Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt már megnyert mindent!Itt marad ennél már csak lejebb csúszhat...
menjen csak
A portugál ászt kapcsolatba hozták a királyi gárdával.Ramón Calderón azt szeretné, hogy Ronaldo a korábbi Sporting játékos csatlakozzon klubbjához.
A 23 éves támadó szélsõ kijelentette, hogy a Real Madrid már bejelntkezett érte.Azonban azt is hozzátette, hogy ebben a pár hétben fog eldõlni az, hogy marad vagy nem.
Ronaldo azt is kijelentette, hogy nagyon szeretne a Santiágo Bernabéu szentélyében futballozni.
"Nekem van egy álmom.Az az álmom, hogy Madrid játszhassak.Sztem majdnem nem minden futballistának ez az álma."-nyilatkozta Ronaldo az egyik sport Tv-nek portugáliában.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Bajnokok Ligája-gyõztes Manchester United menedzsere, Sir Alex feguson arról nyilatkozott, hogy kitölti 2011-ig tartó szerzõdését, de utána semmiképp nem hosszabbít.
"Nem leszek még itt 70 évesen is menedzser" - mondta a skót lovag. "Maximum még három évig edzõdködöm. A többi nem kérdés."
A 66 éves szakember 1986 óta irányítja a "vörös ördögöket", és 29 trófeát nyert már a csapattal. Ferguson szombaton arról beszélt, hogy legszívesebben segítõjét, Carlos Queirózt látná utódjaként.
football without ultras is nothing
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
ték<#vigyor>#vigyor>
A Vörös Ördögökkel a Bajnokok Ligája gyõztes Cristiano Ronaldo-t több, mint egy éve folyamatosan szóbahozzák a Real Madrid-dal, maga a futballista azonban mindig elmondta, hogy esze ágában sincsen távozni az Old Trafford-ról.
A korábbi magabiztos kijelentések után a mai kissé bizonytalannak tûnik - vélhetõen a BL-gyõzelem is közrejátszhat a dologban.
"Nem ígérhetek semmit. Nem ígérhetek semmit az anyukámnak, s a szurkolóknak sem. Maradni akarok, de a jövõ... senki nem tudja, hogy mit hoz majd. Meglátjuk, hogy a következõ két hétben mi történik."
- Azt hiszik, hogy bárkin keresztülgázolhatnak - forrongott Fergie -, de rajtunk nem fognak. A Real Madridnál nincsenek normák, és ha már nagycsapatokról esik szó, említsük meg, hogy a Barcánál ez mennyire másképp van. A Real Madridnál sohasem lesz olyan morál, mint a Barcelonánál. Mit gondolnak, hogy csak õk érdeklõdnek Ronaldo iránt? Nem, de a többi csapat nem mondja ki nyíltan, diszkrétebben kezelik a dolgokat.
(Valaki nem tudja Britsol City - Hull City feljutási izé eredményét) 0-1 láttam a HUllnak)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ilyesmire hja😄
csak vmi 2008as edisönre<#circling>#circling>
nekem egy k*szot nagy zászló kell az ágyam fölé,mindenek elött😄
aztán mezek persze,meg minden csecsebecse...aztán elásom magam a a pálya közepébe<#vigyor>#vigyor>
szigorú wallpaper<#felkialtas>#felkialtas>

megveszek mindent és körbe fényképezem magam mindenhól<#vigyor>#vigyor>
a meccs is tervbe van véve,majd jövöre vmikor...
ue igaz másik csapatra is
persze ezt nem komolyan gondoltam
most jól megaszontad, tök pozitív képet mutatsz magadról grat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
“Azt hiszik, hogy a világon bármit megtehetnek, velünk azonban ezeket nem lehet megcsinálni. A Real Madridból hiányzik az erkölcs” - háborodott fel nyilvánosan Sir Alex, majd a továbbiakban azzal folytatta, hogy õt egyedül az érdekli, hogy játékosát továbbra is szerzõdés köti a Manchester Unitedhez: “Olvasom a teletextet, beszél Schuster, beszél Calderón… A lényeg, hogy Cristianónak további 4 éves szerzõdése van” - szögezte le a Manchester United vezetõedzõje.
Ezt követõen elárulta, hogy bár a sajtóból nagyon úgy jön le, korántsem a Real Madrid az egyetlen olyan csapat, amelyet érdekel Cristiano Ronaldo, viszont a többi alakulat egyáltalán nem mutat ennyire erõszakos érdeklõdést, mint a királyi gárda: “Azt hiszik, hogy más kluboktól nem kapunk ajánlatokat a játékosainkért cserébe? Nem a Real Madrid az egyetlen csapat, amely érdeklõdik Ronaldo iránt, de a többiek nem beszélnek, és nem mennek bele ezekbe a badarságokba”- mondta Ferguson.
Teljesen igaza van, messze átlépik szerintem ezzel a sok "fenyegetõzéssel' az ízlésesség határait. Lehet, hogy a fele, vagy a háromnegyede kamu a nyilatkozatoknak, az is bõven sok.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egy online FIFA 08as bajnokság! Aki akar jöjjön! Most indul, még senki sincs elkésve=)Jelentkezzetek!Itt a link
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Az elmúlt napokban, hetekben több pletyka is napvilágot látott Cristiano Ronaldo jövõjét illetõen. A 23 éves portugál játékosról köztudott, hogy valamikor szeretne Spanyolországban játszani, a Real Madrid pedig remélte, hogy erre már a következõ szezonban sor kerül. Az idei szezonban összesen 42 gólt termelõ szélsõ a szerdai, nyertes BL-döntõ (a MU büntetõkkel verte a Chelsea-t) után örömmámorban úszva nyilatkozott.
- Abszolút biztos, hogy maradok - vette elejét a spekulációknak Ronaldo. - Amikor kihagytam a büntetõt, azt hittem végünk. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök az idei szezon sikerei miatt.
A kapus szerint éppen a legjobbkor sikerült mentenie a MU-Chelsea BL-döntõ büntetõpárbaja során...
- Komolyan nem szerettünk volna a büntetõkig eljutni - mondta Edwin Van der Sar a MU-Chelsea Bl-döntõt követõen -, de amikor eljött a pillanat, tudtam, hogy hõssé válhatok. Pályafutásom egyik legszebb estéje volt a moszkvai, még akkor is, ha 1995-ben már elhódítottam a Bajnokok Ligája serlegét az Ajax-szal. Igaz, Terry lövésénél, amikor elcsúszott, óriási szerencsénk volt. A büntetõnél mindig a végrehajtónál van az elõny, te kapusként csak reménykedhetsz abban, hogy menteni tudsz. Nekem ez akkor pont a legjobbkor sikerült...
amúgy meg sztem yol teljesített most mind2 kapus 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
szinte tuti hogy elvetõdött valamelyik oldalra, te pedig izomból bevágtad középre félmagasan vagy léc alá -- pedig igazából fejbe akartad rúgni 😄DD
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha Ronaldo úgy rúgná mint a szabikat,akkor lehet a godzilla is gólkíper nem érne oda a sarokba.
Vanderszar olyan rutinosan védett mint Dudek a Pool-Milánon.....Vander mutogatott a pipába,Dudek meg fel-alá szaladgált a vonalon....qrvazavaró lehet ám az ilyen 😉
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P