Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem menni fog.
Itt már megnyert mindent!Itt marad ennél már csak lejebb csúszhat...
menjen csak
passatgt
fake<#gonosz1>

Ronaldo a jövõben új ajánlatok után néz

A portugál ászt kapcsolatba hozták a királyi gárdával.Ramón Calderón azt szeretné, hogy Ronaldo a korábbi Sporting játékos csatlakozzon klubbjához.

A 23 éves támadó szélsõ kijelentette, hogy a Real Madrid már bejelntkezett érte.Azonban azt is hozzátette, hogy ebben a pár hétben fog eldõlni az, hogy marad vagy nem.

Ronaldo azt is kijelentette, hogy nagyon szeretne a Santiágo Bernabéu szentélyében futballozni.

"Nekem van egy álmom.Az az álmom, hogy Madrid játszhassak.Sztem majdnem nem minden futballistának ez az álma."-nyilatkozta Ronaldo az egyik sport Tv-nek portugáliában.
Atti12
ez már elég régi hír.

Matthew Prosac
én meg Hiddink-et..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
na fasza😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

MU: Sir Alex Feguson már csak három évet vállal a klubnál

A Bajnokok Ligája-gyõztes Manchester United menedzsere, Sir Alex feguson arról nyilatkozott, hogy kitölti 2011-ig tartó szerzõdését, de utána semmiképp nem hosszabbít.

"Nem leszek még itt 70 évesen is menedzser" - mondta a skót lovag. "Maximum még három évig edzõdködöm. A többi nem kérdés."

A 66 éves szakember 1986 óta irányítja a "vörös ördögöket", és 29 trófeát nyert már a csapattal. Ferguson szombaton arról beszélt, hogy legszívesebben segítõjét, Carlos Queirózt látná utódjaként.

football without ultras is nothing

John Cena
azon is agyalt már a Real hogy Adják Robinhot C.Roniért + még fizetnek rá hát érdekes..

Cabell
Tököm tele van😄 menjen el, akkor legalább nem lesz több ilyen idióta kamu nyilatkozat😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

HunnernesKonge
Elmehet a pics*ba, már elnézést. Remélem 100milla felett fizet érte a Real 😛
Atti12
kelleti magát.. Mind1, én már úgy vagyok vele hogy ha marad, maradjon, ha nem hát istenáldja. Persze nagyon sajnálnám, de ilyen morállal nincs nagy szükségünk rá.

ffxi
Nem azért, de azért MU is rekord áron vette meg Ronaldo-t Sportingból anno 😛

Fákjúal!

John Cena
Kurva jó.. ez 1 szar keverõ már elnézést..

Grat a #10000hszhez😛

ûûûûûû

ték<#vigyor>
Ronaldo: Nem ígérhetek semmit

A Vörös Ördögökkel a Bajnokok Ligája gyõztes Cristiano Ronaldo-t több, mint egy éve folyamatosan szóbahozzák a Real Madrid-dal, maga a futballista azonban mindig elmondta, hogy esze ágában sincsen távozni az Old Trafford-ról.
A korábbi magabiztos kijelentések után a mai kissé bizonytalannak tûnik - vélhetõen a BL-gyõzelem is közrejátszhat a dologban.

"Nem ígérhetek semmit. Nem ígérhetek semmit az anyukámnak, s a szurkolóknak sem. Maradni akarok, de a jövõ... senki nem tudja, hogy mit hoz majd. Meglátjuk, hogy a következõ két hétben mi történik."
John Cena
köszi !

soma22
annyi maradt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

John Cena
Mint arról többször is beszámoltunk, a Real Madrid hetek, sõt, hónapok óta érdeklõdik kiemelten Cristiano Ronaldo iránt. A spanyol bajnok ezt elsõsorban a médián keresztül teszi, így próbál nyomást gyakorolni a klubra, illetve megzavarni a játékost.
- Azt hiszik, hogy bárkin keresztülgázolhatnak - forrongott Fergie -, de rajtunk nem fognak. A Real Madridnál nincsenek normák, és ha már nagycsapatokról esik szó, említsük meg, hogy a Barcánál ez mennyire másképp van. A Real Madridnál sohasem lesz olyan morál, mint a Barcelonánál. Mit gondolnak, hogy csak õk érdeklõdnek Ronaldo iránt? Nem, de a többi csapat nem mondja ki nyíltan, diszkrétebben kezelik a dolgokat.

