Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Ronaldo menni akar
skysports.com
Matthew Prosac
igaz. valamivel el kell adni a lapokat.. én már leszarom milesz vele komolyan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
Ez megy már hetek óta. Ha elmegy azt ugyis megtudjuk, nem tehetünk semmit. Az nb1.hu azt írja marad. a másiknap azt h a Realba akar menni. A Topfoci ugyanez, a marca meg a többi is egy pletyka. Majd kiderûl, mi lesz a vége.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

John Cena
m1 jól meg van kavarva a szar mindenhol hülyítenek na m1 EB után szerintem mondanak valami értékelhetõt is

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Matthew Prosac
ez olyan mint a blikk? vagy mint az nb1.hugy? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

HunnernesKonge
marca...

Szerk a 10110-re: Eredetileg nem, de amit az utóbbi pár hónapban mûvelnek, kezdenek oda jutni
Matthew Prosac
Ronaldo-ügy

4 hónapja tanulok spanyolul, de azért megpróbálom lekomunikálni a lényeget:
"El szeretnék menni a Real Madridba"

Alatta azt írják, hogy a következõ évadot már a spanyol csapatnál szeretné megkezdeni, nem rejtve véka alá azt az kívánságát hogy jelenlegi klubját a Real-ra cserélje, amit a barátai és családja már hetek óta tudnak. A portugál csillag tisztában van vele, hogy ezzel bezárulhatnak elõtte a boldogság kapui a Unitednél, de hajlandó bûnbeesni a blankók miatt.. (a vesszõ után nem biztos hogy jól értettem, de végülis a szövegkörnyezetbe beleillik..:S )

A vége már talán nem annyira érdekes..
Részemrõl húzzon. -.- <#levele>

Zenszkij
Persze most már ez az üzletpolitikájuk, miután majdnem feljelentettük õket...Sztem nem megy Roni sehova se, de, ha megy is rengeteg pénzt kell érte kiperkálni, annyi meg nincs se a Barcának(teljesen mindegy mit írnak az angol napilapok 200ezer fontos havi fizetésrõl), de a Realnak se. Inkább vesznek annyiért egy fiatal brazil csodát...Viszont sajnos Spanyolországban úgy választanak új elnököt, hogy na kit fog as klubhoz igazoltatni, remélem pofára esnek 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Újságcikkek a Manchester United hivatalos honlapjáról:
A Barca is csatlakozik a Real Madridhoz a Cristiano Ronaldoért folyó küzdelemben. Sandro Rossel kiszivárogtatta, hogy szeretnék elcsábítani a szélsõt a Unitedtõl, amennyiben õt szavazzák meg elnöknek Barcelonában. A Nike, aki a Barcelona mezeit tervezi Rossellel egybehangzóan nyilatkozik, mert nem szeretnék, ha a világ legjobb játékosa a rivális Adidas által szponzorált Reálhoz kerüljön. Rossel a jelenlegi elnök Joan Laporta helyett léphet a színre egy új elnökválasztáskor, amennyiben Laporta a szavazók bizalmát veszti a kupa nélküli szezont követõen. A büszke katalán (Rossel) a Barca játékosvásárlási szervezõje, akinek köszönhetõen például 2003-ban a katalánok pont a United orra elõl tudták elcsaklizni Ronaldinhót. Kész lenne a Manchesternek a Ronaldoért kért árat megfizetni, valamint a játékosnak a világon eddig legnagyobb fizetést, heti 200ezer fontot fizetni.(David Anderson, Daily Mirror)

A The Sun napilap szerint a Real Madrid elnöke Ramon Calderon végre beletörõdött vereségébe a Ronaldoért folyó küzdelemben. Kijelentette: "Ronaldot lehetetlen leigazolni. A klubja nem akarja eladni. Nem tudunk semmit se tenni, ha a klub aki a játékos játékengedélyével rendelkezik nem adja el õt. Sosem környékezünk meg olyan játékost, akinek élõ szerzõdése van. Ez nem a Real Madrid üzletpolitikája, különösen egy olyan klubbal szemben nem, akikkel ilyen jó barátságban vagyunk." (The Sun).

