezd már kicsit elegem lenni, ha elmegy nem fogom megsiratni, mindig is flegma volt, tisztelem a játékát de ez a hercehurca a csapatnak sem tesz jót, és neki sem valszeg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
sztem nem baromság, vicc h 1 angol csapatban nincs a kezdõben angol játékos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Evra hosszabbít?
A Daily Mail szerint a Manchester United megegyezett Patrice Evra-val. A francia balhátvéd újabb négy éves kontraktust fog aláírni, melynek értelmében Pat heti 55000 fontot fog keresni. A lap úgy tudja, hogy Evra csütörtökön találkozott David Gill igazgatóval, s akkor sikerült nyélbe ütni az új szerzõdést.

Evra mellet állítólag Cristiano Ronaldo is elkötelezheti magát a “Vörös Ördögöknél”.

Atti12
Hargraves? Egyébként egyértelmû, hogy kapitális nagy baromság 😄.

soma22
ez is igaz, de nekünk még mindig egész jó az utánpótlásnevelésünk szerintem. ettõl függetlenül osztom hogy hülyeség.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Cabell
Ebbõl egyre kevesebb lesz...neville, scholes, jövõre nemnagyon fognak játszani, de akkor is butaság ezt bevezetni, úgysem lehet azt a folyamatot leállítani, hogy mindenrõl a pénz dönt, és az, hogy ki tud idõben igazolni.

soma22
ferdinand, neville, brown, carrick, scholes, rooney
a fél csapat...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Oziris666
A Manu kezdõjében is kb annyi angol van mint a Chelsea-ében😊

2012

Cabell
Érdekes, hogy a FIFA korlátozni fogja a légióso számát...

bár szerény véleményem szerint nem sok értelme van, szépen honosítani fogják majd a külföldi játékosokat, és meg lesz oldva a dolog...az Arsenal teljesen csõdbemenne, a Chelsea csak majdnem teljesen😄

Skynet723
Nekem azért hiányozna... és az egész csapaton is érezhetõ lenne a hiánya 😞
inkább még 1 évet nyomjom le akkor triplázunk ennyi...

De mondjuk még várjuk meg az EB-t kiváncsi vok melyik Manchesteri csapattársát fejeli le majd 😄

nah mind1 😊 Ne menjen el...

A második mondatot is olvastad? köszi

Cabell
Azért egyenlõre még nem ment el...😊 de elég gusztustalan mostmár, amit csinál...😞

Zenszkij
Real Madrid utolsó saját nevelésû játékosa: Raúl. Azóta ez megy, minden évben vesznek egy világsztárt, akit természetesen tönkrevágnak. Ronaldo se lesz ettõl különb, 25-26 évesen majd visszatévelyeghet Portugáliába, és majd be is fog férni a Beira Mar-ba. Viszlát roni...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ffxi
Picit nagyképûnek tartom Ronaldo-t. De Istenem, ha akar menjen.

Fákjúal!

Cabell
Õszintén szólva kezdek nagyot csalódni Ronaldoban, szerintem a MU száz év alatt sem tudodd mégegy ilyen játékost találni, aki ennyit rinyált volna, hogy hajlandó-e a duplázó Manchester Unitedbe maradni. Inkább mennyen csak el, aztán játsszon a Realban, érdekel is engem. MIért is sírnék, itt van Rooney, aki óriási játékostehetség, talán épp Ronaldo miatt volt szar az idén. Ha Ronaldo elmenne, akkor visszakerülhetne az igazi posztjára, és ismét ontaná a gólokat. Nani lassan beérik, akkor meg? Nem nagyon hiányozna nekem, igazság szerint.

lassan lehetne nyitni egy Ronaldo megy vagy marad címû totyikot 😊
sztem még marad

Piqué-t sajnálom, sztem is az egyik legjobb védõ lesz a világon pár éven belül, hiszen sokat tanulhatott a jelenlegi legjobbtól, Rio-tól

Atti12
Világ egyik legjobb védõje lehet, de igaz hogy Vida, Rio páros mellett igazából semmi esély nincs arra hogy huzamosabb ideig játszon a kezdõbe. Remélem Barcaba több lehetõséget kap. Mindenesetre én szurkolok neki 😄

Igaz nem volt meghatározó tagja a csapatnak, de sztem tehetséges védõt engedtünk el.
Idén pár meccsen pájára lépett, de a meccshiány meglátszott rajta.