(Valaki nem tudja Britsol City - Hull City feljutási izé eredményét) 0-1 láttam a HUllnak)

kulabácsi
ilyen kéne nekem is 😛

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#mf2>

ilyesmire hja😄
csak vmi 2008as edisönre<#circling>
passatgt
õõõ

erre gondolsz?😄

eehjjj a fene a szádat😛

nekem egy k*szot nagy zászló kell az ágyam fölé,mindenek elött😄
aztán mezek persze,meg minden csecsebecse...aztán elásom magam a a pálya közepébe<#vigyor>

szigorú wallpaper<#felkialtas>

passatgt
Egyik legjobb amit vettem:

passatgt
nekem ez már megvolt, vettem mindenféle mezt, voltam meccsen, fényképeztem, videóztam😊

hmm én most megyek ki juniusba manchesterbe^^
megveszek mindent és körbe fényképezem magam mindenhól<#vigyor>

a meccs is tervbe van véve,majd jövöre vmikor...
passatgt
az az gazi manchester drukker, aki kint volt manchesterben legalább egy meccsen, amikor nem magyar csapat ellen játszott<#wink>

ue igaz másik csapatra is

persze ezt nem komolyan gondoltam

kulabácsi
😄DDDDDD
most jól megaszontad, tök pozitív képet mutatsz magadról grat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sygmaBlueJersey
nem vonatkozik senkire csak erre az ostobára

sygmaBlueJersey
soha nem irtam ide és ugy tervezem h nem is fogok de te rohadt undorito nyomorek MIKE olyan ostoba vagy h mindjárt rádhányok IP-n keresztul, 1. ne hivd igy h cselszar 2. fogalmad sincs h mi igazi chelsea szurkolok miota pártoljuk oket és 3. te vagy 16 évesen a nyomoronc divatdrukker mert a MU-t szeretni nem nehez mert mindig élen voltak,ez olyan mint a forma 1 ben michael schumacher-t imádni. a retkes kva anyad a divatdrukker te szar.

szucsy89
ez volt Kakával is...most Ronaldóra szálltak rá
Cabell
Sir Alex Ferguson éles kritikákat intézett a Real Madrid felé, amiért az a sokadik nemleges válasz ellenére sem képes letenni Cristiano Ronaldo megszerzésérõl, s továbbra is igen erõteljes érdeklõdést mutat a portugál játékos irányába. A legújabb ajánlat például 90 millió euróról szól, Ferguson azonban úgy véli, hogy mindezekkel a Madrid csak azt igazolja, hogy erkölcsileg nem megfelelõ értékeket képvisel.

“Azt hiszik, hogy a világon bármit megtehetnek, velünk azonban ezeket nem lehet megcsinálni. A Real Madridból hiányzik az erkölcs” - háborodott fel nyilvánosan Sir Alex, majd a továbbiakban azzal folytatta, hogy õt egyedül az érdekli, hogy játékosát továbbra is szerzõdés köti a Manchester Unitedhez: “Olvasom a teletextet, beszél Schuster, beszél Calderón… A lényeg, hogy Cristianónak további 4 éves szerzõdése van” - szögezte le a Manchester United vezetõedzõje.

Ezt követõen elárulta, hogy bár a sajtóból nagyon úgy jön le, korántsem a Real Madrid az egyetlen olyan csapat, amelyet érdekel Cristiano Ronaldo, viszont a többi alakulat egyáltalán nem mutat ennyire erõszakos érdeklõdést, mint a királyi gárda: “Azt hiszik, hogy más kluboktól nem kapunk ajánlatokat a játékosainkért cserébe? Nem a Real Madrid az egyetlen csapat, amely érdeklõdik Ronaldo iránt, de a többiek nem beszélnek, és nem mennek bele ezekbe a badarságokba”- mondta Ferguson.