David Gill vezérigazgató kijelentette, hogy Ronaldo az Old Traffordon marad: "Az álláspontunk világos, Sir Alex és én is közzétettük már múlt héten. Ennyi, csak ezt tudjuk nyilatkozni ezzel a kérdéssel kapcsolatban a továbbiakban is." -nyilatkozta Gill.

Zoz083
ezaz még szidjatok!! <#vigyor5>
nektek attól jobb lesz...<#mf2>

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

John Cena
nekem megfelel😛

Matthew Prosac
ok, adjon a Barca kb 80M-t plusz Ronaldinho-t és megegyeztünk <#eljen>

most olvasom, hogy barca is versenybe száll Ronaldoért

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Cabell
1. oda mész ahova akarsz, de fogd be a pofád.
2. vagy ne fogd be, de ne ugass olyan dolgokról, amihez semmi közöd.
3.eléggé természetes, hogy valaki "sír" azért mert a csapat 1ik legjobbja elmegy.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ennyi idõsen ilyen hülye legyen valaki! grat <#worship>

football without ultras is nothing

Én a helyedbe nem reklámoznám, hogy mennyire nem tudom értelmezni amit mások leírtak.

Zoz083
1. oda megyek ahova akarok
2. elolvastam és ezt nem provokálásnak szántam hanem magyarosításnak..

HunnernesKonge
1. Minek jösz be? Flamet csinálni? Provokálod az összes topiklakót...
2. Manchester és nem Mencseszter. A helyedben elolvasnám azt amit ENNEK a topiknak a fejlécében írnak.
Zoz083
ennek a fórumnak lehetne a "sírjunk Ronaldo után és utáljuk a Madridot" a neve! 😄
hihetetlen, hogy mindenki leírja hogy mennyire nem érdekli a Ronaldo meg hogy mennyen a francba aztán meg taglajja hogy mennyire fog hiányozni... very funny...
Madridot meg nyugodtan lehet utálni (de attól még a Ronaldo dönt úgy ahogy, mert kényszeríteni nem lehet, ha nemjön akkor megveszik Kaka-t és majd a Milanosok utálják a Madridot) és lehet reménykedni abban is hogy ezért büntet majd a United és összekerülnak, mert a Beckham éra óta én is reménykedek egy nagy csatába de csak nem kerülnek össze. Majd talán most de csak 1 gyõztes lesz Ronaldoval vagy nélküle a spanyolok nyernek!! Nistelrooy kitömi a Mu kapuját 😊

Üdv minden kedves Mencseszterinek! Hajrá Ronaldo

Atti12
menjen, erõszakkal nem lehet senkit se itt tartani.

"Cristiano Ronaldo az ügynökének elárulta, minden vágya, hogy elhagyja a Manchester Unitedet és csatlakozzon a Real Madrid együtteséhez. A portugál labdarúgó heti nettó 150 ezer fontot keresne a spanyol fõvárosban, ami ugyancsak csábítólag hat a válogatott labdarúgóra, aki szombaton kijelentette, két-három napon belül többet megtudhatunk a jövõjérõl. Ma szerdát írunk. " SPORTHIRADÓ

Beb*szna ha elmenne...

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

ffxi
Reméljük akkora tehetség lesz mint Giggs 😛

Fákjúal!

John Cena
nem nb1.hu!!!😛

Aaron Ramsey, a Cardiff City 17 éves walesi labdarúgója lehet a Bajnokok Ligája-gyõztes Manchester United elsõ nyári igazolása.

A fiatal középpályásnak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell megfelelnie.

Ramsey a Cardiff-fal bejutott az FA Kupa döntõjébe, és pályára is lépett a Wembley Stadionban, ahol azonban 1-0-ás vereséget szenvedett csapatával a Portsmouth-tól.
Itt a hír!

még semmi konkrétat nem olvastam ez ügyben
ffxi
Saha elmegy?

Fákjúal!