Mit szóltok Piqué távozásához?

ffxi
Ejha! Nem is gondoltam volna, hogy a publikumnak tett kijelentések/nyilakozatok ekkora hatása lenne a játékosra. Nem hiába ez a modernkor.

Fákjúal!

kulabácsi
de unalmas már ez a hercehurca

Rash87
Nagy volt a szája 😄

Cabell
Johhn Cena bannolva?😄 Nincs több nb1.hu-s hír..😞😄

Rash87
Ez már szánalmas... Már annyiszor próbálkoztak,hogy itt már Ronaldo-n múlik,h el akar-e menni v. nem... Ha nem lép,akkor nemtudom mit próbálkoznak újból s újból...

Atti12
De a MU nem a Barca, és Ronaldo nem Ronaldinho 😉

ffxi
Sztem adjuk el míg jó az árfolyama 😊 Mert ha motiváció nélküli szakaszra ér, és csak úgy megszabadulnánk tõle. Nem lesznek ilyen ketyes azok, akik most megvenné. Pl.: míg sikeres volt Ronaldinho Barcanál olyan ajánlatokat kaptak, hogy csak na. Most, hogy rosszul megy a Barcanak Ronaldinhoért nem kérhetnek olyan árat, mint anno.

Fákjúal!

Golyo69
A Real Madrid illetékesei úgy döntöttek, hogy mostantól kezdve nem tesznek újabb ajánlatot Cristiano Ronaldért, és egy idõre felhagynak a játékos „támadásával”. Ez persze nem azt jelenti, hogy lemondtak volna a Manchester United kiválóságáról, hanem azt, hogy innentõl kezdve már a portugál klasszis térfelén pattog a labda, és neki kell megtennie a következõ lépést.

Újabb szakaszához érkezett a Real Madrid Cristiano Ronaldóért folytatott akciósorozata. Ha hinni lehet a legutóbbi híreknek, akkor a spanyol klub mostantól csak passzív szereplõje lesz az ügynek, legalábbis addig, amíg a játékos nem nyilatkozik egyértelmûen terveirõl.

Ramon Calderon, a madridiak elnöke elmondta, hogy õk megtették ajánlatukat, mostantól a játékos válaszára várnak.

„Mi megtettük, amit meg kellett. Mostantól a játékostól függünk – mondta Calderon. Az egyetlen, akinek innentõl kezdve a nyilvánosság elé kell állnia az üggyel kapcsolatban, az õ.”

A Real Madridnál nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok is szívesen látnák a Manchester Uniteddel a múlt héten Bajnokok Ligáját nyerõ Ronaldót, legalábbis erre engednek következtetni Sergio Ramos szavai:

„Nem lenne rossz, ha nálunk játszana. Úgy gondolom minden klub szeretné, ha ilyen játékosa lenne. Szerintem jelenleg õ a világ legjobbja, és örömmel látnánk csapatunkban” – mondta a spanyol védõ.

Érdekes, hogy pont Ramos nyilatkozta ezt, hiszen õt is megemlítették azon játékosok között, akiket a Real Madrid odaadhat Ronaldóért.

A hírek szerint a királyi gárdától legutóbb Ramos mellett, Mahamadou Diarrát, Robinhót és 50 millió eurót kért az angol klub a portugál klasszisért.

GGMU

kulabácsi
a reálnál azért nem fog ekkora figyelmet kapni, sztem be fog fásulni, mint ahogy sokan mások, dehát õ tudja...

Atti12
Úgy beszéltek mintha 30 éves lenne.. 😊 Még csak 23 éves, szerintem azért jövõre is hozni fogja legalább ezt a formát mint amit idén. Én még mindig azt mondom hogy csak kelleti magát és maradni fog, fõleg hogy azt mondta hogy amég Fergie itt van nem megy sehova. Bár igaz, sok mindent mondott már.

ffxi
Hihetetlen, hogy mostanság a sikerciklus egy sztár futballistánál milyen rövid lett. Van elõnye is, meg hátránya is.

Fákjúal!

Cabell
Szerintem is, a Ronaldo éra behozta a gyümölcsét, most valami új után kell nézni. Szeintem is menni fog, szar morállal meg ne maradjon. Nani pár év múlva (de lehet, hogy már jövõre) beérik, és ha Ronaldo elmegy, több figyelmet is kap majd, és a nyomás is lejjebb kerül majd róla valamelyest. Anderson az új Ronaldinho, Nani az új Ronaldo.😊

Matthew Prosac
azt leshetjük..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
annyira ne mfogom énse megsiratni, majd beérik nani és jobb lesz mint õ