Teljesen igaza van, messze átlépik szerintem ezzel a sok "fenyegetõzéssel' az ízlésesség határait. Lehet, hogy a fele, vagy a háromnegyede kamu a nyilatkozatoknak, az is bõven sok.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

toysoldier
delban

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

lippet
Bocsi, ha nem lett volna szabad, de egy kis off:

Egy online FIFA 08as bajnokság! Aki akar jöjjön! Most indul, még senki sincs elkésve=)Jelentkezzetek!Itt a link

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Rockynhooo
hála az égnek 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

John Cena
faszaa

hja<#vigyor>
ffxi
Persze hát azért illik jóvá tenni azt a kihagyott 11-est 😊

Fákjúal!

Cristiano Ronaldo: maradok!

Az elmúlt napokban, hetekben több pletyka is napvilágot látott Cristiano Ronaldo jövõjét illetõen. A 23 éves portugál játékosról köztudott, hogy valamikor szeretne Spanyolországban játszani, a Real Madrid pedig remélte, hogy erre már a következõ szezonban sor kerül. Az idei szezonban összesen 42 gólt termelõ szélsõ a szerdai, nyertes BL-döntõ (a MU büntetõkkel verte a Chelsea-t) után örömmámorban úszva nyilatkozott.
- Abszolút biztos, hogy maradok - vette elejét a spekulációknak Ronaldo. - Amikor kihagytam a büntetõt, azt hittem végünk. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök az idei szezon sikerei miatt.
ffxi
LOL! 😄

Fákjúal!

John Cena
VAn Der Sar

A kapus szerint éppen a legjobbkor sikerült mentenie a MU-Chelsea BL-döntõ büntetõpárbaja során...
- Komolyan nem szerettünk volna a büntetõkig eljutni - mondta Edwin Van der Sar a MU-Chelsea Bl-döntõt követõen -, de amikor eljött a pillanat, tudtam, hogy hõssé válhatok. Pályafutásom egyik legszebb estéje volt a moszkvai, még akkor is, ha 1995-ben már elhódítottam a Bajnokok Ligája serlegét az Ajax-szal. Igaz, Terry lövésénél, amikor elcsúszott, óriási szerencsénk volt. A büntetõnél mindig a végrehajtónál van az elõny, te kapusként csak reménykedhetsz abban, hogy menteni tudsz. Nekem ez akkor pont a legjobbkor sikerült...

Rockynhooo
haver edzõje szerint is így van 😄

kulabácsi
11est kivédeni nem lehet, csak rosszúl rúgni

Rockynhooo
nem is az a lényeg hogy most Cech meg Van Der Saar, hanem alapbol akármelyik kapus a világon egy tizenegyes párbajban hány lövést véd ki ? 😄 ha már 1et megfog az kurva nagy szó, ha kettõt akkor meg már valószínû hogy nyertek 😊
amúgy meg sztem yol teljesített most mind2 kapus 😊

kulabácsi
õ mégszarabb volt 😄

Rash87
akkor Cech mennyit fogott meg,idióta... 😄

Glory, Glory Man. United!

Rockynhooo
az ... valóban -.-'

limperatore
van der sar jo szar volt kb, 1-et tudott megfogni 7 rugásból az nagyon gyenge teljesítmény

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
ilyen becélzod szépen a fejét és a szemeközé vágod!
szinte tuti hogy elvetõdött valamelyik oldalra, te pedig izomból bevágtad középre félmagasan vagy léc alá -- pedig igazából fejbe akartad rúgni 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Winz
Vannisztelroj és Figo is így rúgták a büntetõt,mindig megtorpantak,és mennyit kihagytak atyaég 😊
Ha Ronaldo úgy rúgná mint a szabikat,akkor lehet a godzilla is gólkíper nem érne oda a sarokba.

Vanderszar olyan rutinosan védett mint Dudek a Pool-Milánon.....Vander mutogatott a pipába,Dudek meg fel-alá szaladgált a vonalon....qrvazavaró lehet ám az ilyen 😉

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Matthew Prosac
lol dehogy blokkolt, mindig így rúgja a tizit és nem véletlenül..