<#eljen>
és nem is kell más

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
na jó hír😊 úgy mond "piké" helyére jöhet a Daniel Alves HA MINDEN JÓL MEGY!

Daniel Alves Manchesterben folytatja?

Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következõ idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Errõl Sir Alex Ferguson, a BL-gyõztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelõ ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védõért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni õt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerzõdését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!
hát ha elmegy akorén is csalódni fogok benne egy kicsit, de sztem ha nemrég vett egy házat meg szerzõdést is hosszabított valamikor akkor sztem marad bááár amikor azt mondta, hogy az év végen dönti el , hogy mi lesz akkor én arragondoltam, hogy ha megnyerjük vele a blt akkor õ elmegy mivel szinte már mindent megnyert a MU-val, igaz jobban örülnék ha az aranylabdát manchesteriként kapná meg és nem madridiként, amúgy is sztem az , hogy jó, egy capatnál befutott játékosokat vásárolnak a csapatok (lásd henry esete) az nem más mint a játékosok tudásának, tehetségének elherdálása

limperatore
Messi ha elmegy Barcából csak az Interbe jön 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Cabell
Nem olyat...de remélem összetalálkozunk majd a Ronaldo féle Reallal a BL-ben, és hazaküldjük õket😊 De már pár napja fontolgatom, hogy több MU hírt nem nézek augusztusig, majd akkor a szuperkupadöntõn megnézem, hogy is fest a csapat. de azt hiszem ez az ötlet egyre vonzóbb...

John Cena
Eduárdós lábtöréstet😛

Cabell
Na, nem tellik el két óra, és már megint egy ronaldós hír. Már nem írom nagy betûvel a nevét, egyszerûen rosszul esik😄 Egyszerûen gusztustalan az egész, menjen innen a francba, tudja kinek kell egy ilyen klubhûtlen ringyó. Szánalmas. Kívánok neki kéz és lábtörést Madridban, szó szerint😊

John Cena
no le járt a bannom😛

szép mezek!!!!

Beckham
ffxi
Ugyanígy voltam Beckam-mel kapcsolatba. Bár akkor nem ez volt a dilemma. De akkoris SAF és MU párját fogtam anno.

Fákjúal!

ja meg a "BL is múlhatott volna", de NEM MÚLT ez a lényeg

hello mindenki
Ronaldo jövõhéten elmondja , hogy mi a döntése és remélem jól dönt😄D:
az, hogy messit elcserélni Ronaldora azzal nem értek egyet sztem Ronaldo sokkal jobb

minimize
"Õ köszönhet nekünk rengeteget...."
....úgy érzem, meg is hálálta az idénybeli 40x góljával mindösszesen.
amennyiben nem így játszik, nem biztos a United bajnoki elsõsége!
Ti is rengeteget köszönhettek a "formájának", egy Real pedig mindenkit képes elbizonytalanítani...

No one can stop Death!

Rash87
"nem érdekel marad-e vagy sem. Szerintem menjen a francba, ha eligazol beigazolódik, hogy egy nagy személyiségzavaros hülyegyerek"

Kicsit ellentmondásos ez a két mondatod 😄

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Abban az esetben pedig, ha ezek után mégse megy el nem kell istenként tisztelni, hisz élõ szerzõdés köti, mi ragadtuk ki a portugál liga posványából, Ferguson csinált belõle nagy játékost. Õ köszönhet nekünk rengeteget....

Zenszkij
Ronaldo csak egy játékos, én a csapatnak szurkolok, nem érdekel marad-e vagy sem. Szerintem menjen a francba, ha eligazol beigazolódik, hogy egy nagy személyiségzavaros hülyegyerek, és remélem beleposványosodik a madridba. ne feledjük két életbevágóan fontos büntetõt hibázott, amin a bl is múlhatott volna...Mi meg jelentkeznénk be Messiért, bármikor lecserélném Ronaldót Messire...

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

én is akaroooooooooooooooooooook<#duma><#kuss>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

passatgt
<#wink>

Atti12
kint voltál Manchesterben? 😊

passatgt
egyszerre vettem mindegyiket😊

Atti12